עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לבדוק עם האנטי וירוס את הMSI WIND שלי כי כל פעם שאני מתכתב עם מישהו במסנג'ר הוא מתלונן שהוא מקבל הודעות של לינקים ממני..איך אני מגיע למצב בטוח עם המחשב נייד הזה.? תודה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  2. בנושא

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מישהו יודע איך אפשר לעשות שמקש הFN יהיה לחוץ כל הזמן? מחשב HP PROBOOK תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by hagayben,

יש לי בעיה במקלדת במחשב הנייד lg r405 ואני רוצה לפתוח אותו. הבאתי פיליפס קטן והוצאתי את הברגים אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... למישהו יש איזה מדריך איך לפתוח את המחשב הזה ? תודה מראש. hagayben.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  5. יש לי מחשב אבל הוא כל הזמן מתחמם, בבית יש לי לוח קירור, אבל כשאני יוצא החוצה אי אפשר לעבוד איתו. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by igal_nazar,

בקרוב אני קונה מחשב נייד pavilion 6515 המכיל מערכת הפעלה vista. אני מעוניין לצרוב recovery cd אך לצערי אני לא יודע איך אני עושה את זה. השאלה שלי היא פשוט איך מכינים את זה. יגאל

7. איך שני המפרטים אני קונה יום ראשון שני המפרט אחד מSKYPC ואחד מKSP זה החדש עם הכרטיס 260GTX הליבה החדשה איך הלוח אם!? יריץ GTA IV על V.H!? הספק יחזיק לאחר OC די גדול?! והקרור שחכתי אני יקח בחנות!! מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1254 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם ASUS M3A78 PRO ¤565 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31627 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-18 NQ ¤302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8500CL6D-4GBNQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 89…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר סביר של עד 6000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לצרכי לימודים וגרפיקה דו-מימדית. יש לציין להמחשב אמור ללוות אותי יום-יומית. הייתי רוצה שהמחשב יהיה קל יחסית למחשבים הקיימים - עד 2.2 ק"ג. יתמוך בתקנים של תקשורת אל-חוטית מהירה (G). והרדיסק בגודל סביר. לצערי כל המחשבים שבדקתי (מחברות "עם קבלות") מתחילים ממחירים של 8,500 ש"ח!! האם יש לי סיכוי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי?? - אפילו מחשב משומש או מתצוגה! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Shoq,

אולי יהיה אוברקלוק קטן, לא בטוח. תודה מראש מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤504 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤749 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤192 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W HE PSU ¤434 מחיר סופי: ¤2990 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by vempa,

בהמשך לפוסט שפתחתי שבוע שעבר, הגעתי לשני הדגמים שבכותרת. התקציב כ 800$. כמעט הכל ידוע, המעבד של הסמסונג קצת יותר מתקדם והסמסונג כולל דיסק אופטי (לא ממש זקוק לו). האסוס עם כרטיס מסך עם זכרון של 1 גיגה לעומת 512 של בסמסונג. מה שאותי באמת מעניין זה איכות הבניה והעיצוב, לצערי לא מצאתי חנות באזור רחובות המחזיקה את הדגמים בתצוגה. כיום יש לי IBM T43 אשר בנוי כמו טנק. אני מחפש מחשב בנוי טוב אבל גם מעוצב אטרקטיבי ודק. מי עדיף משניהם מבחינת איכות בניה וחומרים? בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Roi Chen,

אהלן, התחלתי לחקור לגבי קניית מחשב חדש והתחלתי להסתכל על איזה asus zenbook pro שקורץ לי, הנקודה זה שהיום יש לי asus vivobook שעובד אמנם אבל איכות הבנייה שלו לא הייתה כל כך טובה (תחתית שהתנפחה, צירים לא עמידים) ובקיצור רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון לאורך זמן עם הסדרות היותר נחשבות של asus ואיך הם מבחינת איכות בנייה?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  12. עד כמה משמעותי ההבדלים באיכות הבנייה בין R61 ל-T61 שגורם לזה שבד"כ מוכרים את R61 עם אחריות לשנה בלבד? סך הכל גם הוא מגיע עם roll cage, והגנה ל-HD ודבר נוסף, הבנתי שתם עידן וב T400 יש flex במקלדת. למישהו יצא להתנסות עם זה? עד כמה הוא משמעותי? האם הייתרונות של הנייד (על פני T61), מכסות על המקלדת הפחות טובה? (ד"א, קראתי גם שהיא יותר עמידה מבעבר .. זה נכון?)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. ברשותי IBM THINKPAD R40 כבר כ5 שנים ועד היום עבד כמו סוס ללא הפסקה.(שימש אותי כמחשב שולחני שעבד 24/7). לאחרונה המאוור התחיל להרעיש, אז פתחתי וסידרתי אותו.באיזשהו שלב הוא חזר להרעיש, אז רציתי לסדר שוב, אך בטעות משכתי החוצה את החיבור הפיזי בין החשמל+חיישן חום ללוח האם.ניסיתי להלחים מחדש, אך ללא הצלחה. המחשב עצמו עובד בסדר גמור, הבעיה היא שללא מאוור אין טעם להתמש במחשב, אחרת הוא יכבה לי אחרי כמה דקות של עבודה בגלל החום. אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה לתקן אותו או לקנות אחד חדש. המחשב שירת אותי נאמנה 5 שנים ואפילו מריץ ויסטה ללא קושי(זכרון של 2 גיגה).בגדול כבר השקעתי בו לא מעט(תחנת עגינה, סוללה נוספת, 2 גיגה ראם וכונן קשיח של 80 גיגה) - האם יהיה שווה לתקן(בטח החלפה של לו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עד כמה איכות החומרים שהנייד בנוי ממנו עשוי להשפיע על מחיר המוצר? אילו חברות נותנות את האיכות הגבוהה ביותר? איזו חברה \ דגם של נייד נותן את האיכות הגבוהה ביותר בתגי מחירים של עד 5000ש"ח ? שאלת אקסטרה : למה ניידי 13.3" יקרים באופן משמעותי משאר הניידים למרות שהם בעלי מפרטים זהים\נחותים בד"כ? אשמח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני עוד מתלבט בנוגע למחשב נייד 14' וזאת לאחר ששמעתי דברים לא מחמיאים על U430 ו-Flex 2 של לנובו והבנתי מפה שה-Dell Vostro עם בעיות Wifi ומה גם שהפסיקו לייצר את הסדרה ככה שזה מרתיע. רציתי בבקשה לשמוע חוות דעת על איכות המסך של המחשבים הניידים של dell בסדרת Inspiron ו-latitude. תודה.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  16. היי חברים, וואו שנים שלא התייעצתי כאן מאז המפרט שהרכבתי ב-2008 (Quad 9450 ו-Radeon HD4870 - לוותיקים שמבינכם) אז ככה בזמנו היו חנויות מאוד מסוימות שמהם הומלץ לקנות מחשבים וכאלה שלא, מטעמים של איכות הרכבה בדיקות יציבות ועוד. הומלץ בעבר להתרחק מחברות כגון KSP ו-IVORY ולדבוק בחנויות כגון TMS ועוד חברה בחולון ששכחתי את שמה אך היתה מציעה גם שרות אוברקלוק בעת רכישת המחשב. אני כרגע בשלב הרכבת המחשב ומתייעץ פה ושם, אך בכל הקשור להרכבת המחשב האם עדיין יש חשש מלקנות מחשב ב-KSP או איבורי? האם הם מבצעים סידור כבלים מקצועי? בדיקות יציבות? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  17. Started by ג'רי46,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי עבודה (תוכנות סטטיסטיות על מסדי נתונים) . אורך חיי סוללה לא מעניין אותי והמחשב יעבוד כ-10 שעות ביום . שאלתי היא מה עדיף מבחינת מהירות ואיכות העבודה: דיסק 16GB hybrid SSD + 5400RPM או דיסק 7200RPM

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אני מעוניין בקניית מחשב נייד מיני (10' ודומיו) לצורך חיבור למערכת הגברה חיצונית והשמעת מוזיקה (לא מגבר ביתי). האם איכות כרטיס הקול בניידים האלו מספיקה? האם ניתן לחבר אליהם כרטיס קול חיצוני? תודה!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by is2k,

מי עדיף מבין השניים מבחינת איכות תמונה? הדגמים המדוייקים שעל הפרק: Toshiba Satellite i5 L735-138 Lenovo Z580 2151-DNG נ.ב. ידוע לי שמדובר בגדלי מסך שונים, לכן השאלה מתייחסת לאיכות הפאנל בלבד.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by sgsg,

שלום, אני לפני קניית נייד חדש ואחרי שנכוויתי מהשירות של מעבדת CPM אני מעוניין לדעת מיהם נותני השירות בארץ לניידים הנפוצים ומהי דעתכם על השירות שלהם. הנה רשימת כמה יצרנים מרכזיים, אם אתם חושבים על חברה נוספת אתם מוזמנים להוסיף: LENOVO HP TOSHIBA ACER MSI ASUS LG DELL - בנוגע ל- CPM אני כבר יודע טוב מדי, אם יש מפיצים נוספים עם שירות יותר טוב אשמח אם תוסיפו אותם.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ivan,

סקר איכות של יצרנים. על פי 30000 נידים. HP במקום אחרון (כצפוי ....) מצורף כקובץ וזה באנגלית ! ומי זה SQUARE TRADE ? http://www.squaretrade.com/pages [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי חברה מה שלומכם? אני מתכנן מחשב חדש ובמקרה גם קרובי משפחה מגיעים מUS אז חשבתי למה לא לערבב שמחה בשמחה? אני מתכוון ללכת על מעבד+כרטיס מסך +זיכרון מnew egg וצריך עזרה. 1. מעבד אני הולך על הגרסת BOX של היוניס 3000+ עולה בסביבות ה150 דולר מה שחוסך איזה 300 ש"ח לעומת המחיר בארץ. השאלה שלי היא האם לAMD יש אחריות בין לאומית? 2. בגזרת כרטיסי המסך אני חושב על ה x800xl של powercolor שעולה בסביבות ה 270 $ מה שחוסך עוד 700 ש"ח בערך... שוב השאלה היא לגבי האחריות. 3. לגבי זיכרון אין לי כל כך מושג. אני לא מחפש זיכרון לOC (אלא אם כן הוא יהיה ממש במחיר טוב) אלא זיכרון שיחזיק את המערכת ושיעבוד כמו שצריך ראיתי את אלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220057 שבמבצע.…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הכותרת נמצאת בשאלה. החל מבדיקת של מרכיבי החומרה שהם אכן כולם שם ועד לבדיקות אחרות שבודקות את תקינות החלקים (כמו לדוגמא ספק כוח). תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by _xyz,

PQI? OCZ? kingston? g.skill?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by orengore2,

שלום יש לי מחשב LG LE50 אני רוצה להוסיף לו זכרונות, אני לא מוצא מפרט שלו באינטרנט כדי שאוכל לדעת איזו מהירות זכרון מתאים לו. אשמח לתשובה, האם 557 או 667? תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים