עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חריגה של 200-300 שקל אפשרית. אני צריך לקנות מחשב להורים שלי, שימוש ביתי כללי, בעיקר אינטרנט. מפרט לא צריך להכיל מקלדת, עכבר, רמקולים. שיהיה מבוסס אינטל (מעבד), כנראה שיצוות עם מערכת הפעלה XP ומסך DELL 2209WA . על 4 ג'יגה זכרון לא רוצה להתפשר, הארדיסק, נראה לי שאפשר ללכת על משהו צנוע מבחינת הגודל, אלה של ה-320 ג'יגה נראים לי מספקים. כמובן שלא מתוכנן OC אם קירור פסיבי נוטה להתקלקל פחות ממאווררים אז מעדיף אותו, לא בא לי לתזז מחשב למעבדה. מארז שיהיה עם עיצוב סולידי, בכל זאת הורים. אני מתכוון לקנות מפנדה אז מפרט לבנות משם. המון תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by itziking,

שלום לכולם! אני הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל בלי מסך רק יש לי בעיה אחת והיא הזיכרונות!!! החברים שלי אומרים לי שלא לקחת את ה DDR II 533 של חברת A-DATA כי אומרים לי שהם לא אמינים וכדאי לי לקחת זיכרון DDR 400 של חברת KINGSTONE הנה הדגם: ? 512Mb 400MHz Kingston CL3? ומצד אחד DDR 400 זה דיי ישן ואני רוצה ללכת על משו טוב וחדש יותר כמו DDRII 533 אבל אני קצת בבעיה ורוצה לדעת מה כדאי. ודרך אגב ה DDR II 533 של A-DATA עולים 270 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וה- KINGSTONE עולים 300 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וזה DDR 400 אז זה קצת בעיה....אז הנה קישור לזיכרון ההוא של ה A-DATA : http://www.adata.com.tw/en/products-d-un-ddrII533.htm מקווה שתעזרו תודה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. Started by disturbia,

שלום חברה !! 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200 שקל בלי חריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך דיסק קשיח, צורב דיוידי, והכי חשוב אני לא צריך כרטיס מסך ! יש לי SAPPHIRE HD4850 512 MB 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם …

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. מחשב ראשון LG R400 מעבד Intel® Core Duo Processor T2350(1.86GHz) 533MHz FSB ,1Mb L2 cache מעבד זיכרון 1024MB*2 DDR2(DDRII 667z, Dual Channel Support , Up to 2GB ) זיכרון תצוגה 14.1" WXGA Glare (1280x800),Fine Bright Technology סוג Intel ® GMA950 (up to 348MB) כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB SATA 5400RPM דיסק קשיח כונן DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW , +R/RW,RAM) צורב תקשורת 802.11b/g WLAN אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100 ETHERNET רשת יציאות (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות Express Card/34 תקשורת מהירה כרטיס קול 24bit High Definition Audio כרטיס קול יציאות נוספות 3USB,VGA,RJ11,RJ45,S-Video, Mic-in , Line-in (S/PDIF),Headphone ,DC יציאות נוספות מידות…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by GRiM,

אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב למטרה עיקרית משחקים, וכמובן כל הדברים הבסיסיים: סרטים, מוסיקה, תמונות, אינטרנט וכו'. אני צריך מחשב שלם ללא ציוד היקיפי (כולל DVD-RW וכונן דיסקטים), רצוי מאוד להכניס הכל בתושבת 939 ולא צריך להכניס את הכרטיס הכי יקר שנכנס לתקציב - אולי אני אקח משהו חלש ואשדרג בעוד מספר חודשים, העיקר שיחזיק איכשהו משחקים. אפשר לחרוג קצת עד 3200 (אם זה הכרחי), אבל לא לעבור בבקשה. שאלה חשובה נוספת שחשבתי עליה: האם 2000 ש"ח נוספים ישפרו את המחשב כ"כ, שלדוגמא בעוד כשנתיים משחקים שלא יעבדו במחשב שעלה 3000 ש"ח יעבדו על מחשב שעלה 5000 ש"ח? או שבעיקרון משחקים שלא יעבדו על מחשב ב-3000 ש"ח, לא יעבדו גם במחשב שעלה 5000 ש"ח בעוד כשנתיים, אבל במשחקים שכן יעבדו על שני המחשבים ב…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by dor17,

