עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. רציתי לשמוע אילו מפרטים אתם מציעים. תקציב עד 6000 ש"ח. אני יכול לשלם בשטרות מזומן. *אני לא צריך מעבד, יש לי Q9450. *אני לא צריך מסך, יש לי Samsung 226BW 22inch. *אני לא צריך כונן דיסקטים. אני כן צריך צורב DVD Dual Layer. *אני מסודר מבחינת מקלדת, עכבר, אוזניות, רמקולים, מגבר וכו'. *אני צריך כרטיס טלויזיה ועדיף אבל לא חייב עם שלט רחוק. *לא צריך מערכת הפעלה. *אני מעדיף 4GB RAM עם תיזמונים טובים כדי שאוכל לעשות OC טוב. אני עושה הכל עם המחשב: *אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברזולוציה הטבעית של המסך 1680x1050. שומע הרבה מוסיקה (לא יודע אם כדאי כרטיס קול ייעודי). *לראות סרטים HD על המחשב ולהקליט דברים מהטלויזיה *גרפיקה (פוטושופ עם קבצים גדולים מאוד) *MS SQ…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. היי חבר'ה!!! מה קורה?! טוב אני צריך מפרט כולל הכל ב-4000 שקל. אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק, GTA סאן אנדראס לכשיצא, וזהו בערך. אני צריך עכבר מדוייק, בלי צורב דיוידי.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by SpEcToR,

אני לא מתחנן אוורקלוק.. מחשב למשחקים.. לא צריך ציוד היקפי.. תודה.. תקציב - 3000-4000

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  4. מחשב למשחקים... מסך יש.. 22" כולל שאר האיבזרים.. רק מחשב.. 4500ש"ח... מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by Tommy,

צריך AMD A64 3000+ או INTEL Pentium 4 3.0 חמוד ג'יגה זכרון כרטיס מסך משהו ati radeon 9800pro לוח אם מארז וספק

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by NoX,

התקציב שלי הוא 7K אין העדפות לחברות... המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים מקלדת,עכבר ומסך (לא LCD) צורב DVD טוב תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. Started by SpEcToR,

אני הולך לקנות את המחשב ביולי... (אני אהיה ב-15 ליולי עד 20 ליולי באמריקה) אני צריך מחשב... למשחקים ועבודה חלקה.. עד 5000 שח לא יותר... אני מתכנן על CONROE... אבל אני לא יודע מתי הוא בדיוק יצא.. וכמה יעלה.. (מתכנן על E6600) אז אני צריך מפרט.. של מחשב... כל החלקים מישראל.. רק מעבד (צריך השערות כמה יעלה E6600 בניואג), כרטיס מסך (חשבתי בכיוון של X1800XT 512), ואולי גם זכרונות מאמריקה (www.newegg.com) תודה =]

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by SAMSONG,

אממ אני רוצה לקנות משחש לשימוש ביתי... קצת משחקים, עבודה וכו' עכשיו אני צריך מחשב בלי כרטיס מסך,כונן קשיח, כונן אופטי ומארז רק זיכרון חובה 1G מעבד AMD ולוח טוב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. צריך מחשב נייד בתקציב עד 5500 שקלים לטובת עיצוב גרפי ב: 1. Photoshop 2. FreeHand 3. InDesign 4. Illustrator תודה.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  10. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמוע מוזיקה,ופה ושם משחקים לא צריך ציוד היקפי ולא מתוכנן OC ,שיהיה שקט

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by Pease Brother,

צריך מפרט בסביבות 6000 לא יותר לא צריך כוננים אופטיים ולא צריך ציוד הקפי מארז לא הכפת לי איזה המפרט הוא בעיקר ל BF2 והרכבה בחנות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by alias,

אני לא יודע איזה סוקט לקחת אז אני צריך 1 אחד 939 ואחד 754 התקציב הוא 4500 בלי מסך מקלדת ועכבר וצריך המלצה על מסך טוב 17 אינצ(crt)

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אני צריך עזרה ועצות בנוגע למפרטי מחשב אשר בתקציב 2400 למחשב למשחקים כמו HALO 3 GTA IV ויריץ את המשחקים אלו חלק.בעיקרון מחשב רק למשחקים אני ממש הודה למי שיתן לי מפרט של מה שביקשתי וגם יתן לי הצעותבנוגע למחשבים מסוג זה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

אז ככה, הרגע חזרתי מארה"ב עם 550$ שזה בערך 2,400 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב עדין אין אבל אני חושב משהו כמו עד 5,000 או 7,000 ש"ח!(לא כולל מסך) המטרה העיקרית שלי: עבודה ומשחקים. עבודה הכוונה, יפעל הרבה, הרבה הורדות, וכו'... משחקים הכוונה: שיפעיל משחקים חדשים על הגדרות טובות וירוץ חלק. סנתיים אני חושב על הדברים הבאים : מעבד :אני לא סגור על איזה חברה (AMD או אינטל) זיכרון : 512 זה פשוט לא סוחב בשבילי, אני מחפש משהו כמו 1GB - 2GB (אפשר גם 1.5GB) כ. מסך : כרגע אני לא עוקב אחרי הכרטיסים החדשים שיוצאים אז אני ישמח לקבל עצות הארד דיסק : אחרי שהיה לי 40GB ATA הארד דיסק אני מחפשמשהו גדול ומהיר ! כרגע אני חושב ש250 - 300 GB יספיקו עם 16MB CHECH צורב : אני מחפש צור…

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by Chymes,

אוקיי, דיברתי עם המפקדים ואמרו לי שאם אביא מחשב יאשרו לי אותו. אז אחרי התלבטות ארוכה בין מחשב בנייד למחשב שולחני, החלטתי להביא מחשב שולחני. למה? מחשב שולחני הרבה יותר חזק ואינו דורש חלקים מקוריים. בנוסף, הוא פתוח לשדרוג וגם הרבה יותר קשה לגנוב אותו. אז אני צריך 4 מפרטים. כן, קראתם נכון, אני צריך 4 מפרטים. המפרט הראשון למחשב מבוסס AMD עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. ושני מפרטים למחשב מבוסס אינטל, הראשון עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. אני מבקש מסך LCD איכותי או מסך CRT איכותי. אל תתנו לי זבל. תקציב: 5,500 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי. (מקלדת, עכבר, רמקולים) עריכה: ובשום פנים ואופן אל תתנו לי מפרט מפנדה או KSP או מכל חנות סוג ג' עם מחירים נמוכים באופן חשוד. אני רוצה מפרט מנועה או זי…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Zimer,

אני צריך מפרט למחשב בשביל עבודות משרדיות, אינטרנט וכו' ואולי אולי בעתיד כמה משחקים קלים. המפרט בשביל חבר, הוא אמר לי שהוא רוצה E6600 אמרתי לו שלפי דעתי הוא לא ינצל את הכוח שלו (לא יצליח...). יהיה נחמד אם בתקציה של ה5000 יכנס גם מסך LCD. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  17. [glow=red,2,300]התקציב לא כולל ציוד היקפי![/glow] המפרט הוא מפרט למשחקים [רשת ורגילים] מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC2 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU מארז: sunbeam transformer black אני צריך תגובות על המפרט אני רוצה מחשב שלא תוך חצי שנה כבר שום משחק לא יעבוד עליו בגלל זה יש את ה4 ליבות ו8800

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Michael101,

הי, יש לי מחשב נייד של ASUS A52J חדש שניקנה לפני חודשיים, המחשב הזה משמש אותי כמחשב נייח כלומר רוב הזמן פועל ודולק למרות שהשימושים שלי בו זה לא למשחקים אלא רק לסרטים HD ואינטרנט. רציתי לשאול מה דעתכם, האם אני צריך לקנות משטח קירור? אם כן מה אתם ממליצים לי? תודה ~!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום כולם! אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב המדובר, הכי קריטי זה WI FI המחשב נועד לטיסה לחו"ל השימושהמרכזי יהיה צפיה בסרטים גלישה באינטרנט פש ושם משחקים (אם הוא יאפשר) כמו כן לחנות שאתם ממלצים ממנה עדיף שהמחשב יהיה במלאי מידי כי אני צריך אותו ליום ראשון הקרוב בתודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by Lyoko,

אני מעונין בנטבוק נחמד, שלא יהיו עליו פרחים, שהמסך לא יהיה מבריק, (משתקף).. שיגיע ללא מערכת הפעלה אם יש דבר כזה... אני ממש לא צריך, אני מתכנן להתקין לינוקס כלשהו... אם יש כזה אטום כפול ליבה, עם 2GB זה יהיה מצוין! מה עם כרטיס מסך NVIDIA ION? כל זה אפשרי בתקציב של 1200? אם אין 2GB אפשר להוסיף למחשב עוד 1GB לבד? מעוניין בDell אגב, מתרחק מHP

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Nachum987,

שלום אנשים, אני צריך את העזרה שלכם בקניית מחשב נייד שייקנה בניו יורק ולכן יש להתייחס למחיר בהתאם. הצרכים שלי בעיקרון הם: אופיס, סרטים, אינטרנט אלחוטי, תוכנות התכתבויות כמו ICQ מסנג'ר וכו'. כמו כן אני מעוניין שלמחשב יהיה נפח הרד-דיסק מכובד כיוון שהוא ישמש כמו שציינתי לראיית סרטים, דבר שני שיהיה לו מסך דיי גדול ורחב וכמו כן יציאת Svideo. דבר נוסף שעל המחשב להריץ זה משחקים, ולכן הוא צריך לכלול כרטיס מסך כמה שיותר חזק אך בלי פשרות לגבי שאר מרכיבי המחשב שכתבתי לעיל, אני מוכן להתפשר אפילו אם צריך על ביצועי המחשב במשחקים אך לא על שאר המרכיבים החומרתיים שכתבתי לעיל'. תודה מראש Nachum987.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by DimRah,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים שיריץ BFBC2 סביר, צפיה בסרטים HD 1080p, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיוכל בהתאם לצרכים האחרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, DVI * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB מהירות 7200 * כונן CD/DVD? צורב? חייב צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי ביותר! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה כמה שיותר איכותית בהתאם לצרכים בהתאם לתקציב. תודה רבה לכל העוזר!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, אך גם שאר השימושים. * גודל המסך? בסביבות 12" * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן, לפחות 5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה לי שבגודל הזה לא קיים. * כונן Bluray? בשמחה אך לא נראה לי שקיים. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. שלום אני לא מבין שום דבר בתחום מקווה שתעזרו לי אני צריך נייד בשביל לחבר לאינטרנט ולהוריד דברים באימיול ובנוסף לצפות בסרטים ולצרוב DVD וגם לשחק במשחקים. תגידו לי איזה משחקים אפשר לשחק עם נייד כי הבנתי שהכ.מסך הוא ממש מעפן הכוונה במישחקים... איזה סוג פחות או יותר אני אוכל להריץ על הנייד. מקווה שתעזרו לי וחשוב שיהיו לו פיצ'רים חיוניים ומועילים.... תודה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by BlackSheep,

בגלל שלא נראה לי שאפשר להוציא משהו כבד למשחקים בתקציב הזה אז אני הולך להשתמש בו למוזיקה וסרטים בעיקר. אם יש מצב להוציא כאן משהו למשחקים, מברוק. רק בקשה - שיהיה עם כפול ליבה. עריכה: חשבתי על זה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.