עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלו לכולם ;D עוד שבוע אני קונה מחשב חדש... צריך עזרה בבניית מפרט ב4 אלף גג! בלי מסך. צרכים:משחקים לא כבדים (GTA SA .NFS U2 וכאלה) , פוטושופ, קצת פלאש. המפרט שחשבתי עליו: תתקנו אותי עם צריך: amd athlon64 3200 s939 gigabyte K8NF-9 512*2 mb kingston Geforse 6600 256mb (gigabyte 160GB WD פלוס מארז 200 שח גג תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. היי. קצת מיליתי את הפורום בשאלות לאחרונה..סליחה..אני פדנט כשאני קונה דברים חדשים... ככה, אני רוצה להחליף את הקופסא, המחשב ישמש ל: * אינטרנט וכל הנלווה (מסנג'ר וכו'). * עבודות סטודנט . * מוסיקה וסרטים (בלי סוף) . * כמובן שאנטי וירוס, פיירוול וכל הדברים הרגילים. * משחקים מעט מאוד (לא המהות של המחשב, אולי משחקים מהדור הקודם) . * הכי חשוב ---> שהמחשב יריץ: מסנג'ר, אנטיוירוס, מוסיקה, אינטרנט ...וכל הדברים של היום יום במהירות חזקה.... המליצו לי על המפרט הבא : ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE GIGABITE - ?K8NSC 939 NFORCE 3 DDR 512 400mhz ADATA/VT מארז של HEC : Compucase CI-6A21 400W? העניין הוא כזה : אני לא מחפש את שיא החידושים, אבל אני מתלבט בין לוח עם PCI-…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מפרט לעריכת מוזיקה בסביבות 6000 ש"ח(אפשר לעלות קצת) משחקים לא מעניינים אותי. את המפרט בבקשה תרכיבו בלמיר, אני קונה משם: http://www.lamir.co.il אני צריך: מעבד - אני רוצה 64 ביט, השאלה היא האם כדאי אינטל או AMD? כדאי אולי DUAL CORE? לוח - אני צריך לוח חזק של אינטל, אסוס... כרטיס מסך - לא אכפת לי שיהיה משולב על הלוח אם, כמו שאמרתי אני לא משחק במשחקים. זיכרון - 1-2 ג'יגה של מושקין אני חושב הארד דיסק - משהו כמו 250GB, מה דעתכם על איזה SATA II עם זיכרון מטמון 16MB? כמה RPM? צורב DVD כלשהו מארז טוב, עדיף לדעתי של קומפיוקייס אבל תגידו לי מה אתם חושבים מקלדת ועכבר כרטיס קול שהוא לא ONBOARD, צריך שיהיה כרטיס קול טוב. אני רוצה לחבר אותו למערכת סטריאו שלי. וכ…

4. Started by Chura,

מאחר והמערכת שלי עושה הרבה ריסטים סתמיים עם טיפה עומס על המחשב. אני מאמין שזה בגלל שיש לי ספר ב90 ש"ח 500 וואט של CD-GAL הגיוני ? למערכת דיי חדשה... עכשיו אני מחפש ספק, נראה לי החלטתי על FSP הם טובים ? ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ? ומצד שני את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ? מה ההבדלים ביניהם ? הם טובים ואמידים ? איך אני יכול לדעת אם הם מוסלבים ? יציבים ? וכו'.... תודה מראש חן נ.ב אשמח לשמוע דעות על ספקים טובים אחרים חן

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן לכולם. אחותי, עליה השלום, מתחילה להתעניין בעיצוב ועריכה גרפית כמקצוע לחיים וביקשה ממני שאני אנסה להרכיב לה מחשב בכמה שיותר זול. ישר חשבתי על האופציה של מעבד AMD, אבל אז נזכרתי בעובדה שדווקא לעיבודים מסוג זה מומלץ מעבד Intel. בכל מקרה, אני לא סגור על העניין של המעבד-לוח אם-זכרון, שיתאים לעריכה גרפית שכוללת שימוש בתוכנות כמו Photoshop, ואולי תתחיל בעתיד גם ללמוד עריכה תלת מימדית. המפרט צריך להיות עם ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, וזוג רמקולים זולים. אם אפשר עד 3000 ש"ח, אולי אפשר לגרד עוד כמה מאות מאבא. מודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. היי , אני קונה מחשב חדש ובניתי בעזרת כמה וכמה אנשים מפרט ב 8500 שקל (זה יתקזז עם מכירת המחשב הישן בכ1500 שקלים) ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ואם יש לכם מה לתקן או לשפר בו . ואני לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים + משחקי אינטרנט כבדים בעלי גרפיקה עשירה על ההגדרות הכי גבוהות. הנה המפרט : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Harddisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE F…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by EITAN4,

שלום לכולם אמנם הודעה ראשונה שלי אבל כבר הספקתי לקרוא פה מלא הודעות זה אחלה אתר אני די מבולבל לגבי מה לקנות אבל החלטתי כרגע ללכת על AMD בגלל תקציב מצומצם 3000 שח בלי מסך - מארז לא מעניין אותי היופי - אבל שיהיה יעיל ושקט - למטרות גלישה מאסיבית עם הרבה תוכנות פועלות אופיס אימיול שפועל 24 שעות סרטים מישחקים ממוצעים אומנן מזמן לא שיחקתי (P3 730 320MB VOODO 3 ועים לוח אם מאעפן שמולחמים עליו קאבלים מיפלצתייים אחרי שנישרף לפני יותר משנתיים ומאז סוס עבודה הרבה לא מאמימים לי שפשוט הלחמתי אותו ...טוב היסחפות אני פשוט מיתגאה בו ) שיהיה כרטיס מסך ממוצע ולא יקר עד 400 450 רק על תתחילו עם כל הדעות שלכם לגבי חנויות מסוימות לא בא לי לשמוע כבר מזמן למדתי שבחינם לא מקבלים כלום וכ…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין לשים מחשב בסלון שלי לשמיעת מוזיקה ולראות סרטים(DD-DTS) השאלה היא איזה מחשב הכי בסיסי אני צריך לעניין הזה! לא חייב מחשב חדש אלא אולי קומבינציה של פנטיום 3 אפילו! ואיזה תוכנית עלי להשתמש בכדי לראות תפריטים בבירור על הטלוויזיה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מחפש מארז מעולה (צבע צהוב) הן בעיצוב שלו / ובקלות הרכבה שלו ובפונקציות שהוא נותן, ושמגיע עם ספק טוב.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. טוב אז ככה, לא משנה לי מאיזו חנות (העיקר שיהיה זול ) בעקרון אני מעדיף מעבד מבוסס AMD64 ולוח NFORCE 4 .ללא מסך בלי ציוד הקפי רק מקלדת ועכבר פשוטים וללא צורב דיוידי רק צורב רגיל וטוב , גיגה זכרון (עדיף שיהיה מהיר) עדיף גם שני דיסקים של 80 גיגה למערך RAID 0 אבל אני עדיין בודק את הכדאיות של העניין והאם עדיף להשקיע במעבד יותר מהיר במקום, חשוב שהכרטיס מסך יהיה הכי זול שיש כי שום משחק לא הולך לרוץ על המחשב הזה, רק אינטרנט תכנות , וקצת קידוד..

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by BlackSheep,

אחרי המון התחבטויות, קריאת ביקורות ושינויים במפרט, סופסוף בניתי את מפרט חלומותיי. (ללא מסך, החלטתי להישאר עם ה-LCD שלי) AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core eVGA GeForce 7800GT 256MB 256Bit DFI Lanparty nForce4 UT SLI-DR PQI PC3200 DDR400 Dual Channel (1024x2) Black Mirrored Copper OCZ ModStream 520W NEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x Western Digital 250GB SATA 2 16MB 7200RPM Creative Sound Blaster Audigy 2 Value Thermaltake BigTyphoon Cooling Antec P180 Aluminium Case כל הסיפור הזה עולה 11K, אבל כמובן שאני לא קונה אותו סתם, זו מתנת בר מצווה P: אם לא הבנתם למה בחרתי חלק מסוים אני אסביר, רק תגידו לי מה דעתכם, שיהיה לי שקט נפשי עד שאני קונה.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by eran1,

שלום לכולם! אני צריך להרכיב מפרט עד 5000 ש"ח, המחשב אמור להיות בעיקר בשביל אינטרנט להוריד דברים ולראות סרטים. אני מתכוון לשחק בו בפעמים רחוקות מאוד. אני רוצה שהצפיית סרט תעשה בכיף וזה אומר שאני רוצה רמקולים ברמה טובה (שלושה + סאב יספיקו לי אב שיהיו אכותיים). אני רוצה שאני גולש באינטרנט המחשב יעבוד בצורה טובה ומהירה. מקלדת ועכבר אני צריך משהו פשוט, לגבי המסך אני רוצה "17 דק. צורב די וי די אני גם מעוניין. זה הכל לדעתי אני מודה מראש לכל אלה שינסו לעזור לי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Chura,

על פי עצתכם המחשב ה"ישן" האינטל הועבר למשרד של אבא שלי אני הזמנתי היום מחשב חדש :_) מעבד : Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוח : Giga-byte GA-K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm הוא לוח טוב ? זיכרונות : ?512MB Kingston? פעמיים (677MHZ) הארד דיסק : נשאר ה160 SATA II WD כרטיס מסך : ATI RADEON X800 PRO 256MB של גיגה בייט אבל אני לא סגור עליו ? הוא שווה 2200 ש"ח ?? יש אחרים עדיפים ? מה האיוורור הנדרש ? אני יום ראשון מקבל את החלקים, אז אני חייב להיות סגור על מה עוד כי כל השאר יש במלאי המעבד יגיע יום ראשון. חן

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בדיוק מה שהנושא אומר כל עזרה תבורך

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. משהו בסיסי 2+גיגהרץ, 512 מגה זיכרון, 40+ גיגה הרד דיסק 7200 סיבובים חובה, לוח אם כולל סאונד בסיסי, וידאו בסיסי, כרטיס רשת 100מגביט, floppy... ללא מסך. ללא מערכת הפעלה. ללא צורב/קורא דיסקים. ללא מקלדת/עכבר. נראה לי שזה אפשרי בתקציב הנקבע. אולי אפשר אפילו חדש/מחודש?? זה בשביל חברה טובה שלי באיזור י-ם (אך בשביל דיל טוב, נשלח אותה לטייל בארץ). תנקס!

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by Yuron,

שלום לכולם!!! אני חדש כאן באתר ובפורום עצמו..... אני רוצה מפרט ב 4000 שקל, אבל איני זקוק ל: הרד דיסק, פלופי,מקלדת,עכבר, מסך, כלומר את כל זה יש לי..... המחשב אמור להיות למשחקים ולאינטרנט. תודה רבה מראש....

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  17. AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB Sunbeam Transformer BLACK Thermaltake 400Watt XP480 BULK G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL WD 250X2 7200PM DFI ultra-D TT ביג טייפון המחשב למשחקים כבדים ולOC למעבד ולכרטיס מסך - מעבד OC קטן ל2400 והכרטיס מסך בשאיפה לX850XTPE המלצות שינוי משהו ? תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לא כולל מסך וציוד הקפי ולא צורב וכל זה אני זקוק למחשב עם הרבה גיגה שיהיה מהיר וכרטיס חזק של גיימריים רציתי לשאול עם אני יכול להכניס במפרט שלי את 7800GTX או שיש יותר טוב סמוך עלייכם

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by rafi-s-,

אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על amd מארז + כרטיס מסך + צורב דיוידי + לוח אם + דיסק קשיח וזיכרון המחשב מיועד למשחקים + אינטרנט + וגם אולי oc תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  20. תנו לי פה בבקשה.. מפרט עם הרכיבים הכי חדשים.. מהירות ,מעבד , זכרון.. הכל הכל.. ! כולל צורב ה DVD הכי טוב.. ! תודה מראש !!

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  21. צריך מחשב חזק למשחקים שיחזיק לפחות שנתיים למשחקים כבדים

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. אחים שלי אני (יותר נכון אחותי) זקוק למחשב עמיד ומהיר במידת התקציב פלוס מינוס ושיהיה מסך טוב בבקשה ^^ היא לא צריכה את המחשב למשחקים אז אפשר לקזז פה ושם מהתקציב בנושא זה אני מניח... תודה מראש תמיד אפשר לסמוך עליכם!

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by frank31,

שלום אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב בעלות בין 3000 עד 3500 ש"ח. המחשב מיועד ל : גלישה באינטרנט, עבודה באופיס , עריכה של סרטים ממצלמה דיגיטלית ומשחקים לא כבדים כגון maplestory. נדרש - לוח אם , מעבד , זכרונות , כרטיס קול , כרטיס מסך , כרטיס רשת , צורב DVD , מארז . אודה על עזרתכם.

24. Started by ytoledano,

אני קונה עכשיו מחשב שיריץ שאילתות SQL על מאגר מידע בינוני (כמה ג'יגות). מNewegg קניתי בינתיים את הX2 3800 וגם שני מקלות של ג'יגה DDR400, בארץ המחירים של הדברים האלה לא שפויים. מישהו סחב את זה עד לכאן, אז לקחתי רק את הדברים הקטנים והיקרים. עד שזה מגיע אני צריך להתארגן על לוח, הארד דיסקים, כ. מסך ופריפריילז (לא מעניין). הנה מה שחשבתי עד עכשיו, אבל אני פה להתייעצות: לוח: אביט AN8 אולטרה בגלל קירור פאסיבי וNVRAID הארד דיסקים: 60 GB SATA של מקסטור, אבל אני מתלבט בין 4 בתצורה של RAID 0+1 או 3-4 בתצורה של RAID5 (התצורה השנייה אומרת RAID מובנה בחלונות). ממישהו שהתנסה - מה עדיף, 0+1 או 5 מבחינת ביצועים ואמינות? לא אכפת לי לעבוד גם בRAID5 עם דיסק "חם". כרטיס מסך: משהו PCIEX פשוט - …

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  25. צריך מפרט ב4000 ש"ח כולל מסך ורמקולים לקצת משחקים אינטרנט מוסיקה סרטים וכל מה שמסביב, תודה!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים