עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=25150 מה דעתכם? טוב? לא טוב? מה טוב או מה לא טוב? תודה!

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, משחק פה ושם, קצת עריכה גרפית, שמיעת מוסיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יותר מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק איזה 3 שעות בממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 750 -500 HDD * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. חשבתי על משהו כזה: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,445 ש"ח Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan 285 ש"ח Gigabyte GA-P35C-DS3R Intel® P35 Express Chipset LGA 775 776 ש"ח OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK 480 ש"ח Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS 430 ש"ח Palit GeForce 8800GT 512Mb 1,380 ש"ח LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 185 ש"ח NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 425 ש"ח Corsair HX Series 520W PSU 646 ש"ח Linksys 802.11G PCI Network Card WMP54G 219 ש"ח סה"כ 6,271 ש"ח המפרט הורכב מפנדה, כי אני דיי מוגבל בנוגע לאפשרויות קניה, וזו החנות היחידה…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב. 10. האם…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: i7-8700K Z370XP SLI לוח HX424C15FB/16 HYPER-X FURY AIR 740 מארז TX850M 80+ GOLD Modular סה"כ 4,200 ש"ח. לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקיפי. לא מיועד ל OC. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Mikel,

הי, קניתי כבר מארז + ספק בבאנדל מהקבוצתית: Fractal Design Define R4 + Seasonic X-660 כמו כן יש לי כבר HDD ואני אקנה SSD, כנראה Crucial M4 256GB. מה שמשאיר את כל השאר (אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה) התקציב הוא 3.5-4K, למרות שנראה לי שזה הרבה - עדיף לא לחרוג אבל אפשרי במידת הסביר. השימוש הוא למשחקים ותכנות, אבל משחקים הם כמובן אלו שידרשו יותר משאבים מהמחשב. כרגע מדובר ב- Guild Wars 2 ברזולוציה של 1920x1200. התכנון העיקרי הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואני מתכנן לעשות OC קל (בעיקר למטרת ההתנסות, יש מצב שאני אעדיף את השקט). דרישות נוספות ותכנון לעתיד: 1. USB3 (אם זה לא מובן מאליו). 2. אני חושב לקנות HD7850 ולוח אם שיתמוך ב-CrossFire כדי לאפשר שדרוג בעתיד - אתם…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש ( המחשב הנוכחי שלי (נייח) חוגג השנה 9 ) אשר אוכל להשתמש בו למטרות הבאות: 1) שימוש בתוכנות השונות של אופיס (כמה במקביל) 2) גלישה באינטרנט (כמה שיותר לשוניות פתוחות) 3) צפייה בסרטי HD בצורה חלקה 4) גיימינג בינוני - כבד (קצת פחות קריטי) 5) האזנה למוסיקה חשוב לי שיהיה למחשב: 1) זיכרון ROM בעל מהירות 7200 בנפח גדול כמה שאפשר (אני מעריך שלא אצטרך מעל TB אחד אבל אם יש יותר אז מבורך) 2) לפחות שתי כניסות של USB 3 3) רמקולים מובנים איכותיים יש לציין שרוב הזמן אני ליד שקעים כך שטעינה (במחשב נייד) לא מהווה טאבו. אני מתלבט בין האפשרויות - מחשב ALL IN ONE או מחשב נייד לגבי המחיר: 6000 ש"ח כאשראני יכול להוסיף כ 500 נוספים אם זה יהיה שווה את ההוצאה. מה דעתכם ע…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו ואו סקיירים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Eliaho,

EPOX 8K5A3+ KT333 NEW אספקה מיידית 735 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 ש"ח Altec Lansing AX 3021 ש"ח corsair 512MB PC333 DDR C2 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN ש"ח Antec High Performance 1080B AMG אספקה מיידית - ספק כוח : Antec TruePower 480 Watt ש"ח סה"כ 8400 שיפורים במסגרת התקציב אפשריים תודה ד"א אני מתכנן מודינג ואולי אוברקלוקינג עתידי

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לאחר התייעצות קודמת בפורום, עיון במידע בפורום וברשת בכלל - שבתי לפה מעט יותר ממוקד. כמו שציינתי בעבר, אני מתחיל ללמוד תואר הומני, כך שאצטרך ככל הנראה מחשב בעל סוללה חזקה, מקלדת נוחה ומסך 13-14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, יישומי אופיס ואינטרנט, צפייה בסרטים. ישמש כמחשב ראשי (לא יהיה ברשותי מחשב נייח). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2 קילו, לא הכרחי. * האם נדרש זמן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מזכיר שאני מתכנן לקנות באילת ללא מע"מ (אהיה שם בקרוב, כך שגם לא בהכרח משתלם לי לחכות לאוקטובר). חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16464 א…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום רב הציעו לי את המפרט הזה למחשב מיועד לאוטוקאד ללא תלת מימד [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪479 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪110 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪345 [/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪151 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח[/td] [td]FSP 300W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax2, 78-80% Efficiency Retail[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪117 [/td][…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by pavelr,

בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מחשב נייד, זול ככל האפשר, ללימודים. אני חייב פונקציונליות טובה, לכן אולטרה ניידים (בעיקר EEE) לא ממש מתאימים לי. מה שכן, בנוגע למה שנשאל בכותרת, גיליתי בזאפ שמחשבים ניידים של Gigabyte נורא זולים, למשל W536M, שעם הפרמטרים שלו אצל חברה אחרת היה עולה בלפחות 1000 ש"ח יותר. עכשיו השאלה היא מה הקאץ'? לא מצאתי ביקורות על ניידים אלו כלל, מה קורה פה?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם, למרות שהניסיון הקודם לקבל המלצה בעניין אחר לא עלה יפה, אני מנסה את מזלי שוב יש ברשותי מארז Compucase HEC 6A19 עם ספק כח של HEC (לא זוכר בדיוק איזה, אך ככל הנראה 300W-350W). אני מעוניין לרכוש לוח אם + מעבד + דיסק קשיח + זכרון + מערכת הפעלה על מנת להרכיב מחשב. תקציב: עד 2,000 ש"ח. שימוש: ביתי/משרדי סטנדרטי (מחשב להורים). אין כוונה לבצע OC וכו'. דרישות נוספות: 1) דיסק קשיח SSD בנפח של כ- 200-256G, לא יודע אם יש חשיבות ל- PCI-E, שכן לא בטוח שמי שישתמש במחשב ישים לב להבדל. אלא אם ההבדל במחיר ממש לא גדול - לשיקולכם. 2) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. 3) אין כוונה נראית לעין להחליף את המחשב, לכן …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. האם תוכל להמליץ לי על מחשב נייד שיתאים לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יופי תמיד עדיף ובקשר לגודל לא כל כך אכפת לי שיהיה נוח... * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1920 על 1080.. …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. צריך מפרט של ארבעת החלקים הנ"ל בתקציב של עד 8500 שקל. מעבד AMD 64. שתהיה מערכת טובה בלי אוברקלוק, כמו שהיא, ומערכת טובה לאוברקלוק. זיכרונות אחד ג'יגה (שני סטיקים). כרטיס מסך חזק, רצוי ג'יפורס. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, וצפייה בסרטים מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by dovik,

שמתי לי למטרה להרכיב מחשב שלא יעלה על סכום של 5500 ₪ המטרה- משחקים,אינטרנט,תוכנות שרטוט והדמיה "כבדות". ניסיתי להרכיב וזה מה שיצא לי: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=1323905448725840686〈=heb אשמח לדעת את דעתכם\ן המקצועית ביחס להתאמת החלקים ביניהם וגם התאמת מע' כולה למטרה שהוצבה. החלקים ברשימה לא לפי ההגיון,אלא כל פריט בא ברגע שנזכרתי בו. אמנם חרגתי קצת מהסכום המתוכנן, אז אשמח לדעת אם שווה לחרוג בשביל מחשב כזה.. ייתכן ופיספסתי עוד משהו,או שמא שמתי משהו מיותר,אז אשמח לדעת מה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by AtomiX,

לא בשבילי ! בשביל חבר!! שיהיה כולל 7800gtx ספק כוח שיוכל להחזיק SLI בעתיד.. לא כולל זכרונות ... לא כולל ציוד היקפי.. לא כולל מארז.. לא צריך גם צורב או מסך גוף קירור טוב נחוץ! שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק תודה! =] 8000 שקל זכרו!

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Psychoron,

אני רוצה להרכיב מחשב בינוני-פלוס, רב תכליתי עם יכולות גרפיות (עריכת סרטי GoPro, קצת משחקים), וחשוב לי שיעלה (boot) מהר. בתכלס התקציב הוא 5K, אבל אני מביא חלק מהמרכיבים מארה"ב, כך שיוצא לי לחסוך כ-1000 שקל. כלומר במושגי הארץ - 6K, כולל מסך בסביבות 1100 שקל. צריך את עצתכם לגבי המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5-4690K ? (לא סגור עליו במושגי עלות-תועלת) כרטיס גרפי - Gigabyte R9 270x 2GB זכרון - G.Skill Ares (or Ripjaws) DDR3 1600MHz 2x4GB 240-pin Samsung 840 EVO 250GB 2.5" SATA III - SSD דיסק קשיח - דיסק טוב 2TB במהירות 7200rpm (כמה MB צריך?) איזה לוח אם יכול להתאים? צריך את עצתכם אם זה מספיק טוב, ואם יש חלקים אחרים טובים יותר ממה שרשום כאן, באותה רמת מחיר. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by ido135,

אחי מחפש לקנות מחשב נייד השימושים שלו הם גיימינג כבד תכנות ועריכה גרפית הלנובו הנ"ל נראה משכנע ועדיין מתלבט אם לקנות אותו או מחשב אחר (קונה מKSP אילת) הלנובו - http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.268..271..159..211..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25566&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האסוס - http://ksp.co.il/?uin=25519 או שעדיף את הAsus G751JT-T7060H חבר שלו סיפר לו שהאחריות והשירות של אסוס על הפנים ושלא כדאי להתקרב. כל השנים האלה היה לנו רק מחשבי DELL והם הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד על אסוס ולנובו אני לא יודע יותר מדי מבחינת אמינות ואורך חיים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by MoAv,

טוב , מפרט לחבר שלי ,שרוצה לקנות מחשב למטרות תיכנות גראפי ( הוא בונה מנועי גרפיקה למשחקים ) אז ככה , התקציב כמעט בלתי מוגבל , חשוב שכל הרכיבים יהיו ברמה גבוהה , בלי יותר מדיי פשרות . אוקיי אז זה מה שהוא חשב עליו : ASUS A8N-SLI Premium AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX SATA 7.2k 200GB Maxtor ASUS(!) nVidia 7800 GT beQuiet! Backline BQT-P5 420 Watts DVD Burner -לא משנה יותר מדיי , גם לא חייב Dual Layer CASE - חשוב מאוד שיהיה שקט ומצד שני קריר קריר קריר . יש אופציה ל-watercooling אם זה לא יחרוג מהתקציב מסך "LCD 19 - חשוב מאוד מאוד שיהיה איכותי . זיכרון - ג'יגה לפחות PC3500 . אולי על 533MHZ . מקווה שלא בילבלתי פה יותר מדיי אתכם .

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם, החלטתי היום להגשים חלום ולהתחיל חיי נוודות דיגיטלית סביב העולם. מבלי להתקשקש אגיע ישר לנקודה—עקב אופי העבודה שלי, אני נאלץ לנדוד עם מחשב נייח. מכיוון והמארז הקיים לא מאפשר לי כל ניידות, החלטתי לקנות מארז נייד ונישא שאוכל לקחת למטוס ככבודת יד, ולשמר ככל הניתן את הרכיבים הקיימים. המחשב הנייח שלי כרגע נראה ככה: מארז Fractal Design Define R4 (מידיום טאוור) לוח Asus H97-PLUS מעבד i5 4460 סוקט 1150 LGA איחסון SSD נפח 250GB ובנוסף שלושה HDDs בנפח כולל של 4TB זיכרון DDR3 שני סטיקים בנפח כולל 16GB ספק FSP Aurum AU-700 ללא כרטיס גרפי ייעודי כרטיס רשת אלחוטי קירור - מבחר מאווררים גדולים ושקטים, במידת…

23. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פורטנייט CALL OF DUTY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא …

24. Started by Gigiben,

שלום חבר שלי מעוניין לקנות לפטופ חוקים ייחודיים לפורום המחשבים הניידים: תקציב: 3500-4000, ללא חריגה. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) משחקים ולימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק, 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ול…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Classic notion,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, משחקים בינוניים (כמה שיותר תובעניים בהתאם לתקציב..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? מעדיף FHD אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לא קריטי (מצטער אם הניסוח מתחיל לעצבן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגדול מה שחשוב לי זה מעבד, כ.מסך ואיכות בניה לא מצועצעת (כמו vostro שהתרשמתי ממנו…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים