עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מגיע לי מזל טוב - תוך חודש אני סוגר על מחשב חדש. הגרוטאה הישנה תמכר לחבר (לא כ"כ גרוטאה). מניסיון אני אוהב מוצרים של אסוס אבל ראיתי הרבה המלצות ללייטון. הדרישות: - ערכתי את ההודעה. המחשב ישמש למשחקים בעיקר. דיסק קשיח 80 גיגה. מעבד של AMD 2400 לוח אם אסוס. מארז עם חלון. כרטיס מסך שיריץ את UNREEL 2 טוב. קטודה אדומה. 256 זיכרון DDR צורב DVD מסך 17 שטוח או LCD 15 - ,תלוי בתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי לכולם, לפני כ 8 שנים בערך רכשתי את המחשב שלי דרך המלצות בפורום הזה, היה כלכך מוצלח שאני חוזר שוב. במהלך התקופה שידרגתי את המחשב ואת החלקים ששידרגתי ארצה לשמור, פירוט החלקים EVGA GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 8GB - כרטיס המסך שיש לי וארצה להשאיר WD 1TB*3 - דיסקים קשיחים HDD Samsung evo 860 ssd 500GB יש לי גם ספק כח חדש אבל נראה לי שהוא לא יתאים לבניה ואשאיר אותו במחשב הישן(ANTEC VP500P) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, גג 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - COD WZ למשל וכאלו …

3. המחשב מסוג Dell Vostro S481 לפני בערך חודש הייתה לי בעיה בדיסק של המחשב נייד והחלפתי דיסק לדיסק חדש מסוג דיסק קשיח Kingston Ssd 480 giga שמחובר דרך SATA עכשיו פתאום הופיעו עוד בעיות נוספות במקלדת נראה לי שאולי עדיף כבר לקנות מחשב חדש.. המחשב הזה כבר בן 4-5 אז נראה לי לגיטימי השאלה, איך לבחור מחשב כזה שאפשר יהיה להוסיף לזיכרון הקיים את הזכרון Kingston החדש ככה שלא ארגיש שסתם זרקתי כסף בכל מקרה אשמח להמלצה על מחשב חדש לשימוש משרדי \ סרטים \שימוש קל בעיקר

4. שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה סוס למשחקים וגם בכללי שיהיה אחלה לכל דבר, יעבוד חלק, יהיה שקט וחלקים של אינטל עדיף אני יודע שקשה להרכיב מפרט בסכום כזה אבל אני ממש מתחנן שתכינו לי מפרט חזק במחיר הזה. נ.ב. המפרט כולל את כל הציוד ההיקפי תודה מראש

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  5. מטרה עיקרית משחקים ועבודה על תוכנת auotcad חג שמח חברים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by EITANPP0,

מה אתם אומרים על המחשב הבא: E8400 Gigabyte GA-EP43-DS3L 16MB 320GB SATA II 7200RPM 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG/NEC X22 SATA DVD PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9400GT 512MB אני יכול לשדרג ל 9800GT יש הפרש גדול? Chimei דגם 228D גודל ''22 EZCOOL 450W 12CM FAN כל זה ב- 3500 ש"ח מה אתם אומרים יריץ משחקים כמו: פיפא 2009, פרו 2009, COD החדש וכו'?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. הגעתי להחלטה שאני חייב מחשב חדש וחזק כי נמעס לי שלישן לוקח 20 שניות רק לפתוח את ה-explorer רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא ? מעבד: AMD X2 3800 Dual Core לוח אם: DFI NF4 Ultra Infinity זכרון: OCZ 1GB (2X512) value C.L. 2.5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast 7800GT TDH MyVIVO 256MB כונן קשיח: Western Digital 80GB 8MB Buffer כל שאר החלקים הרלוונטים יש לי בבית חוץ ממארז. השאלה שלי, מה אתם אומרים על המפרט ? והאם משנים משהו ? על איזה מארז הייתם ממליצים שהוא יחסית זול וטוב (200-300 ש"ח)? יש לי אפשרות להוסיף עוד כ-200-300 ש"ח למפרט. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by Rename,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי. המתרות שלי זה משחקים, אינטרנט וכ'ו. תקציב: 3000 ש"ח. חשוב לציין שאני לא צריך ציוד הקיפי ולא מסך.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by zomb,

שלום, מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סטנדרטיים כמו fifa וכאלה, צפייה בסרטי בלו-ריי, שמייעת מוזיקה קבצי FLAC באיכות גבוה חשוב הסאונד אך לא צריך כרטיס קול צריך רק SPDIF א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by OMRi1712,

אני מעוניין להחליף או לשדרג את המחשב שיש לי כרגע ואני צריך את עזרתכם חברים יש לי מחשב מזדקן והייתי רוצה שתייעצו לי בקשר לכמה חלקים שכבר קיימים אצלי יש לי הארד דיסק 2TB וSSD אחד ככה שהפינה הזו די סגורה קירור למעבד יש לי Scythe Katana 3 - אתם יודעים אם הוא מתאים ללוחות האם החדשים של היום? הוא נקנה לפני 4 שנים ~ המארז שיש לי הוא Elite 371 של CoolerMaster - האם יש צורך להחליף אותו או שהוא יתאים לי גם? והדבר האחרון שאני רוצה לשאול לגביו הוא ספק הכוח - 600W +Hec Win. הוא חזק מספיק? אם כל אלה מתאימים לי מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם עם תושבת מתאימה למעבד חדש, מעבד מן הסתם, כרטיס מסך וזכרונות. התקציב הוא 3 אלף ש"ח והוא ישמש בעיקר לגיימינג/ש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Nazzz,

אני רוצה לקנות מחשב בלי דיסק קשיח,כרטיס מסך,כונן דיסקטים ואני לא מבין כל כך בבחירת מחשב טוב ואני צריך עזרה בבקשה למחשב. חשבתי על... מעבד: 1090 ש"ח P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוח אם: 970 ש"ח BONNANZA(875PE)SATA,GBL זיכרון: 650 ש"ח 512MB A-DATA כ.קול: 160ש"ח CREATIVE 5.1 Live Value כונן: 115 ש"ח ASUS x52 מארז: 280 ש"ח ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver ס"הכ 3265 ש"ח כל השאר זה כבר דברים שלא עולים כל כך הרבה אז אני חושב שאני הסתדר

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  12. אורח yehonatan31
    Started by אורח yehonatan31,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע על מה להסתכל ועל מה לא... מטרה: בעיקר משחקים כבדים - gta 5/באטלפילד 3/ fifa 14/ nba 2k14..... מסך גדול ו full HD (אני מעדיף מסך מגע ומחשב AIO או נייד) מחיר מקסימלי: 3,800 ש'ח אתם יכולים לתת לי את דעתכם בנושא? אודה לכם מאוד ואשמח לדעות מאנשים רבים!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. אני עומד לקנות מחשב יד שניה (או לפחות לבוא לראות) ויש לי כמה שאלות (ותודה רבה על המדריך רכישה בחול הוא גם עזר לי): לפי מה שבהנתי מכמה תגובות פה - אם יש למחשב שלי service tag שרשום באתר של DELL שיש לו אחריות אז יתקנו את המחשב - בלי להגיב הוכחות קניה/בעלות וכו' הבנתי נכון? אם כן האם יש צמורך בהעברת בעלות בכלל? (אם כן למה?) אני יודע שאמורה להיות מדבקה בתחתית הנייד עם ה service tag אם במקרה אין אותה (אבל המחשב רשום כך שיש לו אחריות) האם האחריות לא תקפה? האם את כל המפרט ניתן לבדוק במנהל ההתקנים של WIN ? (אני מתכוון למה ששונה בין כל קונפיגורציה של אותו דגם - לא דברים כמו גודל מסך וכו') [ואיך ניתן לדעת האם ה WIN חוקי? - אם הוא "חוקי" יכול להיות שזה KEY מהרשת לא? או שיש דרך לווד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by XDude,

שלום, אני לפני קניית מחשב יד שניה של acer 5920.. המוכר הוא אמריקאי דתי שעלה לארץ ומוכר אותו במחיר של 2000 שקל. המחשב בלי בעיות בכלל ויש אחריות לחצי שנה אבל לא בארץ כנראה.. אלא אם כן האחריות בן לאומית. מה אתם אומרים בכללי עסקה טובה גם בלי אחריות? איך המחשב? האם ניתן לקנות אחריות כאן? כמה זה עולה וכמה עולה חריטה לעברית? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by XDude,

שלום לכולם... אני מתלבט בין שני מחשבים מאוד חזקים שהמחירים שלהם בהתאם... x200-21t של טושיבה ב3500 שקל מתצוגה של "באג" עם אחריות לשנה או XPS M1730 מחבר ב4500 שקל עם אחריות ל3 שנים זה המחשבים וזה המחירים, השימושים דיי ברורים שקונים מחשב כזה. בכל מקרה דעות לטובה ולרעה על המחשבים וגם על הדיל עצמו וגם אני צריך לדעת מה בדיוק לבדוק במחשב יד שניה\תצוגה? (על מנת לשלול מחשב וכדומה) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Intel Pentium 2.8Ghz HT Radeon 9600SE 1GB DDR 400 Mhz hardisk 80gb sata ספק 500 וואט מארז גיימינג ( לא יודע איזה סוג ) צורב SONY 52x32x52 DVD LG

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  17. פתחתי כבר דיון אך התקציב השתנה אז רציתי לבקש עזרה שוב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא ליצירת מוזיקה ולהופיע במסיבות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי אבל לא קטן שיהיה נוח לראות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר לא דחוף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא קריטי עדיף כמה שפחות ת * האם נדרש …

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  18. שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש מחשב נייד שיספק את צרכיה הן מבחינ ת סוללה והן מבחינת גודל מסך וביצועים. כמו כן אשמח להמלצה על איזון מומלץ בין זמן סוללה מ'סימלי לבין גודל מסך סביר כי אינני בטוח בכלל כי 14' הוא נקודת המוצא הטובה ביותר בין השניים. עריכה : 1. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכו'..) 2. אחותי רצתה בהתחלה 15.6 אינץ' אך תוכל להתפשר על פחות בתמורה לזמן סוללה עדיף (גם 14' יהיה בסדר) 3. לא צויין בפניי משקל ספציפי רצוי, התיחסו לכך כאילו אין מגבלה. 4. המחשב ייועד בעתי ככל הנראה ללימודים וגם יחליף מחשב נייח ולכן לצורכי הלימודים מומלץ זמן סוללה ארוך ככל הניתן (במסגרת התקציב וגודל המסך כמובן. קשה לי לציין זמן ספציפי ולכן אומר כמה שיותר) 5. מומלצת הנוכחות ש…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by Roma bluz,

שלום חברים. לפני שאני ממשיך לקנייה רציתי להתייעץ. מה אתם חושבים על המפרט. המחיר בסביבות העשרייה. לגבי הכרטיס רשת האם כדי להוסיף אחד חיצוני או מה שיש על הלוח אם יספיק. השימושים בעיקר אנימציה ומידול. תודה מארזי מחשב - ATX מארז =CC-9011081-WW]CC-9011081-WW - Corsair - Black Carbide Series® Clear 400C Compact Mid-Tower Case - NPS...[/url] שנתיים אחריות ספקי כח - ATX =CP-9020091-EU]CP-9020091-EU - Corsair - 650W RMx Series™ RM650x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU...[/url] חמש שנים אחריות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358220]CM8068403358220 - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by amitsly,

היי, אז המחשב שלי עושה לי הרבה בעיות ויש לי אותו כבר כמעט שש שנים אז הגיע הזמן להחליף. הכנתי שני מפרטים שתואמים את התקציב שלי (כ- 4500 שקל). אני רוצה את המחשב לגיימינג בעיקר. בקיצור, אני רוצה דעות והמלצות. נא לא לחרוג מהתקציב יותר מידי. מפרט 1: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=27698&sw=B85M%211&work=y&sn=H87-G41-PC-Mate%211&products=CM8064601560722%211%7CB85M%211%7CHX316C10F_8%211%7CGTX-970-GAMING-4G-PC%211%7CWD20EZRX%211%7CCI-5VS9-NPS%211%7CFreezer-13%211%7C מפרט 2: http://srv2.jpg.co.il/1/55872124cacda.png תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by roee1995,

היי חבר'ס, החלטתי להתחדש ולהחליף את המחשב הישן שלי (שהוא לא רע כל כך אגב), ולכן אני צריך את עזרתכם! תודה רבה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את הרוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום עוד 400-500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעקרון אני מתכוון להשתמש בו גם למשחקים ולעריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעריכת מוסיקה אני משתמש בQBASE ו-MAGIX MM. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3/4, Skyrim, CoD MW3, WoT, WoW. -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by UnPluggeD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MMORPG, FPS, rise of the tomb raider BF1 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אבל אם לא צריך אז לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 (אם זה בשביל מסך איכותי ששווה להשקיע בשבילו) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ותכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) כרגע יש לי 22 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

24. . מה התקציב המקסימאלי? 4200ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בכותרת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 2K 60Hz, סרטי 4K בטלוויזיה (אולי גם אשחק איתה לפעמים ב 4K), עבודה משרדית ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, מסך ישודרג בעתיד (כנראה לזה: https://www.samsung.com/ae/business/monitors/c34h89b2b/lc34h890wjmxzn/) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). אין צורך בספק יש ספק מודולרי 750W של CORSAIR. יש לי SSD 256GB. אז אין צורך ל SSD מעל 1TB. בנוסף יש גם HDD 1TB לתמונות ושונות 5. עד כמה חשוב…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.