ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מפרט שיהיה טוב לתכנות, צריך שהוא יהיה: מסך 13.3 או 14 אינץ' מעבד I5 רצוי זכרונות 4GB לפחות רצוי כונן במידה ויש תוכלו להעביר לי הצעה למחשב כזה? תודה ארד
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
לחנות בה אני רוכש את המחשב אין את המפרטים המומלצים וגם לא את התחליפים. אבקש המלצה למפרט הכי בסיסי לשימוש משרדי/אינטרנט. מה דעתכם על הלוח+ מעבד הבאים: M4A88T-M + מעבד Athlon II 260 D.C AM3 AMD המוכר הציע לי תחילה ללכת על לוח GIGABYTE GA-M68MT-S2P AM3 AMD אך אני חושב שטפשי לקנות היום לוח שלא תומך ביציאות מסך דיגיטליות/USB3 על אף שהמחשב אמור להיות פשוט וזול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בדקתי ומצאתי שמבחינת המקלדת, הניידים של דל הם הנוחים ביותר. יש לכם המצלה לנייד של דל (עד 10 אינצ')?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שאני בפורום הנכון בשביל זה לפני כמה ימים שמתי לב שנעלם לי מצב ה hibernate מהסרגל וכאילו הוא נעלם מהמחשב איכשהו אין לי מושג איך, לא נעשה שום שינוי יש למישהו מושג אולי איך מחזירים את זה חזרה? תודה מראש לעוזרים. :] PS windows vista home premium 32bit
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קל יחסית (עד 2 קילו, נניח) מסך 13.3 או 14 בעדיפות שנייה, אחר הקלות, נמצא מאיץ גרפי ויכולת להריץ משחקים חדשים יחסית (פולאאוט 3) אחריות לשלוש שנים היא יתרון אך אינה חובה מערכת הפעלה איננה חובה גם היא בסה"כ אני מחפש את החבילה הכי טובה שיש בטווח המחירים שבין 5000 ל-6000 ואשמח להמלצותיכם
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
התמיכה עדיין נמצאת רק בחלק קטן מהניידים. האם השיפור משמעותי לעומת התקן הקודם? האם יש שיפור בטווח הקליטה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המחשב הקיים פ4 2גיגה זכרון 3גיגה הרץ עם 9600 פרו האמת שכרגע מותקן לי ויסטה על המערכת והיא רצה מעולה עם ציון 3.6 גם ORANGE BOX רץ לי ממש טוב מעבר לצפיות ואני חושב שהגיע הזמן להופך אותו למידה סנטר מה שאני צריך זה כך: מעבד עדיף קוואד זכרון 2 גיגה או 3 HD יש לי 240 גיגה+ספק+dvdrw צריך כרטיס מסך טוב האמת אני אוהב יותר את ATI לוח כמובן ברמה טובה לא לוקח בחשבון OC ובא לי איזה מארז מגניב נגיד 400-500 שקל מהתקציב לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים כולם אומרים שהפנרין הולך לעשות שמות אז איזה דגם וכו וזהו,תקציב 3000-3400
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
E5200 GA-P31-DS3L G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 WD1600AAJS 160GB HD2400PRO Samsung SH-S223B Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU אחרי אינספור לבטים,זה המפרט הסופי הספק יחזיק נכון?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו נורמלי יותר הינה המפרט הנוכחי שלי: Intel ® Pentuim® 4 CPU 3.00GHz. 3.00GHZ, 1.00 GB של RAM. (זה מהמאפיינים במחשב) בעיקרון יש עוד דברים אבל אין לי אין להשיג את הפרטים המדוייקים אז אם למישהו יש תוכנה כמו אוורסט שמראה מפרט מלא אני ישמח לקבל ותגידו לי איזה עוד פרטים להביא לכם..... יש לי תקציב של 1000 ש"ח עכשיו אבל אני יכול לעלות במידה וצריך וזה מאוד קריטי.. אני רוצה משהו שיריץ לי משחקים טובים כמו GTA IV, Red Alert 3.. עריכה: שכחתי להגיד שאני צריך גם חלקים כמו הארדיסק (חשוב ביותר עכשיו הוא כמעת התקלקל לי הBOOT לא קרא אותו) וספק כוח כי יש לי משהו משנות הפקפוף, זכרונות ולוח אם תואם גם.. ו..כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שכתבתי למעלה.…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני דיי חדש ! בתור אדם שרגיל בבוקר לקום ולהדליק את המסך עם קפה שחור ביד ,החלטתי שאני חייב מחשב נייד ,כי אני עובר כרגע למעונות . התקציב שלי הוא כמו שאמרתי 3500-+ השימוש במחשב , אופיס ,אינטרנט wifi ,וכמובן שאני רוצה לראות בו תוכניות טלויזיה וסרטים .לא להקליט וידאו או משהו ,פשוט להשכיר דיוידי ולראות ,או לראות איזה תכנית בפורמט avi או משהו .. זהו ,אין לי צורך ביותר מזה ,אני לא משחק במשחקים ,או עורך וידאו ותמונות. אני כן רוצה שהמשקל לא יעלה מעל 3 קילו ,וסוללה נורמלית שלא תיגמר לי מהר ,אתם תגידו מה זה מהר ומה זה לאט כי אין לי מושג . ואשמח גם להמלצות של מה שצריך לתחזוק המחשב ומה יהיה יעיל בשבילי בנוסף ,כמו עכבר בלוטוט או סטנדאלון . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח להמלצות למחשב נייד לשימוש אינטרנטי בעיקר (זקוק לתעבורת נתונים מאוד גבוהה בפרק זמן קצר) ועיבוד נתונים, חשוב לי שיוכל להתמודד עם מס' תוכנות במקביל נאמר לי שעל אף שאיני זקוק ליכולות גרפיות,כדאי לי לקחת עם כרטיס מסך נפרד כדי להקל על זכרון המעבד, האם כך? בנוסף, לשימוש אינטרנטי הכי מהיר שקיים מה הפלטפורמה המומלצת? צרכים נוספים: מסך 14" לפחות ושלא אסבול מהשתקפויות כי אעבוד גם בחוץ מצלמה ומיקרופון מובנים פד נומרי בצד ימין יהיה נחמד אך לא הכרחי זמן סוללה ארוך תאימות לXP (האם נכון שעדיף על VISTA?) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤242 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ¤1161 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28310 מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 532 ¤319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-532-SKR3 ספק כח Antec Basic 500W ¤283 כמות:1 http…
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה: אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 5000 שקלים. ייעוד ספיציפי הוא עיצוב גרפי בתוכנת PHOTOSHOP CS 3/4 ותוכנות ADOBE נוספות. הכינוון הכללי הוא עבור כרטיס גרפי יחסית טוב ומסך של לפחות 15.4 אשמח לקבל הצעות כי אינני מבין בתחום הניידים. בתודה, טום.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעוניין במפרט עד 6000 שקל רק באינטל, ובכרטיס מסך HD4890 אחד של powercolor או sapphire... לאא מסך תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבדיקת הנייד שברשותי: IBM Thinkpad R60E, לפני שאלך לקנות מטען מתאים.. אני לא בטוח שהנייד תקין, אז אם למישהו כאן יש מטען עם הנתונים הבאים: 20V, 4.5 Amper, 90Watt, זה יועיל לי מאוד! אני גר בתל אביב.. בברכה ותודה, ניר
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחי בארה"ב והוא קונה לי את המחשב משם זאת אומרת שזה יותר בזול, ואני מתכנן להוציא עליו 1200-1400 דולר אני בודק את המחירים לפי האתר frys.com בכל מקרה אני זקוק למחשב חזק אנשים המליצו לי ללכת רק על מעבדי אינטל כי הם כרגע מועדפים על amd וכמו כן המליצו לי על geforce על ati אני יתן לכם להחליט מה עדיף מה שכן אני רוצה שהוא יהיה חזק אם זה אינטל אז 6600 וכרטיס מסך חזק, לפחות ג'יגה של זיכרון אם לא 2 וכמו כן אני גם רוצה מסך lcd אני חשבתי על זה Samsung 19" Widescreen LCD Flat Panel Monitor with 4ms Response Time 219$ תגידו לי מה אתם חושבים, ואם כדאי מסך אחר בסכום אחר, אבל לא להגזים עם המחיר של המסך אלא אם זה באמת שווה את זה תודה רבה לכל מי שעוזר אני באמת מעריך זאת
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המפרט הבא ב-4140: מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זכרון: 1024MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זכרון גרפי: dedicated 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי שלט רחוק של המדיה הסנטר. מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium (ללא מסך) ושוב, המחיר הוא 4140, שווה לי? נ.ב. למעשה זה אותו נושא שפתחתי בבוקר רק שהפעם תיקנתי נושא
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , JAVA ECLIPSE ותיכנות ב C++,(לומד תיכנות) ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים בהגדרות מינימליות ( nba fifa) גודל המסך: אין העדפה. משקל רצוי: עד 3 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?:3-5 האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא בלוטות?: לא משנה.. גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
ערב טוב, מבקש את עזרתכם/עיצתכם נייד המיועד לסטודנטית לשימושי אינטרנט ואופיס לרוב וכן לשימושים כללים (מוסיקה סרטים......) לא למשחקים כלל, לא לעריכות וכו' רצוי מסך גדול ואיכותי (תהיה מול המחשב זמן רב), חיי סוללה ארוכים במידת האפשר אפשרות לאינטרנט אלחוטי וכו' כמובן מחברה עם שירות ותמיכה טובה. מודה לכם מראש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
המלצה למחשב למטרות משחקים סרטים וגלישה באינטרנט, המחשב יחובר לטלויזיה (HDMI), עדיפות למחשב של דל בגלל האחריות הבינלאומית, רצוי שיהיה מסך 15". המחשב ירכש פיזית בארצות הברית התקציב עד 800$. והמלצה למחשב נוסף למטרות גלישה ומולטימדיה עד 500$. אשמח לקישור או לדגם מדוייק של ההמלצה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
- המחשב הוא עבור עבודה בסביבות כמו : visual studio, sql server -אין צורך במקלדת,עכבר, רמקולים, כרטיסי קול איכותיים -המחשב צריך להיות שקט , עיצוב לא מעניין בכלל (אמנם חשוב כי יהיו כניסות USB מקדימה) -אין צורך במערכת הפעלה, וההרכבה תתבצע במעבדה -ללא OC -המסך צריך להיות איכותי ולספק רזולוציה גבוהה, חשוב שיהיה נוח לעבוד עליו
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב אני מבקשת חוות דעת לגבי המחשב הנ"ל אני מעוניינת שהוא יעבוד עם פוטושופ ומשחקים אם למישהו יש את המחשב הנ"ל אשמח לדעת האם המסך מבריק או לא חשוב שהוא לא יבריק כיוון שאני אעבוד איתו במקום שיש בו תאורה רבה המון תודה http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819755.html
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל כולל מערכת הפעלה,ללא ציוד מסביב ,אין לי בקשות מיוחדות,הכי חשוב לי הכרטיס משחק,אני משחק אולי ב-2 משחקים גדולים לדוגמא פרו 2012,בפעם הבאה שאקנה מחשב זה יהיה לפחות בעוד 4-5 שנים אז גם בעתיד שלא יקרוס לי,אפשר לחרוג טיפה מהתקציב.תודה רבההה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרת משחקים בעיקר, התקציב שלי הוא בסביבות ה-6000 ש"ח כולל מסך lcd נורמלי ואשמח להתייעץ לפני הקנייה עם מישהו שמבין טוב יותר ממני במחשבים. תודה מראש. טל
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-