ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא פחות או יותר 4000 ש"ח. אני צריך רק את החלקים הבאים: לוח אם זכרונות מעבד כרטיס מסך ספק מחפש מחשב שלא אצטרך להחליף ב 3 השנים הקרובות לפחות (לכן אולי הוא צריך להיות אוברקיל לצרכים שלי) הצרכים: 1. עבודה עם מספר תוכנות כבדות בו"ז פוטושופ(עם קבצים כבדים) , פלאש, דפדפן עם המון טאבים. 2. ובנוסף שלא תהיה לי בעיה להריץ משחקים ב 3 שנים הקרובות כמו שהם אמורים להיראות. חשוב לציין שאני לא גיימר וגם לא משחק הדוק אבל לא רוצה להתבאס כשיצא כבר משחק שנורא אוהב נגיד. 3. שיריץ סרטים בכל איכות שהיא בצורה מושלמת מסכים: t220p פול HD 1920*1200 בנוסף, טלויזית LCD 1260*768 (משהו כזה) לגבי העדפות: חשבתי ללכת כבר על i7 נראה לי שכבר אין טעם משהו ישן יותר וא…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד. נכון להיום אני עובד על מחשב משרדי ישן (כארבע שנים), ואני מתחיל להרגיש שהוא לא מספיק לצרכים שלי. הוא מגמגם בפתיחת חלונות רבים, ההארדיסק קטן מדי, אין כונן DVD (ובטח שלא צורב DVD), ללא כרטיס גרפי נפרד וכו'. הבנתי שבמחשבים בגיל הזה אין טעם להתחיל לשדרג את כל הדברים האלה, ועדיף לקנות חדש וזהו. השאלה הראשונה שלי היא האם אני צודק? אם זה ריאלי להרחיב את הזיכרון, להגדיל את ההארדיסק, ולהתקין צורב DVD אולי שווה לוותר בינתיים על מחשב חדש... אני משתמש במחשב בעיקר ל"עבודה משרדית" יחסית כבדה (visual studio, דפדפן מרובה חלונות וטאבים, ישומי office, מספר חלונות של acrobat צריכים להיות פתוחים במקביל ). כמו כן הייתי שמח אם הייתי יכול לשחק עליו מדי פעם לפעם משחקים יותר רצי…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום לאחר התלבטויות רבות הגיע הזמן להכריע... צרכים: חיבור לLCD Full HD בסלון ולרסיבר עם כבל אופטי. צפייה בסרטים HD 1080P ובעתיד (עוד שנה) גם BR. כל המפרט כבר מוכן, פרט לשילוב של לוח אם - כרטיס מסך. 1. לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L מול GIGABYTE GA-73PVM-S2H. שניהם עם יציאות סאונד שאני צריך - אופטי ולכן הדילמה היא איזה ציפ עדיף, nForce 630i או P31? 2. כרטיס מסך: א. התלבטות ראשונית היא מה עדיף לצרכים שלי - ATI או nVIDIA... מה מתאים יותר לצפייה בסרטים HD (לא יהיו משחקים במחשב)? ב. במידה והתשובה היא ATI - באיזו סדרה לבחור (מה מספיק לי): HD4550, HD4650 ואולי מספיק לי אפילו 4350 במידה והתשובה היא nVIDIA - באיזו סדרה לבחור: 9400GT או שעדיף כבר 9500GT. *המחיר שאני רוצה …
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן, פתחתי כבר דיון שאני מחפש מחשב משום מה לא עזרו לי למצוא את הדגם שיתאים לי. יש לי מס' שאלות שמעניינות אותי בנושא: 1. ידוע אילו דגמים יגיעו לארץ עם Win 7 מובנה? 2. ניתן למצוא דגמים חדשים עם Win XP מובנה? 3. יש אפשרות לקנות נייד ולהתקין בו Win XP ככה שכל האפליקציות יתמכו. 4. איזה חנות הכי מומלצת בב"ש לקניית נייד? דיון קודם שפתחתי בנושא של מציאת נייד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=435689.0 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מפרט מבוסס intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme ככה נראה לי . אני את המחשב בתחילת ינואר בגלל הבר מצווה. יש אנשים שאומרים לי לחכות בקצת שיצאו רכיבים חדשים. תייעצו ליבבקשה אם לחכות לgtx300
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני כמה שבועות בחו"ל ויש לי כמה שאלות: - סרטים בפורמט avi לא נפתחים בqwick time וגם לא ב imovie - מסנג'ר לא נפתח, יש הודעת "סיסמא לא נכונה" אבל אין שום בעיה עם הסיסמא - מחפשת ליצור קיצור מעברית לאנגלית (למשל command space) - בכללי, איפו ניתן ללמוד עוד על המחשב הזה בעברית? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניינת להרכיב לעצמי מחשב ואני לא מבינה כל כך בדברים האלו לכן אני פונה אליכם... בעצם מה שאני צריכה במחשב זה מהירות כלומר שהכל יזוז לי מהר...האינטרנט המשחקים-משחקת המון סימס..כמו ילדה קטנה חחחח אני רוצה שכל המשחקים יזרמו לי ...שלא יתקע לי באמצע וכו'.... אני באמת הכי חשוב לי שיהיה אינטרנט ושאני אוכל לשחק בכיף...מעבר לזה לא צריך משהו.. חשוב לי אבל שיהיה מחשב סבבה... אני גרה לבד וסופסוף אני אחראית על הכל וקונה הכל.. אבל מה שזה גם אומר שהתקציב שלי לא הכי בשמיים... התקציב שלי הוא 2000-2500 אפשר לגלוש עד 3000 אבל לא שקל מעבר לזה!! בכל מקרה אני מקווה שתיהיו פיירים ותכתבו לי באמת ;D אני צריכה כמה שיותר מהר תשובות כי אני כבר משתגעת בלי מחשב בבית... …
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מבקש הצעה למפרט מחשב לעבודה גרפית ומשחקים עד 4K. עבודה גרפית בעיקר דו-מימדית, כלומר פוטושופ, אך שתהיה תמיכה טובה גם בתוכנות תלת-מימד כמו גוגל סקצ'-אפ ו-3D מקס. באשר למשחקים, אין צורך בתמיכה בכל משחקי הירי הכבדים והמטורפים - אך שתהיה תמיכה טובה במשחקי הספורט השונים או במשחקים בסגנון GTA. האם עדיף מחשב הבנוי על מעבד אינטל או על AMD? אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת...
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
השימוש יהיה לעבודה משרדתית ( אינטרנט , email , צפייה בתמונות וכ'ו. ) אני יהיה בניו יורק. איזה מחשב מומלץ להביא לשימושים ובתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אלהן! אני זקוק למפט מחשב בעיקר למשחקים בסכום של 2500 כולל מסך דק 19 אינץ. תודה לעוזרים!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש משו סבבה לאינטרנט וכאלה דברים, לפני שנה המלצתם לי פה על מחשב ואני מרוצה עד הגג! הזמנתי אותו מt.m.s עכשיו השאלה שלי אם כדאי להזמין משם או שתרכיבו לי איזה משו סבבה מחנויות כמו אייבורי שקרובות לבית כי זה לא מחשב על. תקציב ניראלי שעד 1500 שקל יספיק לא?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם יעמוד בעומס של הרצת קבצי HD כשהוא מחובר בכבל HDMI לפלסמה בסלון ? http://www.jr.com/hp/pe/HP_DM31130US/
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כמו בכתורת אני זקוק למפרט במחיר של גג 4000-4500 ש"ח . בלי מסך,רמקולים,עכבר מקלדת (רק צורב דיוידי) . המחשב ישמש למשחקים קצת, ובעיקר לאינטרנט אייסי ושאר הקישקושים האלה (לא משהו רציני) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חבר שלי אלכס זקוק למפרט של *עד* 2500 ש"ח, בעיקר לסרטים, אינטרנט, מוסיקה. בעיקרון הוא צריך: מארז, הארד דיסק (כמה שיותר גדול), לוח אם, מעבד, כרטיס מסך. זכרונות יש לו בנמצא ארבעה של 256MB במהירות 333Mhz. זהו פחות או יותר. ביקש ממני לפרסם פה בשבילו. הוא ואני מודים לכולם על העזרה מראש. אני שולח לו את הלינק של הדיון כדי שיוכל להסתכל. תודה מראש שוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לא כלול דיסק קשיח במכוון. Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan 189 ש"ח Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E 1,990 ש"ח LG GSA-4167B DVDRW Bulk 229 Samsung 512MB DDR2 667 Origina (x2) 710 ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 487 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 150 ש"ח סה"כ 5,209 ש"ח מה אתם אומרים על המחשב המפרט הזה..? נ.ב. אפשר להוריד ת-150 ש"ח על ההרכבה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 3200 939 Tray VENICE STEP E6 + THERMALTAKE TR2 cooler for AMD K8 64-BIT COOPER BASE זיכרונות Geil - 1024Mb (512x2) Retail Value Series לוח GIGABYTE GA-K8NF-9 דיסק קשיח Western Digital 200Gb *** SATA - II כרטיס מסך ATI RADEON X800GTO 256 mb PCI EXPRESS bulk צורב DVD LG GWA-4167B x16 DUAL LAYER Bulk BLACK מארז X-BLADE 500W PFC Black (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+Tooless מסך INFINITY 17" Pure Flat (Samsung MagicBright Tube) Silver מחיר 5400 מה אתם אומרים??????????????????????איזה כרטיס מסך יותר טוב? גיפורס 6800? או ראדיון מה שמתי במפרט?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן המליצו לי אל האתר הזה כי הוא טוב אז ככה אני צריך מפרט טוב עד 6500 ש"ח מותר חריגה של 200 ש"ח לא כולל ציוד הקפי יש לי כמה דרישות קטנות אני צריך את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כרגע אני משחק במשחקים כבדים וחדשים כמו Doom . HL . Halo ועוד כול מיני עם גרפיקה טובה ועוד משחק שעובד אל FPS - מהירות תמונה בשנייה אני צריך ת'כרטיס הכי טוב שיש :] מומלץ GeForce אבל עם יש יותר טובים בכיף וצריך לפחות G1 זכרון עם כותבים ככה אני לא בטוח :-X זה נראה לי 1024 זכרון לא בטוח :[ אין לי יותר דרישות המחשב מיועד יותר למשחקים,סרטים,וכול מיני תוכנות שונות ואני צריך קירור טוב ומעבד טוב תודה מראש לעוזרים מקווה שהיה לכם קוח לקרוא את כול זה :-\
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לדוד שלי שהוא קונה מחשב לבן שלו שצריך מחשב לעריכת גראפיקה ועיצוב וגם עריכת סרטים יש לי כמה שאלות בבקשה : 1. האם כרטיס מסך טוב הוא קריטי לגראפיקה או שאפשר כרטיס חלש לדוגמה הוא רצה כרטיס מסך fx 5200 ואילו אני הצעתי לו fx 5700 כי הוא יותר טוב? 2. האם כדאי לשימוש הספציפי הזה הארד דיסק של SATA 2? 3. האם צריך מהירות זיכרון גבוהה יותר מ 400MHZ? 4. האם בעריכה ועיצוב גראפיקה עדיף מעבד אינטל על amd ? 5. הנה המפרט שהוצע לו במחיר 3700 אני חשבתי שאתם יכולים לתת מפרט הרבה יותר טוב תודה רבה לכל מי שמציע AMD athlon 64 bit +3000 1GB DDR 400MHZ gigabyte k8NS - 939(nforce 3 250 WD S.ATA 200 GB 8MB 7200 NVIDIA GeForce 5700 256MB מקלדת מולטימדיה +עכ…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לקנות ולהרכיב מחשב שישמש לאינטרנט ואופיס והורדת תמונות ממצלמה דיגטלית וצריבתם הבקשה היא רק למחשב והדגש הוא שהמחשב ישכב לא יעמוד וצירפתי מארז שוכב בהצעה אשמח לשמוע מה דעתכם על ההצעה אם יש מה לשפר (בין אם זה לשפר או לגרוע משהו) בתודה מראש הנה המפרט: מעבד amd 64 bit 2800 socket 754 tray מאוורר למעבד lgloo 7500 light cpu cooler לוח אם gigabyte GA-K8VM800M כולל כרטיס מסך מובנה זיכרון סמסונג 512 MB דיסק קשיח 120GB 8 mb buffer IDE כונן דיסקטים צורב NEC 3540 DVD מקלדת ועכבר אלחוטי אופטי של לוגיטק מארז שוכב ANTEC OVERTURE PIANO BLACK QUIET MEDIA 380W כולל הרכבה סך הכל ב 3300 ש"ח ההצעה נלקחה מהאתר של לוגיק פיסי אשמח לשמוע תגובות בעד ונגד ואנא ר…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הלוח נראה טוב עם כל מיניי צינורות קירור וכו , אבל מה הקטע של הטמפרטורה במנוחה 45 מעלות ממוצע במאמץ הלוח מגיע גם ל 56 מעלות מה קורה למה זה מגיע לכזה חום למרות כביכול כל הפיצרים המיוחדים .
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפשת מחשב ביתי לשימוש עם פוטושופ ועבודה של מספר תוכנות במקביל. מצאתי את המפרט הבא עבור 3000 ש"ח. אודה על תגובות המפרט: לוח אם דגם:Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB:1066 MHz כ.מסך משולב:PCX INTEL 900 UP TO 128MB כרטיס קול משולב:Intel high definition audio כרטיס רשת:משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA:ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI: סה''כ 4 יציאת PCI Express: סה''כ 2 יציאת USB 2.0: סה''כ 8 תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit:כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE:כלול מעבד סוג מעבד:Intel LGA 775 דגם מעבד:INTEL DUAL CORE 930…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי בלי מסך וצורב. מחשב עם מעבד קורנו. מחשב בעיקר לגלישות באינטרנט וגם למחשקים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שני מפרטים 1. עד 5500 ¤ - ללא מסך - חריגה עד 6000 גג! 2. עד 7500 ¤ - ללא מסך - חריגה של 100-200 ¤ גג. רצוי כ.מסך SLI ומעבד Dual Core. תודה מראש, Fogo.
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-