עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gil678,

GIGABYTE K8NF-939 nForce4 chipest,PCX,Athlon 64BIT 939 AMD Athlon 64 3000 939 Box Venice KINGSTON 400MHz DDR Non-ECC CL2.5 DIMM 512MB Gainward Ultra/1980 PCX GeForce 6600GT 256MB PCI- E DVI Westren Digital 160GB WD1600JS 7200 RPM SATA II DVDRW NEC-3540A x 16 DUAL LAYER SILVER Floppy 1.44 MITSUMI ATX Simbadda 402K 520Watt Extra Fan 24Pin LGA775 Creative SB LIVE 5.1 (יש לי רמקולים סוראונד 5.1) WINDOWS XP HOME EDITION ENGLISH/HEBREW זהו שיפור שהציאו לי החנות במקום הצאה אחרת שנתנו לי פה, תודה :>

2. אהלן חברים, אני צריך קצת עזרה בבניית/התאמת מפרט שילך טוב עם המסך הקיים שלי (samsung 206bw). עיקר השימוש יהיה למשחקים, אינטרנט והורדות. עיקר הדילמה שלי היא בבחירת כרטיס מסך שלא יהיה overkill לרזולוציות המקסימליות של המסך. לגבי מעבד, נראה לי שאני מעדיף את ה-9300. אומנם המשחקים לא ינצלו את כל ארבעת הליבות, אבל יש לי נטיה להתחרע על המחשב עם כמה מערכות הפעלה (לינוקס, windows) ויש מצב שאני אתקין עליו vista 64bit עם 4GB זיכרון. בקיצור, כל הצעה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by תמר,

הי מחפשת עזרה בבניית מפרט למחשב נייד פי. סי. שמיועד לעריכה באפטר אפקט ואביד.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by BamBartal,

אהלן לכולם, שנה הבאה, או יותר נכון עוד חודשיים, אני יוצא לשנת שירות בתנועת הצופים. במסגרת השנת שירות אני עומד להסתובב המון המון- באוטובוסים, ברגל...ואני תמיד אצטרך איתי מחשב... לכן התחלתי לחפש, לא חשבתי שזו תהיה משימה כזו קשה...ונגלה בפניי עולם גדול, גדול מידי, של מחשבים ניידים אז בעצם, מה שאני מנסה לבקש, זו עזרה בבחירת מחשב. אני באמת שלא מבין כלום במחשבים, אבל אני יודע שהקנייה הזו תהיה משמעותית וחשובה, כי המחשב עומד ללוות אותי בכמה שנים הקרובות..לכן מאוד חשוב לי לעשות קנייה שקולה, מחברה מוכרת, ועם אחריות ליותר מחודש וחצי הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות מידי, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 13 אינץ', מחשב מהיר, כמובן שליבה כפולה. הפעילות שלי במחשב תסתכם באינטרנט, מסמכים, סרטי…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? [glow=red,2,300]התקציב 5000 , מזומן ![/glow] 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים כבדים [/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? [glow=red,2,300]לא[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]לא[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300] מארזnzxt zero 2 [/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?[glow=red,2,300] מארז שחור , מחשב שקט כמה שאפשר וקירור חשוב ![/glow] 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]לא לא ולא[/g…

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  6. הרבה זמן לא הייתי פה.. כבר חצי מהדברים שלמדתי שכחתי. אח שלי קונה מחשב, והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט בשבילו למשחקים כבדים שנכנס בתקציב (ניתן להתגמש ב200 ש"ח) אח שלי מחכה לזה כבר הרבה זמן, אז עזרה מהירה תבורך תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by barvaz_t,

היי, אני מחפש להרכיב מחפש HTPC בתקציב של עד 2500ש"ח לצורך צפייה בסרטי HD (סטנדרטי, אני לא מוריד בלו ריי וכאלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא כמדיה סנטר, מאוד עקרוני לי שטח אחסון גדול (דהיינו 2TB) וכמובן חיבור HDMI כחלק מכרטיס מסך חזק. המחשב לא ישמש כמחשב גיימיניג בשום צורה, רק סרטים ואחסון. יש כאן מפרט שהרכבתי דרך TMS, מישהו יכול להגיב האם המפרט הזה יענה על העבודה? במידה ויש לכם הצעות יותר טובות מאוד אשמח לשמוע... תודה! תומר מעבד: AMD Phenom X3 8750 AM2+ Tray כמות: 1 - מחיר: ₪281 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪341 מארז: CFI A6819 150W BLACK Slim + 40mm…

8. הצעתם לי פה את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 559 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 435 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500AAJS ¤ 377 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1525 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 סה"כ: 3711 ש"ח מTMS בהתחשב בזה שאני אשתמש בתוכנות עריכת וידאו האם עדיף לי להשקיע יותר במעבד(לקנות מרובע ליבה) ולהתפשר על כרטיס מסך פחות טוב? תוכנות עריכת וידאו כמו למשל adobe prem…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. Started by אייל וייס,

שלום לכולם אני פונה אליכם בבקשה בעזרה למצוא מחשב נייד הצורך שלי הוא לערוך תמונות צילום ,אני מצלם טבע וחיות ,אני משתמש Adobe Photoshop CS2 אני צריך מחשב עם מסך טוב וגרפיקה טובה התקציב שלי הוא עד 5000 שח -האם זה מספיק? אשמח לשמוע הצעות איזה מחשב לבחור ולקנות אני מבין שזיכרון גדול וכרטיס מסך חשוב תודה לכולם ויום טוב אייל

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by kung_fu,

שלום לכולם אני מבקש את דעתכם לגבי המפרטים שיש לי.....אני בדילמה אז אני מבקש עזרתכם מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5K כמות: 1 - מחיר: ¤611 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי!…

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by alex15,

אני רוצה מחשב סטנדרטי .לא חזק מדי ולא חלש מדי אני חושב שבתמורה ל 3000 שייח אני אמצא משהו כזה . נתחיל מעבד : אני לא מבין הרבה במעבדים .אם אפשר לשים מעבד ATOM כי הוא מהחדש יותר . מסך :בין 12 ל 14 כולל מצלמה ובנית ומיקרופון . ה מאיצ הגרפי : משהו לההריצ את משחקי הדפדפן . זכרון : שיהיה שני גיגה ןאפשרות להרחבה עד 4 גיגה . כי לא כל יום קנים מחשב נייד . דיסק קשיח : משהו בבסביבות ה 160 GB ל 250 GB מקסימום . תקשורת : שיהיה סטנרטי . עם כרטיס רשת אלחוטי וגם חוטי . יציאות : USB 2.0 X 2 או 3 , VGA , אם אפשר גם HDMI . כונן : שיתמוך בכל דבר ויצרוב כל דבר . מערכת הפעלה : שיהיה מוכן להפעיל גם את ויסטה . סוללה : אני ממש לא מבין בסוללות אז שתיהיה סוללה שתחזיק שעתיים שלוש בערך . משקל : זה מ…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. שלום מחפש המלצה לנייד זול ומומלץ (כמה שיותר זול שיעמוד בדרישה) לניגון סרטים (חיבור לפלזמה) וגלישה ברשת. מקסימום תכני HD READY גודל מסך לא רלבנטי תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. Started by Hellcat,

היי חברה מה אתם אומרים? מחשב ב6500 כולל מסך עכבר מקלדת ורמקולים למחשקים כמה שיותר סוס חיחי תנו הצעות

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. Started by odp,

שלום, אני סטודנט, ואני מעוניין במחשב זול (עד 2500 שקל) עם המאפיינים הבאים: מטרות המחשב: המחשב סה"כ מיועד לשימוש כללי - גלישה, עריכת טקסט ותכנות, אבל ממש לא למשחקים. גודל המסך: אני מעדיף שהגודל יהיה ''15.6, כדי שיהיה אפשר לראות מספר חלונות במקביל. משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג. אם זה לא ריאלי, אז אפשר להתפשר גם עד 2.7 ק"ג. זמן סוללה: מאוד רצוי שיהיה ארוך עבור שימוש לא עמוס (ללא חיבור אביזרים חיצוניים וללא הרצת תוכנות כבדות). יציאות מיוחדות: לא. בלוטות': לא. גודל כונן קשיח: פה אפשר לחפף, ומספיק 200GB (ואין צורך ב-SSD). צורב: צורב DVD. Bluray: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: לא. העדפה לחברה: לא. כרטיס גרפי: אפשר לחפף, כי אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים. מעבד: אין צורך באיזה …

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by infernal goat,

שלום לכולם, אני מבקש שני מפרטים לשני מחשבים שונים מKSP בלבד. מחשב לאינטרנט ב1500 שקל. מחשב שני למשחקים בלבד, ללא צורך באינטרנט וכל היוצא בזאת ב4500 שקל. תודה רבה לכל העונים.

16. Started by Burkey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי: אופיס, אינטרנט, VPN לעבודה, משחקים לילדים קטנים (קומפי וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: יהיה שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות עיבוד נתונים כמו R. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. כרטיס המסך צריך להיות זה שעל המעבד, אין צורך במשהו אחר. כן צריך שגרפיקה תראה טוב, שסרטים של HD יעבדו חלק וטוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. הדבר היחיד שחשוב ממש שיהיה בו, זה מעבד של Intel i5 / i7. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אז נתחיל במה שלא צריך במפרט -לא צריך ציוד היקפי -לא צריך מסך -לא צריך ספק -לא צריך מארז. מארז וספק יש לי בביתי (וכבר העברתי אותם לרשות TMS על מנת ביצוע ההזמנה): Enermax Liberty 400W - ספק כוח Gigabyte Aurora 570 - מארז. מה אני כן צריך ששונה ממחשב רגיל? : -כרטיס טלוויזיה -3 מאווררים כדי להחליף במאווררים שנמצאים במארז הקיים (חשוב מאוד- שקטים!). -אך ורק ורק ורק ורק בTMS - TMS.co.il או במילים אחרות.. פשוט תסתכלו מה יצרתי ותעשו לי עם אותם חלקים.. או שעשיתי טוב ולא צריך להחליף כלום : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1197 קירור למעבד: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤207 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by itziking,

שלום לכולם! אני הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל בלי מסך רק יש לי בעיה אחת והיא הזיכרונות!!! החברים שלי אומרים לי שלא לקחת את ה DDR II 533 של חברת A-DATA כי אומרים לי שהם לא אמינים וכדאי לי לקחת זיכרון DDR 400 של חברת KINGSTONE הנה הדגם: ? 512Mb 400MHz Kingston CL3? ומצד אחד DDR 400 זה דיי ישן ואני רוצה ללכת על משו טוב וחדש יותר כמו DDRII 533 אבל אני קצת בבעיה ורוצה לדעת מה כדאי. ודרך אגב ה DDR II 533 של A-DATA עולים 270 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וה- KINGSTONE עולים 300 ש"ח כל צ'יפ של 512 מגהבייט וזה DDR 400 אז זה קצת בעיה....אז הנה קישור לזיכרון ההוא של ה A-DATA : http://www.adata.com.tw/en/products-d-un-ddrII533.htm מקווה שתעזרו תודה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by טל קפלן,

אני רוצה לקנות את המפרט הבא, כמה לדעתכם בחנות הכי זולה הכל יעלה לי...? לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 400W Nexus NX4000 FSP400-60PFN Retail מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (no psu)1 אשמח לתשובה, טל קפלן.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. שלום לכולם, הסתכלתי על המפרטים שמציעים פה ונהיה לי בלאגן בראש, אני זקוק למחשב נוסף בבית, שישמש בעיקר לתיכנות, office, אינטרנט ותוכנות כגון מתמטיקה, וכדומה. אין צורך במסך או בציוד היקפי, ולא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש, אמיר.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. שלום, לפני כמה ימים הספק שלי שבק חיים, ולקח איתו על הדרך את הלוח אם ): אבל בסופו של דבר מדובר במחשב בן יותר מ-6 שנים, אז כנראה שבאמת הגיע זמנו... אני צריך מארז+לוח אם+מעבד+זכרון וכרטיסים (הצורב, הכוננים הקשיחים והמסך עדיין תקינים). בגדול השימוש הוא רק להורדות,גלישה,וצפייה בסרטים אבל *חשוב להבין* שצורת העבודה שלי היא מולטי טסקינג אז יש הרבה חלונות פתוחים ותוכנות P2P שעובדות ברקע, לכן אם יש איזה מעבד מסוים או משהו כזה, שתומך בסגנון העבודה הזה, אני אשמח לשמוע עליו (: אם תוכלו לתת המלצות ל: -מארז סטנדרטי+ספק. -לוח אם: אולי ASUS ? חשוב לי שהלוח אם יהיה מחברה טובה.דבר נוסף וחשוב: הכוננים שיש לי הם IDE אז חייב שבלוח אם יהיו לפחות 2 כניסות IDE. -מעבד: שיהיה טוב למולטי טסקינג. לענ…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by betdalia,

אני אמורה להתחיל ללמוד באוני' בשנת הלימודים הקרובה.אני רוצה לרכוש מחשב נייד.מבקשת המלצה,אלה הדברים שחשובים לי. בתקציב של לא יותר מ-5000ש"ח. ישתמש בו בעיקר לאינטרנט,תוכנותwindows,הורדת שירים סרטים וצפייה בסרטים(אולי 2-1ג'יגהיספיק?) איכות שמיעת שירים טובה לא רוצה שישקול יותר מידי כי אני יסתובב איתו מידי פעם(2-2.5ק"ג) מקלדת טובה(לא שוקעת עם לחיצה) זמן סוללה ארוך אחריות ושירות טוב של החברה במקרה ואני יצטרך תיקון וכו' בקיצור חברה אמינה. זהו פחות או יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח כולל ציוד היקפי בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש בינוני (יותר מבסיסי אך לא שימוש מקצועי) עבור תוכנות כמו סולידווקס ואנסיס. אופציה של מחשב יד שניה/מוחדש גם על הפרק. אשמח לקישורי קניה/מפרטי מחשב. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים