עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה לגיימינג בנוסף המחשב ישמש לעריכת סרטונים באופן בסיסי בתוכנות אדובי בשביל עבודות בבית הספר. דיברתי עם tms (חנות מחשבים) וקבלתי הצעת מחיר אשמח אם תכלו להסביר לי האם ההצעה משתלמת מה ניתן לשנות על מנת לקבל ביצועים טובים יותר התקציב שלי הוא 4500 https://www.tms.co.il/143318 תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. אני מתכוון לקנות מחשב משחקים חדש בתקציב של עד 3500 שח. אני יודע שאני מעוניין ב מעבד מסוג amd athlon 3000 xp (עולה בערך 1000) לוח אם - ? משהו תואם , באיכות עד 500 שח כרטיס מסך - ati או nvidia מהזן הטוב עד 1000 שח זכרון - עד 500 שח , 512 ב 2 סלוטים מארז שיכיל את כל מה שצריך לזה (ספק ,קרור וכדומה) אני צריך עזרה בבחירת כרטיס המסך הנכון,לוח האם המתאים והמארז. כמו כן , אם אתם מכירים חנויות מומלצות אשמח לקבל המלצה למקום.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by Avinoam Grosman,

https://www.zipy.co.il/#tch4685

4. Started by Artista,

טוב אז לפני הכל אני חדש פה בכל מקרה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח המחירים שציינתי בכותרת. מטרות: יריץ משחקים כמו COD4 ואססינס טוב (כן אני יודע שאתם צוחקים ותגידו שזה בילתי אפשרי).. יפעיל תוכנות גרפיות בהם אני עוסק כמו : פוטושופ אילוסטרייטור 3D מאקס וכו.. וכמובן אינטרנט וכל הדברים הבסיסיים. עדיף XP. עכשיו אני יודע שהדרישות גבוהות למחיר שאני נותן אבל בכל זאת אני מבקש אם אתם יכולים להשיג מחשב שיתקרב לדרישות האלה.. שמתי עיין על הMSI GX600 למרות שהבנתי כי הוא לא מומלץ (לא משנה לי אם זה מאייבורי).. בנוסף הבנתי כי יש מחשב של ACER איכותי וזול.. אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות או שפשוט תמליצו לי על איזה מבין המחשבים שציינתי כדאי לי לקנות. תודה D:

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by Erayo,

בעוד כשבוע אני טס לארה"ב לחודש ותכננתי לנצל את ההזדמנות לקנות נייד חדש. התקציב הוא כ-1000$ השימוש העיקרי הוא הרצת תוכנות Adobe, אנימציה ממוחשבת (דו ותלת), תוכנות תלת למניהן (Maya) העדפה למסך 15.4" (משהו באזור) המחשב לא יחליף את הנייח ולכן אשמח אם יהיה לו זמן סוללה מכובד (3+ שעות) מכיוון שאני אשתמש בו לציור ותלת שקלתי לקנות טאבלט (עם או בלי מקלדת) ולחסוך לעצמי להסתובב עם הוואקום בנוסף (יש לי כבר וואקום כך שלא יהיה צורך לקנות). הבנתי גם שהטאבלטים יקרים בהרבה בהשווה לניידים עם אותה חומרה. האם ההפרש במחירים עד כדי כך משמעותי? נניח, כמה יותר יעלה לקנות טאבלט עם חומרה חזקה כמו לפטופ? במקרה ויש מי שימליץ לי על טאבלט הדרישות העיקריות הן wacom digitizer, windows, הגודל מן הסתם יהי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Doron Haramati,

היי לכולם. חברה שלי טסה לארצות הברית קצת לפני הקריסמס, וחשבתי להזמין בעוד כמה ימים משלוח שיגיע לבית שהיא תגיע אליו. אף פעם לא הזמנתי מארה"ב מחשב וחוץ מהמקלדת, אני לא יודע מה עלול להיות חיסרון (הבדל במטען, אותות וויפי וכו'). מהצצה קצרה, ראיתי מספר דגמים מתאימים ב500-550$, וגם באיזור ה-850$. לפי כך, התקציב שלי הוא 500-850$. +- 100 דולר לפה או לשם. דרישות חובה: גודל מסך: 13.3'' - 14.5'' (לא מעל ל-15''!) מעבד: i5 ומעלה. RAM: 6 ג'יגה ומעלה. שיהיה חדש (לא מחודש). זיכרון פנימי: 500 GB ומעלה! דרישות רשות: שהדגם יהיה מוכר בארץ (במידה והוא צריך טיפול, שחלקי החילוף לא יהיו יקרים). מאחת מהחברות המוכרות כגון: Asus, …

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  7. שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש לקנות מחשב - בסיסי בעיקרון, ורצוי לא כבד. שישמש אותי בתואר. אין מגבלות מחיר ואין דרישות פסיכיות שהוא צריך לעמוד בהן, פרט לזה שאני רוצה שהוא ישרוד איתי את כל התואר בלי שאצטרך להחליף,זמן סוללה סביר ומסך 14 עכשיו בשבוע הבא טס מישהו לארהב והוא יכול להביא לי מחשב. קודם כל, האם שווה לי לחכות ליולי שהבנתי מהכתבות שלכם שצריך לצאת דור חדש של מעבדים חסכוניים יותר או שזה לא משמעותי ואז חשבתי על: 1. http://www.bestbuy.com/site/Lenovo---IdeaPad-Ultrabook-14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Graphite-Gray/7900163.p?id=1218862009516&skuId=7900163 הבעייה עם הדגם הזה שאין אחריות בארץ 2. DELL כלשהו.. לא מבין את ההבדלים בין הדגמים אבל א…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by dannialn,

לא ידעתי אעפה לפתוח את הנושא אז סליחה אם זה לא במקום. אני רוצה לקנות מחשב בחול דרך אחת מהחברות שמתמחות בלשלוח מוצרים לארץ( כמו :http://www.mustop.co.il/ או http://www.ezbuyus.co.il/ezbuyus/) . חשבתי לקנות דרך אחת החברות באיביי ולשלוח את המחשב לפה, לפי מה שבדקתי אפשר לחסוך כך כ 1000שח (כולל מסים). רציתי לשאול אם מישהו בפורום ניסה את זה פעם, ואם אתם ממליצים על זה בכלל... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ryan Johnson,

היי, אני מתכנן לקנות Thinkpad T480 ויש לי אפשרות לקנות אותו בסין באזור ה3000 שח, שזה הקתציב שלי ללפטופ ללימודים. הבעיה היחידה שאין על המחשב אחריות בינלאומית. בתקציב הזה סארץ אני אוכל לקנות גג את הE480. האם שווה את הסיכון? האם יש אפשרות דרך איי בי אם ישראל לבטח את המחשב מחול? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Red-men,

שלום לכולם ובוקר טוב: יש לי אפשרות להשיג מתנה בשוייו של כ- 115$ אבל אני לא יודע מה לקנות יש לי מחשב מעפן לאאלה פנטיום !!! עם 933 מגה הרץ של המעבד ו- 160 מגה זיכרון ולוח אם מעפן אפילו בלי תושבת של כרטיס מסך אני לא יודע מה לקנות אם משהוא יוכל ליעץ לי מה לקנות אשמח.(מפלורידה) בתודה נ.ב אשמח אם תוכלו להביא לי אתרי מחשבים אך ורק מפלורידה. תודה

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  11. האם זה המחשב הכדאי? אני יגדיר את השימושים ואת מה שחשוב לי במחשב: 1.מעבד אינטל I5. 2.זכרון של 4 גיגה מינמום. 3.חיי סוללה ארוכים. 4.אמינות ובקורות טובות על המחשב. 5.מסך מט. 6.גודל מסך 11.6-12 אינץ בלבד. מה ההמלצה הכי כדאית בטווח מחירים זה של עד 800 דולר? בינתיים הציעו לי ב 2 חנויות את המחשב הזה שציינתי לעיל.האם יש אלטרנטיבה יותר טובה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. קניית מחשב נייד לעבודה נוח סרטים זול מהיר וקנייה במקום לא בהזמנה . צריך גם מפרט טכני וגם חנות ומחיר ושיטות של קניה בהנחה עם זה דרך כל מיני קופונים חבר הסתדרות המורים או משה.ו העיקר זה מפרט המחשב.!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  13. מעניין אותי לדעת ממכם משהו: האם עדיף לקנות חלקי מחשב מכמה חנויות שונות כאשר המיקוד הוא בכך שכל אחת מוכרת את החלק במחיר הכי זול. או לקנות במרוכז בחנות אחת ואז פחות להסתבך מבחינת אחריות על המחשב

• 15 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by avihaikiz,

לאחר התלבטויות כנראה אקנה נייד מתצוגה. לפני שאני עושה טעויות, אשמח לשמוע למה כדאי לשים לב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום חברים. עבר הרבה זמן מאז שהייתי בפורום ולכן אני קצת "חלוד" ולא מעודכן. ברצוני לקנות 2 לפטופים מסוגים שונים: 1. לפטופ לנסיעות (כלומר יכולת לנגן סרטים, אופיס וקצת אינטרנט).. מסך קטן (10-11) וזול (פחות מ-2000 ש"ח ואם ניתן אף פחות מ1500). 2. לפטופ לשימושים ביתיים נורמאליים עד לסכום של 3500. ככל הנאה אקנה מKSP פשוט מפני שהחנות ליד הבית.... תודה רבה לעוזרים. שחר

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by mordydd91,

שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  17. שלום, אשמח בעזרה למפרט שיתאים לתוכנה גרפית NX (דומה לסוליד וורקס), אינטרנט וOFFICE וצפייה בסרטים במסך (אשמח אם תהיה אפשרות לחבר לטלוויזיה-לא חובה). יש לי העדפה למעבד של Intel אבל אני לא פוסל כלום. מבחינת התוכנה הגרפית אין שום יתרון לארבע ליבות כיוון שהיא לא מסוגלת לנצל זאת. מסך: חשבתי על 24'' עם ניגודיות של 50000:1 שעולה 1029 שח: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2494LW~9~0.htm כך שנשאר פחות או יותר 3.5K. לגבי המחשב, אני זקוק ל 4GB זכרון ודיסק קשיח של 500GB לפחות. לגבי כרטיס מסך - אין לי מושג מה מתאים. לא נראה לי שאני צריך משהו יקר. אני גר במקום חם מאד ומלא באבק כך שקירור חשוב לי מאד. אנ אצטרך קירור למעבד וכן מארז עם 3 מאווררים טובים - אם יש צורך בתוספת קלה בעק…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לאחר כמה שנים טובות ללא שדרוג החלטתי לשדרג את חווית השימוש (בעיקר Gaming וקצת סרטים) הכיוון הוא להגיע ליכולת לצפות בסרטים 4K ולגבי גיימינג, כמה שאוכל להגיע רחוק בתקציב הקיים. 4000(+-1000) מחשב + 2000 מסך עדיפות לאמזון (בגלל המחיר) מבחינתי לא לקנות את הכל באותה קנייה אלא לחלק את השלבים על מנת לאפשר את התקציב. להתחיל בקניית מסך ואז אחכ לעבור למחשב ללא כ. מסך חדש ואם יהיה צורך אז אקנה גם כרטיס חדש. לגבי המסך: מתלבט בין 32 אינץ 4k לבין ultrawide 3440x1440 - מה עדיף מבחינת החוויה? (סרטים ומשחקים) חשבתי לקנות באמזון / newegg כי הפערים לארץ יחסית גדולים. אם אני מפספס משהו/ לא בכיוון מבחינת תקציב וכו…

19. אחרי תקופה ארוכה של מחשבות החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב. קחו קצת פרטים שיעזרו לכם: תקציב: 5000 ש''ח שימושים של המחשב העתיד: משחקי רשת, מנג'ר 2010, סימס 3, תוכנות שיתוף קבצים, פיפא, פרו, אן בי אי (כל המשחקים שיצאו ב-2010) ושיהיה איכות טובה. מערכת הפעלה: אני בעיקרון רוצה את הויסטה החדש זקוק לצורב ושיהיה מהיר נפח דיסק קשיח: 500 גיגה והכי חשוב בשבילי שהוא יהיה שקט ולא יעשה רעשים (כמו מה שיש לי עכשיו..חח) מצאתי משו שנראה לי יתאים לי אבל צריך לשפר אותו מעט\הרבה והוא גם די מתאים לצרכים שלי כי המסך שנותנים שם יכול מאוד לעזור לי. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=492235 הייתי שמח אם הייתם יכולים פשוט לשדרג את זה ולתת חוות דעת על המחשב הזה. בעיקרון המחיר שהוא עומד …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום , אני חלש מאוד בטכנולוגיה ואשמח לעצתכם. רוצה נייד לשימוש כללי (אינטרנט , סרטים) אבל גם שיריץ תכנות לעריכת תמונות וקצת וידאו (אין לי תוכנות ספציפיות בראש). רוצה נייד חזק יחסית שיריץ הכל בלי לגמגם וכשאני אומר הכל אני לא מתכוון לתכנות סופר כבדות שצריכות כוח עיבוד מטורף אבל בכל זאת שייתן לי מרווח נשימה אם אריץ משהו יותר תובעני, הנטייה שלי היא להשאר עם נייד מספר שנים ולא לשדרג מהר. מסך שיהיה לפחות 15 אינץ ואיכותי יחסית בגלל שמצלם (יודע שאין מה לצפות יותר מידי ממסך של נייד בקטע ) אשמח לרמקולים יחסית איכותיים מבחינת ווליום וצלילות. משקל לא משנה לי כי לא מתנייד איתו, זה תחליף למחשב רגיל. אחריות טובה של שלוש שנים ושאדע שיש מי שיטפל במקרה ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחר שבדקתי מספר רכיבים שונים במספר חנויות שונות : KSP NOACOM MARDANIT LAMIR IVORY PANDAS גיליתי שיש הבדלים של לפעמים מאות שקלים בין הרכיבים השונים ,בחנויות השונות. למשל לוח Epox EP-9NPA+ Ultra עולה בלמיר 690 ובפנדס 890 ואילו מעבד 3000+ בלמיר עולה 950 בסטפינג E3 כאשר בנועה או בפנדס ניתן למצוא במחיר זה מעבד 3000+ E6 ואף להוסחף לו קירור נורמלי. השאלה היא אם כדאי למשל לקנות את הלוח מלמיר (אולי גם את המארז) וללכת איתו לחנות אחרת בכדי לקנות את המעבד ואת הכרטיס מסך ( X800GT של POWERCOLOR שגם אותו אין בלמיר)? האם יש בעיית אחריות במקרה זה והאם אני סתם מייצר כאב ראש בעבור כמה מאות שקלים? תודה רבה על העזרה. :xyxthumbs: :xyxthumbs:

22. Started by mordydd91,

טוב אני חייל , גר באשדוד , משרת בשיזפון ליד אילת .. אני יכול בחניות שקרובות לערים שאמרתי או הזמנה באיטנרט.. השימוש שלי זה בעיקר לסרטים ומשחקים קלים כמובן שאני מעדיף מסך כמה שיותר גדול *יש לי אופציה לקנות מאתר חבר או מהסתדרות המורים * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים hd, * גודל המסך? * משקל רצוי?לא ממש איכפת לי כי הוא ישאר בבסיס רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משמעותי בשבילי אני לא הול ךלהסתובב איתו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יואסבי אוזניות הדברים הרגילים* בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?...... לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by highwar,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד חדש עד 4500 שח מצאתי 3 מחשבים שמתאימים למה שאני מחפש גודל המסך הרצוי הוא 15 משקל -לא משנה לי סולללה 5-7 שעות יציאות מיוחדות USB 3 וHD צורב כמובן העדפה לחברה אני לא סומך על DELL . שלושת המחשבים שראיתי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7870 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8035 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7757 האם כדאי לקנות מחשב נייד עם 8 GB זיכרון זה לא יותר מדי לנייד ? בנוסף: האם מישהו יודע מתי יתחילו למכור מחשבים ניידים עם IVY BRIDGE ? והם שווה לחכות או שהמחיר יהיה יקר מדי ? מבחינת חברות למי יש אמינות טובה יותר HP או ASUS ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום רב! קניתי לפני כחודשיים מחשב נייד של לנובו וקבלתי איתו מטען מקורי כמובן. ברצוני לרכוש מטען נוסף ראיתי ב EBAY מטען ב 10 דולר. האם המטען הזה מקורי ? האם הוא יכול לגרום נשק למחשב או לסוללה? איך אני בודק שהספקת הזרם והמתח הם הנכונים כמו המטען המקורי ? המטען נימצא בקישור הנ"ל http://cgi.ebay.com/NEW-AC-Adapter-Power-Supply-IBM-Lenovo-ADP-65YB-B-/190434912067?pt=Laptop_Adapters_Chargers תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם ,בן דוד שלי במיאמי אז החלטתי שזה הזמן להתחדש במחשב חדש שאלון : *מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים Diablo3,Metro 2 .... וצפיה בסרטים * גודל המסך?13-14 עם רזולוציה של 1600X900 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (פחות מ2 קילו עם אפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4-6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש אפשרות לSSD בגודל של לפחות 120GB יהיה מצויין אם אין אז 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תוספות משלי : -רצוי שהמקלדת תהיה מוארת -איכות בניה כמה שיות…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.