ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
תצורת המחשב הנוכחית שלי לא טובה לי ואני רוצה להתחיל להרכיב מחשב שיתבסס על ביצועים שקטים מפרט המחשב: Gigabyte GA-7N400L AMD Athlon XP 2600+ Barton @ 2244MHZ (204X11) Coolermaster Aero7lite WD Caviar JB 120GB 2X256 400MHZ Generic , 333MHZ GeiL ATi Radeon 9500Pro with VGA Silencer3 @Core: 340 Mem :301 vantec nexus fan contoller יש לי מארז סימבדה מעצבן ורועש (רעש של מאווררים, רעש של זמזום) אני מעוניין במארז שקט (התקציב למארז בלי ספק - משהו כמו 500 שקל) חשבתי על antec sonata , אבל אנימעוניין במארז בעל מימדים קטנים : antec overture , מארז שוכב, שמתאים ל standart atx וכרטיסים רגילים, קראתי עליו ביקורת שבה נאמר שהקירור במארז הזה גרוע והמעבד שם הגיע לעליה של איזה 20 מעלות הבד…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש באפשרותי לרכוש מעבד Intel Core i5 760 Tray mhz2800 KB8192 64bit בכ-800 ש"ח מחבר, עד כמה הוא חזק וחדש למשחקים ? לא חובה לשחק על מקסימום רזולוציה .. אני רוצה להשקיע כ- 3000-3500 ש"ח . איזה מחשב עדיף להרכיב עם מעבד זה . http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768847 המחשב הוא לשימוש כללי ולמשחקים , הסכום לא כולל מסך [ יש לי מסך 17 אינצ' ] של SAMSUNG SYNCMASTER 971P תודה מראש על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מיפרט למחשב שלם נוסף שיהיה בחדר אחר ואני אשתף את החיבור אינטרנט באמצעות Router. הדרישות: - מיועד בעיקר לישומיי Office ולאינטרנט. - מסך LCD17". - להתמודד ברזולוצייה Native של המסך 1280X1024. - HD 40G נראה לי מספיק. - 100% אמינות. לגביי המסך לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות, או ה-NU LCD Monitor 17" QL-711V שעולה 1520, או ה-LG1710S שעולה 1750. נשאר בערך 1900 ש"ח ל-Barebone... המיפרט הכי זול במיפרטים המומלצים: אפשר לחסוך בHD ולקחת 40G. לקחת זיכרונות זולים יותר או ג'נריים (אני לא מתכנן OC). יש לי כבר צורב וכונן CD, אז אולי אפשר לחסוך גם בזה רק שהם ישנים אז אני לא יודע אם כדאיי. ובנוגע למעבד Barton 2500 עולה 100 שקל יותר, אני לא מבין למה צריך מיפרט ע…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יצא לי קצת להסתכל ופחות או יותר לבחור את מה שאני מעוניין בו מבחינת המפרט, אבל אני לא בטוח לגמרי אם כל החלקים מתאימים או בזבזניים ומיותרים ורציתי לבדוק איתכם בנוסף אני גם מתלבט איזה מארז כדאי לקחת וחשבתי שתוכלו לעזור לי פה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31300[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]18914[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר מעבר לדירה חדשה אני צריך מחשב חדש. החלטתי שאם כבר אני קונה מחשב אני יאפשר לעצמי לשחק קצת משחקים שאהבתי מאוד לשחק פעם(משחקי אסטרטגיה). אז עיקר הרעיון של המחשב הוא אינטרנט וקצת משחקי כדוגמת starcraft 2. עיקר השימוש במחשב יהיה הורדה של תכני HD וגלישה באינטרנט וקצת משחקים. תודה לכל העוזרים!