עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Noam Ganz,

היי לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי לפני כשנה וחצי Lenovo legion y520 I5HQ 7th Gen NVIDIA Geforce GTX 1050 RAM 8gb אני חושב להחליף מחשב כי אני מתחיל ללמוד ואצטרך יותר ניידות והוא דיי כבד ומגושם , אז התחלתי להסתכל על מחשבים אחרים ושקלתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג (חשבתי על אפשרות לקנות מחשב נייח לגיימינג ונייד קטן אבל זה יוצא יותר יקר ממחשב חדש) בכל מקרה, כשהסתכלתי על מחירים של מחשבים ניידים הבנתי שמעבד I7 או כרטיס מסך חזק יותר מוסיפים לי אלפי שקלים למחשב ולא ציפיתי לזה זה המחשב הראשון שלי לגיימינג אחרי הפסקה של כמה שנים ואני ממש נהנה לשחק בו לאחרונה שיחקתי FARCRY 5 , The witcher 3, gta v, r6s, csgo, pubg בכולם ה…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by KoBaYaShY,

QX9770 EP45-DS3R 6 GB 2X2+2X1 OCZ\KINGSTONE CASE XCLIO+ PSU HEC 520W בלי קשיחים וכרטיס מסך וציוד היקפי

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום אנשים! , אני מחפש מחשב נייד לעבודה (תיכנות...), סרטי HD (אז צריך מסך טוב), ומשחקים (לא חובה שיריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות). יש כמה דברים חשובים עבורי: 1. שיהיה נייד! אני אשתמש בו בבית בסלון מול הטלוויזיה, בעבודה, בבית קפה. 2. שיהיה חדש מבחינת טכנולוגיה. כשהCORE i5 ו-i7 כבר חזק בשוק, זה נראה לי לא נכון לקנות מעבד "ישן". אני לא רוצה לקנות מחשב חדש כל שנה. 3. שיכלול יציאת HDMI. 4. כמה שפחות מרעיש. אני לא רוצה לשגע את כל הכיתה בשיעור עם הרעש של המאורר. וכמה דברים שהם בגדר NICE TO HAVE: 1. מסך איכותי - אם יתחשק לי לראות סרט HD, יהיה נחמד אם המסך יהיה באיכות FULL HD או קרוב לזה. 2. שיהיה מסוגל להריץ משחקים כבדים, גם אם זה על הגדרות נמוכות. הנייד שמצאתי שעונה ע…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום אחרי תקופה ארוכה של בירורים ועם כל המצב הקשה בשוק הכרטיסים הגרפיים, החלטתי ללכת על DX10 מסוג 8600GT, החלטה זו נבעה בעיקר מהמחיר הגבוה מאוד בשוק של ה 8800 (Nvidia מנצלת את זה שהיא בלעדית) ומחיר גבוה לספק שיעלה טוב את הכרטיס (30A) אשמח לתגובות על המפרט הבא: כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 810 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1295 זיכרון : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ¤ 1548 לוח אם : ASUS P5WDG2 WS PRO ¤ 1498 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS ¤ 527 סה"כ כל המוצרים …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by lompy,

Intel Core i5-2500K Corsair 16GB-DDR3 1333MHZ ASUS GTX 650-1GB HDD 500GB DVDRW GA-Z68AP-D3 ANTEC 650W Gigabyte 3D Aurora 570 FULL TOWER --עריכה-- אני עכשיו רואה שהתבלבתי במקום , אפשר בבקשה להעביר פרום המתאים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Y-R,

יש לי ASUS N550 מעל לחצי שנה. והוא לפעמים מרעיש או יותר נכון עושה "רעש" של חשיבה. זה לא מאוורר, בדקתי את זה. אני לא מצליח לעלות על המקור מה שאני חושד זה או ה-HDD או הכונן CD אבל לא יודע איך לבודד את זה. מישהו מכיר תקלה כזאת ? זה נראה כאילו הוא מנסה לטעון או משהו, או לא יודע מה... אשמח לקבל דעות/פתרונות תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by com,

