עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. אני התחלתי ללמוד השנה הנדסת תוכנה ואני מחפש מחשב נייד לתקופת התואר. הדרישות שלי מהמחשב הן: מעבד i5 (יהיה יתרון למעבד m לעומת u לשימושים שלי?) זיכרון לפחות 8 ג'יגה (אפשרות הרחבה ל 16 יתרון!) כרטיס מסך אני ארחיב בהמשך מסך בין 13 ל 15 אינץ' fhd (ציפוי מט יתרון!) מסך מגע לא היה לי ופה אני שואל אותכם האם זה נחוץ או גימיק בלבד? ssd כמובן של 256 ומעלה. משקל לא יותר מ 2 קילוגרם. לגביי יציאות- usb 3 חובה. usb type c יהיה יתרון לעתיד אני מאמין אז אם יש אפשרות זה יתקבל בברכה. בנוסף צריך שהוא יתחבר למסך שיש לי בבית dell p2414h. התקציב הוא 5 במקרה שהמחשב לא יכלול כרטיס מסך. אם המחשב יכלול כרטיס שמאפשר להריץ משחקים כמו 960m אז ניתן לעלות בעוד 2k כי אז אוכל למכור …

2. Started by miro,

שלום לכולם, יש לי מחשב של אסוס (דגם בכותרת) כבר יותר משנתיים וחוץ מבעיות צפויות כמו סוללה חלשה וזה שהמחשב נהיה יותר איטי, בשבוע האחרון התחילה בעיה חדשה קצת יותר קריטית. גיליתי את הבעיה תוך כדי ששיחקתי במחשב (אני מניח שזה קשור לכך שהמשחק קצת כבד ודורש הרבה מהמחשב...) בפעמים הראשונות עלה לי מסך כחול של בעיה בכרטיס מסך. מסך כחול הופיע בערך 5 פעמים ובגלל שהמחשב אתחל את עצמו מהר אני לא בטוח שכל הפעמים הופיעה אותה בעיה. כתוצאה מכך הרצתי סריקת אתחול לוירוסים, סריקת maleware, עדכנתי את הדרייברים של המסך, שיניתי הגדרות למשחק, ניקיון של קבצים ורג'יסטרי עם CCleaner ואיחוי כוננים. בהמשך לזה, התחלתי לכוון מאוורר על המחשב כשאני משחק או רואה סרטים ובעקבות כל הדברים האלה הפסיקו להופיע …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. זה המפרט שאני חושב לקנות: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מאוור EverCool Buffallo Socket 1156, יחידות 1 ₪87 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1617 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by WalkOnFire,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? :אינטרנט סרטים ומשחקים, רזולוציה טבעית 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא כולל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מבין בזה,מאמין שלא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 9. מאיזו חנות אתם …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית הכי פשוטה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). teamviewer, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by yehmer,

שלום <b style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: right;"><br>* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים<br>* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3- 14, מסך מבריק,<br>* רזולוציית המסך? לא חשוב<br>* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת<br>* משקל רצוי? קל משקל<br>* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות ומעלה<br>* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא<br>* Bluetooth? כן<br>* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, אבל לפחות ssd-256 ,hdd-500<br>* כונן אופטי? לא <br>* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא<br>* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות גבוהה שכן<br>* ה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Deddy,

יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה המחשב הוא של סמסונג דגם NP700Z5C-S03ca, דיברתי עם היבואן של סמסונג והם אומרים שהם לא יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב אז אין להם חלקי חילוף. מאיפה אפשר לקנות מסף להחלפה? אני מפחד לקנות משהו לא מקורי שלא יגיע לי מסך באיכות זוועתית, ראיתי בEBAY כמה מסכים, על כולם כתוב שהם A+ וכו' אבל לא שהם מקוריים... יש סיבה להתעקש לחפש משהו מקורי? ואם כן אני אמצע, זה יעלה הרבה יותר? בנוסף, יש באיביי מכירות של כל החלק של המסך - כולל הפלסטיקים וכל ה"חצי" העליון של המחשב, ויש מכירות של רק המסך הפנימי עצמו, כשהייתי במעבדה של היבואן הבן אדם שם אמר שאי אפשר להחליף רק את המסך וצריך להחליף הכל אז אין להם ושאני אזמין באינטרנט ואביא להם והם יתקינו, אבל ה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Justlog,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 נשמע סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הTriple A, The witcher, Rainbow Six Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהו…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב וחנות אמינה שאפשר לסמוך עליה בירושלים.....לא חנויות כמו אייבורי

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by barchuk,

* מטרות המחשב? תכנות, משחקים בעיקר קלים למשל פיפא, צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף שיהיה קטן 13.3 - 14 כיוון שאני נוסע הרבה במהלך היום ברכבת וכאלה ואני אשמח להשתמש בו האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו סטנדרטי יספיק (4-5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אני מעוניין בSSD אז כנראה שאת המדיה אשמור בכונן חיצוני * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או היברידי (בשאיפה להתקין Win8) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאדריכלות נוף - תוכנות אוטוקאד , סקצאפ , פוטושופ , ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חייב להיות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא במחיר איכות ועבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by losarihetze,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים,הרצה של מכונות וירטואליות,עבודה משרדית,סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: hyper v ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 18.5 syncmaster sa100 samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)-לא …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי, היום מחובר לטלוויזיה בחדר שינה NUC דור 7 עם I3 ו 8GB ראם. הוא קצת חלש לשימושים שלי ( Visual Studio (בשביל תיקון דברים נקודתיים ולא עבודה שותפת), עבודה משרדית ולפעמים משחקים קלים כמו WOW). חשבתי להחליף אותו, הפתרון הכי קל יהיה לקנות NUC דור 8 (מחכה שיצא), אבל אני לא בטוח שזה הכיוון הנכון. אם לא אלך על NUC, אלך על מחשב במארז קטן בהרכבה (את החלקים אזמין מאמזון). הבעיה שהמחשב יצטרך לשבת על הרצפה ואז הכבלים יצטרכו להגיע אליו ולצאת ממנו, מה שיכער קצת את החדר אבל אני יכול לסבול את זה. השאלה אם מבחינת ביצועים ועלות כספית, האם זה הבדל משמעותי. עריכה: ראו תגובה 4 שלי, שם הוחלט על מערכת מחשב חזקה בשונה לגמרי ממה שחשבת…

14. שלום חברים, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה אזרחית. הנה הדרישות: * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע, עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חושב שקריטי לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2KG פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מעדיף שיהיו כמה שיותר יציאות למקרה הצורך * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HD…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אז ככה אנשים אני צריך מחשב רק את המחשב כלומר : בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר בלי רמקולים בלי סי די רום בלי מודם בלי פלופי דיסק ובלי צורב.. אפשר לחרוג טופ טופ עד 4000 שקל .. מעבד אי אמ די בבקשה..! תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by zvikaz,

שלום לכולם. אני יודע פחות או יותר איזה מפרט אני רוצה: נייד, מסך 15 מעבד I5 זכרון 8G כונן SSD+HDD משהו כזה: https://www.pc365.co.il/product-14343-Dell_Vostro_5568_V5568_5103_במלאי רק עם תוספת HDD של 1T. כל זאת יוצא 3400 ש"ח, ואני מוכן גם להוסיף עוד כמה מאות שקלים. הבעיה, שחשוב לי שהמקלדת והמשטח מגע יהיו נוחים, ושה"סך הכל" של המפרט יתבטא במחשב בצורה נעימה. באופן כללי אני מעדיף סדרות עסקיות. יש לי ThinkPad ישן מהעבודה, ואני מאושר ממנו. הייתי שמח לקנות משהו דומה הביתה. קראתי ביקורת על הווסטרו הזה https://www.notebookcheck.net/Dell-Vostro-15-5568-Core-i5-7200U-Full-HD-2017-Notebook-Review.195582.0.html …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by roi007,

אני לקראת רכישה של המחשב הנ"ל הוצא לי דגם זה עם הרכיבים: http://ksp.co.il/?uin=21400 . רציתי לדעת אם ההצעה היא טובה, ואם כדי לבצע שינויים ברכיבים? התקציב שלי הוא 4500. אולי מישהו יודע עם איזה כונן SSD מגיע הנייד ועד כמה יש הבדלים ברמות הכוננים של חברות שונות בנפחים אלה? תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אוקי היי אז אני צריך מפרט למחשב שהוא בעצם למשחקים והתווך מחירים הוא: עד 4500 ש"ח אפילו אפשר להגזים ויותר... אז מה שאני לא צריך זה מדפסת וחשוב מאוד היום קניתי מסך viewsonic VE 710s אז כמובן בלי מסך ואני רוצה כרטיס מסך תותח למשחקים כמובן! ואני לא צריך כל צורב. ועוד משהו שהמעבד יהיה של אינטל פנטיום 4.. אז בבקשה ותודה!

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. די מיציתי את המפרט בכותרת. אמרתי לו שזה לא שפוי לחלוטין להוציא כל כך הרבה כסף על מפרט למשחקי מחשב, אבל הוא גיימר מוחלט וככה הוא רוצה את זה. סומך עליכם שאכן לא תנצלו את כל התקציב. לדעתי - יש פה מקום ל-3770K, מערך SLI של שני GTX 670, לוח אם עם שני PCI-E 16X, SSD של 128GB למערכת הפעלה. כמובן 8GB RAM מהירים (שאני יודע שמשפרים ביצועי מעבד עד 2133MHz). יש לו כבר קשיח של 2TB, אז לא צריך. מלבד זאת - עכבר גיימרים, מקלדת סבבה. תתפרעו

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Oranl,

היי, זקוק לעזרתכם.. כאמור בכותרת - נדרשת מערכת מחשב למסחר בורסאי כבד ב-3K. העבודה על המחשב תהיה רבה ורציפה, תוך הרצה במקביל של תוכנות שונות למסחר בבורסה ובמט"ח. הדרישות העיקריות שניתן לסמן כרגע הן: אפשרות לחיבור של 4 מסכים בגדלי 24-22 אינץ' (דורש 2 כרטיסי מסך?). כונן SSD גדול (250GB). נפח אחסון גדול בנוסף (3TB). הרכבת המפרט ב-KSP (יירכש באילת). ניתן לחרוג מהתקציב בכ-300-200 שקלים.. אין צורך כרגע בציוד היקפי כלל. כמובן שלא מתוכנן OC. אשמח לשמוע הצעות כי אני לא בטוח איזו מערכת עשויה להתאים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by rafi1212,

מפרט : מעבד : Intel Core i5 3570K@4.2Ghz קירור למעבד : Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם : MSI Z77A-G45 מארז : Fractal Design Define R3 ספק : Seasonic S12 620W PSU זכרונות : Kingston 8GB 1600 דיסק קשיח : Seagate 1TB Hard Drive 7200RPM כרטיס מסך : Gigabyte HD7950 Windforce [h=1]מסך מחשב Dell U2312HM ‏23[/h]המחשב נרכש בחברת TMS ועבר אוברקלוק למעבד ע"י החברה עם כל הבדיקות . יש בידיי את כל הקופסאות , והמחשב שמור מאוד . המחשב נקנה לפני שנה ו 8 חודשים . במחשב מותקן כרטיס הקול asus xonar d2x שמשמש אותי נהדר , לרציניים אני מוכן לתת אותו כמתנה .

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by lompy,

מעבד פנטיום Intel PentiumConroe Core 2 Duo E6300 1.86G 2MB LGA 775 64Bit 1019 שקל לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 PCI-e 855.40 שקל כרטיס מסך Geforce 7600GS 256 Mb Retail 562.88 שקל דיסק קשיח Western Digital 250GB WD2500KS SATA II 7200 RPM 16MB 421.05 שקל זכרון Geil 1Gb Dual Channel Kit DDR2 800 684.49 שקל סה"כ :3,543.20 כולל מע"מ:4,092.39 לא צריך צורב וציוד הקפי צריך המלצה למארז מ http://www.goldtop.co.il בלבד מיועד לתיכנות וOC לא למשחקים אשמח לשמוע הצעות לשיפור וגם מפרטים מחניות אחרות

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום! אני צריך את העזרה שלכם למכונת משחקים / פיתוח תוכנה מלאה כולל ציוד היקפי. המכונה תהיה בעיקר למשחקים וקצת עבודות פיתוח עם אפשרות ל OC בהמשך. כמו כן אני אני זקוק לציוד היקפי מלא (עכבר, מקלדת, רמקולים). מסך כבר בחרתי, אני אקנה את ה DELL 2407 אז המפרט צריך להתאים למסך. דבר אחרון, אם תוכלו גם להמליץ על חנות באיזור המרכז, עם שירות מעולה. תודה רבה, גלעד

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Or3,

ככה רשום בדף שקיבלתי - לא רשום לי מה זה מה, אבל אני אנסה לרשום מהידע הכללי שלי. עריכה: שלא תתבלבלו, אני מבקש הערכת מחיר כי קניתי את המחשב לפני שנתיים שלוש! IPC Superlative ספק כוח - Super ATX 300W For P4 לוח אם - Intel 845GEA HT (FSB 533) DDR333 +2 USB 2.0 מעבד - Intel P4 2.4GHz BOX זיכרון - Micron 256MB DDR דיסק קשיח - Hardisk IDE 60GB 7200 RPM כרטיס מסך - Geforce 4 MX 440 128M DDR AGPx8 + TV Out כרטיס קול - Sound Blaster 3D 128 Wave O.B צורב - ARTEC CD-RW 52-24-52 כונן דיסקטים - Floppy Disk Drive 3.5 1.44MB מסך - Jetway LCD 17" LCD-TFT Monitor יש לי גם סטיק נוסף של זיכרון, מקלדת ועכבר. אבל אני בנתיים מעוניין רק לדעת כמה המפרט שהבאתי עולה בערך כיום, כי אני רוצה לקנות מח…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 בלי חריגה של שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רשימה ארוכה של משחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים