עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yair85,

שלום... אתמול קניתי מחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו, והאם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו cod4 ברמה גבוהה: זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB לוח אם G31M3-F V2 1GLAN MSI דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE כרטיס מסך DVI HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD כרטיס קול (8 ערוצים) OB 7.1 מארז רגיל שחור (USB קידמי) ומשום מה לא רשום לי במפרט "ספק כוח". זה חלק קריטי במחשב? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by jehova,

שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה האם זה נכון שלא ניתן לעשות DOWNGRADE (שינמוך) למערכת הפעלה ויסטה למיניהן? כלומר אם אני רוכש מחשב נייד שמגיע עם ויסטה בייסיק ורוצה להתקין עליו אקספי פרו, לא ניתן לעשות זאת? כמו כן במידה וכן מריצים ויסטה.. האם צריך יותר מ 2 גיגה זיכרון? כלומר כדי שתוכניות ירוצו חלק בלי המתנה אינסופית? תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. המסך הוא T240 של Samsung. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולסרטים. משחקים כגון Far cry 2, פולאאוט 3 קרייסס וכדומה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by יקירn95,

http://img171.imageshack.us/my.php?image=91331172ib7.jpg האם הוא יצליח להפעיל לי משחקים חדשים כמו gta 4?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  6. מעבד - Intel Pentium IV Core2Duo 3.0ghz e8400 6M 1333FSB לוח אם - ASUS צ'יפסט בטכנולוגיית Intel® P35 זיכרון - Kingston 2GB DDR-II 800MHz דיסק קשיח - WesternDigital 320GB SATA-II כרטיס מסך - דגם GeForce 8800GT 512MB DDR2 כרטיס קול - Audio 5.1 Channel צורב - DVD+-RW D.LAYER LG X20 SATA נא להשאיר דעתכם לגבי המפרט ולהוסיף רכיבים חשובים (ספק כח, מארז מתאים, מערכת קירור).

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  7. שלום,אני זקוק לשלושה מפרטים,הראשון-עד 1500 שח לשימוש אופיס(לא יתקרבו אליו משחקים)ללא מסך,השני עד 3200 עם מסך למשחקים בינוניים(לא קרייסיס),השלישי,עד 3500 למשחקים ללא מסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by BENNY-L,

Hiper Type-R MK2 880W ראיתי שקיבל המלצות חמות השאלה כזאת מאיפה אפשר להשיג אותו ואם רק מחו"ל אז נאיזה חנות אני יודע שהחשמל בחול זה 110 ובארץ 220 אז מה עושים בנידון

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. חבר'ה צריך מפרט שיריץ משחקים טוב! בתקציב הנ"ל(בשביל חבר) בלי מסך. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. שלום לכולם אני חדש בתחום ואין לי מושג בהבדלים השונים אני רוצה לקנות ולשדרג כרטיס מסך וכרטיס זיכרון בעיקר למשחקים וגם עבודה שוטפת, רצוי עם TVIOUT NVIDIA או של ATI ? שנהם תומכים בשני ההתקנים ? HD ו DirectX 10 ? עד 1000 ש'ח וכרטיס זיכרון של 2 ג'יגה DDR3 או DDR2 ? איזה חברה מומלצת ? עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה ??? שאלה אחרונה : זיגזג או SKYPC או חברה אחרת ? המלצות שלכם בבקשה זה המפרט של המחשב שלי Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Memory 511MB NVIDIA GeForce FX 5200 128MB בקשר ללוח אם אין לי מושג איך בודקים ,הצעות ? תודה מראש נ.ב.מתנצל מראש עם עברתי על חוקי הפורום

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. אני כרגע נמצא המון בנסיעות אבל אני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף על נייד כרגע. השימושים שלי הם בעיקרון גלישה באינטרנט, עבודה קצת בגליונות (דמוי excel), צפיה בסרטים (Xvid/Divx לא HD בכל מקרה) ומשחקי רשת ישנים (שלא דורשים כרטיס מסך חזק מהמובנה). ה-EEE לא בא בחשבון מפני שמסך כל כך קטן רק יעצבן אותי אחרי חצי שעה-שעה של עבודה ממושכת. אם זאת, חשוב לי שהוא יהיה קטן ולא כבד. חשבתי אולי ללכת על ה- DELL X300 אבל אני עדיין לא ממש בטוח, יש המלצות למחשבים יותר איכותיים אולי (בחנויות בארץ כמובן)?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. מה המצב אנשים אני רוצה לקנות מחשב באיביי מחשב נייד המחירים שם זולים פלאים.... אממ - גודל מסך עד 15.4 אינץ - שיתאים למשחקים כבדים יחסית- שזה אומר מעבד כרטיס מסך וזיכרון חזקים מן הסתם - חברה לא משנה לי העיקר שתהיה טובה.אסוס דל HP אתם כבר מבינים חח זהו (חשוב שזה יהיה מחשב מחול אני לא אקנה בארץ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניין לדעת ,דבר ראשון אם מחשב נייד יכול להחליף מחשב ביתי בכל המובנים מהירות , גרפיקה,זכרון וכו' והשאלה המרכזית היא שאני מעוניין במחשב נייד ,לגיימרים כבדים מה שווה לי לקנות הסכום כמובן נמוך(רק 7000 ש"ח--חייל משוחרר אתם יודעים מענק לוחם) ובאיזו רשת כדאי לקנות תודה רבה...........

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by sdimant,

פירמטתי את הנייד שלי Toshiba Satellite L40 - 139 והתקנתי עליו ווינדוס XP, ואין לי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הרשת האלחוטית ואולי עוד איזה משהו או שתיים, וגם הקיצורים(עם המקש של הFN) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by yuval_fe,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב, שישמש אותי בעיקר במשחקים ובצפייה בסרטים. אני אשמח מאוד אם המסך יהיה מסך בעל פאנל IPS או VA, אולם אם צעד זה יוביל לקיזוז משמעותי בביצועי המחשב עצמו אני כנראה אוותר על התענוג. חוץ מזה, התקציב לא אמור לכלול ציוד היקפי נוסף... (שימו לב למי שקרא את ההודעה לפני העריכה והציע מפרט עם ציוד היקפי) תודה מראש, יובל.

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  16. היי, ניסיתי לקרוא את כל ההמלצות באתר ופשוט הלכתי לאיבוד אני מחפש מחשב שישמש אותי לשימושים משרדיים, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו' מאוד מאוד חשובה לי האמינות של המחשב ושל המקום ממנו אני קונה אותו. (כמה שיותר אחראיות על הרכיבים, יתרון) עדיפות לחנויות עם מעבדות באיזור הרצליה. אין צורך בציוד היקפי, מסך, או צורב. אשמח לשמוע הצעות לגבי מפרטים וגם לגבי מקומות מומלצים לרכישה. אורן

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  17. אני משתמש בכמה תוכנות גרפיות בו זמנית (פלאש פוטושופ אינדיזיין אילוסטריטור קורל) לפעמים אני משתמש ב 3dsmax וכן ב visual studio 2008 מערכת הפעלה - אני ב איקב פי (לא מרגיש צורך לעבור לויסטה אם זה יבוא על חשבון ביצועים או צריכת משאבים) בהתאם לתקציב כ- 4000 שח חשבתי על המפרט הבא - אשמח מאד לשמוע מהמקצוענים מה כדאי לשנות/להוסיף/לחסר במפרט הבא לוח אם intel p35 dragontailpeak או evacova חשוב לי שתהיה בלוח יצאה מסוג esata כי אני קונה גם דיסק קשיח חיצוני עם כזה חיבור מעבד e8400 זיכרון 4g kingston 800mhz ddr2 כרטיס מסך 8500gt דיסק קשיח צורב ושאר אביזרים - לא משנה כרגע מאד חשוב לי שקט ואין לי מושג אם להשקיע ועד כמה בנושא מארז קרור וספק יופי המארז לא מעניין אותי אשמח להמלצה זולה שמשי…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by kk_kk,

לא כולל : כרטיס מסך+הרדיסק (יש לי כרטיס מסך והרדיסק טובים) לוח אם : בלי כרטיס מסך מובנה המפרט כולל : מסך שימושים : תיכנות (לא מיועד למשחקים, מעט צפייה בסרטים) מה אתם ממליצים מסך רחב או רגיל - כלומר מה יותר נוח בעת כתיבה וקריאה לשעות ארוכות

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by galsko,

מעבד אינטל E8500/E8400/E8300 זכרון 2048MB 800MHz לוח אם אינטל מקורי P35 כ.מסך 8500GT 1024MB מארז SilverStone דלת צד שקופה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1 <<הינה המפרט באתר שלivory מחיר₪2,370.00

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  20. בניגות לדעות כנראה ואני קונה מאייבורי. Intel Dual Core E2180 65nm Box Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 800MHZ CL 4 1024X2 ATI Radeon HD3850 512MB 124BIT OC Seagate 500BG 32MB SATA2 LG GH20N DVDRW X20 SATA2 HEC Compucase 6A21B +400W הבעיה אני לא יודע אילו כרטיסי מסך יהיו להם... המפרט יעלה בערך 2500 וההורים שלי רוצים שאני אקנה באיבורי כי אני גר ליד נתניה והם מסכימים רק באיזור. לא רחוק. בגלל זה אני חייב מאייבורי. וחוץ מזה אם הם משלמים בעיה שלהם...... אני צריך דעתכם על המפרט לפני הקנייה וגם אני יעדכן אותכם באילו כרטיסי מסך יש להם.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. שלום, הייתי שמח לקבל המלצות על מחשב נייד, התקציב הוא עד 5000, הייתי מעדיף שיהיה פחות אם אפשר. מבחינת העדפות, אני צריך מחשב חזק לחישובים כבדים יחסית (ופחות למשחקים). אני רוצה מעבד SB, רצוי i7. כמו כן אני צריך כמות זיכרון יפה. נכון לעכשיו 6 יספיק, 8 עדיף, אבל הבעיה, ופה הקושי הגדול, אם אני משקיע סכום כזה, אני רוצה אפשרות שדרוג עתידית ל - 16GB, ואת זה התקשיתי למצוא. כרטיס מסך רצוי נפרד כי זה בכל זאת מזרז את פעולת המחשב, אבל לא חייב להיות כרטיס חזק במיוחד. הייתי רוצה דיסק קשיח של 7200RPM ויציאת USB 3 אחת לפחות. קשה למצוא נייד כזה, אחרת לא הייתי שואל... תודה !

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by doker,

אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אינטרנט סקייפ יוטיוב חשוב שיהיה קל מסך בין 12 ל14 מצאתי שני דגמים 1. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 אני לא יכול לחרוג מהתקציב תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. שלום רב! דרוש מפרט בכ K1 - K1.5 למשחקים/גלישה נכנסתי למדור מפרטים אך אבקש עזרה מכיוון שהמחשב מיועד בעיקר לילד בגיל 8 ואולי תוכלו לכוון אותי יותר טוב. צריך עזרה בבניית המפרט הנ"ל למעבד ללא ציוד היקפי. השימוש העיקרי יהיה של ילד בן 8 - משחקים לא ברמה גבוהה (בלשון המעטה) ושימוש של שאר בני הבית - גלישה באינטרנט בעיקר המחשב לא אמור לעבור שדרוג מסיבי בעתיד ולא מתוכנן אוברקלוקינג ללא חריגה בתקציב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX , Illistrator, Photoshop בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 3, Pro2012, Need4Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by armadolph,

* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? 13 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320K * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים