ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברס ברצוני לקנות מחשב אולטרה בוק - טבלט לצורכי הלימודים, אשמח לשמוע תגובות והמלצות מכם בתקווה להיסגר על דגם מסויים. 1) תקציב-3000 עם חריגה של 500 * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט,ומעט צפייה בסרטים,דרוש חיבור hdmi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה, כמובן שאני מתכוון להפעיל עליו את כל תוכנות האופיס (וורד אקסל..) * גודל המסך? 13 (עדיף מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי - עד 1.5 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן קשיח - לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף 3 שנים - לא חובה * האם בתקציב צרי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים למחשב.... ורציתי לדעת האם מוכרים היום מאווררים עם יציאת חשמל לא פינים לחיבור ללוח... אשמח אם החברה יעזרו...
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך בטרייה למחשב נייד שלי בדקתי פה בארץ זה עולה באיזור 500 ש"ח בebay בטרייה עם "אחריות לשנה" שאני לא יודע כמה היא שווה ומשלוח חינם ב 46$ נראה לי משתלם מאוד. פעם ראשונה שאני קונה דרך איביי השאלה אם יש דברים חשובים שאני צריך לבדוק לפני ? והאם יש עוד עלויות נלוות או שבטריה זה לא בעיה? קישור לבטריה: http://cgi.ebay.com/100-NEW-Genuine-Gigabyte-W551N-W566N-W566U-Battery-P_W0QQitemZ150386406359QQcmdZViewItemQQptZLaptop_Batteries?hash=item2303ba73d7 אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
לא מזומן בלי ציוד היקפי בלי צורב אלא כונן DVD (רגיל-CD-ROM) ללא מערכת הפעלה עדיף מחשב מורכב עכשיו... יש לי גם הצעה שעשיתי אז אם זה קרוב למה שרציתם לכתוב תוכלו להגיד לי מה לשפר רק או אם בכלל כדאי לקחת את זה וזהו.. ;D תודה מראש על העזרה! מעבדי ?AMD Sempron 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ?K8U (S-754+ULI+AGP+SATA)? זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 דיסקים קשיחים ?80GB SATA 7200 8MB WD800JD? כרטיסי מסך GIGABYTE GF FX5200 128MB, TV, DVI כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x 48x ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W 8666 מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 1941 ¤
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
המחשב מיועד לצפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים, כגון : diablo 2 : LOD, warcrafet III, Age of empires 2, Red alert 2, IGI 1 אם ניתן Total War ,כמו כן לעבודות משרדיות. גודל המסך צריך להיות באזור 15' אינץ. משקל - לא משנה. זמן סוללה ארוך ובלוטות - רצוי, אך לא קריטי. גודל מינמלי של 160 ג'יגה, אך 250 ג'יגה רצוי. חשוב שתהיה חברה אמינה ואחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, 3.2 שנים בצבא, ואין לי מושג במחשבים.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום וברכה. ברצוני להתקין וינדוס ואופיס למחשב שישמש אותי בעסק. אממה המחיר בחנויות כאן הוא בערך 2000 לשתי התוכנות.- יקר! מצאתי אתרים שמוכרים רשיונות בערך ב17 דולר לרישיון ריטייל (ניתן להעברה ממחשב למחשב) מצורף אתר ששמעתי שאמין. השאלה היא האם זה חוקי/אפור לא מצאתי תשובה ברורה למרות ההיגיון שאם זה רשיון שניתן להעברה לכאורה הוא חוקי. https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע המחשב הגיע עם 2 ג'יגה זיכרון וברצוני לשדרג ל3 ג'יגה אבל אני לא מבין בזכרונות של נייד אז אם אתם יכולים בבקשה להגיד לי איזה זכרון אני צריך זה יועיל מאוד. תמונה מאוורסט: http://img188.imageshack.us/img188/5466/71857038.jpg
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם שווה ההשקעה במעבר מ- 1 GB ל-2 GB זיכרונות DDR2 667 ו/או המעבר מ-1900GT ל- 1900XT? ההשקעה היא כ- 1500 ש"ח נוספים...
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
Intel Pentium® 4 CPU 2.8 GHZ רוצה לוח אם תומך בddr II 667 pci-e זכרונות 1GB ddr II כרטיס מסך רצוי של nvidia ואם נכנס אז איזה הצעת מחיר טובה לbigtyphoon או מאורר טוב אחר
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות זכרון נוסף של KINGSTON למחשב הנייד שלי, מישהו יודע מי היבואנים של החברה בארץ ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, לרגל מבצעי הבלאק פריידי אני רוצה לקנות לעצמי מחשב חדש יש הפרשי מחירים די משמעותיים בין קנייה בארץ לבין הזמנה מחו"ל השאלה שלי היא- איזה חומרה הייתם מזמינים מחול? מבחינת שיקולי אחריות למשל קראתי על כמה מקרים שבהם היתה בעיה בכרטיסי מסך (מתעניין ב2060/2070 rtx), ואני קצת חושש להזמין כזה מחול. לעומת זאת כונן קשיח/ssd/כרטיסי זכרון הבנתי שזה פחות בעייתי קיצר אשמח להמלצות וסיפורי הצלחה/כשלון אם יש כאלו ואם כבר בנושא, אשמח לעוד הכוונה. המוצרים שאני מסתכל עליהם כרגע מאמזון הם: כונן קשיח https://www.amazon.com/gp/product/B07H2GY8ZS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 זכרון …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, נכנסיתי לכמה אתרי אינטרנט וראיתי שהבדלי המחירים בין מה שיש בחנויות בירשאל לבין מה שאפשר להזמין מחו"ל מגיעים ליותר מ1000 שקל לרכיב. חשבתי לעצמי להזמין רכיבים מאתרי קניות מחו"ל והאם זה באמת כי אוכל להרשות, בתקציב שיש לי, מחשב הרבה יותר טוב אם אזמין את החלקים מאתרי קניות. והשאלות הן למי שבאמת התנסה בקניות מסוג זה: האם שירות שכזה הוא אמין? האם החלקים שמגיעים בשירותי הדואר יחויבו באיזה מחיר נוסף (איזה סוג של מכס או מע"מ) ואיך זה יחוייב , במסירה או בשלב הרכישה? האם ניתן לשלם בויזה רגילה, ואם כן האם הויזה גובה תשלום נוסף על כך שהרכישה מתבצעת בחו"ל? אם יש אחרויות על רכיבים חדשים שאני קונה איך אני יכול לבצע אותה (כלומר דרך האתר של החברה או דרך שלוחות של חברת הרכיב בארץ/חו"ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בני הגיע למצוות ואסף סכום מכובד. בחלקו הוא רוצה לרכוש מחשב גיימינג (שוקינג !) בכול מקרה אני מתכנן לעזור לו לבחור/לבנות/לקנות לו מחשב ותןך כדאי שיטוטי באתר שלכם לגבי מחשבים מומלצים ראיתי כי ישנה הצעה למחשב גיימינג בסביבות 4,200 שקלים. הרכיב היקר ביותר הוא כרטיס המסך - 1,520 שקלים עבור GeForce GT 1060i 6GB 5DDR. במקביל עוד שבוע אני טסל ארה"ב ותהיתי האם יהיה כדאי לרכוש את הכרטיס הנ"ל בחו"ל מבחינה כלכלית? ראיתי כי עלותם יכולה להיות משמעותית זולה יותר, האם כך? במידה וארכוש הכרטיס, האם יתאים לפלטפורמה אשר אני ארכיב בארץ? במקביל האם ישנם עוד רכיבים אשר אפשר לקנות בהנחה משמעותית בארה"ב?
-
- 17 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מחשב בזמן האחרון לצורכי הדמיות תלת ממיד כבדות ומהמפרטים שעשיתי בכל מיני חנויות בארץ המחיר יוצא מופקע בעליל... אז חשבתי לבדוק כמה יעלה מחשב כזה בחול והופתעתי לגלות שיש הפרש משמעותי!!! אבל אני לא יודע כמה יצא לי בסוף הכל כולל מישלוח והאם אני צריך לשלם מעמ, מכס, מיסים בחול ומה הדרך הכי נכונה לרכישה מחול והאם זה באמת משתלם בסופו של דבר. המפרט: מעבד: Intel i7-4960X Extreme לוח אם: ASUS Rampage IV Extreme LGA 2011 Intel X79 זיכרון: Corsair Dominator Platinum 32GB (4x8GB) DDR3 1600 MHz דיסק: Samsung Electronics 840 Pro Series 2.5-Inch 256 GB דיסק: Seagate Barracuda 2 TB כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX TITAN 6GB או כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX780 המחיר ע…
-
- 8 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות חלקי מחשב בגרמניה ולהרכיב כאן בישראל, 1. התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תיכנות/ מכונות וירטואליות/ אינטרנט / פה ושם משחקים/ סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פוטושופ, vmware תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כרגע משהו על הכוונת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות כל מיני "חלקים" למחשבים ניידים? אני בפרט מחפש את לוח המתכנת שמתחבר להארד דיסק כשמחברים אותו למחשב (ספציפית אני משתמש ב T61, אבל האם יש הבדל בין הדגמים השונים של חברות שונות?) איפה אפשר למצוא חלק כזה? יש חנויות שמתעסקות בזה? או דרך לנובו עצמם? כל כיוון יוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד שבוע אני טס להונג קונג ומעוניין להביא משם חלקים למחשב למשחקים התקציב הוא בערך 2000 דולר לכרטיס מסך. מעבד. ולוח אם יש המלצות? או שכדאי לקנות בארץ? האם כדאי לקנות את מעבדי האקסטרים או שלא ולמה? ואם כדאי להביא משם עוד דברים למחשב { התקציב יכול להשתנות} תודה רבה לכולם יש לכם אחלה אתר.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?? יש לי 2000 שקל ביד..... והסיפור הוא כזה... יש לי שני מחשבים שאני עושה עליהם טרייד ואני אקבל על שניהם 1400 ש"ח בערך.... זאת אומרת שיהיה לי סכום של 3400 ש"ח + / - ההתלבטות שלי היא כזאת.... : האם לקנות חדש : מעבד, דיסק קשיח, צורב DVD, כרטיס מסך וספק (כי לוח וזיכרנות יש לי כבר) או לקנות הכל יד שנייה ואז להוזיל את המחיר ?? מה הייתם מציעים לי לעשות ??? ואם יש לכם שיפורים, טענות, או הצעות אז תגיבו... תודה לכולם....
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום רב , יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP בן 4 חודשים. הוא עבר תאונה קטנה. הנזקים הם רק פלסטיקה- כיסוי ציר שמאלי שבור,ציר שמאלי שבור,מעטפת מסך שבורה.(פלסטיק מסביב לקדמת המסך) כל הממצאים האלה לאחר שהיה במעבדה של HP . המחיר הוא כבד רציתי לדעת אם נתין למצוא באתרים מסוימים בארץ או בחו"ל לקניית חלקים כאלו על מנת שאוכל לקנות ולהביא לטכנאי פה בארץ. אני אשמח לכל עזרה אז בבקשה תנו לי הצעות תודה רבה , עידן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לבנות לי מחשב חדש, ואני רוצה להוזיל עלויות בכך שאני אקנה חלקים בארה"ב חשבתי לקנות כרטיס מסך וזיכרונות, מישהו יכול לעזור לי להמליץ לי, ואולי גם לקנות עוד איזה חלקים אני רוצה לבנות מחשב למשחקים, בתקציב של 4K כולל החלקים מחו"ל אז איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? נראה לי בתקציב של 300-400 דולר תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה הכי מתאים לשים את ההודעה הזאת אז אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תעבירו את ההודעה אחותי טסה לארה"ב עוד כמה ימים לחודש ורציתי בהזדמנות זו אני רוצה לבקש ממנה לקנות לי כמה דברים למחשב רציתי לדעת איזו חומרה הכי משתלם לקנות בארה"ב? והמלצות לדגם מתאים. תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך חדש Geforce 7900gt pci-express, והלוח הנוכחי שלי הוא AGP... אז אני רוצה לעשות כמה שינויים במחשב ולהפוך אותו למחשב משחקים, ובאותה הזדמנות שאני נפטר מהחלקים הישנים לבנות מהם מחשב נחמד לאמא שלי לצרכי אינטרנט OFFICE וכו'. המפרט הנוכחי שלי הוא - AMD 1700+ EPOX 8RDA+ 512 GENERIC RAM 400MHZ RADEON 9550 128MB WD 80GB 8MB IDE אני יעביר אותו לאמא ויקנה לה מסך LCD באיזור ה-1000, מקלדת עכבר מארז ספק וכו'. ויהיה לה מחשב אינטרנט/אופיס. אצלי יש כבר GeForce 7900GT CO 256MB, משמע שאני צריך : מעבד - רצוי AMD לפי התקציב לא? לוח - PCI-EXPRESS זכרון - 512/1024MB HD - 160GB יחד עם המסך LCD אסור לעבור את ה-3000... אני אשמח אם תוכלו להציג לי מס' אפשרויות כש…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, במידה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך : http://www.tms.co.il/product/12806 וספק כוח : http://www.tms.co.il/product/12467 וזיכרון: http://www.tms.co.il/product/12438 אז זה משנה איזה מסך יש לי ומה הרזולוצייה שלו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-