עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Little_AKA_Or,

אני צריך שילוש [מעבד, לוח אם, זכרונות (שהיה 512M)] כרטיס מסך ספק כוח הבנתי שעדיף מעבד ולוח אם של AMD. לגבי תקציב, אין כ"כ הגבלה, אבל שלא יצא לי שני שליש מפרט כמו מחשב שיוטס לארה"ב משם ימריא לצדק ויחקור שם את האבולוציה. תודה לעוזרים

2. לא לאוברקלוק נועד למשחקים על הגדרות 1680 בלי פילטרים שימוש כללי במחשב אינטרנט מוזיקה סרטים HD יש לי ספק seasonic s12II bronze 430W 2 הארדיסקים אחד 750GB ואחד 320 אחד של סמסונג אחד של WD צורב של LG כרטיס קול אקסטרים גיימר צריך: מעבד לוח אם זיכרון כ.מסך לא משנה לי מאיזה חברה מה מי, העיקר שיהיה לא יקר ויעבוד בלי בעיות. תודה ענקית מראש.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  3. אני צריך שילוש חדש ויש לי 2500 ש''ח אני רוצה AMD64 בסוקט 939 לוח PCIE זיכרון ... וכרטיס מסך (גיימר בינוני - לדעתי יספיק לי 6200 שאוכל לפתוח ל 6600 ) תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by dani,

זה המפרט שעשיתי בקי אס פי אבל אני צריך גם מסך 17 שטוח ואני לא יודע איזה לקנות... וגם רציתי לדעת אם עדיף להביא ספק כח מקורי של איזה חברה כי פה הספק מגיע עם המארז וזה כולה ב 160 שקל.... המפרט צריך להיות עד סביבות ה 5500 שקל וקצת... Athlon 64 2800+ (S-754) 970 1 970 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8HDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 דיסקים קשיחים? MAX…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by BullHorn,

אני טס הלילה לחו"ל ומתכוון להביא מעבד i3570K, כרטיס מסך 7870/7970, 8 גיגה זכרון, כרטיס קול 7.1 PCIe ובבעלותי 2 כוננים קשיחים ו SSD. מה שאני אצתרך לקנות בארץ כשאחזור עוד שבועיים זה לוח אם (Z77), מארז (שקט יחסית וכמה שיותר אטום לאבק), ספק כח וקירור למעבד. על איזה חנות באזור אשקלון/אשדוד הייתם ממליצים? ואיזה חלקים? תודה!

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  6. כול המחשבים בלי OC בלי מסך בלי רמקולים עכבר ומיקלדת..צריך שיהיו חזקים למשחקים..! אחד עד למחיר הזה 6500 ש''ח השני עד 5000 ש''ח.. והשילישי 4300ש''ח ואלו המחירים הכי מוגזמים שיש ....! וכל מחשב זה לחבר....!!!!! תודה רבה לכם אנשים..!

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  7. שלום,אני זקוק לשלושה מפרטים,הראשון-עד 1500 שח לשימוש אופיס(לא יתקרבו אליו משחקים)ללא מסך,השני עד 3200 עם מסך למשחקים בינוניים(לא קרייסיס),השלישי,עד 3500 למשחקים ללא מסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום. הייתי רוצה לברר אילו חלקים עליי לקנות בשביל לקבל יחס עלות:ביצועים, הכי טוב. כלומר - יש לי 1200 ש"ח, אני לא מחפש מכונת ביצועים, פשוט רוצה להשקיע את הכסף ולקבל את הביצועים הכי טובים שניתן להשיג בסכום זה. החלקים שאני צריך: 1.מעבד - לא חשוב גם אינטל וגם AMD יתקבלו בברכה 2.לוח אם (ATX) 3.זיכרון, לדעתי אין צורך ביותר מ256 4. מארז + ספק (שיתאימו) הסכום הזעום שבידי הוא 1200 ש"ח.. אפשר לארגן משהו בסכום זה? תודה מראש למגיבים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלוםם אני צריך שתעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב 5000 שקל כולל ציוד היקפי שזה כוךך: מסך מצלמה מקלדת עכבר ורמקולים אה ושהוא יהיה אינטל וכולל כרטיס טלווזיה בתוכו הוא צריך להיות להכול ובמיוחד משחקים ובקשה תעזרו לי יש לי בעייה במעבד כאילו אין לו מאוור שיקרר אותו זה בסדר עם אני ישים מאוור דולק כולללל הזמןן כאילו מאוור מבחחוץ כי המחשב פתוח

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  10. מישהו יכול ללמד אותי לבנות מפרטים כאילו נגיד ואמרים לי סכום טז אם זה סכום גבוהה אי זה מעבדים לוקחים או איזה כרטיסי מסך ואם זה נמוך אאז מה לוקחים וגם איזה לוחות אם ןזיכרונות ופשוט הכל וגם הדברים הקטנים כמו מקלדות עכברים ומסכיך ואיך מבדילים ובונים מפרט לכל אחד מהדברים הבאים הכוונה במה שונה בהם ואיך משנים אותו: 1. משחקים 2. משרדי 3. קולנוע בייתי 4. אוברקלוק 5. מסיבות רשת

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  11. בלי מסך או ציוד היקיפי וכמו שהזכרתי שימוש עיקרי הוא משחקים

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  12. שניהם ישמשו לצרכים משרדיים (לא מתעסקים בגרפיקה ולא משחקים) אבל חשובה המהירות והיציבות. מצד שני, לא מתכוונים עכשיו להתחיל לבנות ולהרכיב, אז האם המפרט המוכן הבא מאייבורי יענה על הדרישה? : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מארז CASECOM כולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח מותג FSP 400W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ מעבד Intel® Core™ i7-47703.4GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H81M-D2V צ'יפסט H81 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 כוללSATA3 (6Gbps)i ו-USB3.0 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Crucial 4GB DDR3 1600MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 כרט…

• 19 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by אבשה,

אז ככה זה אולי נישמע מוזר אבל זה נכון חבר שלי (הוא בן 19) עושה התערבות אם חבר שלו הם מתערבים מי יכול למצוא שני מחשבים בהכי זול שאפשר אז אני צריך שתתנו לי בבקשה שני מחשבים הכי הכי הכי הכי זולים שאפשר ללא ציוד הייקפי אבל שיוכלו לעבוד אז ממש ממש תודה לכל מי שיעזור תזכרו לא משנה עד כמה גרוע זה יהיה הכי זול שאפשר תודה. נ.ב אם זה לא מתאים לפה אז אני מצטער ותנעלו את הנושא.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. לoc אין צורך בכרטיס מסך חזק אפילו איזה x600 יספיק

