עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guyohana,

שלום! קניתי מחשב של חברת lenovo עכשיו אני לא יודע איזה כרטיס מסך ומעבד לקנות החלקים הולכים להפעיל משחקים כבדים כמו far cry 2,crysis warhwead,call of duty 5 ומשחקים אחרים כבדים. תקציב:1000 ש"ח תודה לכל מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Mics,

יש ביד את המערכת הבאה: מעבד: Intel E6300 לוח אם: Abit ib9 זיכרון: 2x2 GB G.skill DDR2 (נכון להרגע) כרטיס מסך: Nvidia geforce 7600gs *ספק יוחלף ל400~450W. המחשב אמור להמשיך ולהריץ משחקים קלים. איזה כרטיס מסך יד2 ובאיזה טווח מחירים כדאי לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by elranman,

שלום רב!! אני מחפש לאפטופ שתומך בתקן של HDMI ובחיפוש אחר כונן Blu-Ray w/ SuperMulti DVD±R/RW . האם ניתן בכלל כיום למצוא את הטכנולוגיות הללו במחשבים בארץ ?? אני לפחות לא הצלחתי לשמוע.(במידה ואם קיים עד כמה זה מייקר את הקנייה?) אודה לכם אם תוכלו לעזור לי , סה"כ מחפש לאפטופ חזק עם כרטיס מסך שאינו מובנה. תודה רבה אלרן

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by 97YAKIR Frid,

שלום יש לי כרטיס גרפי 1060 TI Uאני רוצה לקנות לוח אם חדש כולל 16 גיגה ראם אינטל לגיימינג בסביבות 1200 יש משהו ששווה ?

5. שלום, אני חדש בפורום. הלוח אם במחשב גיימינג הקודם שלי הלך ואני צריך לקנות חלקים חדשים. התקציב הוא 4000-4500 ואני רוצה חלקים שמתאימים לגיימינג הכי טובים שאפשר עם התקציב הזה אני מצפה למחשב שיחזיק ל7-8 שנים. כרטיס מסך RX570 4GB (הכרטיס מסך יוחלף בהמשך) וספק Corsair cx600 600w יש לי כבר אחסון כל מה שצריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות, קירור למעבד ומארז אשמח לעצות מה הכי כדאי ושווה לקנות. לא מעוניין בAMD

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. מה קורנ חברה יש לי תקציב של 6200 -6500 וזה המפרט שבחרתי תנו עצות בבקשה mem = ocz ddr2 gold 800 2*1024 = 1670; processor = amd am2 4200 dual core low energy = 1365; mother board = gigabyte amd am2 nforce 590 = 1176 x1900xt = 2200 shekel אז מה צריך לשנות ?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  7. שלום, אני זקוק להמלצה חלקים ללוח, מעבד וזיכרון למחשב שישמש שרת קבצים. התקציב: 700-800 ש"ח. הדרישות: חייב להיות mATX, המארז של העסק הוא Foxconn DH841 http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000082 כרטיס מסך מובנה חובה, עדיף יציאת D-SUB 2-4GB זיכרון עדיפות גבוהה למעבד INTEL תמיכה מלאה (כרטיס מסך ורשת) בלינוקס CentOS 5 מעדיף לוח של ASUS. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  8. שלום, אני מתכנן שדרוג של המחשב שיש לי כרגע. דיסקים קשיחים, צורב וכרטיס קול כבר יש לי מהמחשב הקודם. אני חושב לשמור גם על המארז (זה מה שיש לי היום). השבוע קניתי (כי היה במבצע מטורף) כרטיס מסך VisionTek Radeon 1950 Pro 256MB ואת הזכרון הזה. אני לא בטוח אם אני רוצה AMD או אינטל - אין לי העדפה מיוחדת לאף אחד מהם. אני יודע שלאינטל יש היום מעבדים עם 4 מגה cache ול-AMD לא, אני לא בטוח כמה זה אמור לשנות לי... אשמח אם תעזרו לי להחליט. אני חושב שליבה מרובעת זה קצת מיותר (אלא אם תסבירו לי למה אני טועה). בפעם האחרונה שקניתי מחשב, אינטל היו יקרים ב-50% עם ביצועים זהים או גבוהים בצורה זניחה יחסית. אם זה עדיין המצב, אני אעדיף AMD. בלוח אם אין לי צרכים מיוחדים. כרטיס קול כבר יש לי (x-fi x…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by Roie Alon,

אני רוצה לקנות לפטופ שמצד אחד אני אוכל לשחק עליו משחקים ומצד שני גם יתאים לי ללימודים כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בזמן הקרוב אני יודע שזה שני ניגודים שונים כזה אז זה קצת בעייתי הידע שלי במחשבים שואף ל0 ובגלל זה אני פותח כאן דיון כרגע אני בארצות הברית אז זה אחלה זמן לקנות לפטופ. התקציב שלי הוא בערך עד 1000-1100 דולר אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לפטופים שאתם חושבים שיתאימו לי רועי

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by guyluz11,

משתמש רשום 4 פורסם 2020 באוגוסט 24 (נערך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? Office, Photoshop, Premiere , Lightroom. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אור…

11. שלום לכולם ! אני מחפש חנות/רשת חנויות שמוכרת מחשבים באזור תל אביב ( עם עדיפות לסניפים נוספים באזור השרון ) ע"מ לקנות לי מחשב נייח, מיני לפטופ ללימודים ולפטוט לאבא שלי. חשוב שהחנות תהיה אמינה , הוגנת ובעל מוניטין טוב. מטרות המחשבים : מיני לפטופ ללימודים לסטודנט - אחרי הרבה בירורים הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות מיני ולא רגיל מהסיבה הפשוטה שככל שהמשקל הפיזי יעלה סביר להניח שאני אסחוב אותו פחות פעמים איתי לאוניברסיטה.. מחשב לפטופ לצרכים משרדיים עבור אבי. את הבקשה למחשב הנייח פירסמתי בפורום המפרטים. לפטוט עבור אבא : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Reborn,

אני מעוניין לקנות לפטופ אבל אין לי יותר מידי כסף. מה שאני רוצה לעשות עם המחשב זה: -גלישה באינטרנט -אופיס -אפשרות לעבוד עם תוכנות כגון פלאש/פוטושופ (אני מתאר לעצמי שזה דורש מחשב הרבה יותר חזק ולכן צריך מחשב יותר יקר - אם ככה אז אולי עדיף שאוותר על החלק הזה). עריכה: -USB התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם יהיה משהו עד 1000 ש"ח אני חושב שאוכל גם. יש לכם איזו הצעה? איזה מחשב זול יכול לבצע את הדברים הנ"ל? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by ssl,

אני רוצה לקנות לפטופ קל (12 אינצ' ) עד 7000 ש"ח ואני מתלבט בין הדגם של LG Z1 BIGHT או LG LW25. אני לא ממש מוצא הבדלים (אם אני משדרג את הLW25 ל 1 ג'יגה זיכרון). אשמח לעזרה לעניין ההשוואה או להמלצה למחשב דומה בעד 7000 ש"ח תודה SSL

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by ReL_1,

שלום , יום שני אבי טס לאירופה ולאחר מכן לסין והוא יכול להביא לפטופ. לשם כך אבקש המלצתכם, להלן הדרישות: 1. סטודנט (מקליד הרבה וצריך מקלדת+מסך נוחים) 2. צריך מסך 14 - 15 אינץ' גג 3. סוללה שתחזיק זמן עבודה סביר לאוניברסיטה 4. שלא יהיה מהסוג הכי כבד, עדיפות לדגם "רזה". 5. משחקים פחות קריטי 6. מוכן להתפשר על כונן קשיח (לא חייב 320GB או משהו כזה... גם באזור ה100-200 זה בסדר) אשמח לעזרתכם..! תודה וסופ"ש נעים לכולנו ;D

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by TheDude07,

אהלן, אני מתחיל ללמוד השנה לימודי הנדסת מכונות ואני צריך לקנות לפטופ לכבוד המאורע, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, עבודה משרדית ומשחקים קלים (רד אלרט, AOE וכדומה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה רלוונטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

16. Started by DexoSez,

אפשר לחרוג מהתקציב אם שווה את זה. * מטרות המחשב? אינטרנט (WEBHOST, WORDPRESS) ואינטרנט בכללי יוטיוב סרטיHD וכו... * גודל המסך? העיקר שהיה איכותי. * משקל רצוי? לא הכי חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח * בלוטות? היה מצוין. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן, לצורך קניית מחשב ללימודים חשבתי על המחשב הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=27260 הבעיה היא שרשום שם למעלה שצריך להציג תעודה מזהה בעת הקניה, אז אם מישהו קונה בשבילי את המחשב תהיה בעיה אחר כך עם האחריות? או שבקבלה אין קשר לאדם שביצע את הרכישה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by LiorMC,

היי, אני רוצה לקנות לפטופ שיישמש אותי בין היתר לתכנות, תוכנות מתמטיות כמו מטלב, מכונות וירטואליות ולשימוש שוטף. הסתכלתי בעיקר על מחשבים שיש להם לפחות ארבע ליבות, בגודל עד 15.6 ו 16GB. המחירים בארה"ב דרך אמזון הרבה יותר אטרקטיביים מבחינת תמורה לכסף ולכן קרצו לי מאוד. לפטופ שבארץ עולה 6-7K יכול לעלות 1-2K פחות באמזון. משמעותי.. רוב ההתלבטות היא בנוגע לאחריות ומה יקרה אם/כאשר יהיה צורך בתיקון. רוב המידע שמצאתי ברשת לא מעודכן או לא מפורט מספיק. לכן, אשמח אם יש למישהו מידע לגבי: 1. אחריות בינלאומית של המותגים דל, אסוס ולנובו. 2. אפשרויות של רכישת ביטוח ללפטופ פה בארץ. * הערות והארות בנושא יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום ותודה מראש לעוזרים! אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב התקציב שלי הוא 1000 דולר מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, מאט לאב, וויזאול סטודיו, סרטים (לא למטרת משחקים) גודל המסך: 13 או 14, עדיפות ל 13 משקל רצוי: כמה שיותר קל (פחות מ 3 קילו- אם קיים דבר כזה) זמן סוללה: 4-6 שעות עבודה יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: 250 GB ומעלה צורב DVD: צריך מסך: LED אחריות בינלאומית: אשמח לקבל שירות בארץ על מחשב שקניתי בארה"ב אבל לא חייב אשמח אם תוכלו להמליץ ליעל לפטופים....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Zvika12,

היי לכולם, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב מחשב וכמובן שמחבינת מחיר זה עדיף ואולי גם מבחינת מבחר הדגמים המורחב. השימושים שלי: מטרות המחשב? אני סטודנט כך שאני לא רוצה מעבר לשני קילו וגם זה רצוי שיהיה פחות, השימושים יהיו בעיקר אופיס אינטרנט והרבה סרטים(גם חיבור המחשב לטלוויזיה לעיתים קרובות). * גודל המסך? שיהיה 14' * רזולוציית המסך? רצוי FHD 1920x1080, אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?עד 2 קילו, רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אני מניח שכן כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה, HDMI .. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 gb. לא יודע עד כמה אזדקק לSSD כי הוא יקר, אבל אם יש משה…

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by nadav7791,

שלום לכולם! בעוד חודש קרוב משפחה שלי שגר בארץ טס לבקר את אח שלו שגר בארה"ב. אשמח לקבל המלצות על חנויות שדרכן אני יכול להזמין לפטופ שיישלח (הבנתי שיש חנויות שעושות משלוחים חינם בתוך ארהב?) לבית של בן דוד שלי שגר בארה"ב. מה עושים בנושא האחריות? בנוסף אשמח לקבל המלצה ללפטופ בתקציב של עד 3000. המחשב מיועד ללימודים והדרישות העיקריות שלי הן משקל קל עד כמה שניתן, סוללה חזקה,מסך 15"וכונן ssd.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Fortunes,

אהלם חבר'ה! אני כרגע בארהב והחלטתי שיש צורך בנייד. גם כדי להעביר את הזמן וגם ללימודים באוקטובר (הנדסת תקשורת למתעניינים). בכל מיקרה- אני בור וארץ בתחום. מה שכן אני צריך מחשב טוב שידע להריץ גם משחקים מפעם לפעם. כמו כן אין לי מושג לגבי מחירים וטכנולוגיות, אתרים או רשתוץ שאפשר לרכוש בהם..נאדה. כמובן שהצצתי והלפטופים נורא זולים כאן אך עדיין אין לי שמץ של מושג מה אני צריך.. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לא הלכתי לפי הנוסח של הבקשה שמופיע בחוקי הפורום. -- אוקיי, אז אני רוצה לקנות לפטופ. אלה השימושים שיהיו לו: -אינטרנט: YOUTUBE, אתרים שונים, FACEBOOK, EBAY -הורדות -סרטים -PHOTOSHOP -OFFICE ורוצה שיהיו בו: -ANTI VIRUS -ANTI SPYWARE בנוסף אני רוצה: -לשבת עם המחשב בבית קפה, ברכבת -לחבר את המחשב לטלוויזיה עוד דרישות/העדפות: -שיהיה נוח לכתוב במקלדת שלו -שיהיה לו מספיק אורך זמן בלי מטען. -שיהיה לו ביצועים שיספיקו לנ"ל -שהארדיסק שלו יעביר קבצים יחסית מהר- בגלל ההורדות וכו' -כרגע אני רגיל במחשב הנייח שלי להפעיל באינטרנט במקביל הרבה לשוניות, אני לא בטוח אם זה חייב להיות אפשרי במחשב הנייד שאני אקנה אבל זה צריך להיכלל בחשיבה של בחירת המחשב. -שיראו במסך שלו מספיק טוב גם אם התנאים הם …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי אני זקוקה ללפטופ ואני שוקלת ברצינות לרכוש אותו בחו"ל התכנון הוא ללכת על משהו דיי יקר וכנראה עסקי אולי thinkpad מהחדשים אולי טושיבה דל? אני תוהה הן לגבי העמידות שלהם (סדרות עסקיות, מחשבים עמידים ויקרים כנראה מרובעי ליבה) והן לגבי האחריות והשירות עבורם בארץ. אשמח לשמוע מכם. תודה.

• 62 תגובות
    • 7.9k צפיות
  25. Started by ReL_1,

שלום לכולם! כבר שנים רבות אני פה בפורום עוזר ונעזר בהודעות.. הפעם אני צריך את עזרתכם הסופר מקצועית (כמו תמיד)! אני טס בחודש ספטמבר לניו-יורק לשבוע (שאר הטיול במקומות פחות מומלצים מבחינת חנויות). אני שוקל לקנות מחשב נישא , מבחינת דגם אני אסתדר ואני אמצא את הדגם שמתאים לי באמצעות חיפושים פשוטים.. לגביי החנות -מישהו מכם ידע שומע מכיר או היה בחנות שהוא יודע להמליץ עליה? שיש לה מלאי והיא זולה? כל תשובה תעזור ותקל עלי, תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.