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה מה עדיף לקנות מעבד amd 2800+ עם כרטיס מסך ?xfx 6800 128MB של pine או להשקיע במעבד amd athlon64 3000 עם כרטיס מסך radeon 9800pro של MSI תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קודם כל, אין לי הרבה ידע בכל התחום הזה. יש לי מחשב עם כזה מפרט: Intel Pentium 4 2400 MHz (12X200) 1024 RAM GEForce 6600 GT 256MB (AGP) אם אתם צריך עוד משהו שאני אכתוב במפרט תגידו כי אני לא ממש יודע מה... בכל מקרה המחשב הזה לא סוחב לי משחקים כמו שצריך, עד לחודש האחרון שאת המשחקים החדשים הוא כבר ממש מעלה באיטיות ברזולוציה מאוד נמוכה. אני צריך לדעת בתכלס כמה אני צריך לשלם כדי שהמשחקים החדשים יעלו לי כמו שצריך, ברזולוציה גבוהה, אני לא יודע להגיד לכם תקציב, בגלל שאני לא יודע כמה כסף אני צריך לשלם בערך. ואני צריך גם שתפרטו לי בבקשה מה אני צריך לקנות. כמובן שזה לא כולל מסך וכל השטויות האלה, רק לשדרג לי את המחשב בצורה כזאת שמשחקים יעלו לי על רזולוציה גבוהה. אם זה לא מתאים לפורום …
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4 - 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות (לא וידאו), תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיוצאים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על המפרט לכלול גם מסך 23 - 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב....... ניסיתי להרכיב מפרט באתר של סקי פי סי אבל הוא יצא קצת יותר מידי יקר......... התקציב שלי הוא 5500 ש"ח גג..... ופה יצא לי 6600...... איני מעוניין בהארד דיסקים מארז שיהיה שקט לא ממש מעניין הצבע והחלון, עדיף כמה שיותר צנוע ואיכותי. לא בחרתי קירור למארז ולמעבד אבל רצוי ששניהם יהיו שקטים במסך אני מתלבט אולי יש מסך טוב לגיימרים שעולה פחות? עכשיו מה עדיף לי שני כרטיסי מסך 8800 GTS או 8800 GT אני חושב שעדיף ללכת על הGTS כי בסוף המחיר גדול כולה ב50 ש"ח אבל הביצועים בהרבה יותר..... אולי עדיף לי 8800 GTX יחיד או 9800 GTX???? בזאת אני צריך עזרה עכשיו המטרות להריץ משחקים כבדים על HIGH ........ (חחוץ מקריסיס ....זה צריך 9000 ש"ח) רזולוציה 1680* 1200 וקצת עבודה ב3…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
המחשב אמור להיות למשתמש ביתי ממוצע (משחקים+גלשיה והורדה) יש לי כבר את רוב החלקים מהמחשב הישן (כוננים, ספק, ציוד הקפי) אני צריך מעבד חדש לוח אם זיכרונות (2G) וכרטיס מסך שיחזיקו לאורך זמן. תודה מראש דורון
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזאת נראה כמו משימה בלתי אפשרית אבל אני חשבתי על דבר כזה... 805D + לוח תקציבי 1 ג'יגה זיכרון , 80GB HD וכרטיס מסך שלא יחנק... מסך CRT פשוט (וטוב...) וכל השאר יכול להיות ג'נרי... אם יש לכם הצעות לשיפור אשמח לשמוע או מפרטים לדוגמא אני ישמח תודה מראש, מאור.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, קראתי לא מעט בפורום שלכם לאחרונה, והייתי שמח לקבל כמה הצעות למפרט, מכיוון שיש כמה תחומים שאני כבר לא עוקב אחריהם היום. אני מעוניין במחשב שיחזיק לכמה שנים (כמובן עם שינויים ותוספות כשצריך כמו זכרון/HD/כרטיס מסך וכדומה). זאת אומרת שאני רוצה board, מארז ומעבד טובים שיחיזיקו לי לפחות 2-3 שנים, אני מעוניין שיהיה יחסית שקט וקירור טוב גם חשוב לי (שוקל קירור מים אם המחיר סביר). אני מתאר לעצמי שאני יכול לתאר את עצמי כחצי gamer במקרה הטוב ככה שלא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש (אני שוקל את ה ATI 1950xt או משהו תואם של nvidia). לא צריך מסך (משתמש ב SyncMaster 730B), לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן OC (אין לי סבלנות, זמן או חשק להתעסק עם זה). השימושים של המחשב אם זה יעזור לכם להרכבת …
-
- 14 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברה לאחי יש בר מיצבה והבטיחו לו מחשב חדש.. אך המצב הכלכלי בבית לא מי יודע מה! :'( והתקציב המשוער למחשב (לא כולל מסך הוא בערך 3500ש"ח (אולי יהיה אפשר להגיעה ל4000 אבל זה המקסימום!!!) עכשיו,לאחי לא איכפת מOC ,מודינג וכל השטויות.. והא בכלל לא גאון גדול במחשבים, אז המחשב הוא בעצם בשבילו מכונת משחקים!!! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אשר יסחוב כל משחק קיים עד היום (אולי לא על BEST PERFOMENCE.. אבל שירוצו חלק!!!) שימו לב המחשב צריך להיות בלי מסך,עבר,מקלדת,רמקולים. -אני חשבתי אולי שאם להתמקד בקטע של המשחקים אז אפשר לחסוך במארז,הארד דיסק (40 GB יספיקו!),לוח אם,מעבד,כרטיס קול שיהיה און-בורד.. (מה דעתכם על כל זה?) -אך היתי רוצה שיהיו לו במפרט כרטיס מסך חזק! מה דעתכם ע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שתרכיבו לי מפרט עד 5500 שקל...!! הוא לצורך מישחקים ותוכנות ואינטרנט... !! תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום כולם !! אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט לאח שלי... המפרט יעמוד בתג מחיר של 5000 אלף רצוי שהמחירים ילקחו מPCH אמממ אני צריך הכל כולל הכל.. עכבר , מקלדת ,מסך,פלופי או בקיצור הכל... אמממ בקשות מיוחדות... זה שיכלול קורא DVD וצורב זהו בסה'כ המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט משחקים ופה ושם סרטים... המפרט שאני חשבתי עליו נכון לעכשיו הוא... AXP-2600 Asus-A7N8X Kingston 256Mb 3200 X 2 קירור-וולקנו 6 הארד דיסק-ווסטרן 80 ג'יגה עם 8 מגה באפר ראדון 9200 צורב פלקסטור*48 פלופי ומסך LG F700B אם יש לכם הצעות יותר טובות\שיפורים או תיקונים אשמח לשמוע אותן... בתודה מראש לירן
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים - לגיימינג (מחשקים כבדים) התקציב - 3500 ש"ח ציוד היקפי - אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים (מצידי הבסיסים של מיקרוסופט) אוקיי אז כבר יש לי בסיס: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 White Oem Gigabyte ATI Radeon HD4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Model 44022/R485ZL512H סה"כ מחיר של הרשימה שהבאתי: 3037. אז 2 דברים: האם הבסיס שהבאתי טוב? איזה ספק ומארז לצרף? תודה רבה, דניאל
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
צריך בבקשה עזרה בהרכבת מפרט אבל רק של מעבד (AMD אטלון או אינטל פנטיום , לא סוגים אחרים) , לוח אם , זיכרון , צורב DVD , מארז וכרטיס מסך. המחשב בעיקר לעבודה משרדית אבל בכל זאת שהכרטיס מסך לא יהיה ממש חלש. ועם TV IN\OUT. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הי חברים,שוב אני מגיע לכאן לקבל המלצה על מפרט, רק שהפעם זה לא בשבילי והשימושים טיפה שונים. 1. התקציב הוא 4500 ש"ח לכל היותר 2. המחשב ישמש בעיקר ללימודים,אינטרנט ומולטימדיה (סרטים וסדרות באיכות 1080p) וזה החלק הבעייתי: לכאורה אפשר להרכיב מפרט נהדר לשימוש משרדי בכ-3000 ש"ח; הבעיה היא שלצפייה איכותית בHD יש צורך ב...(וכאן כבר אין לי מושג). 3. מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. מסך 2x" איכותי ובריא (המחשב ישמש כתחנת עבודה, כך שיש צורך במסך שלא יזיק לעיניים בצפייה ממשוכת) 5.כונן HD פנימי 1TB 7200RPM 6. כונן HD חיצוני 1TB (אם ניתן) 7. מעבד i5 לכל הפחות או האלטרנטיבה המקבילה של AMD 8. כמה שיותר RAM שניתן 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות 10. חנות באזור חיפה יהיה פלוס, אבל לא מ…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום =],אני סוף סוף קיבלתי את המשכורת שלי ואני רוצה לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים עם המחשב הנוכחי,אני מיתכוון להשתמש במחשב החדש בעיקר למשחקים ולגלישה באינטרנט ואני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום על high ויחזיק לקצת זמן,אני מקווה שבתקציב שיש לי זה אפשרי ואני רוצה שתעזרו לי בהרכבת מפרט. אני יכול לחרוג מהתקציב ב300 ש"ח ואני לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים,מקלדת,מסך) וכל התקציב ילך למחשב עצמו. המסך שלי הוא AOC 22' 210S והרזלוציה המקסימלית שלו היא 1680x1050,האם זה בסדר? זה יריץ משחקים טוב? או שאולי אני צריך לשדרג את המסך? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב =] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הרבה מחשבה הבנתי שתקציב של 2000שח לא יספיק לי לקניית מחשב מספיק איכותי ויתאים לצרכים שלי. אני צריך מפרט למשחקים בלי OC בלי ציוד הקפי המסך שלי 19'. לפי מה שהבנתי KSP חנות לא מומלצת לקניית מחשב, לכן ראיתי שהרבה כאן ממליצים על IQPC, מה אתם חושבים? עדיפות: מחשב AMD כ.סמך NVIDIA, אני חושב שזה השילוב הכי טוב גם מבחינת כסף (AMD זול) גם מבחינת ביצועים. תקנו אותי אם אני טועה. ראיתי באתר IQPC שכל המעבדים בסוף רשום אצלם BOX למה הכוונה?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מפרטי מחשב המיועד בעיקר למולטימדיה.... לא ממש למשחקים אבל לצפיה איכותית של וידאו כן... חשוב לי מעבד וזכרון חזקים וכמה שיותר מהירים.... שיהיה מחשב שקט ומאוורר... דיסק קשיח אמין ושיוכל להכיל קבצי מולטימדיה רבים.... לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין שתרכיבו לי מפרט שיתמוך בHD ובDX10 שיהיה לפחות 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך סביר שיסחוב רזולוציות גבוהות ומשחקים נורמלים. המפרט ישומש לצפייה בסרטי HD וסרטים באיכות גבוהה ושימוש בפוטושופ ועוד כל מיני תוכנות עיצוב שונות. לשים דגש על זיכרון רב וכרטיס מסך תומך בכל הפיצ'רים החדשים לא צריך הרבה מקום(160 יספיק). לא חייב כרטיס מסך ב800 שקל כי אני לא הולך להשתמש בו למשחקים אלא להרצה של רזולוציות גבוהות(מסך 24 אינץ) וצפייה בסרטים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט יש לי כבר מסך,צורב DVD, ושאר הציוד היקפי.(במפרט שיהיה מארז פשוט מאוד בצבע שחור) תודה רבה לעוזרים אני מקווה שאפשרי להרכיב מפרט לפי הדרישות הבאות.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מתעד לקנות מחשב חדש שיכולל מסך 17'' + צורב + כונן 1.44 + HD 80 GIGA אלו הדברים הקטנים. ולגבי הדברים החשובים : א) אני מחפש המלצות ו/או הארות לגבי לוח אם ומעבד - מתלבט בין AMD לINTEL מחיר לעומת תועלת. ב) קראתי את המפרטים המוצעים באתר אך המחשב לא הולך להיות מחשב משרדים וגם לא מחשב משחקים עם גרפיקות מתקדמות ולא הבנתי את "מחשב מסיבות רשת" אך כן חשוב שיהיה אמין ,בוא נאמר מחשב בינוני לטווח ארוך, תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-