עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the_saint,

אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב SFF קטן וחמוד, עדיף שיהיה מבוסס על אתלון 64 לסוקט 939 הבעיה היא שאין כאלה בארץ אז אני שוקל לקנות אותו בחול השאלה אם יש מישהו שביצע הזמנה בכזה סדר גודל מחול ואם כן איזה חנות מוכנה לשלוח למדינה מוזרה כמו שלנו... חוץ מזה , מי שיש לו רעיון למפרט מוזמן לעזור. אני יודע מה אני צריך אבל לא מכיר את הדגמים הספציפים שמתאימים לי אז כמו שאמרתי, אתלון 64 סוקט 939, כרטיס מסך של נוידיה 6600 GT לפחות חצי גיגה זיכרון (אין לי מושג איזה מהירות או סוג צריך היום) וצריך מסך LCD 17, צורב די וי די וזהו בערך.. ברגע שאני אראה מה הכיון של המחירים אני אוכל להגיד מה התקציב שלי ואם בכלל שווה ללכת על SFF או מחשב רגיל גדול ומגושם תודה לכולם מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by oded900,

זה המחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode= איך הוא בכללי? יש הבדלים משמעותיים בין הT5250/T7100/T2450? בכלל מה ההבדלים בין סדרת ה2XXX/5XXX/7XXX MSI נחשבים טובים בתחום הניידים ? איך הם בהשוואה לLenovo? חוץ מזה טושיבה נחשבים איכותיים בתחום הזה? והאם יש מחשב אחר עד 4K מומלץ...לא לצורך משחקים אלא לתוכנות כבדות בעיקר... תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Athlon64,

זה פחות או יותר התקציב, לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך, לא צריך שום דבר מעבר לזה. חשוב שיהיה בו בקר IDE סטנדרטי זוגי ולא בודד כמו שנפוץ היום (יש לי שני דיסקים IDE גדולים ואין לי תקציב לוותר עליהם כרגע. עדיפות ל2G זכרון וכ. מסך חזק דיו להריץ משחקים של היום... בלתי אפשרי לחרוג.... חודשיים של חסכון משכורת חייל גם ככה קשה תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by T-Better,

היי לכולם! קוראים לי טל, לא הגבתי פה קרוב לשלוש שנים. מהנושא אפשר להבין שאני מעוניין לקנות מחשב. אין לי ממש תקציב. המפרט הבא הוא שתראו בערך מה אני צריך. אם אין הצעות לשיפור או טעויות במפרט, גם טוב. לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש בנייד איטי בן חמש שנים. אני רוצה מחשב מהיר בעיקר להרצת סרטי HD (אמזון) (בפלזמה שלי) וגלישה באינטרנט. משחקים לעיתים רחוקות, בעיקר אסטרטגיה ישנים ואולי דיאבלו 3 בעתיד. הרצת משחקים לא חשובה כרגע. הרכבתי מחשב אחרי שוטטות קלה ב-Toms Hardware ובאתרי חומרה אחרים. אשמח להערות ושינויים. אני צריך USB3, HDMI והרבה זיכרון RAM, איטיות לא באה בחשבון מבחינתי. באה עליו Windows 7 Pro 64bit. חשוב שיהיה כמה שיותר זול. המחירים הם בדולרים כי אני גר בקליפורניה. ה…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by speed42,

שלום לכולם, אשמח להצעה למחשב נייד. תקציב - 1800 -2100. מטרות המחשב? תכנות , סביבות פיתוח של ECLIPSE, VISUAL STUDIO, MATLAB, VMWARE , סרטים, אינטרנט , עבודה משרדית. * גודל המסך? 15.6 עדיפות למסך מט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שפחות, לכל היותר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך , עדיף כמה שיותר אבל מספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM I * Bluetooth? נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, אני כנראה אקנה SSD ואעביר אליו . לכן חשוב שיהיה תמיכה ב SATA 3. * כונן אופטי? לא משנה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מער…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב כ-6 שנים שעובד מאוד לאט וגם כמה יציאות של ה-USB של לוח-האם לא תקין (דבר שמשבש לי את העבודה) ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש להעברות נתונים בעיקר מכרטיס זכרון או disk-on-key המכילים סרטים/סדרות המוקלטים מטלויזיה.גלישה באינטרנט,office. משחקים פשוטים, צפייה בטלוויזיה. לאחרונה רכשתי מסך סמסונג 2333HD. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הכנת קליפים מתמונות ע"י Photo-story-3. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מקלדת,עכבר אלחוטיים . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ל…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by carz12345,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יומיומי: אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר). צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), מעבד (I5)+ קירור, ספק כח, SSD 128GB, לא צריך DVD, כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה התקציב המירבי? 2000-2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, מסך קיים של DELL UltraSharp U2312HM. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nizzan77,

שלום רב, אני צריך לקנות מחשב חדש ללימודים, לומד הנדסה אזרחית (מריץ לפעמים AUTOCAD וREVIT). התקציב הוא 4-4.5K. גודל מסך רצוי 14". חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית קל משקל, בעל סוללה חזקה ויכולת עיבוד מספקת להרצת התוכנות AUTOCAD וREVIT, חשוב לציין שהוא לא מיועד להרצת מודלים בתוכנות אלו כל היום אבל חשוב שתהיה לו יכולת סבירה לעבד במקרה הצורך. בנוסף אשמח שיהיה בתצורת 2in1 ויכלול טאצ'. מעדיף מאוד לא לנובו או אסוס בגלל חוויות שרות מזעזעות. כרגע די ננעלתי על שני דגמים שהם גם די דומים במפרט: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26149&iszap=1 https://ksp.co.il/?uin=53222 השאלה שלי היא מי יתאים יותר לשימושים ויהיה חזק יותר? איך השירות של H…

9. היי, אני מתלבט לגביי רכישת מחשב 2in1 למטרות לימודים - אני צריך שיהיה לו מסך גדול (מעל 12") ,יאפשר צילום מהלוח באיכות טובה ועריכת מסמכים נוחה ומהירה. עיקר השימוש הוא לכתיבה בהרצאות, יישומי office והצגת מצגות (צריך שיהיה חיבור רלוונטי). כדאי שיוכל להריץ גם תוכנות אחרות (סביבות עבודה -visual,clion וכד'). הרעיון הוא לרכוש את הטאבלט יחד עם העט והמקלדת (כנראה בחו"ל), בתקציב של עד 5500 ש"ח. 2 ההתלבטויות העיקריות שלי היו בין מוצרי הsurface לipad ואלו הם היתרונות והחסרונות העיקרים ממה שקראתי בביקורות: surface pro 4\surface pro 6- יתרונות: מאפשרים הרצת windows, מקלדת מעולה ומוארת, אפשרות הרחבת זיכרון. חסרונות: מצלמה באיכות נמוכה 8mp (לא יודע עד כמה אפ…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by d or 8,

שלום, אני חוזר להיות סטודנט להנדסה ומתעניין מאוד באפשרות של לכתוב על המחשב/הטאבלט במקום לסחוב הרבה מחברות. האם יש מישהו שהתנסה בזה ויכול להמליץ? ספציפית שמתי עין על Microsoft surface pro 3 שהמחיר שלו בטח יירד בקרוב בעקבות היציאה של ה pro 4. החשש שלי הוא שהמסך קטן מדי. אהיה בארה"ב בעוד חודש - אני מעוניין לקנות שם או להזמין באינטרנט ולאסוף שם. במידה ואתם לא ממליצים על מחשב מהסוג הזה, מה הייתם ממליצים? מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לפחות 12 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר, לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך שניתן לכתוב עליו. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיף יותר * האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

היי אני מענונין לקנות מחשב (נייח) של alienware בארץ ולא הצלחתי למצוא איפה מוכרים או אם בכלל... מישהו יודע אם יש חנות או יבואן שמוכר את המחשבים האלה? ואם כן מה המחירים בארץ? תודה יום טוב

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by yoranch,

שלום וברכה. ברצוני לקנות משחב All -In -One הצורך במחשב כזה הוא הצורך בחיסכון במקום- ובסרבול של הכבלים. ראיתי את IMac החדש שאמור להגיע אוטוטו לארץ ואני חושב על לקנות אותו אך האם ישנם אלטרנטיבות זולות וטובות יותר. חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק כ 5 שנים ומעלה. חשוב מאוד שיהיה שקט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד לסכום של 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לתכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shalev142,

שלום! אח שלי רוצה לקנות את המחשב הזה: עכשיו יש לו כמה שאלות: 1) המחשב הזה טוב? ביחס למחיר (עם השדרוג שלמטה מסומן בירוק) 2) כמה זמן המחשב יחזיק? לא בא לו להחליף אותו אחרי שנתיים שלוש.. הוא רוצה שהוא יחזיק לו איזה חמש ארבע שנים. 3) אם יש מחשב במחיר הזה שהוא טוב יותר? (5000 שקל) 4) ואיך המחשבים של DELL? והמחשב יהיה לא למשחקים כבדים (מקסימום FOOTBALL MANAGER) וWORD

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by ab86,

אהלן, אני נוסע עוד שבועיים וחצי לארה"ב ואשמח לקבל המלצה על מחשב טוב בתקציב לא יקר - גג 1000$. חשוב שהוא יהיה חזק (המחשב היחיד שיש לי - רואה עליו סרטים, קצת פיתוח, אולי עריכה, לא משחק בכלל), עדיפות לזמן סוללה ארוך וחובה שתהיה לו אחריות בארץ. חשבתי ללכת על הxps 13 (למרות זמן סוללה קצר), או על הinspiron 14 (אני לא בטוח אם יש לו אחריות בארץ, מישהו יודע?). בנוסף אשמח לדעת איך מבררים את הנושא של האחריות באופן סופי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי, אני מעוניין לקנות את המחשב dell xps 13 מהאתר של Microsoft בארה"ב. להבנתי הם לא שולחים לארץ אז אאלץ להשתמש בשירותים של אתרים כמו BUY2USA. המחשב עולה 1299$ ויש קופון של 100$ הנחה. בהנחה שהמשלוח לארץ יעלה כ20$ והמיסים על יבוא הם 18%. כמה יעלה לי להביא אותו לארץ? איך אני מעביר את האחריות עליו לארץ? ואיך אני יודע אם הוא מכיע עם התקנה של Windows?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by יונתן123,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב דל חדש בארה"ב, תקציב עד 800$ (לא כולל מערכת הפעלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא לי כסטודנט אך גם כמחשב נייח, ולראות סרטים וכו'. בעיקר חשוב לי שהביצועים שלו יהיו מהירים (כמה שאפשר בתקציב הזה), יציאת HDMI (הבנתי שיש כזו לכל מחשבי dell). גודל מסך בין 13-15.. ומשקל עד 3 קילו. בעיקרון כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים - 1. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=fncws15&model_id=inspiron-n411z&c=us&l=en&s=dhs&cs=19& New Inspirision 15 - Inspiron 5520 מעבד - 3rd Gen Intel® CoreTM i5 processor הארד דיסק - 1TB 5400RPM זיכרון - 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory מחיר - 650$ בעיקר מפריע לי שההארד דיסק איטי.. הגודל והמשקל …

17. Started by psyeli,

אז אחרי שההיתי נעול על מחשב של סמסונג מצאתי את המחשב הזה >>http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12934 החומרה מצויינת והמחיר גם הבעיה היא שHP נחשבת לחברה גרועה לניידים. אמת? שקר? הארות הערות יעזרו לי פה.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש אותי ללימודים, סרטים וגם משחקים כאשר במשחקים הכוונה היא שארצה את האפשרות לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק. ביליתי הרבה זמן בקריאה על כל מיניי מעבדים וכרטיסים גרפיים שונים וכל המדריכים לקניית מחשבים ניידים.. ודיי הבנתי איזה מחשב אני רוצה ובחרתי לקנות HP pavilian dv6. אבא שלי נוסע עוד מס' שבועות לקנדה וארה"ב ולכן הוא יוכל להביא לי משם נייד. לפי סקירה של אתרים רבים באינטרנט, האתר הכי זול ונוח שיצא לי להיתקל בו היה האתר הרישמי של HP בארה"ב (אם אתם מכירים אתר יותר טוב, אשמח לשמוע) עכשיו אני טיפה מבולבל עם מספרי הדגמים השונים, כי המספרים שאני מכיר מהארץ, לא תואמים את מה שיש באתר, אני משער שזה ייצור בעיה עם האחריות אבל האם זה עלול ליצור בעי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by lior190,

שלום לכל חברי הפורום, אני טס לתאילנד מחר ואמרו לי שכדאי לי להביא מחשב נייד (כי שלי כבר ישן ולא מתפקד) . המליצו לי על HP כי החברה מייצרת שם את המחשבים שלה. לי היה בעבר מחשב של לנובו 3000 N200- מחשב כבד מאוד להתנייד עימו. הצרכים שלי הינם: מחשב לעבודה להתניידות רבה אך גם לעבודה מסיבית של שעות רבות בבית (משקל סביר לסחיבה בתיק). מחשב שיחזיק מעמד זמן רב ללא צורך בהטענה אינטרנט אופיס מצגות בפני לקוחות במשרדים אך גם במקומות פתוחים. אשמח לשמוע דעתכם על דגם מסויים שהינכם ממליצים עליו מתוך סידרת elitebook. מכירים מישהו שקנה מחשב נייד בתאילנד? אשמח לשמוע את דעתכם והאם אתם חושבים שכדאי לקנות שם (שהבנתי שהמחיר יכול להיות זול ב-40 אחוז מבארץ). והאם האחריות הבינלאומית שמקבלים שם תיהיה בת…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  20. שלום לכולם החלטתי לרכוש HTPC לסלון שלנו, ויש לי כמה שאלות והתלבטויות לגבי המפרט שעשו לי המפרט שבעקרון הכינו לי: מארז Bach VB8001SNS עם ספק Thermaltake TR2 550w מבוסס AMD 4200 עם 1GB זכרון לוח אם של ASUS M2A-VM HDMI וכמובן הארד דיסק גדול וצורב DVD. יש לי כמה שאלות לגבי המפרט 1. קודם כל אם יש חלקים שכדאי שאני אדע עליהם/אחליף? 2. המטרה במחשב היא בעיקר סרטי משפחה ואלבומי תמונות של המשפחה, וכמובן סרטים רגילים. עצם המטרה אז גם ההורים שלי אמורים לתפעל את הדבר הזה, ורציתי לדעת אם תוכנות ה-HTPC נוחות לשימוש כך שגם ההורים שלי יוכלו להשמש בזה, והאם השלט שניתן להוסיף למארז הזה נוח מספיק למטרה הזאת, או שזה בכלל חסר פונקציונליות וחבל על הכסף? ואולי אם אני קונה את הכרטיס שבסעיף הבא, אול…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניצול מלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).XBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד למשחקים כמו PES ואולי COD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב." PES אולי COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Intel® Core 2 Duo Processor P8600 ( 2.40GHz 1GHz 3MB ) Operating system Genuine Windows Vista Home Premium Graphics NVIDIA GeForce G 105M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 15.6 " HD Wide LED 1366x768 500GB 5400 זה הלנובו אבל בכללי חשבתי על הסוני, כעיקון אני צריך אותו שיהיה נייד אבל גם חזק לסרטים, דעתכם חשובה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Slider2,

היי, אני מעוניין במחשב נייד למשחקים, חיפשתי ומצאתי מחשב שנראה לי שמתאים למשחקים כבדים- http://www.ebay.com/itm/MSI-GT780DX-Gaming-i7-2670QM-12-gig-Nvidia-GTX-570M-1-5-GDDR5-Dynaudio-Sound-/290732428039?pt=Laptops_Nov05&hash=item43b100cb07 מישהו יודע אם המחשב הזה יחזיק מעמד מול משחקים חדשים לכמה שנים? האם יש מחשב שנחשב מחשב יותר טוב למשחקים? העלות שלו היא 4700 ש"ח (קרוב משפחה מביא לי אותו מארה"ב). אשמח לעזרה! תודה מראש... המפרט שלו- GT780DX Turbo Enhanced Special Edition Specs: Intel Core™ i7 Mobile Processor Technology-Core™ i7 2670 QM 2.2 ghz -3.1 ghz (MAX Turbo) 17.3" FHD LED (1920 x 1080) Widescreen Anti-Glare Display (For gaming) Mobile Intel HM67 …

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by pradelon,

אהלן חברים: לפני שלוש וחצי שנים, עשיתי את אחד העסקאות שאני יותר מבסוט מהם, וקניתי THINK PAD E120 באחד משווקי המחשבים של הונג קונג בכ2000 ש"ח. המחשב עשה את שלו, עבר מספר יבשות, והגיע הזמן להחליפו. שבוע הבא חבר אני שולח חבר לקנות לי לפטופ בהונג קונג שוב : זקוק למחשב בעיקר לעבודה. חשיבות לחוזק, זמן סוללה ומשקל , מסך (מתלבט עם 13-14) תקציב:500-600 דולר. (מחירים היו דומים בזמנו לUS) אשמח לעצות. 1. איזה דגם כדאי לקנות? מה דעתכם לגבי מסך? 2. איך אני מברר מחירים בהונג קונג (האם עדיין כה משתלם)? 3. אופיס, האם זה כלול שם? 4. נסיון ממישהו שקנה. נ.ב מתנצל על הכתיבה הקלוקלת, המחשב הגיע לסוף דרכו, פיזית (בקושי המקשים עוובדים) המון תודה חברים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by tsuky7,

בס"ד שלום לכולם, אני עומד להשתחרר עוד כחודש, ומתכוון להתחיל לימודי אדריכלות בקרוב. אני רוצה לקנות מחשב עבודה קל וחזק שיהיה לו את הנתונים הבאים: מעבד חזק. זיכרון 8GB עדיפות לכונן SSD משקל מקסימלי 1.5kg מסך מגע FHD שמתקפל 360° (מצב טאבלט) שמיועד לשרטוטים מדויקים/ כתיבת מסמכים (עם עט ייעודי). תקציב: עד 1000$ מארה"ב (לא מוגבל למלאי בארץ- אני קונה אותו בחו"ל בעז"ה). שאלה: אני מתכנן לקנות את המחשב מארה"ב ורציתי לדעת האם האחריות שאני מקבל מחברות כמו LENOVO / DELL / HP / ASUS / ACER וכו' תקפות גם לארץ. אני לא משחק משחקים אך חשוב שיהיה מהיר ובעל יכולת גראפית סבירה (מסתדר עם כרטיס מסך מובנה טוב). כשחיפשתי מעבדים הלכתי לאיבוד ולא הבנתי אם מעבדי Intel core M עדיפים על מעבדי i7-U. א…

• 10 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.