עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by reyrey_200,

איך המפרט הזה לאוברקלוק ? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM ¤794 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤114 1 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L ¤380 1 מארז Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤165 1 ספק כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤170 1 זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤220 1 קשיח למחשב שולחני WD 160GB SATA II AAJS ¤230 1 כרטיס מסך Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail ¤798 1 כונן אופטי LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤139 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני מעניין בהמהרת המעבד ¤0 1 סה"כ: ¤3015

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  2. מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם תוכנות PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, FLASH. השימוש המרכזי של המחשב הוא לא לצורכי גרפיקה, אלא לסרטים + אינטרנט, עם זאת הייתי רוצה שתהיה אופציה להריץ תוכנות גרפיות במהירות סבירה. כמו כן, העדפה למסך גדול (15.4 או 17 אינץ'). תקציב של 4500 ש"ח מקסימום ועדיף כמה שפחות. אודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. שלום לכולם. מחפש נייד איכותי שיכול להפעיל פוטושופ ואדוב פרימייר ושידע להתמודד גם עם משחקים בצורה טובה. מצאתי את המחשב הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~71765~14~0.htm יש לו מפרט יפה חוץ מכרטיס המסך. אני לא מתלהב מ HP,ACER, אבל ממתין לראות אם יש לכם רעיון טוב יותר מאחר ואינני מבין בניידים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2600+- במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? נווידיה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכ…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. שלום, שאלה טיפשית, אבל אני לא מתכוון ביצירת דיסק גיבוי המשחזר את ההגדרות של המחשב הנייד ליום שבו (כביכול) קיבלתי אותו - את הדיסק הזה כבר יש ברשותי. אני מתכוון שברצוני ליצור דיסק Image שבמידה ואם המחשב יקרוס או סתם יהיה איטי, אני אוכל להחזיר אותו למצב הנוכחי הקיים (אם אני מבצע Restore של כל ההגדרות של הנייד אז יאבדו לי המון עדכונים שביצעתי לחומרה במנהל ההתקנים ועוד תוכנות...) האם בכלל הדבר קיים? האם רק באמצעות תוכנה? (אם כן כיצד אני משתמש בה?) תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. אני ממש לא בענייני מחשבים.. קונה מסך חדש איזה כניסות כדאי שיהיו? איזה גודל מומלץ ( מחשב שולחני ביתי)? על מה עוד להקפיד? איזה פירמות טובות ומומלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by CrosS,

אז ככה המחשב של חבר שלי שבת חיים אחרי מספר שנים והוא מעוניין לקנות מחשב חדש תקציב:עד 4.5K מטרה:בעקרון למשחקים לא הכי כבדים אבל הוא משחק די במחשב אז שיהיה כרטיס נחמד וזכרון סביר

8. כמו שנכתב תקציב עד 3 ו4 אלף שקל . מחשב שיהיה בו יותר מ120 ג'יגה של כונן קשיח . מחשב שיהיה בו זיכרון יותר מ2 ג'יגה ווינדוס 7 חוקי בעברית מחשב עם כרטיס מסך חיצוני כולל יציאה DVI וטלווזייה . מחשב שיתמוך במשחקים של עוד שנתיים ככה .. מחשב חזק בקיצור . ואם אפשר להוריד קצת מחיר יהיה טוב . לא כולל מסך רמקולים עכבר ומקלדת .רק מארז נטו . זה בשביל ידידה . מישהו יכול להרכיב מפרט ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. Started by SpYkIdS,

שלום לכולם אני חדש כאן המליצו לי אל האתר הזה כי הוא טוב אז ככה אני צריך מפרט טוב עד 6500 ש"ח מותר חריגה של 200 ש"ח לא כולל ציוד הקפי יש לי כמה דרישות קטנות אני צריך את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כרגע אני משחק במשחקים כבדים וחדשים כמו Doom . HL . Halo ועוד כול מיני עם גרפיקה טובה ועוד משחק שעובד אל FPS - מהירות תמונה בשנייה אני צריך ת'כרטיס הכי טוב שיש :] מומלץ GeForce אבל עם יש יותר טובים בכיף וצריך לפחות G1 זכרון עם כותבים ככה אני לא בטוח :-X זה נראה לי 1024 זכרון לא בטוח :[ אין לי יותר דרישות המחשב מיועד יותר למשחקים,סרטים,וכול מיני תוכנות שונות ואני צריך קירור טוב ומעבד טוב תודה מראש לעוזרים מקווה שהיה לכם קוח לקרוא את כול זה :-\

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. שלום רב! האם המפרט הנ"ל יספיק לגיימר בסיסי(COD4,CRYSIS).... מהן (אם יש) "נקודות התורפה" במפרט הזה? לוח אם P35 Asus מעבד אינטל Core 2 Duo E6750 זכרון 2GB 800MHZ כרטיס מסך Nvidia GEforce 8500GT 1GB דיסק קשיח 320GB Sata 2 16mb 7200rpm צורב LG מסך 19" LG 1953TR מחיר 3600 תודה רבה אורי

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by dudu2683,

שלום ברצוני לרכוש נטבוק ורציתי קצת יעוץ מכאלה שמבינם בנושא.. 1. קודם כל רציתי לשאול אם באמת המחשבים האלה מספיקים לסטודנטים או שהם ממש חלשים? 2. ישנם איזה שני דגמים שאני מתלבט לגביהם האחד הוא של ASUS דגם 1101HA עם מסך 11.1 אינט'ש והשני הוא ACER ONE החדש עם מסך 11 אינט'ש בעיקרון לשניהם יש מעבד אטום מסדרת Z אך מספרו שונה ואין לי מושג מה ההבדל בין שני המעבדים כמו כן שמתי לב שבנטבטקים קצת יותר ישנים שמו מעבדים מסדרת N ששם המהירות יותר גבוה האם הם יותר טובים מסדרת Z? תודה למי שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. שלום, אני צריך מחשב חדש שישמש לעבודות כלליות, אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות (חובבנית) וגם לצפות בסרטים HD על מסך טלויזיה. לא משחקים לא OC. הרעיון לארגן את החבילה הזולה ביותר והאפקטיבית ביותר. המארז רגיל (לא HTPC) שיהיה פשוט ואפקטיבי (שקט ומאוורר ככל שניתן). לא נתתי מגבלת מחיר כי המגבלה אוטומטית הופכת למטרה של המפרט. אני מעוניין להשקיע מינימום אפשרי שעדיין יאפשר עבודה סבירה. צריך גם ציוד הקפי, מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים (סטריאו יספיק כהתחלה). תודה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. אני מחפש לקנות רק מארז שיהיה בו טכנולוגיה חדישה יחסית למחיר שיהיה בו DDR2 לפחות וכונן קשיח 250GB וצורב DVD וספק כח שיתאים למערכת..

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים 4. …

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום המחשב מיועד לעבודה הביתית שלי, שיוכל להריץ משחקים ברמה בסיסית אבל זה לא השימוש העיקרי. אני צריך את דעתכם בעיקר לגבי לוח האם. תודה מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box - 3Y Warranty 825 שח לוח אם SocketAM2 - nForce4 -DFI Infinity - 3Y Warranty 525 שח זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 350 שח זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 350 שח דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty 250 שח כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס קול Onbo…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by shben,

הצעת מחיר - skypc.co.il 04/06/2007 16:58:26 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 418 418 1 לוח אם Asus M2A-VM לוחות אם 31540 387 387 1 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 2500YS 435 218 2 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 זיכרונות למחשב KVR667D2N51G 1,831 1,831 1 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe כרטיסי מסך BFG2 174 174 1 צורב SAMSUNG SH-S182 X18 כוננים אופטים SH-S182 230 230 1 מארז ללא ספק HEC 6AR6 מארזים 6AR6-NPS 374 374 1 ספק כח HEC WIN 550W ספקי כח WIN550 125 125 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro Amd קרור ומודינג AC-FREEZER-64-PRO 175 175 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש …

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by eitan019,

שלום לכולם, (CPU2) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ @ 2311MHz (Gigabyte Technology Co., Ltd. M55S-S3 mainboard) (RAM) 2GB, 1.33GB free (HDDs) 298GB, 131GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 8600 GT (512MB), 1280x1024x32, 75Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 9h 29m 11s uptime, 4d 19h 35m 21s uptime record זה החשב שלי אני יכול לשדרג מה שאני רוצה בכללי בחינם (אל תשאלו איך) אבל אני לא רוצה לשדרג סתם כי אני גם לא צריך ואני לא רוצה דברים יותר מדי יקרים (גם את זה אל תשאלו למה .. אני יודע שזה לא עולה לי אבל עדיין ) אני מעדיף לשפר את הדבר הכי חלש פה ואני יודע שזה הכרטיס מסך. אז איזה כרטיס מסך אתם מציעים? בבקשה לא להציע לי כרטיס מסך במיליון שקל כי אני יודע שאין…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב יחסית בסיסי. צרכים: אופיס (וורד/אקסל/פאוורפוינט), אינטרנט (כולל פלאש.. ;D), סרטים+יציאה לטלויזיה (לא HD, אבל נחמד אם תהיה האופציה) ומעט משחקים. תקציב: עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל מפרט ששם דגש על החומרה האיכותית ביותר שניתן להרכיב (אני יודע שמחיר הזה, זה אתגרי משהו). תודה!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. שלום. אני זקוק למפרט לחבר של והתקציב הוא 2700 ש"ח כולל ציוד הקפי ומסך. הציעו לו הצעה באייבורי במחיר הזה אבל... אייבורי אלו אייבורי אז ישר אמרתי לו לא להתעסק איתם. מצד שני... מבחינת מחיר והכל... הם "משתלמים" בכל מקרה הנה מפרט שהרכיבו לו ב TMS והבעיה היא ש... הורידו לו בגודל המסך שהוא רוצה שזה 22 אינץ למרות שלדעתי הכרטיס מסך בכלל לא יחזיק אותו. בכל מקרה המחשב בעיקר לעבודות עם OFFICE,סרטים וגלישה באינטרנט. אשמח להצעות תודה מראש נ.ב הסתכלתי המפרטים המומלצים באתר אבל הם ללא ציוד הקפי ולכן פניתי לפורום מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤321 קירור למעבד: Evercool NK804925EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤39 לוח אם: Gigaby…

20. Started by isMeir,

שלום לכולם! רכשתי השבוע מחשב נייד Acer Aspire 8930 עם ויסטה כולל כרטיס טלווזיה עם אנטנה... השאלה היא איך אני מפעיל אותו שאוכל לראות טלווזיה במחשב? אולי עם תוכנה מסוומת או משהו? תודה לכול מי שעוזר...!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אני זקוק למחשב חדש לצורך עבודה בגרפיקה- Photoshop , לצורך פרנסה. אין צורך בציוד הקפי שקט - 7 לא מתוכנן OC לא צריך מערכת הפעלה לא מתוכנן שידרוג משמעותי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. Started by Mordi mor,

משהו יכול לעזור לי להכין מפרט למחשב טוב למשחקים לא צריך את כל האביזרים לדוגמא(רמקול עכבר מקלדת וכו') אני רוצה שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד מעבד טוב מאוד זיכרון מינימום 4GB דיסק קשיח מינימום 500GB. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שתחרגו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, ורינדורים בסקאטשאפ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא דרוש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. ממה שקראתי פה בפורום ביומיים האחרונים, יש לי כמה שאלות: 1. מי בדיוק צריך את כרטיסי המסך החדשים עם DX10? ומתי הם אמורים לצאת? 2. ראיתי שרוב ההמלצות למפרטים כוללים את AMD 4600, האם הוא באמת כ"כ מוצלח? 3. לגבי הכתבה על הורדת המחירים של המעבדים באפריל, שווה להמתין עוד כמה שבועות? 4. הבנתי את הרמז ואני לא אתקרב לאייבורי, האם עדיף לקנות את כל המפרט בחנות אחת (IQPC) או לחפש כל פריט בחנות הכי זולה שלו ולהרכיב לבד? יהיו עוד שאלות בהמשך, תלוי בתשובות....

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים