עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. קודם כל אני מבסוט שמצאתי את הפורום המצוין הזה,שעושה עבודת קודש,אני מחפש כבר הרבה זמן פורום בנושא מפרטי מחשב בחו"ל עד שהגעתי לכאן... מה שאני מבקש הוא מפרט מלא למחשב שמיועד לסטודיו לעריכה דיגטלית ולתכנות. אני מעוניין ב "The best of the best" - המחשב אמור לעבוד תחת "לחץ גבוה" - יכול להריץ תוכנות גרפיות (כמו 3ds max, maya, softimage וכו') בצורה מושלמת - משהו שלשם שינוי לא יקרטע שאני לוחץ על file open. כמו כן, המחשב מיועד לתכנות ישומי גרפיקה וזמן אמת , ועבודה מסיבית של עיבוד נתונים. הדיסקים הקשיחים אמורים להיות גדולים ,וכמובן אכותיים, שמיועדים לעבוד עם וידאו ומוזיקה. לגבי עכבר, בעקרון מספיק אופטי פשוט, אבל אם יש עכברים מסוימים, שמיועדים לעבודה גרפית אני אשמח לש…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  3. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי לא ממש מצליח להחזיק קיובייס כשאני מעמיס עליו VST. יש לי מחשב שהוא 2.67GHZ ו3 ראם זכרון. core 2 due ולוח של אינטל שאת שמו אני לא זוכר. התקציב שלי הוא 3000. 3500 במקרה שיש מציאה מטורפת שחבל לפספס. אני לא צריך שום דבר נלווה פרט לעכבר ומקלדת (כרטיס קול חיצוני כבר יש). חשוב שיהיה לו שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) בשביל להפריד בין הפרוייקטים לבין מערכת ההפעלה והתוכנות עצמן. התוכנות שאני אעבוד איתן הן קיובייס (5 ובעתיד 6) וVST מאוד כבדים כמו trilogy, ivory וכו'. ולפי מה שקראתי כאן מערכות 32 ביט לא מנצלות יותר מ3 ורבע ראם אז גם מערכת של 64 ביט. יש לכם המלצות מסויימות? כי אני יכול לבנות מחשב לגיימר אבל ממש לא לעריכה מוזיקלית, ויש …

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. בקשות: * מעבד Intel חובה! * לוח אם עם P35 מ-Gigabyte. * דיסק קשיח/קשיחים לא פחות מ-1TB. * מפרט למשחקים ב-100%! * לפחות 2GB DDR3, חברת Kingston טובה? * מארז שקט יפה מרחבי * מסך איכותי רחב, רצוי מחברת Dell. * ציוד היקפי טוב, רצוי מ-LogiTech (מקלדת, עכבר ורמקולים - הכל חוטי) תודה! נ.ב. אם יש לכם מפרטים שלא תואמים את הבקשות, גם ברוכים...

• 75 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. המטרות של המחשב הם העיקר: ריפים של דיוידי דחיסת וידאו אולי גם קצת עריכה (לא נועד למשחקים כלל) ללא ציוד היקפי (מארז+זיכרונות+לוח+כרטיס מסך+דיסק קשיח בלבד). הכרטיס מסך לא חייב להיות משהו רציני, העיקר בעל TV IN\OUT. תקציב דיי פתוח בינתיים. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by Yoav,

שלום, ככל הנראה בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש לאחי. הדרישות הבסיסיות שלו הן משחקים. אבל בנוסף, כמה דברים חשובים שיש צורך להקפיד עליהם: 1. קירור - המחשב יושב בתוך מקום שבו יהיה למחשב חם. אין אפשרות למקם אותו במקום אחר, ולכן על המחשב להיות מקורר מאוד (כרגע אם תשימו את היד בפנים, תקבלו כוויה..). 2. מיקום החנות - בעיקרון אין בעיה להזמין חלקים מחנויות שונות ברחבי הארץ, אבל אנחנו מעדיפים שהחנות תהיה באזור חיפה. עד כמה שאני יודע, החנויות הטובות בסביבה הן TMS, נועה מחשבים ופנדה. 3. אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל ציוד היקפי אחר. ראם - 4 ג'יגה, ככל הנראה תותקן על המחשב ויסטה. המחשב יחובר למסך 20", ולכן כרטיס המסך צריך להיות מסוגל לעבוד ברזולוציה 1680*1050. אני לא מאמין שהוא י…

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  7. 1 עם המחשב יעסוד חלק עם אוטוקד ? 2 המלצות כלליות על המחשב ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מעבד+לוח+זיכרונות וספק כוח. המחשב יבצע עבודות משרדיות בלבד ואין שימוש בכלל במשחקים. התקציב בערך 1300 ש"ח אבל עדיף שיהיה כמה שפחות מחנות באיזור המרכז (די גמיש). יש לי כרטיס מסך X800GT שאני יכול להוסיף למחשב, כך שאני לא יודע אם עדיף ללכת על לוח עם כרטיס מסך מובנה או להשתמש בכרטיס מסך הזה. אשמח לעצות. תודה.

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  9. היי אני מנסה לבנות מפרט למחשב שישמש מתכנתים. זה אומר שהם יעבדו מולו כל היום, ושהוא צריך להיות מאוד חזק, כי הכלי פיתוח שלהם (visual studio, לצורך העניין) דורשים דיי הרבה משאבים. חשבתי על מעבד E6400 אנחנו צריכים 2GB זיכרון על כל מחשב. המסך צריך להיות איכותי, וגם בגודל 19 אינצ'. אין צורך (לדעתי) בכרטיס מסך, כי הוא לא הולך לשמש למשחקים נורא חשוב לי (מניסיון עבר טראומטי משהו) שהוא יהיה יציב, ואמין, כי אם הוא מתקלקל זה אובדן של ימי עבודה.. אם אפשר, אני גם רוצה לבדוק אופציה של משהו שיותר קרוב ל - 5000, כל עוד שלא מוותרים על דברים חשובים יותר מדיי. רצוי גם שזה יהיה מ - KSP, אבל לא קריטי. המון תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מחשב עד 2000 ש"ח בלי ציוד היקפי ובלי בסך. המטרה העיקרית היא גיימינג. תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by beitaron,

I7 3770 GIGABYTE B75 4096MB-DDR3-1600Mhz-Patriot/KINGSTON כפול 2 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]ד.קשיח-500GB SATA3-Segate Toshiba 7200Rpm[/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP-המהיר בעולם בטכנולוגית SATA[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] כרטיס מסך 7950 GIGABYTE מארז CORSAIR 400R ספק SS 620 W קירור למעבד זלמן פשוט ב47 שח

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by dog,

מחשב נייח לבת שלי. שימושים: גלישה, מדיה, אופיס, וגיימיניג לא כבד. על חלק ניכר מהרכיבים אני כמעט סגור. מעבד i3 דור 7 3.9 גיגהרץ. זכרנות ddr4 - חושב שיספיקו 4 גיגה עם אופציה להרחבה בהמשך. כרטיס גרפי מובנה- במדת הצורך יש לי כרטיס חיצוני פנוי שיספיק. כונן נראה לי שאלך על ssd 256 גיגה. ספק כח, דבר חשוב מניסיוני שעדיין לא החלטתי עליו. כנל לוח ומארז. קבלתי הצעה מאייבורי שנראית לי קצת יקרה בהשוואה לדברים שראיתי בזאפ. אשמח להמלצות מפרט סביב ה i3 וגם המלצה למקום רכישה, אם זה ליגיטימי. ההצעה של אייבורי כללה את ה i3 הנל, 4 גיגה ddr4 סמסונג, 240 ssd של סן דיסק. מארז in win ec201, ספק כח 350 ואט של psp, לוח אם אסוס h110m-r,

13. אני קונה בקרוב מחשב חדש (לא כולל צורב, מסך, מקלדת ועכבר). מטרת המחשב - סרטים, יישומים רגילים (אינטרנט, אופיס וכו'), משחקים. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, והתקציב מוגבל. הייתי רוצה לקבל הערות לגבי המפרט שיצרתי: Athlon XP 2500 Barton, tray Thermaltake TR2 MR3 Cooler 2X256MB DDR400 (by some namebrand, nothing special) ABIT AN7 Compucase-HEC 6A19 Case Radeon 9600XT 160GB, 8MB Buffer HDD ועוד כמה שאלות קטנות: 1. לפי הנתונים, ההיטסינק שלקחתי אמור להיות ממש שקט. הוא באמת שקט? יש משהו אחר, במחיר סביר, שיהיה יותר שקט? 2. הרדיאון - אני חושב לקחת של ג'יגהבייט, או ספיר. יש משהו אחר שיותר כדאי? 3. שווה לקחת במקומו ג'יפורס 5900XT? אני ארגיש בהבדל? שמעתי שאיכות התמונה של הג'יפורס …

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by arad gonen,

שלום! יש לי מחשב נייד של HP COMPAQ דגם NX9030 עם מעבד Intel Pentium® M processor 1.60GHz וכרטיס מסך Intel® 82852 זכרון 1GB ורציתי לדעת כמה פחות או יותר עולה להחליף את כרטיס המסך למשהו קצת יותר חזק. לגבי תקציב אין לי יותר מדי מגבלות <אז בקיצור לא משנה באיזה סכום מדבר תודה מראש! ארד גונן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lion03,

מה אתם אומרים? 1300 דולר בניו אג 6500 שקל כולל כל יבוא core 2 duo p8700 4 gb ddr 2 800 gtx 260m 320 gb 15.6'

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לקניה בארץ עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח אם יש צורך * מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש משרדי\ביתי אופיס, אינטרנט קצת סרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אם יש אחריות הכוללת איסוף מהבית זה יהיה מעולה למרות שלא קריטי(נכוויתי בעבר מהשירות של DELL)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by spider272,

מישהו יכול לשלוח לי אתר שיש בו משלוח לארץ?האם כדאי CELVO מאשר מחשב בארץ?למה באתר שלהם אני לא רואה ישראל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מחיר 5500 ניתן להתגמש יש לציין כי המחשב צריך להתבסס על אינטל e6300 זיכרון 1 גיגה לוח אם של gigabyte 965s כל השאר לשיפוטכם תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הדרישות הבאת: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא בסביבות ה10000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק הרבה מז'אנרים שונים ולכן אין צורך לכוון למשהו ספיציפי. -…

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. שלום פורום יקר, אני סטודנט בשנה החמישית ללימודי ארכיטקטורה ומחפש למצוא לי חבר חדש ונייד כעיקרון, אני זקוק לו לצרכים הארכיטקטונים הרגילים, פוטושופ, אוטוקאד וכו אבל גם, ואולי זה הקוץ, גם לצרכי תלת מימד 3DMAX ומשפחתו למשל התקציב שלי הוא בסביבות ה6000 ש"ח וכל דבר מעבר לזה יגרום לי לקשיי עיכול קשים בארנק בקיצור, אני מחפש משהו טוב, חזק, נוח לנשיאה ושלא ימשכן לי את המכנסיים. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות ובתמורה אתן הכרת תודה וחיוך וירטואלי.

21. שלום, בקרוב אני רוכש מחשב חדש, אשר נועד בעיקרו לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, אופיס... ללא הרצת משחקים וכו'). קיבלתי הצעה למפרט ב2000 ש"ח. אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו, מה כדאי לשפר ולשנות, במסגרת התקציב כמובן. Intel Core 2 Duo E7200 2/53GHz Penryn BOX Gigabyte GA-EP35-DS3R Foxconn S-808 Black 80mm V-Tube 355W Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz WD 250GB SATA II 16MB AAKS Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512MB DDR2 Bulk LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black תודה רבה ושבת שלום, מתן

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. 1. התקציב 3000-3500 ללא מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים , צפיה בסרטים, הורדות, 3. צריך ציוד הקפי של מקלדת ועכבר 4. אני צריך את כל הרכיבים. 5. אין העדפה של חברה מסויימת. 6. נושא העיצוב לא משנה לי כל כך אבל הקירור חשוב במיוחד עם הכרטיס מסך שנבחר. 7. לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה של המחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 10.לא מתוכנן OC 11.מתכנן לשחק PES2009,GTA4 וכו' *יש לי כרגע מסך 19". מתכנן לרכוש 22"HD חדש בעוד מספר חודשים. המפרט שקיבלתי הוא כזה: עבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤541 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Westren Dig…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  23. אני מעוניין להחליף באופן זמני את הדיסק קשיח שעליו מותקנת כרגע WIN7 אולטימייט, ולהתקין בחדש 2 מחיצות אחד של וינדוס 7 ואחד של לינוקס. הדיסק הנוכחי בעייתי ואני שולח אותו לשחזור, השאלה היא האם אחרי שאני אתקין שני מערכות הפעלה על דיסק שיחליף אותו, האם כשאני אחזיר את הדיסק הקודם הביוס והמערכת תזהה אותו ותחזור למצב הנוכחי, או שאני אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים של אינטרנט וסרטים. אני יכולה לקנות מאילת. דרישות: - פאנל ips רזולוציה fhd - מעבד דור 8 i5 - אחריות 3 שנים (לקחת בחשבון תוספת תשלום אם צריך) - Wifi 2x2 - 256gb ssd -מסך 15 אינץ - עדיף בלי כונן דיסקים - עדיף לא של asus או acer. תקציב: 3,500 פחות או יותר. האחריות ואמינות מאוד חשובה לי. דברים שראיתי: https://ksp.co.il/m/product.php?uin=48171 https://www.pc365.co.il/product-16339-Dell_Inspiron_15_5579_N5579_4129_במלאי תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by toyo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 9 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.