ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי. תקציב 4000, בעיקר משחקים וסרטים.. אין צורך בציוד הקפי. כרגע המפרט שלי: מעבד AMD 3200 לוח אם MSI K8N DIAMOND כרטיס מסך MSI GeForce 7900GT זכרון 1GB אבל אם אני לא טועה הוא נחשב איטי.. הארדיסק 80GB מארז Thermaltake Soprano Black מסך AOC LCD 19" תודה מראש.
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתלבטת בין שני המחשבים שבקישור להלן. השימושים הם משרדיים. גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים וכד'. בהנחה שהפרשי המחיר זניחים, אילו מביניהם חזק/איכותי/מהיר יותר? http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-t7250-Intel.htm
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב הנייד המעפן שלי שוב עושה בעיות מאותו סוג אחרי שחזר מאחריות עם מסך חדש , שגם תסתיים בקרוב לכון אשלח אותו לתיקון ובינתיים אקנה מחשב חדש (פתחתי לפי חודשיים נראה לי נושא החלטתי בסוף לחכות עכשיו יש לי תקציב גדול יותר ד"א בבנק.. אין לי כרטיס אשראי וזה של אמא שלי נחסם מהר לכן עדיף חנות באזור ת"א חולון ראשון הקיצר סקיי קיאספי פוקס וכו' אולי פנדס מקבלים מזומן נראה לי למרות שאין לי בעייה לנסוע בעקרון) השימושים שלי בכותרת... המשחקים המדוברים הם סביר להניח אובליביון על היציאה סיטיז XL והכותרים בפיתוח של בליז כשיצאו (D3 , SC2) ואולי עוד דברים שיעניינו אותי פשוט מזמן כבר לא נגעתי בחומרה שתעלה משהו כבד יותר מדייב בכבוד. כמו כן אני מול טקסט הרבה מאוד זמן בעצם 80% מהזמן על המחשב בי…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני מפרטים שהופיעו כאן בימים האחרונים, תוכלו לעזור לי ? מפרט 1 : מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice ¤990.00 לוח אם DFI Infinity nForce4 Ultra Motherboard ¤620.00 זיכרון Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 * 2 ¤540.00 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD ¤315.00 כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk ¤1,100.00 צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD ¤240.00 מארז Foxconn TLA475 Silver 350Watt ¤229.00 מפרט 2: AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 550 ¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY 620 ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz*2 540 ש"ח WD 160GB 7200RPM 8MB S…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתחיל מהשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. במידת הצורך, עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כתלות בתועלת שתצמח מזה. עד כמה שהמצפון מאפשר לכם, אני סטודנטית מרודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג (לפחות 720p) של משחקי מחשב (גיימינג). אם המחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS ומשחק כשברקע כל מיני דברים נוספים הנחוצים לסטרים. שימוש כבד. אם המחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו על המחשב: כרגע אני רק עם SC2. בעתיד ארצה להתרחב אל 5 GTA ומשחקים נוספים. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו ואו סקיירים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה בשביל חבר שהוא סטודנט (הנדסאי חשמל) והוא צריך מחשב. * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, אוטקאד (דו מימד). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouc…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מטלב\סוליד ווארקס * גודל המסך? 13.2--->14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? צורב. אך הבנתי שברוב האולטרה בוקס זה לא קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ברמת העיקרון, אין לי העדפה לחברה מסויימת, אך חשוב שתיהיה אחריות לפחות ל3 שנים, ושרמת הגימור תיהיה גבוהה(לא מחשבי פלסטיק למינהם שברגע שמרימים אותם מהאזור של הבטריה שומעים קליקים - היה לי נ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב: משחקים, אינטרנט, מוזיקה וסרטים וכמובן, פנאי. דרישות: מחשב שקט בדגש, הוא יימצא בחדר השינה קרוב למיטה. מתלבט בין מארז עם חלונות או בלי, וגם לבין מארז עם ספק מובנה או לחוד כל דבר. ישנו מסך 19 אינץ' דק, בשאיפה לשדרג ל-22' בעתיד. אני כמעט סגור לקחת את המעבד הבא- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray. אלא עם כן משתלם לי אחרת. לוח אם של ג'יגבייט או אסוס, יש באמת הבדל ביניהם? דיסק קשיח של WD אני חושב ש-500GB יספיקו לי. זכרון של 4GB. ומארז וספק מאוד חשוב לי, מתלבט בין CM690 לבין CM590. או Cooler Master Mystique 632S חשבתי אולי ללכת על הסונאטה3 שמגיע עם ספק כח. או אולי ThermalTake M5 Black 120mm Fan Windows אגב, אני מעוניין לקנות מ-RSM. האתר: www.rsm.co.il …
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Amd Athlon 64 Bit 3200+ OEM 1640Nis Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170Nis Albatron K8X800 ProII 869Nis Sapphire Radeon 9800Pro 128 MB 256 Bit 1300Nis (מצאתי באיזו חנות את הכרטיס במחיר המצחיק הזה של 1300.. Comp-il קוראים לה נדמה לי..) Corsair CMX512 3200C2PRO(one) 1415Nis WD 80GB 7200RPM 8M SATA 454Nis Antec TruePower 430 Watt 533Nis Thermaltake Gaming Tower XaserV WinGO 7000A 789Nis Thermaltake Hardcano 12 390Nis סך הכל: 7560 NIS הערות/הצעות לשינוי תודה רבה לכם!
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אשמח עם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לגיימינג מה התקציב המקסימאלי? כ-4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, אני הולך לקנות מחשב חדש התקציב הוא בערך 9000 שקל, אלה המפרטים שאני מתלבט ביניהם: Abit IC7 Pentium 4 2.8c OCZ Dual Channel Kit 512x2 Platinum Maxtor 120GB S-ATA 8MB buffer Lite on 52x32x52 Black Antec Sonata 380W LG Flatron F700P Hercules radeon 9800SE AIW Creative Inspire 2.1 2500 Logitech MX500 Genious Keyboard Silver&Black Black Floppy Disk 100\10 network card או: Abit IC7 Pentium 4 2.8c OCZ Dual Channel Kit 256x2 Platinum Maxtor 120GB S-ATA 8MB buffer Lite on 52x32x52 Black Antec Sonata 380W LG Flatron F700P ATI Radeon 9800Pro oem Creative Inspire 2.1 2500 Logitech MX500 Genious Keyboard Silver&Black Black Floppy Disk 100\10 network card עכשיו, ההבדל במח…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הקץ העיקרי הוא שחצי מהתקציב הולך למסך של דל ה 2407WFP בקיצור נשאר בערך 5500 למחשב.....אני רוצה לראות בעיקר סדרות בHD אז הכרטיס מסך צריך לתמוך בזה וכו' לגבי מעבד ה CORE2DUO זו העדפה שלי אני לא משחק במשחקים מטורפים במחשב אלה יותר NFS החדש וכד' וזהו נראה לי אשמח לקבל המלצות! רמקולים: כרגע יש לי מערכת של קריאיטיב 2.1 וזה בסדר גמור לכן לא צריך לעמת זאת מקלדת ועכבר אלחוטים יהיו טובים. מישהו יודע מתי יצא הסט החדש של לוג'יטק זה שמופיע בחדשות?
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב: תכנות ב Visual Studio, הרצת משחקים קלים והצגת סרטים. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך: לא יודע, סטנדרט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה. * משקל רצוי: כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ו- USB 3 * Bluetooth: ניתן, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256 GB * כונן אופטי: עדיף ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: אם בלי יוריד ממחיר המחשב אז ניתן בלי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מעבד i7 דור 5 HQ וגם 16 GB Ram תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, איזה שילוב ניתן להשיג בסביבות 2k? ואולי קצת יותר חשוב לי שיהיה לוח אם מתקדם עם המון יציאות sata ופיצ'רים עדכניים ושימושיים. זיכרונות 16GB ומעבד אינטל עם אופציה ל oc. המחשב מיועד למשחקים ב 1440p עם 1070 שכבר יש לי. תודה רבה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פורטנייט CALL OF DUTY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני בשלבי בנייה של מחשב בעיקר לגרפיקה -(פוטושופ ולייטרטום) ועריכת וידאו לעיתים רחוקות. לא מעוניין בכלל בגיימינג. המפרט: מעבד: Ryzen 2700 לוח אם: ASrock B450m PRO4 ספק כח: Corsair 650W 80+ Gold מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כרטיס מסך RADEON R9 300 series אחסון crucial MX300 525GB ו- WD Black 1TB אני אהיה באילת בסופ"ש הקרוב ומעוניין לקנות מארז מחשב שיהיה בעיקר שקט, אמין ובלי להשקיע יותר מדי. לא מעניין אותי חלון, rgb ודברים כאלה. האם יש המלצה למארז שקט? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ולא לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אולי אשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב , מפרט לחבר שלי ,שרוצה לקנות מחשב למטרות תיכנות גראפי ( הוא בונה מנועי גרפיקה למשחקים ) אז ככה , התקציב כמעט בלתי מוגבל , חשוב שכל הרכיבים יהיו ברמה גבוהה , בלי יותר מדיי פשרות . אוקיי אז זה מה שהוא חשב עליו : ASUS A8N-SLI Premium AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX SATA 7.2k 200GB Maxtor ASUS(!) nVidia 7800 GT beQuiet! Backline BQT-P5 420 Watts DVD Burner -לא משנה יותר מדיי , גם לא חייב Dual Layer CASE - חשוב מאוד שיהיה שקט ומצד שני קריר קריר קריר . יש אופציה ל-watercooling אם זה לא יחרוג מהתקציב מסך "LCD 19 - חשוב מאוד מאוד שיהיה איכותי . זיכרון - ג'יגה לפחות PC3500 . אולי על 533MHZ . מקווה שלא בילבלתי פה יותר מדיי אתכם .
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של דל. הוא הגיע עם מערכת הפעלה אבל אני לא יודעת כיצד להתקין עליו תוכנות אופיס ללא כונן דיסקים. יש לי דיסקט חוקי של אופיס, אשמח לקבל הדרכה איך להתקין. תודה ריקי
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד: pentium 4 3.0 Ghz 1mb prescott לוח: asus P4S800D 8USB Dual channel זיכרון: x2 256mb ddr400 מארז: Mid Tower 2front usb פרסקוט 2107 דיסק קשיח: wd 80 gb JB 8mb Buffer SATA כונן: 1.44 צורב:DWD22A SONY 16X DL DVD -RW כרטיס קול: OB 7.1 channel כרטיס רשת: Gigabit lan כרטיס מסך:nvidia FX5700LE 256MB 128BIT DVI+TV Out מסך: Samsung 793DF 17'' CRT FLAT זה מה שהציעו לי במחיר 4785 ש''ח כולל הרכבה האם כדאי? ומה אפשר לשנות אבל לא לחרוג כל כך במחיר? אני לא מתעסק ב0c ואני לא גיימר רציני אני רוצה שמשחקים ירוצו חלק באנימציה גבווה! תודה רבה!
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו אני מחפש מחשב שיתאים די טוב ל משחקים וכל השאר בקיצור משו יחסית חזק ..לתקציב של 6500 שח..לא יותר עכשיו..אני דיפדפתי בכמה עמודים פה ...וראיתי מפרטים לאותו תקציב שלי ...(כולל מסך 17' שטוח) מישהוא יכול לתת לי המלצות מהניסיון שלו ומהידע שלו על מחשב חזק למשחקים כולל מסך ב תקציב הנ"ל... אני צריך מידע על : -מעבד - לוח אם -כ.זיכרון -דיסק קשיח של 120 GB -צורב -dvd שיהיה גם cd-rom -כונן דיסקטים -כ.מסך -רמקולים -מארז-משהו שיהיה שקוף בצד (אם אפשרי לתקציב) -מקלדת ללא עכבר ומסך של 17 אנצ' שטוח.. בקיצור מחשב יציב חזק ושיתאים לתקציב תודה לעוזרים...
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מארז: Tagan EL Diablo ספק כוח: Tagan BZ Seires 900W מעבד: Intel Core I7 4770K קירור למעבד: Noctua NH-d14 לוח אם: Gigabyte Z87-HD3 זכרונות: Corsair Ventenge Pro Silver DDR3 1600MHz 2X4GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD4870X2 כונן אחסון: Samsung SSD 840 PRO 512GB כונן אופטי: LX DVD DL אקסטרה: כרטיס USB 3 כולל SATA 3 המארז והכרטיס מסך בני 3 שנים כל השאר חודשיים. מה שווה? מה מציעים?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, כמידי שנה, חוגגים בארץ את ה- Black Fridayועושים מבצעים לחנוכה. החלטנו לעשות מיפוי קל של המוצרים הכי אטרקטיביים כדי שלא תפספסו. אגב, נשאר לכם בערך שבוע. לכתבה במקור (קישור לקובץ PDF המאוחסן בGoogle Docs).
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף לנסות לחסוך. מחשב מיועד ל: אינטרנט, עריכת סרטים (CAMTASYA, ADOBE PREMIER), צפייה בסרטי HD. אין צורך ב: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב DVD, הארדיסק, מארז, ספק. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא CREATIVE VALUE 2 והוא יושב כרגע על לוח אם של מחשב פנטיום 4. אני לא בטוח האם הוא מתאים ללוחות אם חדשים, אם לא, אז צריך כרטיס קול חדש בנוסף, הכרטיס צריך להיות איכותי מהרגיל ולכלול חיבור קואקסיאלי\SPDIF. הספק שיש לי הוא: ENERMAX 350 VAT. שאר הפרטים שיש לי אתם יכולים לראות בחתימה. השקט של המחשב חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 בלי אובר קלוק. בלי מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות. איזור מגורים לקנייה: ראשל"צ. חנות מועדפת: SKYPC האם חשוב לשמור על אופ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-