טוב, אז אחרי שמונה שנים של בצורת, הגיע זמן להחליף מחשב.. (באמת הגיע הזמן..) אז ככה, המחשב ישמש לשימוש ביתי רגיל לגמרי. גלישה באנטרנט, סרטים (בHD) מוזיקה, שימוש אופיס.. וכו. דגשים: מסך - ישמש לטלויזיה וסרטים אך בעיקר לשימושים יומיומים (טקסטים וכו) אני רוצה אותו גדול 24, כדי שאפשר יהיה לראות בו טלויזיה ולהתעבס רק קצת, לא הרבה. האם נוח לעבוד על מסך כל כך גדול, שמדובר בשימושי אנטרנט? האם במסך כזה גדול לא רואים נורא נורא קטן את הטקסט? (האם ברזולוציות יחסית נמוכות מסכים גדולים עובדים יפה?) חשבתי על מסך 24 לד, עד 1400 שקלים. כרגע חשבתי לחבר את הממיר למחשב עם סטיק כזה של USB שמאפשר להכניס למחשב וידאו אין (בRCA) איך האיכות של הדבר הזה? האם יראו טוב בצורה הזו שידורים? כרגע יש לי ממ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by barakbar99,

שלום אנשים, השמח למפרט למחשב נייח ותודה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוצה בעיקר להשתמש בתכנות VISUAL STUDIO,SSMS ,לעלות מערכות הפעלה VMware Player , משחקים , סרטים אולי אני ירצה להזיז את המחשב לטלוויזיה HDMI 52 אינץ' ברגע שאני מעביר לטלוויזיה אני יחבר שני שלטים XBOX. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללימודים בעיקר תדיר, עד כבד ב) במידה והמחשב…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי?4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגיימינג,סרטי BluRay(המחשב מתחבר לטלויזיה 40 אינץ, לכן חשוב חיבור HDMI בכרטיס מסך),שאר פעולות יומיומיות אינטרנט, אופיס, וכו'... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים העתידים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'/1680x1050/Samsung SyncMaster 2253bw -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום וברכה, אני סטודנט שנה ד' ואחרונה בעיצוב, ואני מעוניין להחליף את המחשב העגלתי שמשמש אותי. צרכים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, גם וקטוריות - פוטושופ, פריהנד, אילוסטדייטור, אינדיזיין, פלאש ריבוי משימות - לרוב פתוחות אצלי כמה וכמה תוכנות במקביל צפייה בסרטי HD, כולל 1080P עבודה כללית מהירה, שקט סביר אם כי לא קריטי אני די בטוח שאני מעוניין במעבד QUAD, לפחות 4GB זיכרון ומערך כונני RAID של 250X2. אשמח לשמוע את המלצותיכם בעניין, וכן המלצה על כרטיס מסך לצרכים שלי. עריכה: שכחתי להזכיר, אני צריך מארז עם כמה שיותר USB, או להוסיף כרטיסי USB. לפחות 8 או 10 כניסות. עדיפות לנגישות גבוהה, מקדימה. אגב, קראתי מאמר שהגרסה הבאה של CS של אדובי תנצל גם את הכרטיס הגרפי למהירות העיבוד, מה שכיום ל…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. המחשב נועד לבית ולעבודה כעריכת תמונות בתוכנות כמו : Photoshop illustrator המחשב מיועד להירכש ב-IVORY, לא זקוק לציוד נלווה. חשוב שיהיה עד 2000 ש"ח בלי WINDOWS אבל עם 3 שנים אחריות. מה ההמלצה למחשב הכי טוב באתר של IVORY ? http://www.ivory.co.il/ איך המחשב הבא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12547

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Ran B,

אוקי אז אמא שלי הביאה לי דף עם מפרט, והיא ביקשה ממני לדעת מה יותר טוב. או יש דברים יותר טובים, חלקים יותר טובים באותם מחירים. 2 המפרטים הם : 1: מעבד - intel pentium 4 2.667GHz 533FSB 512K לוח אם - מאוד מוזר שלא רשום, אולי זה לא מגיע עם? זיכרון מטמון - Integrated 512-KB Level 2 cache (full speed) זיכרון (כמות 2) - 2GB DDR (4 X 512MB) DDR 333 כרטיס רשת - 2X intel PRO/100+Server Network connection כרטיס מסך - Integrated ATI RAGE XL Video Controller with 2-MB sdram Video Memory בקר SCSI - זה : Signle Channel U320 SCSI adapter כונן קשיח (כמות 2) - 36GB 10K U320 UNI HDD כונן דיסקטים - FLOPPY 1/44MB DISK DRIVE כונן תקליטורים - 52X IDE (ATAPI) CD-ROM Drive מאר…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by dvirdahan42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעת הצורך 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי , ועריכת דו מימד בפוטושופ + לייטרום . (עבודה גם עם פנורמה + HDRׂ בפוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תחביב . צילום . אני גם עורך תמונות ומוכר אותם אח"כ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא , אולי אשחק בקטנה אבל לא להתאים את המחשב לזה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין להרכיב עבור חבר מחשב שמטרתו הבלעדית היא גיימינג. משחקים הכי כבדים בשוק. תקציב המחשב - 5500 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. החבר מעדיף כרטיס מסך מבית Nvidia. *אני מעדיף שיהיה בו לפחות 4GB RAM ע"מ שיוכל להריץ מע' הפעלה ויסטה. [עד כמה שהיא לא פופולארית בקרב אנשים שמבינים דבר, היא הפתרון הכי הגיוני עד עכשיו להרצת DX10] גודל המסך שלו הוא 19 אינצ' רגיל [לא רחב], ואין צורך במפרט לOC. אודה לכל המציעים.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. http://www.engadget.com/2011/09/01/lenovo-announces-u300s-ultrabook-u300-and-u400-ideapads-we-go/ לראות ופשוט לבכות ! אני מאוהב קשות במחשב הזה ! אבל הוא מגיעה בגדלים כאלו מזעריים שלמה? למה לא לפנק גם את חובבי המסכים היותר גדולים? מי שזוכר את הדיון שלי שאני אוהב את העיצוב של מקבוק פרו, אז המחשב הזה כבש אותי , אך המסך הכי גדול שלו זה 14:( בכלל למה עושים מסכי 13 ו11? ראיתי מה זה 13 זה פיצקי !!! גם 15.6 לא גדול אבל זה הכי באמצע.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by hagai1990,

אהלן, אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות. 1. Lenovo B5400 GT820. 2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U. אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים.. תודה רבה! תקציב: עד 4,000 השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by psyco,

שלום לכולם, לפני קנייה רוצה לשמוע דעות אם טוב ומה לשפר\להחליף אם צריך. המפרט מיועד לאופיס משחקים ועיצוב גרפי (בעיקר PS CS)... ציוד היקפי נדרש: מסך "19 LCD עם DVI. המערכת תעבור OC לא קיצוני... כ.מסך ישודרג בעתיד (D3D10), עוד סטיק 1GB זיכרון וקירור למעבד NINJA PLUS... עדיפות לקנייה מחנות אחת מאזור המרכז וללא הרכבה במעבדה... 31075 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,190.00 ¤ 1,190.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 1,095.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 550.00 ¤ 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS מחיר לפריט - 425.00 ¤ 425.00 ¤ LV155 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מ…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Mikel,

