ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
פנטיום סלרון אינטל 2.2 (2200). 192 זכרון 40 ג'יגה. כרטיס מסך רדאון 350A משהו כזה... לא יודע בכללי ב2000 שקל,איך זה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אנ יודע שיש מטענים שיש להם מפצל גם למצת הרכב.. עכשיו יש אפשרות לקנות רק את המתאם לרכב ללא מטען חדש שבא עם זה ולחבר אותו למטען הקיים??! (כמו כן ישנה אפשרות להמר את המתח באוטו ל 220V אבל אני לא רוצה לעשות זאת( תודה רן
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2350 במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים כמו PES , SIMS אבל גם COD וAC ו L4D , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית דו מימדית וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אממ כרגע יש לי מסך SAMSUNG 931B 18 אינץ' שווה לקנות חדש? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות טובות ומוכרות כמובן 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משהו מיוחד. כרגיל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אממ שיהיה יותר טו…
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, פתאום ביום בהיר אחד נשרף לי הלוח אם (מחשב בן 5 שנים, socket 478 אי אפשר למצוא אפילו לוח חלופי) אז הגיע זמן לשידרוגיישן: הרכבתי מחשב שאני רוצה להזמין בתקווה עוד היום או מחר מקסימום.. שאלות/ שיקולים: * יש לי שלושה הארד דיסקים: 250 ג'יגה , סאטה 2 80 ג'יגה סאטה רגיל 80 ג'יגה עתיק (IDE) אז אני לא חושב שיש צורך בעוד... *כ. מסך: עד כמה גרועים albatron יחסית למתחרים? כי המחיר משמעותית יותר זול... *מארז: רוצה משהו עם קירור מאוד יעיל (חדר חם) *זיכרון: בחרתי מהירות 1066 מתוך שיקול של שידרוג בהמשך ... לא בטוח שזה רלוונטי. *בקטנה אבל: הרכבה עולה 80 שקל? יש סיבה לעשות אוברקלוק? המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q6…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט על מחשב מחנות ליד הבית מה אתם חושבים מעבד: AMD Athlon x4 630 2,7 ghz quad core am2 box מארז: antec three 300 gaming no ps 2x antec tricool 120mm לוח אם: gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2\AM3 ספק: Huntkey 550 watt כרטיס מסך: saphire ati radeon hd 5850 1 GB DDR5 HDMI דיסק קשיח: Seagate 500 gb sata צורב: LGx22 DVD-rw זכרון: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 יחידות 2 מסך: SAMSUNG 24 WIDE 2494LM 5 MS DVI מחיר 5540 חוות דעת יתקבלו בשמחה פלוס איזה קירור חסר הם שמים זה קריטי?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
צריך מפרט ללא אוברקלוק וללא מסך אבל צריך עכבר ומקלדת המחשב מיועד למשחקים לכן צריך להיות חזק שקט וקר כמובן כמה שאפשר תקציב: 6 אלף אפשר לחרוג טיפה עריכה: מקלדת g15 ועכבר כולשהוא שאתם ממליצים עליו תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט עד 3000 ש''ח למטרות סרטים, מוזיקה, אנטרנט, עבודה עם אופיס, תוכנות למתכנתים כמו ויז'ואל סטודיו וכד'. זיכרון 4G, כונן 500G, צורב, אין עדיפות למעבד אינטל או AMD רק שיהיה 4 ליבות, כ. מסך סביר עד פשוט. אין צורך במסך. מעדיף מ RSM תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המפרט הראשון הוא למשחקים וכאלה בל יOC שניהם כוללים ציוד הקפי המפרט השני הוא לילדה בת 10 מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS מסך VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI כרטיס מסך PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז NZXT LEXA w/o PSU ספק כוח CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 : DA9-00010 קירור למעבד ARCTIC-COOLING FRE…
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה, אני לא פריק של משחקים וגם יש לי אקס בוקס ככה שזה לא היעוד של המחשב. היעוד שלו זה 1.סרטים, ואני מחבר אותו לטלוויזיה היי דיפינשן ככה שחשוב לי שהוא יריץ סרטים חלק ושתהיה לו יציאה של hdmi בנוסף ליציאת צג רגיל. 2.גלישה באינטרנט + אימייל ( משרדי) 3. עוד 3 - 4 שנים יכול להיות שאני אלך ללמוד עיצוב גרפי וישנה סבירות שאני אצטרך להריץ עליו תוכנות כבדות (יחסית) שעוסקות בתחום. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח וזה אך ורק למחשב (לא צריך צג) מה שהציעו לי בחנות מחשבים מובילה זה את המפרט הבא: מעבד: intel core i3-530 processor 2.93ghz 4m LGA1156 מאוורר שקט למעבד : DEEP COOL LGA1156 לוח אם: GigaBYTE GA-H55-LGA1156-DDR3/LAN+AUDIO ז.פנימי: DDR3-2G-1333Mhz-King…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה אותו עם מארז hec שחור 6A19b וצורב nec ועם הכרטיס מסך 7600 gt
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מצד אחד, אני סטודנט, כך שתקציבי דיי מוגבל, ולעומת זאת אני גם לא צריך ממש מחשב סופרמן. מצד שני, נראה לי בזבוז נוראי לקנות עכשיו מחשב במפרט זול, ובעוד 3 שנים כשאסיים לימודי לקנות עוד אחד כדי שאני אוכל גם להנות ממנו. לכן החלטתי שנראה לי הגיוני, ותקנו אותי אם אני טועה, ששווה לי להשקיע היום קצת יותר בלוח אם ובמסך, וקצת פחות במעבד וזכרונות. או באותיות ומספרים: חשבתי לקנות לוח שמבוסס על ציפסט 965 שיקר בכ 300 שקל מה 945 שכולם אוהבים להציע לי, אבל יחד איתו לקנות דגם זול של הפנטיום D שזול בכ 500 שקל מהקונרו ולשים עליו 512MB זכרון, ובעתיד, כשיתפנה כסף ויוזלו המעבדים לשדרג את המעבד (הבנתי שה 965 יכול להסתדר גם עם הקואד, כך שלא נראה לי שתהיה לו בעיה בתקופה הקרובה) וכמו כן, מכיוון שהמח…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט בתקציב של 4-4.5K מקסימום, ללא חריגות. המפרט כולל הכל, ציוד הקפי ומסך ומדפסת פשוטה, לייזר ש\ל. השימושים הם שימושים רגילים של אופיס ואינטרנט, ושימוש לעריכת תמונות בפוטושופ, ובכלל הרבה עבודה עם תמונות. אין צורך בכונן גדול במיוחד, אני צורב הכל לDVD. הכי חשוב שהמפרט יהיה אמין ויציב, ללא OC. אין שימוש למשחקים, אולי מעט צפיה בסרטים אבל לא משהו רציני. הנה מפרט שבניתי, מה דעתכם? האם ההשקעה בכרטיס מסך מיותרת? אני שואף להוזיל את המפרט כמה שיותר. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Sid…
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום נימעס לי מכול העניין של דיסקים וDVD אני מעניין לחבר לטלויזיה 37 אינץ ולחבר באלחוטי למחשב שלי אני מעניין לקנות בכמה שפחות כסף ונירה לי שבתקציב הזה אפשר (עים לא ,תגידו אני השכול לעלות את התקציב) לא נירה לי שאני הסתקל בFULL HD אבל נחמד עים תהיה לי האופציע(עים צריך לוותר על זה ולכנס לתקציב אז לא נורה) הטלויזיה שלי בכל מיקרה READY אני מעניין לחבר בHDMI אז חשוב לי שתהיה יציע כזות ועוד שעלה מה הבדל בין סטירמר לHTPC?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
? ? מעבד: AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: ASUS A8N-SLI (s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 2 זכרונות : 1GB 400MHz Twinmos ?DDR2 400 כרטיס מסך : CONNECT3D Radeon X1800 XT 512MB DVI, VIVO מאורר לקירור מעבד: Zalman 7700 AlCu מארז: Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק כח: Antec TruePower 550W Power Supply כרטיס קול : Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card הארד דיסק : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD צורב די וי די : LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW את המפרט לקח לי חודש לבנות לאחר אין ספור התייעציות עם כל הגורמים. את הכרטיס קול והצורב כבר יש לי ככה שהם לא כלולים במחיר. לגבי המפלצת... אופס סליחה אנ…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים, משחקים רגילים כמו לדוגמא FIFA, LOKI שיריצו על איכות גבוהה ובלי תקיעות), פוטושופ (לא משהו רציני) וHD לא מתוכנן OC תודה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי הידע שלי בתחום הניידים הוא אפסי ואני צריך שיתנו לי כיוון. הדרישות הן כאלה: נייד לשימוש "ביתי" סטנדרטי, לא כולל משחקים. זתומרת בעיקר אינטרנט וקצת סרטים. למשקל אין שום חשיבות. זיכרון של 4 ג'יגה ומסך של לפחות 15.6 אינץ, חובה. מעדיף ווינדוס 7. חשובה לי מאוד האחריות והשירות שאקבל. תקציב גמיש של כ-4000 שקל. בנתיים תפס לי את העין מחשב של דל, ה-Dell Inspiron 1564 נדמה לי שפעם קראתי על בעיות אמינות עם הניידים של דל (מתקלקלים הרבה) או שישנן בעיות עם האחראיות/שירות. יש בזה משהו? הדגם הזה בא עם כמה סוגים של מעבדים. ה-I3 מספיק או שכדאי ללכת על החמש? (הבדל של 500 שקל בערך) אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים יותר מתאימים אם יש. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסים בלבד. מעדיף של HP בתקציב של 3000 שקל
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15 אינטש בתקציב של 4-4.5K. השימושים הם אינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. חשוב לי שיהיו כניסת HDMI ו USB 3 וכן אחריות, עדיף ל 3 שנים. אין משמעות למשקל כי המחשב ינוע בעיקר בין המטבח לסלון... כרגע שמתי עין על Dell Inspirion N5110 ועל Asus K53SV. אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות! תודה, רועי
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. החברה שאני עובד בה רוצה להחליף את השרת הישן של מבוסס מעבד P2. השרת אמור להריץ WINDOWS 2003 SERVER שישמש כשרת קבצים ודואר. הם לא מוכנים לקנות מחשב בחלקים. רק מותג הם מחפשים. מדובר על שרת ל20-30 איש לאיחסון קבצים. הרד דיסק של 200 גיגה יספיק. האם מישהו מHW התעסק עם שרתים מותגים לעסק קטן. ויש לו המלצות.. התקציב הוא בסיבות 1500$. אבל כמה שאפשר לחסוך טוב יותר. תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מחפש מפרט למחשב שיהיה מאוד שקט השימושים שלו מאוד פשוטים רק לאופיס ואינטרנט משהו שכן חשוב שני דברים שיהיה מהיר ושיהיה הרבה מאוד מקום לאחסון תמונות
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מבקש לקבל המלצה למפרט למחשב כללי וקצת שימושים של פוטו שופ בתקציב של עד 2500 שקל. כן אני יודע שיקפצו ויגידו איך כמה ולמה , אבל גם היום עם הפנטיום מינוס D שלי אני עושה עבודות בלי לחץ ובכיף רציני. אשמח לקבל המלצה למפרט שכזה , בהעדפה על המלאי המצוי ב KSP ( מה לעשות בגליל זו החנות הנורמאלית היחידה למחשבים שיש - איזור התבור) . זה מה שחשבתי לעצמי , השאלה עם מספיק טוב (או שאולי אפשר לשנות כאן) : מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר נפלא! אני מעוניין בעזרתכם ברכישת מפרט למחשב שישמש את אמא שלי. היא לא צריכה משהו גדול, רק שיריץ emule, אינטרנט ואופיס, מערכת הפעלה Windows XP (אין צורך בחוקיות). התקציב הוא 1200 ש"ח +- אין צורך בציוד הקפי מאחר ויש ברשותי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך בכרטיס רשת, אלא אם הוא בא גם ככה ב on board. אין צורך ב Hard disk מאחר ויש ברשותי הארדיסק IDE שיספיק לה. אין צורך גם בכונן תקליטורים או תקליטונים. אין דרישה למחשב שקט או בצבע כלשהו, אין חשיבות לנושא הקירור, אבל קירור מעבד רצוי שיהיה כמובן. לא מתוכנן OC. אשמח לקבל עזרה (: תומר
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש עזרה בקשר לכמה דברים דבר ראשון המפרט שלי כדי שתדעו מה אני מבקש e7500@3.0 Gigabyte GA-G41M-ES2L 2gb transcend 800mhz cl5 asus extreme ax 550 ספק ג'נרי 500 מארז עם מאוורר צד..של חברת ZIP עכשיו השאלות 1. יש לי זיכרון של 2 GB 800 MHZ גם פשוט של CORSAIR גם הוא CL5 האם אני יכול לשים אותו במחשב ולא יהיו בעיות? 2. האם הכרטיסים החדשים כמו HD5850,GTX280 וכו' נתמכים ע"י הלוח אם שלי? ואם כן לא יווצר צוואר בקבוק במערכת שלי? ואם כן איזה ספק [במחיר הגיוני] יוכל להחזיק את המערכת שלי? תודה מראש למי שיעזור ולילה טוב לכם ...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
טוב, אני צריך בבקשה עזרה לבניית מחשב, כאשר המעבד כבר נתון - qx6850 core 2 extreme http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=891344&familyID=1&culture=en-US המחשב מיועד לגרפיקה ועריכת וידאו, בדגש על תוכנת אפטר אפקטס. המשחק האחרון ששיחקתי על מחשב היה digger או משהו כזה, כך שהוא לחלוטין לא נדרש למשחקים. אני לא מתכוון לעשות OC, כיון שזהו מחשב עבודה וחשוב לי שיהיה יציב, יש הגיון? אני צריך לפחות 4GB זיכרון, לא יודע אם התוכנות ידעו לנצל 8GB לצערי. אין צורך בציוד הקפי כלשהו, למעשה אני משדרג ממחשב ישן, כך שאין צורך גם בהרדיסקים. ההתלבטות שלי היא בין שני לוחות אם - p35-DS4 - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אבקש את דעתכם המלומדת על המפרט הזה שהרכבתי לידידה שצריכה להשתדרג מפנטיום 2 שיהיה לה לעבוד באינטרנט, אופיס, וכשאני אבוא אליה שלא ישעמם לי ואני אוכל להתקין איזה משחק... לא דברים רציניים אבל שיחזיק הרבה שנים אם היא קונה מחשב אחרי ככ הרבה זמן... מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤435 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205[/url] לוח אם ASUS M2N-E ¤445 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575[/url] כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤220 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS[/url] זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤238 כמות:2 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-