ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 R2.0 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 690 1 690 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 660 1 660 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 550 1 550 כרטיסי קול? Price Units Total CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) 210 1 210 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 1 405 צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW 200 1 200 מארזים? Price Units Total HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 220 1 220 רמקולים? Price Units Total Logitech X-230…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
5K עם מסךLCD 17 בלי ציוד הקפי ( בבקשה לא לחרוג מ5K ) לא עושה OC מחשב למשחקים הארד דיסק 160GB יספיק היופי לא משנה במארז העיקר שיהיה שקט ... צריך חנות ליד הקריות ( מומלץ מ TMS ) תודה.
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד I3 ל Dual Core ? נגיד יש מעבד I3 במהירות 2.1GHZ ומעבד Dual Core במהירות 2.3GHZ אז איזה מעבד יותר טוב? מעבד Dual Core רגיל במהירות 2.3GHZ יעבוד טוב יותר עם משחקים מאשר מעבד I3 ? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני כבר חודש מחפש נייד טוב בתקציב של עד 7000 ש"ח +- (לא ממש חייב להגיע עד לזה) עקב ההתעניינות המועטה שלי בתחום אני ממש לא יודע מה לקנות, אבל אני כן יודע מה אני מחפש.. חשוב לי שיהיה עם 2 ג'יגה זיכרון, ושיהיה עם מעבד מסדרת T7000 + עם כ.מסך סביר (אולי ה 8400) כבר לא יודע מה לעשות עם כל הדגמים שיש בשוק ולא יודע מה לבחור.. בעיקרון השימושים של המחשב יהיו לאופיס גלישה ואולי קצת סרטים.. לא משחקים אבל בכל זאת לא הייתי מתנגד לכ.מסך סביר ראיתי את ה DELL 1520, אבל קראתי איפה שהוא ביקורת לא משהו חשבתי ללכת על איזה דגם של HP אולי, אבל גם שם לא מצאתי איזה דגם ממש מעניין אני כבר דיי מיואש ושרפתי על זה יותר מידי זמן אולי למישהו יש איזו המלצה?
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חברים שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב והייתי מעוניין לקבל חוות דעת מחברי הפורום לגבי הקונפיגורציה שתכננתי. להלן היישומים שלהם נדרש המחשב: [TABLE=width: 575] [TR] [TD=align: right]מידול 3D, אנליזות חוזק Simulation, הדמיה של תנועה Motion (תוכנות Solidworks, Autodesk Inventor) תדירות שימוש: גבוהה[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רינדור מודלים 3D (תוכנת Keyshot) תדירות שימוש: בינונית[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]חישובים מתמטיים (תוכנת Matlab) תדירות שימוש: ביננות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]תכנות C , HTML (תוכנות Visual studio,Webstorm) תדירות שימוש: גבוהה[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]עיבוד תמונה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רוצה לקנות מחשב טוב במחיר נמוך, כרגע הצלחתי להגיע למפרט כזה במחיר של 3400, אבל תוהה אם אפשר להוריד לכיוון ה-3200 בלי לפגוע יותר מידי בביצועים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 311 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 396 מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG SX8200 Pro M.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, עריכה גרפית ועריכת אנימציות 3D, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שום דבר מיוחד * משקל רצוי? מתחת ל3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, מסך כבר יש לי (DELL 2007WFP) מהציוד ההיקפי אני צריך: רמקולים (לא צריך משהו משוגע מדי), ועכבר. יש לי הארד דיסק של WD5000AAKS 500GB SATA 2 השאלה היא האם כדאי לשמור אותו למחשב החדש או להשאיר אותו בישן (עוד לא הספקתי להשתמש בו)? אגב אני לא גיימר כבד ולא רוצה להתעסק עם OC פשוט צריך מחשב חזק לכמה שנים.[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 16:55:57 אגב שמתי לב עכשיו שהולך לצאת מעבד חדש של אינטל, מה אומרים כדאי לבטל ולחכות קצת?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
צהריים טובים, כאן עוד סטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד. אני מקווה לעבוד עם המחשב במשך שנים ולכן אין לי בעיה להשקיע בו סכום גבוה בהנחה שהוא מוצדק ומתאים לדרישותיי. לשמחתי אין לי בעיה שיביאו לי פיזית מחשב מארה"ב, כך שאם יש דגם מתאים יותר שם או שהעניין יחסוך סכום נאה (יש לקחת בחשבון תשלום מס בארץ) אבל לא יבוא על חשבון האחריות, אין לי בעיה ללכת בדרך זו. תכונות חובה: WIN7, אחריות מקיפה ביותר לזמן מירבי, מותג עם מוניטין טוב בהקשר של אמינות, מחשב שיוכל להריץ הרבה תוכנות במקביל בצורה חלקה לגמרי - אופיס/גלישה כבדה באינטרנט/קומפיילרים של תכנות/סקייפ/דיגסבי/בבילון. מצלמה ומיקרופון מובנים. תכונת בונוס: כרטיס מסך שיוכל להריץ יפה את סטארקראפט 2 שבא עלינו לטובה ב 2010. אני לא גיימר ואין לי …
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5800 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים ( generation zero, no mans sky , fortnite ,overwatch ,call of duty) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת Razer BlackWidow Chroma V2 Green Switch 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 74 תגובות
- 12.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה תעזרו לי אני צריך מפרט עד ל2300 בלי מסך אבל תביאו לי משהו טוב למשחקים שהיה הרבה מקום בדיסק קשיח תודה!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב לעריכה. אני רוצה שהוא יהיה חזק ויחזיק מספר שנים (ומוכן להשקיע בהתאם). מה היתרון של מאק על פיסי? (חוץ מתוכנת פאיינל קאט) מה חשוב במאק ובמחשב עריכה בכללי? מה כדאי לשדרג (http://store.idigital.co.il/mac/imac/mc814)? תודה, גיא.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכנתי מפרט שישמש לעבודה משרדית (לעסק) והתקציב אמור להיות סביר-מינימלי, אין סכום מסויים להצביע עליו, הכי זול ללא התפשרות באיכות, האם המפרט הנ"ל מתאים לכך או שאפשר להוזיל עוד? http://www.tms.co.il/preview/spec/3mhyx4e5 המפרט כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים ואנטנה לרשת הביתית, דיסק טרה בייט נחוץ. ללא מערכת הפעלה. אם יש אפשרות להוזלה אנא עזרו בהקדם, הקנייה תבצע מחר בצהריים (30.12)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! 8) שכן שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט מחשב.... הוא אמר שהמחשב לא ישמש למשחקים אלה יותר לעבודה ולאינטרנט. המחשב צריך להיות עמיד בין 2.5 לבין 3 שנים... המשחקים לא צריכים איזה עיבוד גרפי של ממש (כי זה לבת שלו שהיא בת 6). האא וניזכרתי המחשב צריך להיות מעבד מבוסס אינטל ולוח אם של אסוס (נכון רציתי להסביר לו שAMD יותר טוב אבל הוא אמר שאפילו אם הוא משלם רק על השם הוא מסכים..חח) להלן מפרט שהרכבתי לו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6472 Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black True Power 450W FSP Case 210.00 ¤ 1 210 ¤ 1 7444 LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 295.00 ¤ 1 295 ¤ 2 6329 Intel Pentium IV 3.2GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1440.00 ¤ 1 144…
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה דגם מתחרה ATI Mobility Radeon HD 3450 (With 256 MB Dedicated מול עמיתו nvidia ? איזה דגם של nvidia. תודה.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
חשבתי על משהו כזה: Intel Pentium Dual Core E5300 Processor 2.6GHz 2Mb 800Mhz Box Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 Model 39273/GEP31DS3L 2A-DATA 1GB DDR2 800MHz CL5 Model D21G800AD Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB DDR2 Hdmi GV-R435OC-512I Model 44060 Compucase 6C28 Midi No PSU HEC Raptor 400Watt R400 Power Supply כל העסק מסתכם בכ-1850 שקלים. חייב שיהיה למחשב כרטיס מסך כי הוא צריך להריץ סימולטור טיסנים. לא משהו עתיר גראפיקה, אבל זה דרוש... הצעות לשיפור ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כאמור, זה מה שאני מחפש: http://hwzone.co.il/community/newreply.php?do=newreply&p=4849803 הציעו לי היום באחת החנויות את הDell vostro 5470, הוא עונה על רוב הדרישות שלי אך מה שקצת גורם לי לחשוש הוא שאין שום דיבור עליו ברשת, לא בארץ וכמעט שלא בעולם, לעומת הניידים האחרים. אשמח לקבל עליו קצת פרטים מעבר לטכני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מעוניין במפרט למחשב מהיר וחזק למשחקים כבדים, סרטים, שירים ועוד... מחשב שיהיה טוב מאוד וחזק לפחות ל3-4 שנים סכום ההשקעה בסביבות 4 אלף פלוס מינוס
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט גיימרים אשר עלותו 8000 שח. אתם צריכים להתחשב בכמה דברים (תגידו לי אם אני טועה): מעבד intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme אני קונה את המחשב בינואר בגלל הבר מצווה שלי . חלק מהאנשים אומרים לי לחכות שיצאו החלקים החדשים והשוק ישתנה. מה אתם אומרים? תייעצו לי מה לעשות :silly: :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תראו הרכבתי את המפרט שיש בחתימה אבל אני לא יודע אם כדאי לחכות לירידת המחירים אם תבוא כזאת בעוד חודש חודשיים אפילו שלושה של המעבדים או שייצא משהו יותר מעניין בוא נגיד שיש לי את הסבלנות האם לחכות למעבד אחר למשל לחכות שיירד המחיר של הדואל קור ושמעתי שב10 לינואר יוצא fx חדש אז האם לחכות או מה אתם מציעים???
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי, מבקש עזרתכם במציאת מפרט מתאים לסטודנט (אופיס+אינטרנט) עד 2500 ש"ח דרישות מיוחדות: מסך (אינץ'- כמה שנכנס בתקציב) מקלדת+עכבר רמקולים תודה!
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Visual Studio עם אמולטור עבור Android ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לד…
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי אני יורד לאילת אשמח למפרט מחשב גיימינג בסביבות 5 אלף כולל מסך באילת (השהמחיר הסופי יהיה באילת בסביבות 5) תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת פחות או יותר אומרת הכל ואם אתם חושבים שעדיף לחפש יד שניה בשביל השימושים האלו, אני ארצה לשמוע. אם פספסתי משהו תשאלו ואשמח לענות. תודה מראש, חן. פורמט לשאלות מהסטיקי... 1. מה התקציב? אין תקציב. שיהיה כמה שיותר זול + שביצועי המערכת יענו על הדרישות בצורה טובה (על אף שהן דיי מינימליות). הרי ברור שגם פנטיום 3 500מגהרץ יכול לעשות זאת, אז מן הסתם שיעשה את הפעולות הפשוטות בצורה מהירה. אני לא דורש יותר מידי. (משחקים/עריכת גראפיקה-סאונד או משהו דומה.) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. 3. גודל המסך? יותר גדול יותר טוב כי אחד השימושים הוא גם צפיה בסרטים, אבל שתהיה גם התחשבות בגודל על פני הסוללה שתחזיק יותר זמן. 4. משקל רצוי? אין לזה שום חשיבו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-