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום לכולם צריך שני מפרטים אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD הלוח צריך להיות SLI כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם הדגם : GV-3D1 הארד דיסק 250 ספק 400 ליברטי זכרונות מתאימים עדיף 800 CL4 השימושים בעיקר לעבודה עם MATLAB תקציב 4,000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  16. קודם כל ההתלבטות היא האם כדאי לקנות עכשיו מחשב ב4K בערך, להשתמש בו שנתיים ואז לקנות חדש, או לחכות לGT300 ולהביא מחשב ב6.5K, ולתת לו להחזיק עד שיתיישן, לכן אני צריך שני מפרטים בכדי לבחור מה יותר משתלם לקנות כרגע מבין שניהם. יש לציין שאני מעוניין במעבד I5 וכרטיס מסך של NVIDIA, חשבתי על ה260GTX, השאלה היא האם הוא יספק אותי למשחקים בצורה טובה (30 FPS מינימום) 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב למפרט הראשון הוא 4K במידה ויש צורך חיוני (חלקים עם ביצועים יותר גבוהים בצורה משמעותית) התקציב השני הוא 6.5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים ובנוסף: סרטים, גלישה באינטרנט, אבל הדגש העיקרי הוא למשחקים, יש לי מסך 21 של סמסונג, ואני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר (כולל פילטרים וכו')…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך שני מפרטים למחשב חדש. שני המפרטים לא כוללים עכבר , מקלדת, רמקולים ומסך. מפרט ראשון זה למחשב מינימלי שצריך רק להפעיל אנטרנט וWORD וזהו!!!! מפרט שני למחשב שצריך להפעיל אנטרנט WORD ופוטושופ CS 3 , פלאש ו FRONTPAGE. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  18. שלום, אני צריך מפרט מחשב ב-3000 ש"ח למחשב, כולל ציוד היקפי, בעל מסך שטוח ודק, לעבודה ב- Office בעיקר. (מסך דק חובה). ומפרט שני למחשב ב- 4000 ש"ח למטרות משחקים, כולל מסך וציוד היקפי. (מסך לא חייב דק). עדיפות למעבדי אינטל בשני המחשבים. תודה.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  19. שלום. אני צריך שני מפרטים: אחד בשלוש אלף ואחד בשלוש וחצי אלף. שניהם למשחקים בעיקר, לא כולל מסך. אני לא מתכנן OC ולמרות זאת אני רוצה שיהיה קרור סביר למחשב. אני ממש לא רוצה להסתבך עם חלקים אז תביאו הצעות כולל המחיר של ההרכבה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  20. -------- 1. מה התקציב? 5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, OC קטן בעתיד בשביל שיפור FPS. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: ספק כוח, דיסק קשיח, DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כבר יש לי מארז אז זה לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמחשב יוכל להחזיק משחקים שיצאו בשנתיים הקרובים על הגדרות טובות, אני לא צריך ציוד לקירור המעבד והכרטיס מסך כי אני לא מתכנן את ה OC לזמן הקרוב, אני מעדיף לקנות מפנדס ונועה -------- זה המפרט שלי לשדרוג המחשב, אני צריך לדעת אם הספק כוח ליברטי 4…

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by zahi,

אני יודה לך אם תוכל לעזור לי למצוא שרת עם מעבד opteron שיהיה שרת אפליקציה לפחות 512mb ram או עם מעבד xeon 64 bit

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. הנה מפרט המחשב אני לא רוצה להזמין לפני שתתנו לי את דעתכם עכשיו, בעקרון המחשב הוא לא בשביחל משחקים אז הכרטיס מסך הוא פשוט יחסית אבל כל השאר אני מקווה שזה מחשב טוב אז הנה המפרט לוח: Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray קירור למעבד: CL-P0114 THERMALTAKE BIG TYPHOON זכרונות: GEIL 1GB 2*512MB PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel CL 4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabyte ATi Radeon X300SE 256MB PCI-e הארדיסק: Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200KS מאוורר נוסף: 120mm Fan Ball bering צורב דיוידי: LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder Bulk Black Reviews מארז: Compucase 6C60 Black Midi Tower True 300Watt PSU תודה חבר'ה ושאלה קטנה:…

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  23. צריך שתביאו לי את המסך הזה במחיר הזול ביותר.... F900P LG בבקשה לא להביא את החנות "ממורי מחשבים" כי התגובות על החנות האלה הם ממש זוועה... תודה 2יי 2יי

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  24. צריך מפרט מתוכנן OC ומיועד לגיימינג מהחנות SKYPC בלבד. אם אפשר להכניס 2900XT, ואם אפשר לעשות גם אפשרות של GTS 640MB. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. המחשב אמור לשמש לאינטרנט , איסיקיו , מסנג'ר , ושיצליח להחזיק תוכנות בערך כמו Flash פוטושופ וכו'... שיצליח להחזיק גם אנטי וירוס טיפה כבד... אם אפשר כמה שיותר טוב אבל שלא יעבור את ה-3000 =] עריכה: ללא מסך.

• 7 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.