ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני אשמח לקבל קצת עזרה בהתמצאות בשוק במחשבים פה בארץ, בעיקר כי מבחר המסכים פה קטן. אני מעוניין לרכוש מחשב בעיקר לצורכי משחקים, וכיון שמת לי המסך, החלטתי להתכוונן על שידרוג באיכות החיים- ואיכות קצב הרענון. אולי המלצה למסך פחות נוגעת למפרט מחשב, אבל מחיר המסך הוא משתנה גדול בתקציב שנותר למחשב. ארצה לציין שחשוב לי שהצבעים של המסך יהיו טובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל עד תום. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, 144hz, כנראה אצטרך להתפשר על 1080p בתקציב כדי לקנות מסך עם gsync/freesync. 3. האם…
-
- 31 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
מחשב נייד - למה לא לקנות את אחד הדגמים הבאים https://www.newegg.com/Product/Product.aspx… https://www.newegg.com/Product/Product.aspx… ב-1500 ש"ח? ואם לדייק - לפי אתרי benchmark אין באמת הבדל גדול בתוצאות של מעבדי דור 2 ו--3 (ספציפית ה3720QM או ה3320M) לעומת ה6300U וכו'. ואז, אני יכול להשיג ממש בזול מחשב עם מעבד טוב, 8 ג'יגה זכרון ו128 SSDD. איפה החסרון? מה הקאצ' במעבדים הישנים (מלבד צריכת חשמל שהיא לא מעניינת אותי - המחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן) look at this https://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100006740%20600423157%20601283907%20601283906%20601283903%20600003982%20601283905%20601283909%2060…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר את החנות START- מחשבי גיימינג אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. for honor, overwatch battlfield 1, rainbow six siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080 P 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 144HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חייב 150 FPS נעול גם במצב הכי עמוס במשחק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-תקציב מקסימאלי 7k -לנצל את כל התקציב -חריגות של מקסימום 300 שח -שימוש: עיצוב גראפי וגיימינג - תוכנות: כל מיני תוכנות עריכה, עבודה מזדמנת ולא תמידית ומשחקים תדיר - השקט לא קריטי לי אבל שחשוב לי שיהיה עם מערכת קירור טובה ומסך טוב וגדול העדפה שלי 17 אינץ, אבל מוכן להתפשר אם ההבדל גדול על 15 - מעדיף כרטיס מסך nividia 1060+ לא הצלחתי להעתיק את ההודעה, אני משתמש דרך סמאטפון מקווה שזה מספיק פרטים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט מחפש מחשב שיעבוד לי חלק בלי תקיעות לשימוש יומיומי עם עבודה של כמה תוכנות במקביל. 1 ) מחשב עד 5000 שקל א ) אם אפשר לחסוך אז רצוי אך שלא יפגע בדרישות. 2 ) המחשב לשימוש של עריכה גרפית, עיבוד נתונים וקצת ממש תכנות. א ) משתמש באופן יומיומי במספר תוכנות במקביל כמו autocad, solidworks ועוד, וצריך שהוא ירוץ חלק. ב )גודל מסך 15.6-14 אינטש 3 )אין צורך בציוד היקפי 4 )רצוי זמן חיי סוללה יחסית ארוך 5 ) אין צורך להקפיד על שקט 6 )לא מתוכנן oc או שדרוג עתידי כלשהו 7 ) בעל מערכת הפעלה מובנית 8 ) קנייה מתוכננת עד סוף החודש 9 ) אין דרישה מיוחדת לחומרה או חיבור נוסף. 10 ) תכנות רצויות: icore7 u. כונן ssd , זיכרו…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תקציב: 3000 ש"ח יספיקו? אפשר לחרוג. אם מומלץ להגדיל תקציב אז זה גם אופציה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם טעיתי בפורום אשמח שהועבר על מנהלים למקום הנכון כי לא ידעתי היכן להעלות שאלתי זו. מחשב כדוגמת זה: https://www.amazon.com/ZOTAC-Skylake-i5-6400T-GeForce-ZBOX-EN1060-U/dp/B01M3062Z5/ref=pd_rhf_gw_p_img_1?_encoding=UTF8&refRID=3YQKNR8BDNTPFGP9SQPB&th=1 היכן החולשה שלו מול מחשב באותו רמת מחיר ובמפרט זהה אבל שולחני-רגיל עבור גיימר ? זה שהצליחו לדחוס אותו למארז קטקנטן זו עובדה !!! אבל היכן אני אתחיל לחוש מצוקה/צוואר בקבוק, אם בכלל ? (למרות שהמוצר הוא עובדה אני נדהם עד חוסר אמון למשל ביחס לספק כוח, במחשב שולחני רגיל הספק הוא ענק ! וזה לא סתם ופה במיני PC הוא מוזער תמיהתי חלה גם על שאר הרכיבים שבד"כ הם גדולים: לוח אם, כרטיס מסך או שמא כרטיסי…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
היי שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + ווירטואליזציה + תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V FIFA 17 וכו' .. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא כבדים במיוחד),תכנות וצפייה בסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).,++bluej,nootpad 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 home ,אופיס רצוי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?- בשבוע הקרוב. …
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין 2 הדגמים, המחיר כמעט זהה. Asus ZenBook UX310UA vs Asus Zenbook UX330CA ההבדל במעבד,ל M3 יתרון בשקט ובאורך חיי סוללה. ל I7 בביצועים. למרות שעל הנייר אין הבדל גדול בביצועים לפי מה שראיתי, אולי אני טועה. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט, לימודים, סרטים ואולי ממש קצת עריכת בפוטושופ לתמונות של הילדים. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. תודה נ.ב חוץ מזה עניין הגודל קצת מטריד, כרגע עובד על 14.1" והוא מעולה, האם 13.3" משמעותית קטן?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב טס לברלין עוד שבועיים איזה מפרט מומלץ ומאיזו חנות מומלץ לקנות שם . מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 שח . מה שימושי המחשב ?משחקים און ליין,אופיס ואינטרנט,פייסבוק,סרטים גודל המסך אזור ה 17 אינץ מעבד: מעדיף INTEL I5 או ברמה שלו זיכרון דיסק קשיח לפחות 500GB זיכרון לפחות 4GB 3DDR . האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב אך כן יש צורך בCD . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך להרכיב את המחשב אך מערכת הפעלה אני יתקין
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
למפרט שיש לי היום: e8400 @ 3.7GHz gigabyte ga-ep43t-ud3l Kingsotne ddr3 8GB 1333MHz HD 6870 Intel 128GB SSD Antec 600W אני מעוניין להחליף לוח אם ומעבד. יהיה OC. מהי האופציה המשתלמת ביותר היום? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט(מוסיקה,סדרות),תוכנות של java,nootpad,blue j ועוד..,גימינג ממוצע ( רד אלרט, פוטבוול מנג'ר ). תקציב: עד 5000.מחשב אמין אם אפשר,ווינדוס 10. אני מבקש את עזרכתם בכמה דברים: 1. איזה סוג מעבד יספיק לדעתכם?i5,i7 2.אני מתלבט אם נייח(מה אתם אומרים על all in one?_) או נייד .? אשמח להצעות למחשבים . תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח- אם כי המטרה היא לקנות באילת, כך שהמחיר שאני רוצה לשלם הוא עד 5500 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל- במידה וזה באמת משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +|- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE, ביחוד אפטר אפקטס, פוטושופ ופרימייר. תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואנימציה. (אופן שימוש הוא פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית לגבי מפרט למחשב VFX שמיועד במקביל לסימולציות עצומות ורינדורים כבדים מאד !! בעיקר בתוכנות : Vray - 3D-max - Realflow - FumeFX- Octane render - Houdini - Aftereffects התקציב שלי עומד על 23,000 ש"ח, להלן המפרט: FSP Hydro G 750W PFC Gold 80+ Intel Core i7 6900K / 2011-V3 Box Gigabyte GA-X99-SLI Retail Corsair Water Cooling H115i - לעבודה עם אוברקלוקינג 4X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 (לסימולציות כבדות מאדד) Samsung SSD 1.0TB 850 EVO 2.5" SATA III - למערכת הפעלה 2X - WD 4.0TB 64MB SATA3 Red NAS WD40EFRX 9 - לשמירת cache של סימולציות ורינדורים Nvidia TITAN X 12GB Pascal - לסימולציות ומנועי …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש ספק כח שקט ואיכותי. מצאתי את Corsair SF450 SFX שהמאוורר בו נסגר כשהעומס נמוך אבל אבל הוא קטן לקייס שלי (ATX) וגם אני חושש שהמאורר 92mm שלו יהיה רועש כשהוא יתחיל לעבוד. מישהו מכיר ספק אחר איכותי ושקט? עדיף כזה שסוגר את המאוורר מתי שהעומס נמוך.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מארז fractal design define r5, ציוד היקפי וssd וhdd כל השאר צריך חדש. אני מתכנן לקנות את ה1080ti אבל אחכה את הכמה שבועות שצריך עד שיגיעו הדגמים הנוספים עם הקירור המוצלח יותר, מעריך את זה בכ4K וזה כלול ב13K תקציב (אחרי הכרטיס מסך נשאר 9) מצורף פירוט. תודה רבה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, כמובן שלהוסיף סכום גדול על שיפור של 2% בביצועים זה מיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, זה כבר תקציב גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכוון למשחקים החדשים לדוגמה For Honor. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לציין שאני לא איזה גיימר כבד אני סך הכל מתכוון לשחק משחקי mmorpg.open world מסויימים כמו Blade and soul Revelation online . Bless . ffxv ומשחקים דומים ואני לא בטוח שאני צריך מחשב חיה מי יודע מה בשביל זה אז אם אפשר קצת עזרה בבניה של המחשב ולא חייב לנצל אלא אם כן יש צורך
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
היי, קרוב משפחה שלי מעוניין לקנות mini PC אשר מטעמי מקום ישמש כמחשב שולחני עבור גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, האזנה למוזיקה וצפיה בסרטים של 1080P. התקציב למחשב הינו כ- 1000 ש"ח עבור barebone, אני כבר אדאג לו ל ssd ו ram. מאוד חשוב wifi חזק ואפילו עדיף עם אנטנה חיצונית. לא חובה אבל נחמד אם יהיה vesa mount. אם יש המלצות לרכישה מאמאזון זה גם טוב. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל הפורומים הנוגעים בדבר (מחשבים ולוחות אם) כאן,והסקירות של הלוחות / מחשבים/ המלצות אחת החברות הבולטות היא Asrock, למה? על פי הניסיון שלי, כאשר קניתי מחשב עם לוח של החברה הזו, וגם חמי שקנה באותה העת לוח אחר של החברה הזו, אני קיללתי את היום שנגעתי והסכמתי לשמוע למוכר לנסות את החברה (מספר חודשים לאחר הקניה החנות נסגרה) הצרות שהיו לי עם המחשב (תושבות הזיכרון, ציפצופים לא ברורים וכו') ובאותו הזמן אני הייתי אחרי כ 15 שנות ניסיון כטכנאי מחשבים (כמובן בעיות שונות גם לחמי) חברת בת של אסוס? למה לאסוס להקים לה מתחרה? אלה אם היא נפתרת מכל הבררה של אסוס דרך אסרוק היה לי נסיון טוב עם MSI, עם INTEL, אסוס, וכמובן gigabyte שאני מאוד מחבב (סוס עבודה אמין לאורך זמן) …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, סטודנט לחשבונאות אין צורך בעיצוב גרפי, חשוב שיהיה מהיר נייד עם סוללה טובה, אין צורך בגיימינג כבד אך כן חשוב לי שאם אני ארצה להתקין משחק כמו פיפא או משהוא כזה אני אוכל להריץ בכיף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. - ניתן להגדיל תקציב עד 1500 ש"ח ללא תוכנות בכלל וללא ציוד הקפי לא ארצה לחרוג מסכום זה. - המחשב לא מיועד לגיימינג אלא לשימושי אינטרנט בסיסיים, עבודה משרדית וסטרימינג של HD video לטלויזיה ברשת ביתית. - כרגע המסך איננו HD אך כנראה ישודרג ל HD בגודל ''22, הטלויזיה שאליה ארצה להסטרים וידאו היא בגודל ''42 ו-FullHD - הקנייה בשבוע הקרוב. להלן ההצעה: - Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 Tray - Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler - Asus H110MK LGA1151, Intel H110, DDR4, PCIE, VGA, DVI - HyperX FURY 4GB DDR4 2133MHz CL14 - Intel HD Graphics 530 - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III - On Board 5.1 Channel Audio …
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-