עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3- מפרט קיים במשתמש) ואני מחפש כרטיס מסך חדש (הישן נשרף. WTF) משחקים: BF3 , SKYRIM סכום של עד 850 שח המסך הנוכחי שלי 17' (כן כן קטן) אשדרג אותו בעתיד הקרוב ל 22' DELL (עובד רק עם מסך אחד) איזה דגם אתם ממליצים לי, חברה וכו'

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. אני רוצה אותו עם מארז hec שחור 6A19b וצורב nec ועם הכרטיס מסך 7600 gt

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by ishaymosco@gmail.com,

באתי להזמין לנובו T400,160G,2G וביקשתי לשדרג ל4G והבחור אמר לי שגם אם אשדרג,מערכת ההפעלה תזהה ותתן לי להשתמש רק עם 4G אם אני זוכר נכון המערכת היא ויסטה הום פרמיום,יש משהו בדבריו? יש איזו מערכת שאני יוכל להתקין והיא תזהה לי את ה4G? תודה (:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 22:21:36 התכוונתי שהיא תזהה לי רק 2G...

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. אז ככה, אני בארה"ב קצת לפני פסח ואני מתכנן לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם כאלה, מחשב שיחזיק את המשחקים שיוצאים בימינו (תפקידים בעיקר) ומחשב שדרכו אני אוכל להקליט כלי נגינה ברמה סבירה (עוסק במוזיקה) כרגע יש לי ATHLON XP 2800 עם 2.1 גיגה הרץ, 512 זיכרון 160 דיסק קשיח, וכרטיס מסך NVIDIA GFORCE 5700LE אני רוצה לקנות ב500 דולר פלוס מינוס, מעבד חדש, עוד זיכרון RAM כרטיס מסך שיספק וכרטיס קול שאני אוכל להקליט דרכו... מה כדאי לקנות? והאם לדעתכם יש דברים אחרים שאני אצטרך בשביל מחשב לצרכים הנ"ל? תודה מראש, דניאל.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך מחשב למשחקים ולשימושים בייתים כללים + מסך. לגבי המסך אני סגור והוא יהייה הדל החדש 2209 בעל הפאנל E-IPS מה שמשאיר אותי עם 2300 ואם צריך אז שתהייה חריגה קלה. קונה המחשב מחדרה והחנות היחידה שאני מכיר בסביבה היא pandas.co.il תודה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by d1zzy,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות טאבלט לצרכים בסיסיים: לימודים (אופיס - קריאה וכתיבה), ואינטרנט. שמעתי שיש בעיות עם היכולת של המחשב "לסחוב" ווינדוס 7\8, שבגללן יש גם את הגרסה של הRT, שהבנתי שהיא לא מאפשרת להתקין כל מיני תוכנות. אשמח להמלצותיכם אודות דגמים שנראים לכם טובים, ובאופן כללי יותר לשמוע חוות דעת מה כדאי. במיוחד אשמח לחוות דעת לגבי הדגם הבא, שהוא בא עם מקלדת: http://www.ebay.com/itm/New-ASUS-VivoTab-RT-64GB-TF600T-C1-GR-Wi-Fi-10-1-Tablet-w-Mobile-Keyboard-Dock-/130910182470?pt=US_Tablets&hash=item1e7adadc46#shId נ.ב. יש סיכוי טוב שאוכל לרכוש מחשב בחו"ל, אז אני מניחה שזה מגמיש קצת את האופציות. תודה רבה על העזרה, ליענה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by exxxtazi,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד ותוכנת ניהול כספים, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. המחשב יהיה מחשב שני בבית, ישמש לגלישה, הורדות, מוזיקה וסרטים, לפעמים גם משחקים - לא חדשים. התקציב הוא 3000, ניתן למתוח קצת עם זה ממש קריטי. קודם כל מסך 19 אינצ' LCD מצאתי של ACER ושל PHILIPS ב 1300 ש"ח. 1700 ש"ח למחשב, אמרו לי DUAL CORE כדאי? או שאפשר להסתפק ב INTEL רגיל? או שאולי עדיף AMD, האם 64 BIT? המחשב נקנה להרבה זמן. הדרישות הן: מעבד חזק וטוב להרבה שנים לוח אם - עדיף עם כרטיס מסך מובנה סביר כי אני לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך. זיכרון - 512 לפחות האם יש אפשרות ל DDR2? דיסק קשיח - 120 או 160 GB ושישארו כמה גרושים לציוד הקפי כמו, מסך, עכבר ורמקולים או שעדיף לרכוש מחשב מוכן, ראיתי הרבה באתר P1000 במחיר של 2800 + מסך 17 אינצ' LCD?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by shalala2,

שלום חברי פורום מכובדים !! אז, הגיע הזמן להחליף מחשב, בניתי מפרט של מחשב שלדעתי הוא לא רע, חזק יחסית ויכול להחזיק מעמד כמה שנים. המטרה הוא גלישה מרובה באינטרנט, משחקים לרוב(בעיקר משחקי רשת), ושאר ירקות. התקציב הוא עד 5000 ש"ח, לא צריך מסך או דברים מסביב - לפניכם המחשב שבניתי, אשמח לכל הצעה לשיפור. תודה מראש ! לוח אם - Asus P5DL2 - SE --> מחיר : 560 ש"ח מעבד - CORE 2 DUO 6420 --> מחיר : 1315(פה נראה לי אפשר לרדת ברמה קצת...) זיכרונות - 2X1024 DDR 667mhz, בטח קינגסטון או משהו --> 590 ש"ח כרטיס מסך - ATI x1950pro 256mb DDR3 --> מחיר : 1150 ש"ח דיסק קשיח - WD250GB SATA II --> מחיר : 450 ש"ח צורב - NEC X18 --> מחיר : 195 ש"ח מארז + ספק כח - לא ממש משנה איזה, …

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by tzvikaz,

למישהו יש מושג מדוע לא ניתן השיג בארץ מחשבים מהסדרות E14 או L14 עם מעבדי Ryzen? https://www.lenovo.com/il/en/laptops/thinkpad/l-series/ThinkPad-L14-AMD/p/22TPL14L4A1

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. נתקע לי משהו תחת המקש F8 וניסיתי להוציאו , ברוב טיפשותי , גרמתי לתקלה , כך שהחלק שקרוב לספרות , מרומם , ואילו הצד השני נשאר במקומו , לא היו חלקים שבורים , איך ניתן להשיב את המצב לקדמותו , תודה מראש וערב טוב.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by Norm4nde,

במחשב צריך להיות 7800GT 3800 DUAL CORE SUBEAM TRANFORMA ללא ציוד מקיף המחשב נועד למשחקים כבדים! תקציב 7000 ש"ח המחשב איננו בשבילי! ד"א הזמנתי חלק מהחלקים והם הגיעו נשאר לי עוד כמה חלקים ויש לי את המחשב בבית תאחלו לי בהצלחה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. ללא ציוד הקפי וללא מסך יש לי מסך סמסונג 19 אינצ'

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. אני מעוניין במפרט מחשב שאמור לשמש כתחנת עבודה פשוטה. שימושים עיקריים: שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים. בהתחשב בעובדה שהתקציב מוגבל ל 1500, אך עדיף שיהיה נמוך יותר במידת האפשר, מה המפרט האופטימלי לדעתכם? המחיר לא כולל מסך וציוד היקפי. עריכה: פירוט נוסף - נפח דיסק קשיח - ניתן להסתפק ב 160GB. זכרון - ההבדל בין 1GB ל 2GB במחיר הוא זניח, אקח 2GB. צורב DVD - הכרחי. שקט - כמובן שנחמד, אך לא הכרחי על חשבון דברים אחרים. לא מתוכנן OC. לוח אם / מארז - אין חשיבות ליציאות מיוחדות או לא סטנדרטיות. בשל התקציב הנמוך אני מניח שאסתפק בכרטיס קול וכרטיס מסך OB. מה שכן חשוב לי, ואין לי ידע עדכני לגביו הוא דגמים / מהירויות / נתונים של מעבד, לוח אם וזכרונות. כמובן, אני …

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי נייד של טושיבה, דגם: Satellite U305-S2804. מלתחילה הוא בא עם Window Vista מותקן וכל הדרייברים ותוכנות של טושיבה. לאחרונה עדכנתי ל-Window 7 אך לאחר שעדכנתי את כל הדרייברים מאתר של טושיבה עדיין יש פונקציות שלא עובדות (כאלה שעבדו בויסטה)... מה שהכי מציק מבחינתי הוא שמשטח המגע איבד את כל הפונקציות שלו (למשל הגלילה או זה שכאשר נוגעים בפינה אז זה מפעיל פונקציות בווינדוס). דבר נוסף שנעלם הוא הוא התפריט אש היה מופיע לי על המסך כאשר הייתי לוחץ על FN... בקיצור, אני מרוצה מוינדו'ס 7 אך ממש מבאס אותי שנעלו פונקציות מאוד שימושיות... אשמח אם מישהו יודע להחזיר אותם ויוכל לעזור לי בעניין. בתודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by Sagi_M,

שלום, אני מחפש מפרט טוב למחשב במחיר של 4500 שקל לא כולל ציוד היקפי. מטרות המחשב זה משחקים כבדים (GTA IV באיכות גבוהה (מאוד!)) וכמובן עבודה משרדית וצפייה בסרטים. חשוב שהכרטיס מסך יהיה של Nvidia ולא ATI ושתהיה אפשרות לחבר למסך LCD לכניסת HDMI בשביל צפייה בסרטים בHD. לא מתוכנן OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט (נמצא בחדר שינה).

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by ranran,

טוב במפרט לכלול רק מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך מסך יש לי ציוד היקפי יש כרטיס קול יש מארז וספק אני קונה ליברטי 400W ולקסה השחור כונן קשיח יש לי ת320AAKS אז אני צריך רק את ארבעת הפריטים האלה אני רוצה דברים טובים מוכן אפילו להיות קצת גמיש תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  18. שלום! אז ככה... לפני כשבוע שבועיים נעזרתי בפורום להרכבת מפרט למטרת משחקים.... אתם יכולים לראות את התוצאה בתמונה המצורפת (לפי PANDA, ובאדיבות ד"ר נוב). הבעיה היא שאני מזמין את המחשב דרך פלונטר בסוף (כך יהיה באפשרותי לאסוף אותו וגם זה יוצא קצת יותר זול), אבל אין את כל החלקים אחד לאחד... אני מקווה שהשלמתי את אי התאימויות (זיכרונות, הארד דיסק, יצרן כרטיס מסך) כמה שיותר טוב, ושלא טעיתי בנוגע לחלקים האחרים (זה אותו מארז נכון?). נראה לי שנשאר רק הספק. אבל אני לא מתמצה מספיק כדי לבחור אחד אחר שיתאים... כמו כן אם אתם חושבים שיש מארז אחר מומלץ והוא יותר זול זה יהיה נחמד (או כל חלק אחר שכדאי להחליף) אני מקווה שהSESSION לא יעלם מהר מידי, זה גדול מכדי לעשות לכידת מסך סבירה: http://w…

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת מסמכים ב-WORD, שימוש תדיר, לא לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. Started by Ronenosh8,

1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by matoki10,

אני צריך מפרט לעבודות גרפיקה, לא חשוב הרעש 500 גיגה מסך איכותי שמתאים לגרפיקה עד סכום של 5000 ש"ח אם יש מסך ממש טוב ניתן להעלות את הסכום בעוד 500 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  22. הי, הרצתי את תוכנת ה"ייעוץ שדרוג" של ויסטה (או איך שלא קוראים לה) והיא אמרה לי שהכל מנגו פסיפלורה ושאני יכול לשדרג בכיף. זה אומר שהתוכנה גם בדקה את הדרייברים, או שזה מסובך מדי בשביל מיקרוסופט, דברים כאלה? הסיבה שאני שואל זה שקיבלתי את המחשב עם XP home לפני כשנתיים, וניסיתי בזמנו להתקין במקום xp pro, אבל היו לי בעיות עם דרייברים שלא הצלחתי לפתור (גם לא ע"י הורדת דרייברים ל-XP מהאתר של HP, אחרי שבדקתי מיליון פעם שכל הגרסאות מתאימות). אז אני מפחד שעכשיו הסיפור הזה יחזור על עצמו. מישהו יודע משהו שעלול לעזור? תודה

23. Started by unateazy,

שלום לכל המומחים אשמח אם משהו יוכל לתת לי חוות דעת על המפרט הבא . המחשב מיועד בעיקר לעריכת ווידאו (פרמייר , פינאל קאט): intel p-4 3ghz 775 64bit 2mb CS -asus 945 p5ld2 IM - kingston 1G ddr2 d33mhz (בצ'יפ אחד ) HD -WD 160gb 7200rpm sata2 dvd x16 dual layer (חברה מוכרת) SC - vga gf6600 GW 256mb pcix תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by Saar Barel,

טוב, אז לאחר המון חיפושים וסינונים של מחשב, הגעתי להתלבטות בין 2 מחשבים: Dell vs HP מפרטים: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cx3WoLFFkwCiWALe1C3uuVB1IzOKejruc0dOKl78la0/edit#gid=0 ההבדל הגדול בניהם, המסך של Dell יותר טוב (300Hz VS 144Hz) אבל הHP מגיע עם יותר זיכרון (32RAM VS 16RAM) יכול להיות שיש עוד הבדלים, אם תוכלו להעיף מבט על המפרט אני אשמח! אודה לעצתכם!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים אבל בלי תקציב מפוצץ וחשבתי לקנות יד שניה ופשוט לשדרג לו את הרכיבים הפנימיים, השאלה שלי היא איזה רכיבים אפשר לשדרג ב thikpad למשל ה ibmx31 וכ'ו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים