ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתקשה לבחור נייד מבולבל מאד בין סוגי המעבדים מישהו יכול להאיר את עיני? למשל אייבורי מוכרים דל עם מעבד T2450 מהירות 2.0 לעומת אופיסדיפו שמוכרים עם מעבד מהירות 1.7 T5200 מה יותר חדיש /עדיף?? תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי טסים בקרוב לארה"ב ואני רוצה את ההזדמנות בכדי לקנות מחשב חדש. אני רוצה שתבנו לי 2 מפרטים מחנות אחת [NEWEGG עדיפות ראשונה] שמפרט אחד יהיה ב1000$ ומפרט אחר ב1500$. אני צריך רק : דיסק קשיח, ספק, זכרונות, מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. המחשב צריך להיות למשחקים כבדים ועם עדיפות לכרטיס DX10. המארז שלי מרווח והוא יכול להכניס בתוכו 8800GTX. אין לי כוונה לחכות לR600 אלא אם כן זה יצא עד 25.4 אני משתמש ברזולוציה טבעית של 1680X1050 ולכן עדיף לשים את הגרסא של ה640MB אם אתם שמים לי 8800GTS בניתי מפרט אחד, איך הוא?: http://img337.imageshack.us/img337/3439/compru7.png תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעונין לקנות מחשב עוד איזה 3 -4 ימים (גם תלוי בזמן שאתם תביאו לי מפרט טוב) בתקציב 3000 אני צריך רק את המוח (המארז ) כאילו מעבד לוח זיכרון דיסק קשיח צורב כרטיס מסך מארז וספק עכשיו כל זה מחנות אחת ושמה skypc.co.il חחח אז משם להשים את המארז של HEC ב 300 ושאני יבוא לחנות אני יגיד לו לעלות את זה ל 400W כי זה 300 אז לקחת בחשבון את זה כי זה תוספת ש עוד 100 שקל טוב אני צריך זיכרון גיגה ו דיסק קשיח לפחות 160 גיגה צורב של LG ב188 שקל משהו כזה אני לא גיימר רציני אז לא צריך להפציץ בכרטיס מסך רק נורמלי שירזיק לי משחקים כמו פיפא היטמן 4 ירזיק אותם יפה בלי בעיות ומעבד ולוח M שיהיו טובים כי שבעתיד שיהיה לי בא לשדרג כרטיס מסך או מעבד שלא יקרה מצב שאני יצתרך להחליף את כל המח…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חבר'ה צריך מפרט שיריץ משחקים טוב! בתקציב הנ"ל(בשביל חבר) בלי מסך. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אפשר גם להוריד את הצורב מהמפרט .... תודה!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC בתקציב של עד 3000 שקל שיענה על הדרישות הבאות: 1) מארז שקט 2) מארז ללא פתח אוורור עליון כדי שיהיה אפשר להניח מעליו ממיר (האם מומלץ? נגמר לנו המקום במזנון...) 3) יציאת HDMI 4) צפייה בסרטים ברזולוצית 720P ובסראונד 5.1 5) דיסק קשיח של 1TB לפחות (אפשר מפוצל לשניים), כי המחשב ישמש גם כשרת גיבויים 6) תמיכה סבירה במשחקים (720P) 7) שלט וכרטיס לכידת וידאו הם בגדר nice to have, אם נכנס בתקציב מקווה שזו לא פנטזיה תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המחשב הזה? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב? לאיזה לא? חיי סוללה? נשמע לכם ששווה את המחיר? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיריץ משחקים לא בצורה הכי מושלמת אבל שעדיין יריץ אותם סבבה. תקציב לחוץץ מאד ואיך הכרטיס hd3650 מריץ משחקים בניידים? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
תקציב : 3000 שקל צריך מקלדת + עכבר אלחוטי + צורב מהחנות : KSP KSP.co.il המשחק הכי גבוהה זה יהיה Unreal 3 לא קריסיס ולא שומדבר כבד מאוד.. 4 ג'גה ראם חובה 500 ג'יגה דיסק קשיח גם חובה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, המחשב שלי בן חמש, ישן נושן, ועדיין מצליח להריץ כמעט את כל המשחקים החדשים (במקרה הגרוע - על הגדרות מינימאליות כמובן). אני שוקל לרכוש את Battlefield 3, ואינני יודע אם יש לו את הכוחות לשם זה (הוא חוצה את רף הדרישות המינימאליות, אבל אני מדבר על מולטיפלייר שחיק). הנה המפרט: מעבד E6600 2.4ghz כרטיס מסך GTS 250 1GB 4GB RAM לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 v3.3 במארז NZXT Apollo עם ספק 650w של Thermaltake. מדובר על משחקים כבדים. אינני מחפש מייקאובר (מתגייס עוד שנה בכל מקרה), אלא רק משהו שיחזיר אותי לעניינים. זה אפשרי במחיר הנקוב? הבנתי שאם ארצה לשדרג את המעבד, למשל, ל-i5, אצטרך להחליף גם לוח האם.. הרזולוציה שעליה אני משחק היא 1680x1050. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני אקצר זה המפרט הסופי אני הולך לקנות בע"ה ב SKYPC למרות שאני גר מאוד רחוק מהחנות... מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤302 http://skypc.co.il/product…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב מפרט רלוונטי q9550 asus p5q pro corsair 4G 800Mhz CL4 Sapphire HD4870 512MB GDDR5 אני רוצה עכשיו לקנות מסך... בעיקרון אני רוצה מסך 24'' אבל אני מפחד שהרזולוציה תהיה גדולה מדי בשביל הכרטיס... מצאתי מסך של סמסוג T240 ויש לו חיבור HDMI.... מישהו יכול להגיד לי אם המסך הזה יתאים?? ואם לא אז אם 22'' יתאים?? אני רוצה מחר ללכת לקנות אז בבקשה תגיבו!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים, משחקים רגילים כמו לדוגמא FIFA, LOKI שיריצו על איכות גבוהה ובלי תקיעות), פוטושופ (לא משהו רציני) וHD לא מתוכנן OC תודה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות ה 5500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מתכנן לקנות מסך בגודל 27 אינץ' FULL HD * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכי חדשים והכי כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אפרט בהמשך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אבא שלי מעוניין לקנות 2 מחשבים לעבודה משרדית פשוטה בתקציב של 3000 ש"ח לכל מחשב. כולל מסך, מקלדת ועכבר. אני חושב שזה הכי טוב שאפשר למצוא לא? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤454 לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 מחיר: ¤357 מסך: NU LCD 19" L922A 8ms DVI מחיר: ¤1043 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤249 צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - WHITE - BULK מחיר: ¤179 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz מחיר: ¤300 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK מחיר: ¤43 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF מחי…
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעסק בצילום אז אני מחפש משהו שיתאים לי לעיסוק. לצורך:תוכנות כגון פוטושופ,לייטרום וכו',אינטרנט,שיהיה מהיר ,כרטיס מסך טוב וזיכרון גדול. המחיר כולל מסך טוב.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחי בארה"ב והוא קונה לי את המחשב משם זאת אומרת שזה יותר בזול, ואני מתכנן להוציא עליו 1200-1400 דולר אני בודק את המחירים לפי האתר frys.com בכל מקרה אני זקוק למחשב חזק אנשים המליצו לי ללכת רק על מעבדי אינטל כי הם כרגע מועדפים על amd וכמו כן המליצו לי על geforce על ati אני יתן לכם להחליט מה עדיף מה שכן אני רוצה שהוא יהיה חזק אם זה אינטל אז 6600 וכרטיס מסך חזק, לפחות ג'יגה של זיכרון אם לא 2 וכמו כן אני גם רוצה מסך lcd אני חשבתי על זה Samsung 19" Widescreen LCD Flat Panel Monitor with 4ms Response Time 219$ תגידו לי מה אתם חושבים, ואם כדאי מסך אחר בסכום אחר, אבל לא להגזים עם המחיר של המסך אלא אם זה באמת שווה את זה תודה רבה לכל מי שעוזר אני באמת מעריך זאת
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , JAVA ECLIPSE ותיכנות ב C++,(לומד תיכנות) ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים בהגדרות מינימליות ( nba fifa) גודל המסך: אין העדפה. משקל רצוי: עד 3 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?:3-5 האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא בלוטות?: לא משנה.. גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד של טושיבה, דגם: Satellite U305-S2804. מלתחילה הוא בא עם Window Vista מותקן וכל הדרייברים ותוכנות של טושיבה. לאחרונה עדכנתי ל-Window 7 אך לאחר שעדכנתי את כל הדרייברים מאתר של טושיבה עדיין יש פונקציות שלא עובדות (כאלה שעבדו בויסטה)... מה שהכי מציק מבחינתי הוא שמשטח המגע איבד את כל הפונקציות שלו (למשל הגלילה או זה שכאשר נוגעים בפינה אז זה מפעיל פונקציות בווינדוס). דבר נוסף שנעלם הוא הוא התפריט אש היה מופיע לי על המסך כאשר הייתי לוחץ על FN... בקיצור, אני מרוצה מוינדו'ס 7 אך ממש מבאס אותי שנעלו פונקציות מאוד שימושיות... אשמח אם מישהו יודע להחזיר אותם ויוכל לעזור לי בעניין. בתודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג וקיבלתי הצעה של המפרט הזה: Intel Core i5 750 BOX Gigabyte GA-P55-UD3 Kingstone 2Gb 1333Mhz DDR3 (כפול 2) WD 320Gb SATA2 16Mb LG DVDRW GH24NS50 X24 SATA Gigabyte Geforce GT240 1GB DDR3 FOXCONN TLA436 SIL/BL CU 2 VENT סה"כ 3300 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי?4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות להישאר באזור ה3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). הנאה ג) במידה והמחשב מיועד …
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 3000 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי כבר: מסך,עכבר,מקלדת,רמקולים,צורב דיוידי וספק 450W המטרה העיקרית של החב כמו שכתוב בכותרת היא משחקים כגון: CS,TF2, BioShock ו - Crysis בהמשך.. קיבלתי כבר המלצה למפרט הזה אבל אני לא יודע אם הוא הכי טוב שאני יכול להשיג.. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤611 לוח אם: GIGABYTE GA-M56S-S3 ¤423 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL ¤751 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤364 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤434 מארז: COM…
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המחשב הנ"ל בניתי אותו לבד ואני שוקל לרכוש את החלקים, אודה על חוות דעת או המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר יותר מומלץ פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על 4 מסכים במקביל, עבודה עם מספר רב של נתונים וניתוח שלהם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן חברה ברצוני לקנות מחשב נייד חזק מאוד- נגיד עד תקציב של 12000 ש"ח. אני רוצה ביצועים גבוהים ביותר, אחריות שלוש שנים לפחות וסוללה חזקה בטירוף. שאלתי בקשר למעבדים היא לכמה שווי ערך מעבדי הסטרינו והדותן ביחס למעבד פנטיום 4 3.2 ג'יגה הרץ ומה הם היתרותנות של כל אחד. בנוסף אם משהו מכיר מפרט שתומך בנתונים של מה שרשמתחי קודם אשמח להתעניין בכל הצעה!! תודה רבה מכל הלב לעונים!!!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-