ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
INTEL - מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 2MB FSB 1066MHZ GIGABYTE - לוח האם GIGABYTE GA-965P-DS3 : דגם DIGMA DUAL - זיכרון DDR2 1GB (512MBX2) : נפח 800MHZ CL5 : מהירות W.D/SAMSUNG - דיסק קשיח SATA II : טכנולוגיה 160GB : נפח איחסון 7200RPM : מהירות 8MB Cashe : זכרון מטמון LEADTEK - כרטיס מסך GEFORCE 7300GS 256MB :לא משולב LG/NEC - כונן DVDRW X16 DUAL LYAER JNC מארז מפאר 500WATT FRONT USB מקלדת - כולל WINSIS MULTIMEDIA עכבר - כולל WINSIS OPTI רמקולים - כולל WINSIS 400W יש אפשרות ל ati 1600pro + 230 foxcon slver tla436 1x90 +1x80 + 100
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום דרוש מחשב נייד לעבודה משרדית בבית ובמשרד, תקציב עד 5000 שקל. חייב להיות נייד מאוד ולכן צריך להיות קל משקל צריך להיות מהיר ולכן חובה מעבד סביר, מספיק זיכרון וכונן SSD, עדיפות שיהיה רק כונן SSD אבל גדול. השימושים הם אך ורק אופיס ואינטרנט כנראה שנדרש גודל מסך קטן (~14 אינטש) בשביל הניידות, אם יש אופציה מעניינת עם מסך גדול יותר תישקל כי לא מתוכנן לחבר שום מסך נוסף.(לא על חשבון ניידות) מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם.. האמת אני כבר דיי מיואש, מקווה אולי כאן יוכלו לעזור לי... אני מחפש כבר תקופה מחשב נייד שיצליח לעמוד בקיטריונים שלי, ומשום מה לא מוצא אשמח לעזרה.. אני מחפש ככה: מעבד: i5 , למרות שגם 7 יהיה מושלם אם קיים. זיכרון : לפחות 4 גיגיה כרטיס מסך: אשמח לאחד חזק GT330 ומעלה דיסק קשיח: רק SSD של 256 , וממש רוצה למצוא נייד עם DUAL SSD RAID 0 כמו הסוני אבל לא מוצא, מישהו? מסך: 13 אינץ , אפשרי אולי 14 אבל הוא צריך לעמוד בשאר הקיטריונים עובי: שהיה באמת דק ככול האפשר. ברמות של עובי הVGA .ולא יותר. זה עיקרון מאד חשוב שלי!! משקל: עד 1.5 קילו עם סוללה סוללה: לפחות 7 שעות עבודה אשמח גם ל10.. צורב לא מעניין מקלדת: במידה וקיימת מוארות יתרון משמעותי.. וכמובן שיהיה יפה.. כסף לא מש…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP בעל חיבור HDMI חיברתי אותו למסך LCD האייר בחיבור HDMI ולא כל כך הרגשתי שינוי באיכות התמונה האם ישנה אפשרות לשנות תצוגות במערכת המחשב כדי לראות באיכות הכי טובה או האם ישנה אפשרות בדיקה לוודאות צפייה ברמת HDMI זאת אומרת סרטון כלשהוא שאני יכול בוודאות להרגיש צפיית HDMI או שאולי צריך לשחק בהגדרות הTV או משהו כזה תודה מכל הלב.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
האם שווה לחכות חודשיים ללוחות החדשים והמעבדים החדשים?
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הסוגים השונים למה אחד עולה 200 והשני 400? אני רוצה אחד של 4 גיגה 1333 למחשב נייד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גיימינג, ועולם החומרה אמנם לא סינית גמורה בשבילי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה. הסיבה שלא רשמתי תקציב בכותרת היא שהתקציב גמיש מבחינתי, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. כמה הרבה? ובכן, קיבלתי מ-KSP את ההצעה הזאת (7.4K), וזה די קרוב לגבול העליון שאני מוכן להוציא (האמת היא שחשבתי שאצא הרבה יותר בזול לפני שנכנסתי אליהם...) אם זה מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות (נגיד 3-4 בלי שום שדרוג בביצועים סבירים, ועוד 2-3 שנים עם שדרוג קל עד בינוני), אז אני מוכן לעשות את המאמץ הכספי ולקנות אותו. השאלה שלי היא כזו: האם המפרט הזה מצדיק את המחיר? האם הוא משתלם או שיש מקום לשיפור ואופטימיזציה? …
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט מחשב שמבוסס על הI7 אשמח לשמוע דעות עליו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1569 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601920 לוח אם Asus P6T ¤1346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31302 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 2000Mhz CL 9-9-9-24 Trident ¤866 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-16000CL9T-6GBTD כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1497 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GV300 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום , הכרטיס האחרון שלי הוא 6600GT אז אם יש קצת בורות בשאלות אני מתנצל . 1. האם עדיף להשקיע בלוח עם סלוטים ל-DDR3 ? 2. האם GTX280 יכול לעבוד ב- SLI . 3. איזה גודל ספק מומלץ(כזה שאני לא אצטרך לשדרג אחרי שנה ) ? אשמח לתשובות .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מה דעתכם על המפרט הבא? אשמח לדעת אם יש חלקים שלקחתי שלא מתאימים או שסתם אני מוציא יותר מידי על משהו מיותר [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray [/td] [td]1[/td] [td]₪889[/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan [/td] [td]1[/td] [td]₪97[/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-H77M-D3H [/td] [td]1[/td] [td]₪445[/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Fractal Design Define R3 White [/td] [td]1[/td] [td]₪486[/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk [/td]…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט לפי דעתכם למחשב המיועד לילד בן 14 שרוב ההתעניינות הוא משחקים (קול אוף דיוטי - Cod 5 ו- counter strike ) באיכות הטובה ביותר בתלות בתקציב של 6K 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימר בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך חשוב מאוד! שיהיה ברמה גבוהה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי המחשב הנ"ל. יש לו מעבד חלש מאד, בסגנון הסלרון של אינטל. אבל הוא עם כרטיס מסך RADEON 7310 שהוא די חזק. השאלה האם זה יכול לפצות על המעבד בשימוש בסיסי של סרטים, אינטרנט וקצת פוטושופ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרתכם. אני רוצה להרכיב מחשב המיועד לעבודה בתוכנות תלת מימד\ גרפיקה כמו 3DAMX AUTOCAD' PS' FLASH האם מישהו יוכל להכווין אותי ,איזו חומרה תתאים( אני רוצה מחשב מאוד חזק) לעבודה מסוג זה? התקציב נע בין 3000 ל-(ללא מסך)4500, אילו רכיבים אני לא אוכל להתפשר? דבר אחרון: מהיכן הכי ממולץ לי להזמין את הרכיבים( אני מתכוון להרכיב את החומרה בעצמי)? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני צלם ועורך. מחפש מחשב נייד חדש. מצאתי שני ניידים והבנתי שהם עשויים להיות בעיתיים. האחד Dell XPS 15, אך הבנתי שלא חסרים לו בעיות בעקבות Quality control מאוד ירוד. בעיות של Backlight bleeding, Ghosting, Coil whine, crackling speakers, ובנוסף הבנתי אף שחלק מהמחשבים שיוצרו, פשוט לא יושבים כמו שצריך על השולחן. השני Macbook Pro החדש. שלפי הבנתי והבדיקות שעשיתי, המחשב החדש מראה ביצועים הרבה יותר פחותים מהדגמים הקודמים שלו. וכמובן, זה מעבר למערכת הפעלה אחרת שלא מפריעה לי אם המחשב היה נותן את העבודה. אני צריך מחשב מהיר, אמין, שנותן ביצועים טובים ואמינים. וללא בעיות אקוטיות סטייל ה Dell XPS 15. אני צריך מעבד I7 Quad core 32RAM 1GB SSD …
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.66Ghz 8MB Conroe BOX Q6600 לוח אם Asus COMMANDO מארז THERMALTAKE SOPRANO Black VB1000BWS ספק כוח Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails W0136RI זיכרונות(2 יח'= 4 ג'יגה) Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS כרטיס מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800 Ultra 768MB Dual DVI Calibre OC Reta כרטיס קול Creative X-Fi FATAL1TY SCXFIFAT כוננים אופטים Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black צורבים Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 3 Panels(Black/Beige/Silver) קירור(קירור מים) ThermalTake Bigwater 450 אוזניות Razer Braccuda *כמובן יש עוד דברים כמו מקלדת, עכבר , …
-
- 50 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם + מעבד + זיכרונות +מארז, עבור עבודה עם מספר רב של מכונות ווירטואליות במקביל (לצורך לימודים), אני לא צריך כלום חוץ מלוח, מעבד, זיכרונות (4 מודולים של 4 גיגה כ"א) , ומארז. לא אכפת לי יצרן מעבד (AMD או INTEL), אבל צריך להוריד את המחיר כמה שיותר לכן אני חושב ש-AMD ינצח. הלוח צריך לתמוך בלפחות 16 מגה של ראם, עדיפות ל- QUAD CHANNEL, אם לא אז גם TRIPLE טוב, לא מעניין אותי גרפיקה ומשחקים, לכן מבחינתי כרטיס מסך מובנה הכי פשוט שיש, עדיפות ללוח עם בקר RAID מובנה אך לא חובה. המעבד כמובן צריך לתמוך בווירטואליזציה של 64 ביט, ל-HIPER-V, ותפוקת עבודה טובה. זיכרונות ראם, צריך 4 מודולים של 4 גיגה כ"א, סה"כ 16 גיגה. ומארז הכי פשוט שיש ... חשוב לנסות להורי…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים ואשמח לקבל עליהם חוות דעת, fujitsu siemens amilo pro v3505 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=421 ו- hp pavilion dv5269 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם יש יתרון/חסרון להשתמש במחשב נייד כמחשב media center (לא בהכרח מ"ה MEDIA CENTER אלא כל תוכנה מקבילה)? אם כן איזה מפרט מינימום דרוש? (מדבר על נייד ישן.. לא חדש בהכרח). מה דעתכם על נייד מבוסס על מעבד M 1.5 30 עם זיכרון 512MB? (וכמה שווה לשלם עליו?) תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. שיניתי את הדרישות שלי מהמחשב * מטרות המחשב? תכנות אפליקציות, צריך שיתמוך בvirtual box על מנת שאוכל לתכנת גם על Mac וגם על Linux * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה *…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, GTA, Need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080, 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, החלטתי לשדרג את המערכת הקיימת שבחתימה. אני סגור על מעבד I5-2500 ומסך Dell U2311H כך שאפשר להוציא אותם מהתקציב. מהמערכת הקיימת אני חושב שאפשר לשמר את הספק 450VX וכרטיס המסך 8800GT, ואולי אפילו את ה TUNIQ במקרים מסויימים. התקציב:2000 ש"ח כשלא חייבים לסיים את הכל. שימושים: משחקים,HD עבודה משרדית וSOLIDWORKS לעתים. אין כרגע צורך בציוד הקיפי. יש צורך בצורב חדש, וכונן 1TB לאחסון רוצה רמת שקט גבוהה(9?) - המחשב ימוקם בחדר השינה. לא מתוכנן OC. בעתיד מתוכנן שדרוג כרטיס מסך כשיהיה צורך וSSD. אם יש אפשרות לכלול WIN 7 בעסקה זה יהיה מצויין, למרות שזה כנראה בעייתי במפרט חלקי. אזור מגורים - קרית גת, ניתן לקנות חלקים מחנויות שונות. דרישות מיוחדות - מארז שקט איכותי ועמיד לאבק(פ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קבלו מפרט פצצה! שחבר מחו"ל שלי רוצה לקנות.. יש הצעות לשיפור..? ואיזה מחירים זולים בארץ הכל יקר פי שתיים וזה ממש עושה חשק לעוף מפה!~!! D452-2030 :: DFI LP UT NF4 Ultra-D nVidia Socket 939 ATX Motherboard / Audio / PCI Express / Gigabit LAN / USB 2.0 & Firewire / Serial ATA / RAID (4 lbs) Available While Supplies Last $134.99 $134.99 T925-2064 :: Thermaltake / Big Typhoon / 4 in 1 Heatpipe / 120mm Fan / CPU Cooler (2 lbs) In Stock $49.99 $49.99 O261-5112 :: OCZ Dual Channel EL 1024MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Memory (2 x 512MB) (0.5 lbs) In Stock $145.99 $145.99 TSD-250H4 :: Hitachi / 250GB / 7200 / 8MB / SATA-300 / OEM / SATA-II H…
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-