עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עריכה : אוקיי ביקרתי באתר NEWEGG והרכבתי מעין מפרט ורציתי חוות דעת מסויימת על המפרט. האם יש מקום לשיפור או הוזלה משמעותית בגבול המחיר שהגעתי אליו בהרכבת המפרט : מעבד : Intel Core i5-8600K Coffee Lake 6-Core 3.6 GHz (4.3 GHz Turbo) LGA 1151 (300 Series) 95W BX80684I58600K Desktop Processor Intel UHD Graphics 630 לוח אם : ASRock Z370 Killer SLI/ac LGA 1151 (300 Series) Intel Z370 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.1 ATX Intel Motherboard קירור למעבד : Corsair Hydro Series H80i V2 Water / Liquid CPU Cooler. 120mm CW-9060024-WW זכרונות : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 4000 (PC4 32000) Desktop Memory Model CMK16GX4M2E4000C19R כר…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, מבקש ייעוץ בבחירת מחשב נייד לצורכי לימודים בתקציב של כ-3500 ש"ח. תשובות לשאלות: * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'', מניח שעדיף מאט (?) * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. http://www.engadget.com/2011/09/01/lenovo-announces-u300s-ultrabook-u300-and-u400-ideapads-we-go/ לראות ופשוט לבכות ! אני מאוהב קשות במחשב הזה ! אבל הוא מגיעה בגדלים כאלו מזעריים שלמה? למה לא לפנק גם את חובבי המסכים היותר גדולים? מי שזוכר את הדיון שלי שאני אוהב את העיצוב של מקבוק פרו, אז המחשב הזה כבש אותי , אך המסך הכי גדול שלו זה 14:( בכלל למה עושים מסכי 13 ו11? ראיתי מה זה 13 זה פיצקי !!! גם 15.6 לא גדול אבל זה הכי באמצע.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אנא הביאו את כל הסוגים, מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל גם משהו קל מאד אבל יקר בא בחשבון. חיי סוללה טובים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רב חברים, מעוניין לרוכש מחשב לצרכים הבאים: 1. התקציב שלי הוא עד 4000 שח 2. שימוש המחשב: עבודה, לימודים, משחקים ברמה של אסטרטגיה, משחקי ספורט, קצת shooter - משחקים לדוגמא (fifa 15, pes15, command and qunquire, tom clancy's the division) 3. אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים ברמה הכי גבוהה 4. אין צורך בציוד היקפי 5. המחשב מחובר למסך טלויזיה 42' של LG 6. לא מתוכנן אוברקלוקהמפרט שהוצע לי בחברת KSP הינו: KSP הציאו לי את המחשב הבא: מעבד: intel core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 לוח אם: Asus B85M-G LGA1150, intel B85, DDR3 1600 זכרונות: G.skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz - שניים כאלו כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2XDVI דיסק קשיח: 1TB של WD דגם WD10EZEX סאתא 3…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by dolevb,

היי, אני מחפש לפטופ ללימודים בעיקר, בתקציב של עד 4000 שקל, מקנייה בארץ. * מטרות המחשב?בעיקר עבודה משרדית, לימודים. * גודל המסך? 13 או 14 אינץ, לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך?לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שה-touchpad יהיה טוב, לא משהו מיוחד * משקל רצוי? 1.5-2, כמה שיותר קל עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן,10 שעות קצת קשה לי להגדיר, אבל לא הגדרה קשיחה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי, מעבר לזה אין צורך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSHD, אם לא אז לפחות 512GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Guy_1710,

שלום לכולם החלטתי בסוף להזמין מחשב ישירות מהאתר של לנובו ועלו לי מספר שאלות כיצד מתבצע המשלוח? קראתי שדרך ups, האם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? האם זה יגיע עד לדלת הבית? האם יש אחריות למשלוח? מה בנוגע לאחריות? אני רוצה להזמין את האחריות הבסיסית אך עם הרחבה לשנתיים (במקום שנה). האם זו אחריות בינלאומית? כיצד ניתן לקבל שירות אם חס וחלילה קורה משהו? המלצות נוספות כלשהן? דרך אגב- המחשב הוא w540 עם שדרוג ל16 גיגה ראם ו258 גיגה SSD

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by !!צפעון!!,

שלום לכם חברים. אני מעוניין במפרט חזק, אני מעוניין במחשב למשחקים, ומחשב מהיר! מה יש לכם להציע לי. תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. להופעה (בברלין) עוד חודש אני בונה מחשב עם 4 יציאות למקרנים ועוד מסך שליטה, כל מסך מציג תוכן שונה אני מעדיף שיהיה נייד (יחסית, שיכנס לי למזוודה), אין לי צורך בביצועי תלת רציניים. המחיר הוא מקסימום ואשמח לשמוע הצעות לשיפורים אני משאר שמה שתוקע פה זה המארז, אולי microAT או דומים מפרט: מארז - (מקסימום 25על45על55) חלופה א' - shuttle SH67H3 עם יציאה אחת על הלוח ועוד slot לכרטיס מסך עם ארבע יציאות לא מצאתי חנות בארץ חלופה ב' - APEX MI-100 כרטיס מסך חלופה א' quad output- ייעודי מקצועי MATROX M9140 - שלוש וחצי אלף חלופה ב' quad output- ייעודי מקצועי FIREPRO MV2450 - אחד וחצי חלופה ג' - XFX HD-677X-Z5F3 - שמונהמאות שקל (בערך) מעבד I7\I5 כוננים למערכת הפעלה מש…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. צריכה אותו לתוכנה גראפית solidworks שדורשת מאיץ גראפי nvidia quadro, אני חייבת להבין באיזה מבין שני הדגמים נמצאת העלות מול תועלת הכי גבוהה מבחינת איכות המוצר (הרכבה), אחריות המוצר וכמובן מחיר. באתר אחד מצאתי את הדגם הזה במחיר הזה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=PM-RD33-4661&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=108&aff=Zap〈=he ופה הציעו לי את הלנובו הזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9776 כל דגם ויתרונות שלו האם היתרונות בכל אחד מהדגמים מצדיקים את המחיר, אני אדגיש שאת הלנובו אני די מכירה מהעבודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לפורום, מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים) עם מסך 13", משקל מתחת ל 2ק"ג שנמכר בארץ ומקבל תמיכה מלאה בארץ. באופן אידיאלי הייתי קונה ASUS UL30A, אבל הוא נופל בגלל שאינו משווק בארץ ואני לא רואה מתי הוא הולך להיות מיובא ונתמך באופן רשמי בארץ. כרגע קיימים בארץ HP Pavilion DM3-1100ej ו - Toshiba Satellite T130-10G שאני מתלבט בינהם אבל נוטה לכיוון ה HP. חשבתי גם על LENOVO U350 אבל הדגמים של הסדרה הזו שנמכרים בארץ חלשים משמעותית (מעבד/סוללה) מהשניים שהזכרתי למעלה. הייתי שמח לדעות לכאן או לכאן או אולי כיוון חדש (חייב להיות דגם שנמכר ונתמך בארץ, מחשב שנמכר עם WIN7 וניידות מנצחת כוח עיבוד).

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולכם! אז כמו שאתם רואים אני חדש כאן ושמעתי רבות על האתר ולבסוף החלטתי להיכנס ולהירשם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש מאד בקרוב!! (מחר). ואני אשמח לשמוע על המלצות ומפרטים שאתם ממליצים עליהם. 1.התקציב המקסימלי הינו 2900 ש"ח. לצערי, לא ניתן לעלות על התקציב הקיים וכן אפשר לחסוך..אך לא חייב. 2.המחשב נועד בעיקר להעברת הזמן במשחקי רשת. א.המחשב יופעל באופן תדיר. כל יום. ב. *המסך לא כלול במפרט. הרזולוציה הנוכחית של המסך הינה 1366X768 *המחשב החדש מיועד למשחקי רשת. בעיקר של חברת המשחקים STEAM. *ההגדרות הגרפיות אליהם אני שואף הינם בינוניות-גבוהות. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.יש לי צורב במחשב. אך אני בכל זאת רוצה שהמחשב החדש יכלול לי צורב חדש. אם יש אפשרות לשני כוננים: אחד של דיסקים…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי לכולם, מפרסם בשביל חבר. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (חריגה קלה אם זה ממש שווה את זה). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (דוטה 2 בעיקר), סטרימינג סרטים לטלוויזיה 4K על גבי הרשת הביתית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

15. לילה טוב לכולם טוב, אחרי הרבה עבודה - שרבים מכם עזרו לי בה - מסתמן המפרט הסופי שלי המטרה מולטי טסקינג + HTPC ללא גיימינג כלל. אשמח להערות והצעות מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ₪ 945 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L Conroe Support GP35DS3P ₪ 600 מארז NZXT Duet No PSU 393 שני מאווררים 120 מ"מ (חשוב השם?) קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 238 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V 399 זכרון PQI DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 285 קשיחים: SAMSUNG HD501LJ 670*2 1340 כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 2600Pro 512MB Bulk 500 צורב - אחד מהבאים עדיפות לפי הסדר המחיר של כולם כ- 200 ש"ח Samsung SH-S203 …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. חבר מעוניין לקנות מחשב חדש עד 25 אלף ש"ח, אין צורך בציוד הקפי יש לו הכל (והכל דבסט..) זה מה שהכנתי לו מה דעתכם? כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 5,381 ש"ח 1 DFI LanParty UT nF4 SLI-DR Expert nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,497 ש"ח 2 Samsung 1GB DDR 400 Original 1,250 ש"ח 2 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 1,559 ש"ח 2 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 9,520 ש"ח 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 322 ש"ח 1 NEC DVD X 16 DV5800 148 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 58 ש"ח 1 ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File Server 753 ש"ח נוסף: 1 107…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by most,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב + מסך 17 אינץ. המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט ודברים בסיסים יחסית ולא משנה אם הוא מבוסס AMD או INTEL. סכ"ה ב4000 ש"ח. תודה! עריכה: כתבתי בסוף תגובה עם המפרט שהזמנתי, אשמח לקבל תגובות ושוב תודה לכל מי שעזר, המליץ והגיב.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, בעקבות הדיון הקודם שפרסמתי וההיענות הרבה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב שונה לגמרי המיועד לאחותי. חשוב לציין שהיא עוברת לברזיל, לקוריטיבה, לכן האחריות הבין לאומית והשירות העולמי חשוב מאוד. * מטרות המחשב- עבודה משרדית, צפייה בתמונות, שמיעת שירים, צפייה בסרטים פלוס אופציה לחיבור לטלוויזיה * גודל המסך- 15.6 * רזולוציית המסך? Hd לפחות אם אפשר full hd, לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- מקלדת מוארת יכול להיות נחמד * משקל רצוי- עד 2.3 קילו עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל אבל חשוב שיניה לו זמן עבודה סביר של לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- היא מעוניינת לחבר את המחשב למסך חיצוני, אני לא סגור באיזה יציאה …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אז ככה, אני כבר 5-6 שנים עם אותו מחשב, כשקיבלתי אותו לא יכולתי להריץ שום משחקים בגלל שהיה לי כרטיס מסך נוראי,אחרי כמה זמן קניתי כרטיס מסך טוב והכל היה סבבה, זה היה לפני 5 שנים, לאחרונה גיליתי שהמעבד שלי ובעיקר הזיכרון (כרטיס RAM) נוראיים והבנתי למה עדיין הרבה משחקים לא יכולתי להריץ ומשחקים אהובים עליי כמו SKYRIM ו-DISHONORED רצו עם קצת בעיות של פריים רייטס (FPS). אז אני רוצה לקנות זיכרון ומעבד חדשים ואני לא ממש מבין בכל המה טוב ומה לא ומה מתחבר לי ללוח אם. אז בעצם אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על זיכרון ומעבדים חדשים שיתאימו לי ללוח אם והנה חלק מהנתונים של המחשב שלי: זיכרון- 2 GB מעבד- pentium ® dual-core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.52GHz לוח אם- את הלוח אם עשיתי לפי…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים: FPS, RTS, RPG החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366 * 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי בגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

22. שאלה שמאוד מאוד חשובה לי! אני לפני שידרוג קליל של המחשב ורציתי לדעת סופית מה באמת חובה לשדרג ועל מה אפשר לוותר? כמובן אמשח אם תרשמו ליד כל רכיב הסבר איך הוא משפיע על ההפעלה של המשחק - נתחיל: לוח אם מעבד זכרון פנימי כרטיס מסך כרטיס קול מאווררים תודה, אני בטוח שיש כמה חלקים שאפשר לוותר עליהם בשידרוג.

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב וגרפיקה בעיקר, סרטים FHD, עבודה עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, illustrator, InDesign, flash, dreamweaver - משתמש באופן קבוע בתוכנות מדי יום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק הרבה אבל רצוי שיריץ GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחבר את המחשב ל2 מסכים FULL HD 1920X1080 אחד מסך מח…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Roma bluz,

שלום חברים, לפני שאני ממשיך בקנייה אשמח מאוד להתייעץ איתכם האם לדעתכם יש מה לשנות/להוסיף? השימושים בעיקר הם לאנימציה, רנדור, מידול. תודה :))) תקציב 9000 שח טיפה גמיש. -Intel core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Tray. - Noctua NH-D15S CPU Cooler. - Asus STRIX H270F GAMING LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP. - HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400MHz CL 15 Kit. - Asus GTX 1080 Ti TURBO 11GB GDDR5X 2xDP PCI-E. - Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TBSata lll. - Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/480G 480GB SSD SATA III. - On Board 7.1 Channel Audio. ( sound card). - On Board 10/100/1000 (net device). - Antec 750W Active PFC Modular 80+ Bronz…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום חברים חבר שלי מעוניין לרכוש לאמו המבוגרת מחשב נייד בגודל 14" - 15.6" המעבד לעבודה הכי בסיסית שיש ובעיקר בשביל לראות סרטים (המחשב גם יחובר לטלוויזיה עם HDMI) לפי הבדיקה שערכתי הניידים הכי משתלמים היום בשוק במחיר לא יקר הם 2 הדגמים הבאים של לנובו אשמח לחו"ד... אני לא מכיר את המעבדים של AMD http://ksp.co.il/?list_compare=.27648..27647. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.