מה אתם אומרים על ZED www.zed.co.il יש להם 2 מפרטים מאוד מענינים יש לכם מה להגיב בנושא? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=19001 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=477356 אני ממהר לקנות את המחשב וזה הכי טוב שמצאתי באינטרנט

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by kip,

נא הערותיכם והצעותיכם שקט-7, ללא OC. מסך 19, אולי 22 בעתיד. מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪327 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ₪380 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 370W : PPCS370 ₪179 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320613AS ₪228 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. שלום, אני זקוק (בדחיפות) למחשב למטרות הורדות, צפייה בסרטים, גלישה ובבוא היום גם לשחק בו את GTA4 לכשיצא ל-PC (אני מודע לכך שדרישות המערכת שלו עוד לא פורסמו באופן רשמי, אבל המחשב הישן שלי מת בפתאומיות ואני לא יכול לחכות עם זה...). אין לי כל צורך בציוד היקפי או תוכנות אלא למחשב עצמו בלבד. התקציב שלי הוא כאמור בין 2000 ללא יותר מ-2500 ש"ח (נמוך, אני יודע, זה מה יש...). בנוסף, אשמח לחוות דעת על KSP. הם אמינים? הם באמת הכי זולים כמו שהם מתיימרים להיות? (נכוותי בקניית המחשב הקודם שלי [ז"ל] ואין בכוונתי ליפול שוב) תודה מראש לכל מי שיעזור לי בכך! ;D

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by ישראל11,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ? NVIDIA GeForce GT 330M או Nvidia Geforce 9500M GS תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל עדיף אפילו פחות מ4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה והפקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה כמפיק מוזיקאלי ואיש סאונד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיו משחקים פה ושם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד לדוגמא ומשחקים שיבואו בעתיד לא במקסימום איכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by nipo3,

אני רוצה לקנות מחשב חדש , אולם נראה שלבנתיים אין ממש דרך להשיג את הכרטיסים החדשים במחיר וזמן נורמאלי. ראיתי פה תגובות שיש קבוצות שעוזרות לחפש בדיסקורד ודומיו כרטיסים כאשר המלאי מתחדש (לדוגמה בnewegg), ותהיתי אם מישהו יכול להכווין אותי לקבוצה כזאת. תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום לא מזמן קניתי לפטופ מדגם DELL INSPIRON 17R 7720 - מעבד i7 3630 qm, כרטיס מסך nvidia gt 650m התקנתי עליו את התוכנה speedfan כדי לבדוק את תקינות המאווררים והיא הראתה לי את הנתונים הבאים: http://sizmedia.com/my.php?i=4yommzyygtk0.jpg זהו מצב תקין ? אמרו לי שיכול להיות שהתוכנה לא מתאימה ללפטופים יש לכם תוכנה טובה שכן תתאים? יכול להיות שהתוכנה שינתה את ההגדרות של פעולת המאווררים בעת התקנתה? לפי מה שהבנתי זה מצב לא תקין תוכלו להסביר מה לעשות כדי לסדר את זה..... ועוד דבר שלא הבנתי זה המדדים TEMP1 ו TEMP2 מה הם אומרים?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by itakz,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל ה-5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש קבוע במשחקים רשת כגון : call of duty: mw2 , assasian creed 2, gta iv, prince of persia , crysis , farcry. כל המשחקים החדשים שלהם ועוד בסגנון. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. Started by cyanmoon,

שלום, קניתי לפטופ חדש, T520 ThinkPad, (מארה"ב לא מהארץ), והוא הגיע עם כל מיני תוכנות קטנות כאלו של thinkpad.. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע מה מותקן ומה לא, ואני אוהב לדעת מה מותקן לי במחשב. ובנוסף, כרגע יש 100 תהליכים רצים בעת שאני לא עושה כלום- ז"א אף תוכנה שלי לא פועלת, שזה המון. חשבתי לעשות התקנה של ווינדוס מחדש, ואז התחלתי להסתבך: קראתי את ה-user guide ומוזכר שם ה-UEFI BIOS, ושצריך להתקין באופן מיוחד וכל מיני שלבי התקנה שנראים לי זוועתיים.. אז אני בדילמה, לנסות להעיף את כל התוכנות והשירותים המיותרים או לעשות התקנה של ווינדוס מחדש ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. הייעוד העיקרי כמו שציינתי הוא תכנות, אופיס ואינטרנט. אני רוצה מחשב אם אחליט אוכל גם לשחק במשחקים כמו COD4 CRYSIS ASSASINS CREED וכו'. אני לא גיימר מושבע אז פחות קריטי לי אם זה יהיה ברזולוציה הכי גבוהה או לא. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 ספק כוח: Mustiff 550W Sata PCI-E 120mm Black Coating Retail כמות: 1 - מחיר: ¤127 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ כמות: 1 - מחיר: ¤259 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. תראו חברים אני מעוניין לקנות מחשב ALIENWARE אבל הבעיה שמה שמוכרים בארץ אין לו מפרק כזה טוב לכן אני מחפש ספק שאני יכול להרכיב את המפרט שלי למחשב ALIEN בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד כזה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקחת איתי לצבא. הידע שלי בניידים הוא אפסי, לכן אני פונה אליהם המומחים. יש לי תקציב בסביבות ה3000 ש"ח, אפשר יותר אם זה שינוי דרסטי בביצועים. למען האמת, כל מה שחשוב לי זה לראות עליו סרטים, להקליד מסמכים ולגלוש באינטרנט. המשחק היחיד שחשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ זה World Of Warcraft. תודה מראש, אני כבר ממש לא יודע לאן לפנות.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. פרטים: 1. ,תשלום במזומן 2. צפיה בסרטים, צריך יציאה לטלוויזיהHDMI 3. צריך יציאה אופטית בלוח אם, לחיבור הרסיבר 4. לא צריך: DVD, וציוד היקפי 5. אין העדפה לשום חברה 6. כרטיס להקלטה מהטלוויזיה יכול להיות נחמד 7. לא צריך מערכת הפעלה. צריך הרכבה במעבדה 8. יתרון לפיירווייר לא חובה, יש לי אייפוד ישן.... שיכול להתחבר גם בUSB 9. חשוב שקט, לא בטירוף 10. OC אפשרי, בגלל מסגרת התקציב 11. שיריץ משחקים כמו COD4, Assassin's Creed אני חושב לקנות XBOX ואז אולי לוותר על אפשרות משחקים במחשב השאלה האם כדאי. או שבסכום של הXBOX עדיף להוסיף ולבנות מחשב חזק יותר. תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by D.X,

חברי הפורום שלום, אני צריך מפרט למשחקים בינוניים ולסרטים האם לקחת מעבד מרובע ליבות עדיף לטווח הרחוק? 1. מה התקציב? 3K-3.5K 2. מטרות המחשב?משחקים ,צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יפלוט הרבה חום 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה +המהרה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב יחסית אבל בלי לפגוע הרבה במחיר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף ksp , אם לא אז rsm תקציב: 3700 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 יד ראשונה\שניה: חדש זמן אחריות רצוי: בין שנתיים לשלוש חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אני ממילא מפרמט גודל כונן קשיח מועדף: 750 GB אבל אפשר להתפשר על קצת פחות משקל הנייד המועדף: 2.5 KG גודל הצג: 15.6"" זמן סוללה רצוי: כמה שעות צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: חשוב מאוד- שפינות המסך לא יהיו שפיציות (כלומר שהמסך לא יהיה מלבן) אלא שיהיו קצת עגולות. מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימי…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. שלום,אני זקוק לשלושה מפרטים,הראשון-עד 1500 שח לשימוש אופיס(לא יתקרבו אליו משחקים)ללא מסך,השני עד 3200 עם מסך למשחקים בינוניים(לא קרייסיס),השלישי,עד 3500 למשחקים ללא מסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך מפרט למוזיקה עם דגש על מעבד 4 ליבות

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. היי, מבקש המלצתכם האם כדאי ושווה את המחיר? 1. מארז טרמלטק V4 . 2. לוח אם גיגהבייט GA-H67A-USB3-B3 ATX . 3. ספק כוח גיגה בייט סופרב 460 וואט. 4. מעבד I5-2400. 5. זיכרון 4G קינגסטון 1333 מה"צ. 6. כונן DVDRW סמסונג. ההצעה אינה כוללת הרד דיסק !!! סה"כ 2200 ש"ח במזומן מה דעתכם ? תודה

25. אני יודע שיש פה כמה דברים לשפר אבל בתקציב כזה ועוד עם ציוד היקפי אין כל כח מה לעשות, בקיצור אני רק רוצה שתגידו לי איך המחשב והאם הוא יריץ משחקים על HIGH, השימושים העקריים של המחשב הם גיימינג ואינטרנט, טוב הנה המפרט: תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.