עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני חדש כאן, רק היום שמעתי על האתר הזה מקווה מאוד שבזכותכם אצליח למצוא את המחשב האולטימטיבי בשבילי, רקע כללי קצר, המחשב הנייד שלי כבר בן ארבע, הוא עובד "סבבה" אבל נתקע מידי פעם, אם זה האינטרנט או המחשב עצמו (אין תגובה), נדיר שהוא מצריך ריסט, אם זאת החלטתי שאני רוצה להתחדש במשהו יותר עדכני, נכנסתי לכמה אתרים של רשתות מוכרים ולא מצאתי משהו טוב, אני אלך לפי הרשימה בחוקים בפורום: -תקציב מקסימלי 4.5 -כן, רצוי לחסוך אבל המטרה מקדשת את האמצעים, -חריגה מהתקציב, ראיתי ניידים בחמש אבל תמיד היה סעיף שביאס אותי, -לגבי השימוש זה קצת מגוון, קודם כל אגיד מראש - לא גיימינג, אני גולש הרבה באינטרנט, רואה סרטים/סדרות און…

2. Started by urielbd,

אהלן, מחפש מחשב (מבחינתי כרטיס מסך משומש) עד 2800 ש"ח שיריץ משחקים.. עדיפות לקנות ב TMS.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אורח אייל
    Started by אורח אייל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by YARONGT,

שלום חברה . אצתרך את עזרתכם בבנית מחשב גיימינג בתקציב של 4500 כולל מסך. תודה לעוזרים אני פשוט כבר לא יודע מה נכון לקחת אני לא כל כך בעניינים בזמן האחרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Omri Aviv,

מחפש לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 5,500₪. הצרכים שלי הם להריץ משחקי מחשב העדכניים ביותר ברזולוציה של 1080 (פיפא 17,call of duty, assasian creed וכאלה...) ולכתוב קוד תוכנה על המחשב (זו העבודה שלי). מה חשוב שיהיה בו? מעבד i-5 או i-7? 16gb או 8gb זכרון? ספק כח 600w? או יותר/פחות? איזה מערכת קירור? והכי חשוב איזה כרטיס מסך במחיר שפוי? קיבלתי הצעת מחיר מ-ivory, מצורפת כקובץ בסך של 5,460₪. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. המחשב: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=101747 הקירור מים: https://shoppingcart.aliexpress.com/shopcart/shopcartDetail.htm?spm=2114.13010208.99999999.90000003 המשחק: http://store.steampowered.com/app/474960/ כרגע יש לי: SeaSonic 1250W gold Sapphare AMD Radeon R9 295x2 OC Block Bronze of graphic card

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936532

8. 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 200 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית ,גרפיקה א) פוטושופ מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ":8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדווס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שדרוג לא מאסיבי

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by jeans,

היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב לפוטושופ ובעדיפות שניה למשחקים. בלי להיות מעודכן בכל הטכנולוגיה המודרנית, אני שוקל לאחד שני מפרטים מומלצים אבל זה קצת חורג מהתקציב: מחשב גיימינג בתור בסיס: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109597 פלוס שדרוג המעבד ממחשב פוטושופ: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=111449 יש לי כמה שאלות אבל: לוח האם במחשב הגיימינג יקר יותר - האם יש סיבה להשאיר אותו? אם כן - האם הוא מתאים למעבד ממחשב הפוטושופ? GTX 1070 אמור לרדת במחיר אחרי שיצא GTX 1080 Ti - יש טעם להמתין חודש-חודשיים? הייתי רוצה להשאיר את התקציב מתחת ל-6K - יש המלצות איפה כדאי לקצץ קצת? אני מבי…

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרה כי אני לא מבין גדול בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 אבל עדיף לא להשתמש בזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וטלוויזיה (בHD) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עומד להתחיל ללמוד תכנות כנראה אז אני עדיין לא מכיר את התוכנות אבל כנראה שאשתמש בהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shadow of mordor, the witcher 3, batman ark…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by raorian,

שוקל לקנות את זה. http://ksp.co.il/?uin=34504&select=.268..271..211. יש כמה תת דגמים של בזאפ. בגדול מה שאני רוצה זה 1070gtx ו15.6 יש סיבה לא לקנות את הדגם הזה? אני לא צריך 4k יש סיבה להוציא עוד כסף על ה7700hq לעומת ה 6700hq? יש הבדלים שאני לא רואה? כמו בסוג של המסך או הכרטיס רשת?

12. Started by yuvalb59,

מבקש המלצות לקניית לפטופ אמין חדש . המטרה: גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס, מצגות. לא משחקים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הרבה הבדל בין 9K ל 8K אז מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימאלי 9K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל תחום המשחקים אם זה בין הכבדים החדשים שיוצאים מידיי שנה: וויצ'רת פולאאוט וכו' וגם המשחקים היותר קלים כמו: וואו, LoL, OW וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. צהריים טובים. מה דעתכם על המחשב הבא, בתור מחשב מדיה (KODI) או בתור מחשב לשימושים של ילד בכיתה ה': http://www.getit.co.il/Prod/94741/12#description

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000שח 2. מה שימושי המחשב ? לימודים => עבודה משרדית/תכנות. (כל מה שמחקתי מהשאלון התשובה היא לא) 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: כפי שרשמתי מטרת המחשב היא ללימודים לכן אשמח למחשב עם משקל יחסית נמוך שיהיה נוח. העדפה לגודל מסך של 15.6אינץ מה שבאמת יעזור לי זה המלצה לאיזה חברה לקנות ממנה (ASUS LENOVO וכו') ואיזה כרטיס מסך וכו'. מעבד i5 250SSD כרטיס מסך טוב עם העדפה למסך מגע. מתכנן לקנות השבוע. (או בארץ או בחו"ל). תודה רבה לכל מי שיציע מפרט או יעזור בכל דרך.

16. אורח יואב
    Started by אורח יואב,

שלום, הלך המחשב אחרי 9 שנים... אז כנראה שהגיע הזמן לחדש. האמת מזה שהיה לי מחשב בן 9 אז מובן שאני משתמש קל. אז אני צריך בעיקר למצגות, וורד, טיפה סרטים, ותמונות לאחסון.... בגדול זהו, לא נראה לי שלמשחקים.... ובעיקר שיהיה אמין נגיד לעוד 9 שנים לפחות , ושלא יחשוב הרבה ויתקע.אז התקציב עדיף שיהיה נמוך 1500₪ זה בסדר. עקבתי אחרי הפרסומים פה ולרוב אומרים שאין בנמצא משהו סביר במחיר הזה. למה? מה רע באלו שהמחיר הזה? ובעיקר מהם הדברים החשובים שיש לשים עליהם דגש בקניית מחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by jambo222,

ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים עם דרישות בינוניות. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz Tray ₪857/840 לוח אם GA-H270-HD3 ₪509/499 זיכרון 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - With New PC Only - 1.2V - 288Pin - KVR21N15S8/8 ₪292/286 כרטיס מסך STRIX-GTX1050TI-O4G-PC - ASUS ₪848/831 ssd ASU800NS38-128GT-C-P…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. האם יש דגם של מחשב נייד שניתן לחבר אילו עוד שני מסכים כך שיהיו 3 מסכים פעילים בו זמנית. שימושי המחשב מסחר בבורס + תיכנות אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. אורח GuyLv
    Started by אורח GuyLv,

שלום, מבקש את דעתכם בהתלבטות בין שני דגמי מחשב נייד, שניהם כוללים מעבד I5, זיכרון 8GB, ודיסק 256SSD. 1. Dell Vostro 5468 - 14 עם כרטיס מסך Geforce 4GB. 2. Lenovo Yoga 510 - 14 עם כרטיס מסך AMD 2GB. אני ער להבדלים ביניהם (רזולוציית מסך, ומסך מגע, וכן לנושא המשקל). השימוש הוא לטובת עבודות משרד (OFFICE, אינטרנט) ולעבודות שרטוט קלות (AutoCad). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, והמלצות (אם יש למישהו ניסיון באחד מהדגמים). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by Omer Serg,

שלום, למארז הזה: CORSAIR SPEC-ALPHA ATX Mid אפשר לשים לוח אם בגודל MATX? ואם לא , אתם מכירים לוחות ATX עד 450 ש"ח? תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש ללימודים, (בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט) בסכום של 3000 ש"ח. מחשב קל יחסית, עם מסך בגודל של עד 14'', כדי שיהיה קל לנשיאה ולשימוש מחוץ לבית. באייבורי המליצו לי על "14 Dell Vostro 5468 i5-7200U. אבל אני רואה שהוא מגיע עם דיסק קשיח ולא SSD, שיש לו רק 4GB זיכרון ולא 8GB ושהמסך שלו מגיע עם רזולוציה נמוכה מ-1080p. האם בתקציב של 3000 ש"ח יש מחשב מוצלח יותר? תודה!

22. אורח Agalloch
    Started by אורח Agalloch,

היי בניתי את המפרט הזה באתר של TMS לטובת משחקי 2017. ספציפית mass effect 3. מה דעתכם? על איזה הגדרות המשחקים צפויים לרוץ? קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Box 1 ₪275 קירור למעבד בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 1 ₪257 מארז Antec NSK-4100 1 ₪169 ספק כוח Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA - בקניית מחשב ח…

23. אורח azuri
    Started by אורח azuri,

אהלן, אני רוצה לדעת אם אפשר לשפר את המחשב הנ"ל, הכרטיס מסך שלו חלש מאוד, אני רוצה שיהיה מתאים להרצת משחקים (dota csgo) לא משחקים כבדים.. https://gm1.ggpht.com/CSHVN_ThIigguHSWdQ5iEqhnj6cRPdZdLzNN-GeN1DuQYgH9ZJiRHknVimAhJSpF-SEZirNRB0sO-DfpMxW3nDETQFIzIXRlq_CqG4nl4P3ThnktH88JIowM3BwrWZeI_0q5UnIhNTKH2PTQImkUHcDGTFFpA0YGju2f30FlFY6A9ztOK8T3fVcDxLI-AoljKRh4TlkI_7NeuDjVS_Q1_QLUDbIfc8d__CYqReUb4kYGzprxghrzkNw8jA9JkMRtHJ8ilSzsLwuP1cYhhK7-J88RJIbk04CmSFdUicK6AgYFRO2dUZlA-AzARfkZ8UBbxAh6DdiMmGveev0asOgpqAETGLzlo5Zg-VkZXZEEWoLMHmE2Dfncf58OXNwU8eaKD4fOQDsa1rdujNYOpBqhRhvoGhvljeYnJxpiRc1xk1bRFRxGCH7bIxsBrlpThpO73sITL3QFHaIAznvGpNzK4IrzI8O03dqumyzjMnL6FHlyVn3P1AfzKi-FBqry7M83ElfU…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  24. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ומעט גיימניג. אני משחק בסימולטורים. לא איזשהו גיימר רציני. אני יודע מה המפרט שאני רוצה. יש לי יותר קושי בלמצוא אותו, מאחר שהמבחר הוא פשוט מטורף ואני מאבד את עצמי. השאיפה היא להזמין באמזון או באי ביי לכתובת של מלון של חבר בארהב והוא יביא אותו לארץ. אני אשמח לקישורים שיובילו אותי לקנייה. זה בעצם מה שאני צריך. אני די נעול על דל. יש לי דל ווסטרו 8 שנים והוא עושה אחלה עבודה. נראה לי מחשב מסדרת אינספירון יעשה את העבודה מסך 15 אני מחפש I5 דור שבע. לפחות 8 גי'גה ראם. כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק SSD לא הייבריד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 850$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by VGFreak,

1. מה התקציב המקסימאלי? - אין הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? NA ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? NA 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. NA 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים. אבל זה מובן מאליו היום לדעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - חשוב ביותר!!! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? NA 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

דיונים חדשים בפורומים