ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
CPU Intel Core i5 6600 @ 3.30GHz 30 °C Skylake 14nm Technology RAM 8.00GB Single-Channel Unknown @ 1066MHz (14-14-14-35) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H170-D3H-CF (U3E1) 40 °C Graphics BenQ RL2455 (1920x1080@60Hz) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (ASUStek Computer Inc) 51 °C Storage 232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB (SATA (SSD)) 35 °C 1863GB Western Digital WDC WD20EZRZ-00Z5HB0 (SATA ) 32 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH24NSD1 Audio Realtek High Definition Audio קניתי את המחשב לפני חמש-שש שנים האמת הוא עדיין רץ סבבה ולא נתקלתי ביותר מדי בעיות [השימוש שלו זה משח…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קניית מחשב חדש או שדרוג? המפרט עכשיו : לוח אם 945GCM מעבד 1.8 DUO זכרון 2 G 667 דיסק קשיח 160 כרטיס מסך 8600GT החדש: 1.קביעת יעוד למחשב- משחקים וסרטים 2.קביעת תקציב למחשב - אני לא יודע מה לעשות להשאיר את הזכרונות והדיסק קשיח ולקנות רק לוח אם מעבד וכרטיס מסך או כבר להחליף הכל..זה תלוי במחיר שיצא לי .. 3.האם מתוכנן OC למחשב - לא חושב שיהיה דרוש אבל זה לא מפריע לי אם זה יהיה אפשרי.. 4.האם דרוש מסך למערכת - לא 5.האם דרוש ציוד הקפי / חלקים ספציפים - לא 6.עד כמה חשוב השקט מהמערכת - ברעש די חשוב אני שונא רעש של מחשב שיהיה רגיל כזה.. 7.ליופי והאסתטיות - לא כל כך חשוב.. 8.מערכת הפעלה מותקנת - לא השאלה היא אם לשדרג רק לוח אם , מעבד , כרטיס מסך שזה אמור ניראלי לצאת בין 1500-2000 …
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש . חיכיתי שיצאו המעבדים החדשים כדי להחליט. אני מעוניין במחשב לטווח ארוך שלא אצטרך לשדרג המון זמן ושאוכל לשחק לפעמים במשחקים מהשנים האחרונות וחדשים על מסך fhd בצורה חלקה. לא משנה לי הפריימים בכלל, רק שיראה נורמלי וירוץ חלק למראית עין בלי תקיעות מרגיזות. יש לציין שזה יהיה השימוש הכי רציני של המחשב אבל לא השימוש העיקרי, השימוש העיקרי הוא כללי ורגיל למדי. אין לי תקציב מוגדר ומעדיף לחסוך על הרוב, חוץ מעל ספק הכח ! הרף העליון הוא 3500 ש״ח ללא מסך וכולל ssd 500gb ודיסק קשיח 1tb. חשבתי לקחת מעבד כמו ה3400g החדש והבנתי שהוא לא יתאים לבקשות שלי כל כך . השאלה האם יש לי טעם להשקיע במערכת שכוללת …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להמנע מחריגה למרות שאני בעצמי חרגתי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה (בלי קשר לתקציב) את המסך Dell U2312HM (הוא המומלץ נכון?) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין בכלל 2. מה שימושי המחשב : גיימינג וסרטים בסטרימינג חשוב שיהיה הכי טוב שאפשר לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך עם המפרט (כלול במחיר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו יש לי את המחשב הזה P4 3.0 GHZ Prescott 1.5 GB DDR Leadtek nVIDIA Geforce 7300 GS AGP 80GB SATA מחשב טוב אבל עם בסיס ישן שכמעט אינו ניתן לשדרוג, אני לא משחק משחקים כבדים אבל שיפעיל משחקים שאני רוצה טוב [אני לא מדבר על קרייסיס וכו', אני כולה משחק CS ולפעמים משחק פה משחק שם, לא ממש ממש כבדים..] חשוב שיהיה לי מאוד מאוד מאוד מהיר! וגם שקט שכמעט לא ישמעו אותו.. אז למפרט: תציעו לי הצעות לשיפור, אפשר לחרוג ממש טיפה בדברים שחשובים תודה !
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזר בבנית מפרט. אני מבקש בבקשה שהמעבד יהיה מחברת intel 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים וחדשים וגם חדשים שיצאו בשנים …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כבדים ב6K. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים החדשים של היום וכאלה שיצאו בעתיד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט בFHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?החדשים והחשים שיצאו כמו COD7 …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. בסוף 2008 וחצי ביקרתי פה באתר, ובעזרתכם האדיבה הרכבתי מחשב חדש שמשמש אותי עד עצם היום הזה. המפרט (שהורכב אז) היה Q9550 מרובע ליבות 3 ג'יגה-הרץ, 4Gb של זיכרון, מארז SopranoRS עם מאוורר נוסף בתוכו (אני לא זוכר את השם, אבל לא משנה), וכרטיס מסך בסיסי למדי (אבל עם חיבור לטלוויזיה), מכיוון שאני לא ממש משחק בו. המחשב משמש בעיקר להידור תכנות, פתיחת הרבה תכנות במקביל, ועבודה אינטנסיבית שדורשת כוח חישוב גדול. למה אני מספר לכם את זה? כי ההמלצה שלכם היתה מעולה. המחשב (גם היום) מהיר מאד ומספק תוצאות יפות. מה שכן, כיום הייתי רוצה להשתדרג למשהו אפילו יותר טוב -- עם החומרה המוצלחת ביותר שיש בשוק לצרכים שלי. לשם כך הייתי מעוניין לקבל המלצות למפרטים שונים, כאשר מדובר בקופסה בלבד …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש , אולם נראה שלבנתיים אין ממש דרך להשיג את הכרטיסים החדשים במחיר וזמן נורמאלי. ראיתי פה תגובות שיש קבוצות שעוזרות לחפש בדיסקורד ודומיו כרטיסים כאשר המלאי מתחדש (לדוגמה בnewegg), ותהיתי אם מישהו יכול להכווין אותי לקבוצה כזאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1 - תקציב עד 5 אלף 2 - חריגה מקסימאלית - ללא 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם גיימינג וסרטים . משחקים לדוגמא : DBZ Xenoverse 2 , WWE 2k 18 , GTA V 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - רמקולים - פשוטים עד 100 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי עד 150 ש"ח 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 9 - לכלול מערכת הפעלה אופיס , לא חשוב לי אם מרכיבים או מורכב . 10 - איזור ב"ש והסביבה 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד 12 - כמו שנאמר למעלה , מתחיל מאפס בשביל מחשב חדש שישמש לגיימינג ולכן אני מבקש לכלול במחיר ( 4200 ) מסך 24 אינצ' …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לגיימינג בינוני למשחקים: Overwatch , CS:GO , לייב סטרימים , ותוכנות כמו פוטושופ סוני וגס וכו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אני יכול כל תקציב אבל לא רוצה לשפוך סתם כסף הבנתי שמעבד I5 6500 יתאים לצרכים שלי, ובגלל המסך שלי חבל לקנות GTX 980TI אז מין הסתם 970 ולפי זה פשוט לבנות את המפרט. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. black desert cs;go, soul and blade וכו'' בנוסף כל המשחקים החדשים שייצאו בעתיד -מהי הרזולוציה …
-
- 20 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pubg BF1 אבל בעיקר שיריץ את המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן התקציב שלי לא גדול במיוחד, צריך את עזרתכם לנצל את המקסימום ממנו אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים לא כבדים מדיי.. אני משחק בעיקר בDiablo III ו League of Legends התקציב שלי הוא 3500... אפשר לחרוג אולי באיזה 100 שקל. * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה מוכרת תודה…
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עגלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 615.32 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 289.46 ש"ח AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 974.30 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 595.95 ש"ח Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 40.72 ש"ח LEADTEK - WinFast 6600GT Extreme 128mb DDR - PCX - Retail 1,105.57 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח Genius SP-K16 HI FI Multimedia 320 W…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של בסביבות 3000-5000 ש"ח... אני מעוניין לקנות מחשב שכול החלקים שלו חדשים,לא כולל רמקולים,מקלדת,מסך רק את הקופסה עצמה... אני מעוניין במחשב שיריץ משחקים עם דרישות גבוהות,משחקים כבדים בעלי גראפיקה גבוהה ורזולוציה גבוהה...המחשב עצמו למטרות משחק בלבד... הדבר הכי חשוב זה חווית משחק מעולה ונקיה...לא צריך ציוד הקפי.. רק את המחשב עצמו,לא צריך כונן דיסקטים,אין לי שום העדפה לשום חברה מסויימת אבל עדיף שתהייה חברה אמינה ושיהייה סניף באיזור חיפה,מחשב שקט לא ממש חשוב לי אבל זה יהייה בונוס נחמד...אין צורך בשום הרכבת המחשב או התקנת מערכת הפעלה במשחקים עם דרישות גבוהות אני מתכוון למשחקים בסגנון Call of Duty4,Bioshock,Crysis וגם Assasins Creed ברגע שיצא תוד…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K, חריגה עד 8K אם יש הסבר ריאלי, אשמח לכמה שיותר אופציות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (Cities Skylines - Heavily Modded, Squad, ArmA III), עריכת סרטונים ותמונות (Adobe Stack) ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל (2 מסכי 24") 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים 2 כונני SSD וכונן HDD, שלושתם SATA III 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה מאוד שקט, אך לא במחיר פיצוץ התקציב (אני לא מבין …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, עיבוד מוזיקה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול, אבל שיאפשר אוורור טוב, ומקום לשדרוג עתידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפ…
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד להריץ משחקים בין היתר התקציב הוא באיזור ה6000 ש"ח אשמח לקבל טיפים איך לגשת לזה כי אני כבר הסתבכתי מכל התרדים בפורום אציין שיש לי מסך 24 FULL HD בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod,battlefield , crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקול…
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש. מטרות: בעיקר משחקים (בעיקר אסטרטגיה), תכנות ומעט גרפיקה (והדברים הרגילים: אינטרנט ואופיס). תקציב: מסך: עד 1500 ש"ח שאר החלקים: עד 3500 ש"ח מה שאני צריך, בעיקר, זו עזרה בבחירת דגמים ובקיבוע נתונים (איפה שמופיעים סימני שאלה בהמשך) של חלק מהרכיבים ד"א: את המחשב אני מתכוון להרכיב עם חבר בעל ניסיון. * אשמח לקבל רשימה של יצרנים מומלצים עבור כל אחד מהרכיבים מארז: אני לא מבין בזה אז לשיקולכם... מסך: * 17 עד 19 אינטצ' * לא רחב * רזולציה: 1024 על 1280 * קצב ריענון: 75 ומעלה. * בהירות: ? * יחס ניגודיות: ? * זמן תגובה: ? * יציאות: שתיהיה גם או רק יציאת DVI הארדיסק: * 2 כוננים קשיחים של 120GB כל אחד * 8MB זיכרון חוצץ (עדיף 16?) * 7200 R…
-
- 64 תגובות
- 3.6k צפיות
-