ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורך הדרישות הבאות תקציב - 3500 פלוס מינוס. 1. ישומי אינרטנט אופיס כמובן 2. בנוסף אני הולך לעבוד איתו עם תוכנות visual studio ו ssis,ssas ו כן sql developer ולכן דורש מספיק כוח להרצה של שאילתות וחישובים על טבלאות ובסיסי נתונים גדולים 3. אני לא משחק משחקי רשת אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שיתמוך בעבודה על חלונות מרובים וכו.. ( לא יודע אם יש קשר ..) 4. מסך - 14' נראה לי הכי אידיאלי אבל אולי אוכל להסתפק ב 13'. 5. מסך - מט ! חשוב! המסכים הבהירים גמרו לי על העיניים. 6. זמן סוללה - כמובן רצוי כמה שיותר 4- 5 נראה לי סביר. 7. משקל -בכל זאת סטודנט - שאוכל להתנייד איתו בלי לשבור את הגב כמו כן - האם לצורך הדרישות הללו אני זקוק למעבד i5 או שאוכל להסתפ…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נתון להמלצות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני בונה מחשב. הצרכים שלי הם משרדיים + פיתוח תוכנה. בנוסף אני רוצה יכולת לשדרג בעתיד. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: לוח אם: ASUS P8H67 LE מעבד: Core i3 550, 3.2GHz, s1155, 4MB, GPU Core, Tray זכרון: G.SKILL Ripjaws Series 8GB דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 500GB ספק כוח: Antec EarthWatts Green EA-380D מארז: RAIDMAX Tornado ATX-238B Black SECC ATX Mid Tower Computer Case מיועד למערכת הפעלה לינוקס. ספציפית אני מעוניין לדעת האם המארז והספק מתאימים. אני לא בטוח מה ההספק המתאים לצרכים שלי. כל הערות אחרות גם יתקבלו בברכה. תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לחנות בה אני רוכש את המחשב אין את המפרטים המומלצים וגם לא את התחליפים. אבקש המלצה למפרט הכי בסיסי לשימוש משרדי/אינטרנט. מה דעתכם על הלוח+ מעבד הבאים: M4A88T-M + מעבד Athlon II 260 D.C AM3 AMD המוכר הציע לי תחילה ללכת על לוח GIGABYTE GA-M68MT-S2P AM3 AMD אך אני חושב שטפשי לקנות היום לוח שלא תומך ביציאות מסך דיגיטליות/USB3 על אף שהמחשב אמור להיות פשוט וזול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי. רצוי לציין שאני אוהב להשאיר טונות של טאבים ותוכנות פתוחים בו זמנית, ורצוי שזה לא יאיט את המחשב יותר מדי... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, sc2, MMO למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1680, למרות שיכול להי…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המחשב ישמש כשרת קבצים, יאוחסנו בו קבצים של תוכנות שיורצו דרך הרשת המקומית ( 10 משתמשים) . חשיבות לעבודה מהירה של הדיסק . תקציב 2500 שח ללא מסך ומערכת הפעלה (יותקן בו מע״ה 2008 server) דיסק מינימום 1טרה. תודה לעונים .
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן, אני מעצב גרפי - מתעסק בעיקר בתלת ובוידאו, וחושב שהגיע הזמן לעבור למחשב PC נייח שידע להתמודד עם רנדורים כבדים כמה שיותר בקלות... הייתי שמח לקבל המלצות למפרט עבור מחשב שאמור לשמש בעיקר לתוכנות תלת מימד (Cinema 4d), ועבודה עם מנועי רנדור בדגש על Octane, ובנוסף לעבודה על עריכת וידאו... התקציב הוא באזור 8500 וההבנה שלי מסתכמת בעיקר בזה שאני יודע שצריך לפחות 12 ליבות וכרטיס של nvidia... אשמח לעזרה✌🏻
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייד לעסק שלי, מדובר במחשב שלא מצריך ביצועים משוגעים או משהו כזה. מצאתי מישהו שניסה למכור לי את הדגם Dell Vostro 5402 הבעיה שראיתי שהמעבד במהירות של 1.5 GHZ שזה לא גבוה אבל אולי אני מגזים כי בתכל'ס לא צריך משהו יותר מדי משוגע. מה המחשב נייד לעסקים הכי טוב שאני יכול לקנות בכספי ( 1,500 ש"ח ) ? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, אפשר לחרוג מעט אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אימייל, קביעה ביומן, אולי מדי פעם לראות סרט טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקל…
-
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עבור מחשב בלבד לצורך שימוש משרדי בתקציב של עד 2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד תוספת של 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש את כל העיניין הזה עם התאים בסוללה ואני לא כל כך מבין בזה, הייתה לי סוללה שהחזיקה ממש הרבה זמן ועכשיו היא בקושי מחזיקה 3-4 שעות (עברו כבר 4 שנים מאז שקניתי את הלפטופ) אני מעוניין לקנות סוללה מקורית וטובה שתחזיק לפחות כמו שמה שיש לי עכשיו החזיקה בהתחלה... אם יש לכם המלצות גם מאיפה לקנות זה יהיה אחלה! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי הזדמנות לרכוש מחשב נייד בקנדה, בינתיים מצאתי מחשב אחד שמתאים, זה הקישור: HP מה דעתכם? אלו הדרישות שלי: * מטרות המחשב? לימודים, מולטימדיה, משחקים. * גודל המסך? 15 ומעלה * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? קל - בינוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)? חשוב לי שהמחשב יהיה חזק גם בעוד כמה שנים, כדי להמנע מהחלפה בעתיד הקרוב
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לצורך שלי מספיק מחשב בסיסי מה עדיף בהנחה שהפרשי המחיר זניחים ( כל המחשב כולל דיסק 80 ו512 זכרון כ 1000 שח ) מעבד אינטל PD 820 2.8Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם GIGABYTE 8VM800PMD או מעבד אינטל PD 925 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS המלצה לשילוב אחר באותו תחום מחירים האם יש לוח אם בתחום המחירים והאיכות האלה שיש בו כרטיס מסך עם יציאת DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בעצתכם ובעצת חברים הרכבת מחשב וקניתי מאייבורי e6320 core2duo conroe 2.0 GH| 500GB 16mb sata2 WD| 8 GB 8mb sata2 WD| 1gb ddr2 OB MIETx2|GF 8600GT 256ddr2 HDTV PCIE| MSI P965 NEO-E 7.1 1GLAN מארז בן זונה+פייר ואיר+צורב דיוידי טוב+עכבר מקלדת+ מודם אלחוטי
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום.... אני מחפש מחשב חדש בלי מסך.... לא צריך משו משוכלל ולא צריך גם הרבה זיכרון בHD פשוט שלא יתקע האינטרנט והגלישה תיהיה סדירה.... ובקשר משחקים אז אני מתכוון לשחק במשחקים ברמה של HEROES 4 תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני צריך הערכת מחיר למפרט הזה בבקשה, כמובן זה המחשב שיש לי עכשיו ואני מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום. אני מניח שהוא שווה כ- 1200 ש"ח אבל אני צריך את ההצעות שלכם. intel pentium 4 3.0 Ghz Kingston 1 2x512 GB DDR 400 Mhz Gigabyte GA-8ipe1000 Series WD 80 GB 7200 RPM ASUS GeForce 7600 GS 256 MB DDR 2 ספק כוח 300W מארז של Codegen בשווי 250 ש"ח צורב LG DVD 16X תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת למפרט שהרכבתי בעיקר למשחקים ו oc קל. מעבד e6600 - (קיים כבר,אין צורך להחליף) לוח אם- P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E? - ש"ח 770 ¤ ספק כוח- 450 ש"ח enermax liberty 400w כונן קשיח - WD2500KS Western Digital ש"ח 350 מארז מחשב HEC 6920B-NPS- ש"ח 300 זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 -ש"ח 694 ¤ LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? -צורב- 180 ¤ עוד לא החלטתי לגבי כרטיס מסך לכן לא כללתי אותו כאן - כנראה 8800gts 320mb השאלה העיקרית שלי היא לגבי הלוח אם, מישהו כאן התנסה איתו? יש כאן http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894 חוות דעת לגביו..נראה די טוב. או שכדאי בכלל ללכת על ה ds3 של gigabite (שוב באיזור מחירים של 700-800…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
למה בכל המפרטים המוצעים על ידי הפורום תמיד מופיעים מעבדים של AMD ואף פעם לא של אינטל? האם מעבדי אינטל פשוט יקרים ללא סיבה? האם אין להם ערך מוסף? האם פערי המחיר הינם כאלו שלא כדאי? אשמח לקבל תשובות עניניות ולא אמוציונליות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ללא מסך ,רמקולים ,מערכת הפעלה . הייעוד של המחשב הוא מולטימדיה (שירים ,סרטים ,עריכת וידיאו , אינטרנט והמחשב משמש גם כטלויזיה -יש לי כבר כרטיס TV איכותי) רשימת הרכיבים מ KSP.... מעבד Core 2 Duo E6700, 1066Mhz, s775, 4MB (ש"ח 1735) לוחו אם GIGABYTE P35-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E (ש"ח 1210) זכרון 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 667MHZ (ש"ח 700) דיסק קשיח (דגם- WD3200AAKS )320GB 7200RPM, 16MB, SATAII (ש"ח 465) כרטיס מסך Sapphire (ATI) X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E (ש"ח 1135) מארז Thermaltake Thermaltake Shark VA7000SWA (ש"ח 840) מחישוב מהיר : סה"כ 6085 ש"ח …
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצתכם למחשב נייד איכותי, בעל סוללה חזקה, קל במשקל ומתאים לצרכי סטודנט + אינטרנט. גג 5 אלף. המון תודה מראש לממליצים חן.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB מחיר עכשוי 1790שח (אני מחכה לירידת מחירים של אינטל ב40% בחודש הבא ככה שהמחיר יהיה 1300שח לוח: אם ?P5W DH Deluxe s775 Conroe, 975X, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire? מחיר 1390 שח זכרון ?1GB Kingston HyperX? מחיר 970 שח (סטיק אחד בשלב הזה ) כרטיס מסך: הכי פשוט בשלב הזה משהו ב220 שח (אני מחכה ל DX 10 שיגיע ל 1500שח אבל זה בהמשך) HD ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? מחיר 390שח מארז: ?Thermaltake Shark VA7000BWA? מחיר 735שח ספק: ??ToughPower W0103 600W PFC (24pin) שח 580 מחיר 5585 שח מה הייתם משנים? תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין כמעט כלום במחשבים ואני צריך לקנות מחשב טוב לצרכים משרדיים, אינטרנט, תוכנות אופיס ו- SPSS , לשמור קבי קול ותמונות. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב מפורט מא' ועד ת' כדי שאוכל ללכת איתו לחנות ולדעת שקניתי מחשב טוב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הציעו לי את המפרט הזה בחנות: compucase 400w 6a19-2f LG H22/12 DVDRWX X18 160GB 8MB SATA2 OCZ DDR2 1G 677 PENTIUM D 2.8 4M DUAL CORE לוח אם MSI RC41-L X300 ATi כ.מסך MSI RX1300PRO TD256 PCIE LCD 17 DVI 731B SUMSUNG לפני קנייה,אשמח אם תעזרו לי לשפר את המפרט.לא מתכנן oc,אך מעוניין שיתאים ל3-4 שנים הקרובות. תודה
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכם אני מבקש עזרה בהרכבת מחשב ביתי לשימושים הבאים: אינטרנט אופיס מדיה (סרטים , תמונות ממצלמה דיגיטלית, שירים) המפרט המבוקש צריך להכיל את הפריטים הבאים: רצוי מעבד אינטל לוח עם כרטיס מסך און בורד זיכרון 2 גיגה דיסק קשיח 160 צורב DVD מארז כונן דיסקטים מקלדת + עכבר רמקולים LCD 19 או LCD 17 - לא מסך רחב * הרכבת המחשב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה אני מתחיל בתהליכים של הרכבת מחשב רוב החלקים אני מזמין מחו"ל. ואני עוד לא סגור על הכל. המעבד כנראה יהיה Q6600 יש לי התלבטות בקשר לאיזה לוח להביא כנראה אחד מדגמי ...P5K של אסוס אבל יש כל מיני סוגים ואני לא בטוח עדיין על מה ללכת תנו המלצה ללוח עד 300 דולר (מחו"ל). שווה ללכת על ה Blitz extreme או שהוא סתם מיותר? ואולי ללכת על דגם כלשהו עם WIFI בשביל הנוחות של החיבור לראוטר... למשל ב P5KC יש 6 חריצי זיכרון שזה יכול להוות יתרון הכרטיס קול שם 8 ערוצים אבל פשוט יחסית. ויש רק 4 חיבורים SATA שיתכן שאני ארצה עוד בעתיד. בקשר ל OC יהיה אבל בעתיד, אין צורך בהתחלה לעשות. זיכרון אני רוצה 4 ג'יגה CL4 G.SKILL או OCZ או אחת מהחברות המובילות... HD סיגייט או WS אני כנראה אביא 2 HD בשב…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-