ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אינטרנט סקייפ יוטיוב חשוב שיהיה קל מסך בין 12 ל14 מצאתי שני דגמים 1. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 אני לא יכול לחרוג מהתקציב תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המפרט הבא ב-4140: מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זכרון: 1024MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זכרון גרפי: dedicated 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי שלט רחוק של המדיה הסנטר. מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium (ללא מסך) ושוב, המחיר הוא 4140, שווה לי? נ.ב. למעשה זה אותו נושא שפתחתי בבוקר רק שהפעם תיקנתי נושא
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני לקראת קנית מחשב, בתקציב של 4000 בערך. השאלה שלי מה קורה עם פיתוחי מעבדים וכרטיסי מסך חדשים. האם שווה להשדרג עכשיו או להמתין עוד כמה חודשים? האם צפוי גל של ירידת מחירים בעקבות כניסת מוצרים חדשים? תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב במפרט לכלול רק מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך מסך יש לי ציוד היקפי יש כרטיס קול יש מארז וספק אני קונה ליברטי 400W ולקסה השחור כונן קשיח יש לי ת320AAKS אז אני צריך רק את ארבעת הפריטים האלה אני רוצה דברים טובים מוכן אפילו להיות קצת גמיש תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת מסמכים ב-WORD, שימוש תדיר, לא לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
המלצה למחשב למטרות משחקים סרטים וגלישה באינטרנט, המחשב יחובר לטלויזיה (HDMI), עדיפות למחשב של דל בגלל האחריות הבינלאומית, רצוי שיהיה מסך 15". המחשב ירכש פיזית בארצות הברית התקציב עד 800$. והמלצה למחשב נוסף למטרות גלישה ומולטימדיה עד 500$. אשמח לקישור או לדגם מדוייק של ההמלצה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
- המחשב הוא עבור עבודה בסביבות כמו : visual studio, sql server -אין צורך במקלדת,עכבר, רמקולים, כרטיסי קול איכותיים -המחשב צריך להיות שקט , עיצוב לא מעניין בכלל (אמנם חשוב כי יהיו כניסות USB מקדימה) -אין צורך במערכת הפעלה, וההרכבה תתבצע במעבדה -ללא OC -המסך צריך להיות איכותי ולספק רזולוציה גבוהה, חשוב שיהיה נוח לעבוד עליו
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל כולל מערכת הפעלה,ללא ציוד מסביב ,אין לי בקשות מיוחדות,הכי חשוב לי הכרטיס משחק,אני משחק אולי ב-2 משחקים גדולים לדוגמא פרו 2012,בפעם הבאה שאקנה מחשב זה יהיה לפחות בעוד 4-5 שנים אז גם בעתיד שלא יקרוס לי,אפשר לחרוג טיפה מהתקציב.תודה רבההה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי, רציתי בבקשה מפרט למשחקים (כמה שאפשר בסכום הזה) לא כולל מסך. אבל מחשב הכל כולל הכל.. חדש לגמרי. עכבר מקלדת רמקולים פשוטים, בבקשה מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
זקוק למפרט נוסף- לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, תומך VISTA , עבודה עם מצלמה דיגטלית. עדיפות לAMD. מחשב שבעיקר יעבוד ולא יעשה בעיות. שתהיה תמיכה לDRIVERS . (לא איזה חברות לא מוכרות). ולא יקר מידי עד 2800 ללא מסך ומערכת הפעלה. שוב תודה אלון
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש מחשב שישמש אותי לאורך זמן, בוא נאמר כמה שנים טובות, אני לא יכול לציין יעוד מדויק של המחשב כי הוא בעצם ישמש אותי להכל.. רציתי לדעת מה דעתכם על מפרט המחשב הבא? מספיק טוב\לא מספיק טוב\מחיר סביר\לא סביר וכו.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1301&CatCode=3 אני מקווה מאוד שזה בסדר לתת קישור לאתרים חיצוניים שמוכרים מחשבים.. אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם על הרכיבים עצמם.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
Intel® Pentium D 945 3.4Ghz 800Mhz 2x2M 775 ST 64BIT Intel® WestChester 965WHMKR 800Mhz זכרון 512MB DDR II 800Mhz X 2 kingston or samsung דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 7200rpm SATA II כרטיס מסך ATI X550 256mb PCI-E צורב LG 16x16 Dual layer x8 DVD כונן DXD LG מסך LCD 731BF לגבי המפרט הזה : מה אתם חושבים שכדאי לשנות , אני מחפש לוח אם של ASUS או GIGABYTE אבל לא יודע איזה לבחור ושלא היה כ מסך מובנה איזה מארז כדי לבחור למחשב + ספק המחשב נועד ל אינטרנט לימודים - חיבור מוצרי COMPY לילדים office שאלה נוספר מה ההבדל בין המעבד הנ"ל לקונרו תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחשב נייד HP DV6526 GJ011EA Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8G Santa דגם HP DV6526 מק"ט GJ011EA מעבד Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8GSanta Rose זיכרון 1G DDR2 667Mhz דיסק קשיח 120GB כונן DVD +/-RWצורב על גבי הדיסק!!! מסך 15.4" WXGA כ. מסך X1300 256MBPCI Express רשת מצלמה 1.3 מגה פיקסל מודם מיקרופון + שלט BlueTooth Int. Bluetooth אלחוטי 802.11b/g משקל* 2.54kg מעי הפעלה Vista Premium אחריות שנה בינלאומית
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כבר יש לנו מסך 19" דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. נשאר לנו רק המחשב. הדרישות: להריץ את Vista באופן מלא וחלק. ישמש כמחשב מולטימדיה לגלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, צפייה בתמונות וסרטונים והדפסת/סריקת מסמכים. התקציב: 1,000 ש"ח. אם זו באמת בעיה גדולה אפשר להסחף עד 1,500 אבל לא רצוי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית, כמו כן לצפיה בסרטי DVD באיכות טובה, עדיף מעבד אינטל.... תודה לכל הממליצים ...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ברמה טובה (רמה אני מתכוון למהירות עבודה מספיק גבוהה גם אם מעמיסים עליו מעט) דיסק קשיח: עד 250G מסך: עד 19'' זכרון: 2G, 800MHZ לגבי המעבד ולוח האם : ראיתי את ההמלצות אך נראה לי כי הE5300 מעט חלש מדי (CASH של 2MB זה מעט)-אנא תקנו אותי אם נתון זה אינו חשוב כל כך. האמת אני הסתכלתי יותר בכיוון של E7500 BOX והוא בהתאם גם יקר יותר. לוח אם: מעוניין בכרטיס מסך טוב מובנה וכרטיס קול, חיבורי SATA וכמובן FSB שיתאים למעבד ולזכרון. מארז מספיק מאוורר כולל ספק. כונן קריאה- סטנדרטי (יכול לוותר על אופציית צריבה אם קיים דבר כזה בכלל) הכל בהכל, כפי שציינתי אני מעוניין במחשב אמין שלא יתקע לי כשבמקביל רץ אניטי וירוס ,פתוחים 3 חלונות אינטרנט, וקובץ OFFICE (רק דוגמא) אני מניח …
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של גיגהבייט W468N והייתי רוצה לכבות את כל הנורות הקטנות של הסוללה, ההפעלה והאלחוטי הנמצאים בקדמת המחשב. הם מפריעים לי בלילה לישון כי חלק מהבהבים וזה מפריע לי. ולמען האמת אני ממש לא צריך אותם. אני לא מעוניין בניתוק חשמלי כי יש לי אחריות, רציתי לדעת איך אפשר לעשות זאת תוכנתית או כל דרך אחרת שלא תפגע בכלום. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מחשב בסיסי (רק מחשב, בלי מסך או ציוד הקפי) למען עבודה משרדית בעיקר כמו וורד וכדומה. התקציב שלי דיי זעום, וברצוני להשקיע את המינמום הנדרש על מנת לקבל מחשב טוב. ראיתי פרסומת של אייבורי מחשבים שמציעים את המפרט הבא: *מארז מארז ATX איכותי ביותר עם פח עבה! כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *מעבד INTEL CORE 2 DUO E2140 שדרוג למעבד E2160 רק 70 ש"ח *לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS (לא AGP) *דיסק קשיח 200GB SATA 1&2 7200 RPM 8MB *זיכרון פנימי 1024MB DDR IIניתן להרחבה *צורב LG/NEC/SONY X18 DVD *כרטיס מסך 64MB משולב סך הכל: 1380 ש"ח מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד קל עד 1.5 קילו - עם מסך 11.6 ומעלה - סוללה - 3 סרטים של שעה וחצי בלי לטעון את הנייד - שיהיה אפשר להחליף סוללה בקלות - מסך עם בהירות גבוה יש חיה כזו..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה לא הרבה אבל זה כל מה שחבר שלי הצליח לגייס והוא התחיל ללמוד אנימציה כך שהוא חייב מחשב... אז ככה התוכנות שהוא עובד איתן הן: מאיה 3Dmax photoshop ודומיהן המפרט צריך להיות כולל המסך מקלדת עכבר וכו' אשמח אם תוכלו לעזור תחשבו על זה כעל אתגר...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חריגה במידה ויש שיפור משמעותי בביצועי מערכת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים SD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ישנים ללא צורך בהאצה גרפית כלל ומשחקים מודרניים כגון FALLOUT NEW VEGAS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת למפרט שהרכבתי בעיקר למשחקים ו oc קל. מעבד e6600 - (קיים כבר,אין צורך להחליף) לוח אם- P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E? - ש"ח 770 ¤ ספק כוח- 450 ש"ח enermax liberty 400w כונן קשיח - WD2500KS Western Digital ש"ח 350 מארז מחשב HEC 6920B-NPS- ש"ח 300 זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 -ש"ח 694 ¤ LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? -צורב- 180 ¤ עוד לא החלטתי לגבי כרטיס מסך לכן לא כללתי אותו כאן - כנראה 8800gts 320mb השאלה העיקרית שלי היא לגבי הלוח אם, מישהו כאן התנסה איתו? יש כאן http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894 חוות דעת לגביו..נראה די טוב. או שכדאי בכלל ללכת על ה ds3 של gigabite (שוב באיזור מחירים של 700-800…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב אני יודע שאני כמו ילד אבל אני רוצה מחשב חזק, כזה שיחזיק לפחות לעוד שנתיים שלוש וכזה שיריץ משחקים במקסימום FPS למשחקים של היום. אני לא יודע איך להסביר בדיוק אבל המשחקים שיש לי כרגע לא דורשים מחשב חזק אבל אני רוצה שהמחשב יריץ משחק שהדרישה שלו היא: Intel Pentium III 800 MHz or AMD Duron 800 MHz processor. 512 megabytes or more of RAM. 32MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce 2 class card or above. (Recommended: 64MB 3D Graphics Card with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce FX 5700 class card or above.) אני רוצה שהוא יריץ אותו כמו the sims 1 על מחשב שיש לו מפרט כזה. כן אני יודע שאני חפרן אבל אני רוצה …
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קטן מדי בערך 14" * משקל רצוי? 2.5-4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכירה חברות אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד משקם אלקטריק ורציתי לדעת אם זה כדאי או לא?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום שמי אבי. אני מתחיל עוד מעט ללמוד ניהול רשת ואני מעוניין במחשב נייד עם 8GB ועם מעבד I7 שיריץ היטב כמה תחנות ושרתי VMעם סרבר 2008. אני מקווה אגב ש8GB יספיקו. ראיתי כמה דגמים ואני מתלבט בין DELL 7110 או DELL 5110 או ASUS K53C האם יש למישהו רעיון לדגם יותר טוב שיתמוך במה שאני צריך או בכלל לוותר על רעיון מחשב ניייד ולקנות מחשב נייח למרות שאני מעדיף נייד.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-