הי, קניתי כבר מארז + ספק בבאנדל מהקבוצתית: Fractal Design Define R4 + Seasonic X-660 כמו כן יש לי כבר HDD ואני אקנה SSD, כנראה Crucial M4 256GB. מה שמשאיר את כל השאר (אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה) התקציב הוא 3.5-4K, למרות שנראה לי שזה הרבה - עדיף לא לחרוג אבל אפשרי במידת הסביר. השימוש הוא למשחקים ותכנות, אבל משחקים הם כמובן אלו שידרשו יותר משאבים מהמחשב. כרגע מדובר ב- Guild Wars 2 ברזולוציה של 1920x1200. התכנון העיקרי הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואני מתכנן לעשות OC קל (בעיקר למטרת ההתנסות, יש מצב שאני אעדיף את השקט). דרישות נוספות ותכנון לעתיד: 1. USB3 (אם זה לא מובן מאליו). 2. אני חושב לקנות HD7850 ולוח אם שיתמוך ב-CrossFire כדי לאפשר שדרוג בעתיד - אתם…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by darkingxx,

ה vostro 3550 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2410m.htm או ה Inspiron n5110 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm השימוש הוא די ביתי חיבור המחשב לטלויזיה וצפיה בתכני hd וקצת משחקים, ממה שאני רואה הם זהים וה vostro הרבה יותר דק ומעוצב אז למה שיקנו את ה Inspiron? מה בכל זאת שונה בהם?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. רכשתי מחשב נייד של אסוס לפני 4 חודשים בערך, המחשב הגיע עם מקלדת שהורכבה לא טוב, נשלח פעמיים לתיקון ואז חזר עם תקלה אחרת, התלוננתי בפני אסוס והוחלט להחליף לי למחשב חדש מדגם אחר, אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם שהיה לי ולגבי הדגם החדש. הדגם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030 הדגם החדש שמציעים לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 מבחינת נתונים יבשים, במחשב החדש יש רזולוציית מסך גבוהה יותר וכרטיס מסך נפרד. השאלה למה המחשב שהיה לי יקר יותר משמעותית, והאם למחשב החדש יש גם ציפוי גורילה גלאס. ובאופן כללי אשמח לשמוע את דעתכם, מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. Started by D-M-X,

אני צריך מפרט למשתמש פשוט... לא משהו מפוצץ... עד 4000 שקל רצוי כמה שיותר פחות כרטיס קול שיהיה מובנה בלוח כרטיס מסך לא מובנה בלי עכבר בלי מקלדת בלי צורב עם מסך תודה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by TipX-Bomb,

תסתכלו בהודעה האחרונה שלי, כבר תבינו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Tarnegolz,

מישהו מכיר חנות ספציפית לקניית מחשב נייד בברלין? אם לא, איך אני יכול למצוא חנות מומלצת שם ? (לא אני נוסע, אני רוצה שמישהו יקנה לי) האם בכלל יש הבדלי מחירים משמעותיים בין ישראל לברלין ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אז ככה שיניתי דעתי והוספתי עוד 1000 שקל לתקציב כך שהוא עומד על 6000! אני רוצה מחשב חדש לגמרי לא כולל מסך.. הדבר היחיד הנוסף שאני רוצה להשאיר זה הארד דיסק, יש לי הארדיסק אחד של200GB שהוא כבר SATA 2 אז הוא מעולה למחשב החדש עוד הארדיסק של 80GB IDE גם לקבצים שגם אותו אני מעדיף לשמור, ועוד הארדיסק שמשמש לווינדוס בלבד שאותו ארצה להחליף בעוד הארדיסק של 120 גיגה SATA 2. את השאר אני משאיר לכם, אפשר לחרוג קצת מהתקציב ובעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד מאוד שישמש למשחקים ועיבוד של המון מידע פיצוח סיסמאות והמון דברים שדורשים הרבה זיכרון ומהירות של מעבד, חשוב לי כרטיס מסך מהחזקים היום 2GB זכרון ומעבד חזק מאוד בקיצור אני צריך מחשב חיה רעה אגב בלוח אם שימו לוח חדיש וטוב ואני אשמח …

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים