עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה, זה פשוט הולך להיות בעיקר מחשב ללימודים ככה שהדרישות שלי ממנו בעיקר שיהיה כמה שיותר קומפקטי ואמין. לגבי גרפיקה וכאלה זה לא חשוב לי, העיקר שיעבוד כמה שיותר מהר בתקציב הזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by Aviko,

ישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות גראפיות, אינטרנט אלחוטי תקציב5000-6000 שקלים חדשים. תודה חברים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הלפטופ לאבא שלי , לא מתכנן להוציא אותו מהבית לכן המסך הגדול והמשקל לא משנה. כמובן שאין דרישות מיוחדות , חוץ מקצת אינטרנט אין לי באמת מה לעשות איתו.

4. תקציב: עד 6000 ש"ח האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: מעדיף שלא, אבל אם אין ברירה ומחייב אז אפשר ב-1000 ש"ח +-. זה ממש אם אין שום אופציה שעונה על כל הצרכים שלי במסגרת התקציב... האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: אם אפשר בפחות אז עדיף, העיקר שיענה על הצרכים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): אופיס, גלישה ברשת, הורדת סרטים בטורנטים, צפייה במדיה באיכות גבוהה HD+ מתי מתוכננת הרכישה: במיידי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא, אבל אם יש אחת בעייתית מבחינת אמינות אז מעדיף להימנע ממנה. האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: אפשר בלי. גודל קשיח מינימלי: 256 SSD + ב…

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. אהלן, החלטתי לקנות מחשב נייד כתחליף לנייח. אני מחפש מסך גדול אבל לא מוגזם (גג 15), חשוב לי שיהיה HD ויציאות כדי שאוכל לראות סרטים בפלזמה בסלון בעזרתו (למרות שהבנתי שגם VGA יכול להעביר HD... זה נכון?), עדיפות כמובן לLED, בגבול של עד 300 ש"ח חריגה, אך אם לא עדיף מט, כי סביר להניח שאעבוד באור משרדי\אור יום. סוללה לא הכי קריטי למרות שכמובן הייתי רוצה כמה שיותר. חשוב כרטיס מסך טוב (שיריץ סבבה את המשחקים של היום). דיסק קשיח לא חייב להיות ענק אבל לפחות 320. חיפשתי כמה ומצאתי: Dell Inspiron 1545 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D51 Dell Studio 1537 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKST1537BK Acer Aspire 5738G - http://www.ivory.co.il/pr…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by rotman,

שלום , אני צריך סוללה מקורית של לנובו 4 או 6 תאים. איפה הכי טוב לקנות? אני מחיפה... תודה!

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by גל פרידמן,

הדרישות שלי הם עבודה משרדית בלבד , בלי משחקים ובלי גרפיקה אינטרנט ואופיס בלבד. האם המחשב הזה מומלץ? האם באותו מחיר אפשר לקנות משהו טוב יותר? אני מחפש משהו שיהיה טוב ל 4-5 שנים. זה המחשב: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=2316

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מחשב נוכחי : מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN כרטיס קול 7.1OB מארז EZCOOL LED + 25CM fan מאוורר D.C 775 מאוורר AR 775 HEAT-PIPE אני אשמח אם תוכלו להציע לי ספק כוח ודיסק קשיח (500GB) שמתאימים למחשב הזה. בקשר לתקציב אני לא ממש בטוח, העיקר שהרכיבים יתאימו לשאר הרכיבים במחשב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by alergic,

אני צריך שמישהו יעדכן אותי בכל החלקים החדשים בשוק: מעבד, כרטיס מסך משני החברות ATI ו NVIDIA זיכרונות הכי מהירים לא מחייב קיבולת גבוהה דיסק קשיח מהיר אפילו 15000 RPM ומארז ומאוורים למעבד ולמארז הכי חדשים.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. אהלן [= טוב, לא בפעם הראשונה אני פותח אשכול. פעם קודמת הבנתי שבשביל השימושים שלי אין טעם במעבד Q6600 אז החלטתי על E4400 עם OC מTMS. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, משחקים פשוטים אונליין,עריכת וידאו לא מקצועית בוגאס (יכול להיות שאני אתקדם בזה.. צריך להיות שיקול? באיזה שלב יהיה שימוש למעבד יותר חזק?), סרטים, לפעמים אני משחק משחקים סגנון C&C,NBA Live,GTA San Andreas, Need For Speed למיניהם וכו'. לא חובב של משחקי יריות, אבל כן שיחקתי בUnreal tournament 2004. אין לי כוונות לשחק בCRYSIS או בBIOSHOCK. עריכה: זה המפרט הסופי שהוחלט עליו: תודה! מקווה שאני לא עובר על החוקים O_O

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by shnord,

אוקיי, הפעם אני צריך מפרט מבוסס amd עם מסך דק, לאותם שמושים שרשמתי בבקשה האחרונה שלי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  13. אממ אני צריך עוד מפרט ממש חזק למשחקים ושיהיה שקט מישהו יכול לבנות לי מפה http://skypc.co.il/default.asp או מפה http://www.foxpc.co.il שיהיה משהו חזקק תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by r.b.y,

שלום לכולם ותודה על העזרה במפרט הקודם אני מחפש לאחי מפרט עד 5000 שקל למשחקים כבדים אינטרנט הורדות וכו' אין צורך במסך אך יש צורך בציוד היקפי כולל רמקולים טובים שישמעו גם מוסיקה טובה שלא יהיה איטי לא יתקע ושיהיה אחלה של מחשב המחשב יתחבר לטלויזית LCD תודה חברים

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  15. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 -3500 המטרות של המחשב - 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, מוסיקה 2.גודל המסך - 15.4 3.משקל רצוי - אין חשיבות גדולה 4.זמן סוללה - לא עקרוני 5. יש צורך ביציאות מיוחדות DVI, HDMI 6.בלוטות - צריך 7. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 ויותר לא פחות מ 320 8. צורב DVD -כן 9. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העיקר חברה טובה תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by godart,

מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by עופר זוסמן,

פרסמתי שלשום מודעה שאני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מוסיקה ותוכנות כבדות, קיבלתי המלצה למחשב של חברה DELL עם קישור לחנות כלשהי שמוכרת את המוצר ב3400, את אותו מוצר רציתי לקנות אצל הטכנאי משבים שמטפל אצלנו בביתץ במחשבים...והוא אמר שאצלו הוא מוכר את המחשב ב4300 ואמר שלא נראה לו הגוני שמוכרים מחשב כזה במחיר נמוך כל כך ושיש אפשרות שהרכיבים גנובים\מזוייפים וללא האחריות המקורית של חברת DELL עצמה... השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לסמוך על חנות שמוכרת מוצר במחיר זול כל כך ובאחריות לשנה כאשר האחריות המקורית של דל היא שלוש שנים, והאם אני יכול לדעת אם עובדים עליי ואם תכולת המחשב מקורית או מזוייפת ביום הקניה או לאחר שהמחשב כבר אצלי.. תודה מראש.

18. Started by Shablool,

איזה מחשב נייד טוב יותר (בעד ונגד) Compaq EVO Notebook N610c או Compaq EVO Notebook N1020v תודה. :saint:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כולל מסך Samsung 22" Wide 2253LW 1:8000 2MS DVI שיהיה חובה מעבד QUAD וכרטיס מסך לפחות 8800GT שיהיה שקט וטוב תודה מראש אורי

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. קודם כל שלום, שמי ארז אליהו ואני מאד אוהב מחשבים חזקים אם כי אני חושב שהידע שלי הינו פחות מהצרכים שלי מהחומרה. אני כבר יותר מחצי שנה מחפש את מפרט החלומות הפרטי שלי, המחשב הבא שאני מרכיב ושתראו את המפרט הוא מה שאני עשיתי אבל מה שאתם אמורים לעזור לי בבקשה זה פשוט להכריב משהו יותר טוב מזה לדעתכם באותו מחיר או לשפר ולתת לי גם מידע והערכה לגבי כל חלק כי שוב ואני אחזור על עצמי אני לא הכי מבין שבעולם אם כי לא בור ומצד שני אני לומד מהר. אה ועוד משהו, אני צריך עצה איך ומאיפה לקנות כי כבר ביטלתי השמנה אחת שהתחילה לרוץ רק בגלל שלא הרגשתי נוח עם מוכר המחשב. המפרט הינו: Inetl P-D 3.0GHZ 800MHZ 2X2 MB - מעבד GIGABYTE GA-G1975X - לוח אם GIGABYTE FX7900GTX 512 MB - כרטיס מסך WD 160 GB 7…

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by bigwave,

אני מבקש לא להתייחס לעניין הכספי זה לא רלוונטי כרגע... המחשבים הניידים הם: Dell xps l502x והשני HP DV-6-6B19EJ המפרט הראשון: מחשב נייד Dell XPS L502x מחשב נייד של חברת Dell מדגם XPS L502x, עם מעבד i7-2720QM, 8GB זיכרון פנימי, דיסק קשיח בנפח 750GB וכרטיס מסך GeForce GT 540M עם 2GB זיכרון ייעודי! מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-2720QM 2.2GHz with Turbo boost 2.0 up to 3.30GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD Tru-Life רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 750GB 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB כונן: DVD+/-RW תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט 2MP מובנית חיבורים: 3 x USB3.0 …

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by yoavamir,

בוקר טוב, אני מתקשה להחליט איזה חברה כדאי לקנות MSI, Lenovo or Gigabyte? בשלושת החברות האלו יש את אותו מפרט דומה: core2due 1.66ghz 2gb ddrII 160 gb sata windows vista premium ההבדלים: lenovo - מגיע עם כרטיס gforce טיפה יותר חזק מהסטנדרט. שנה אחריות. gigabyte - שנתיים אחריות. הזיכרון בתדר 800mhz. MSI- שנתיים אחריות. המחיר של כולם בסביבות 3800 שח. איזה חברה כדאי לקחת? מי הכי אמינה? המחשב מיועד למטרת לימודים ואינטרנט בתקווה שהוא יחזיק 3-4 שנים. האם כדאי להרחיב ל-3 או אפילו 4gb זיכרון? זה ישפיע הרבה על קצב העבודה? תודה מראש, יואב.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  23. שלום, זו הצעה שקיבלתי מטכנאי מחשבים. השימוש הוא ביתי - אינטרנט, מסמכים וכו'. האם יש צורך במעבד I3 או שאפשר להשאר עם המעבד הזה? (הבדל של 250 שקלים) האם המחיר עוד ירד בהרבה אם אקח הארדיסק של 500 GB? (אין לי צורך גם בגודל הזה..) האם זו הצעה שווה? הרכיבים טובים? צריך להחליף?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צריך עזרה ברכישת מחשב נייד/נטבוק (לאח שלי) דרישותיו: שיהיה קטן וקל עד (אזור ה13 אינץ') השימושים הם בעיקר לעבודה בתוכנות אופיס/עבודה משרדית, הקרנת מצגות/סרטונים (לא HD, צנוע) אין דרישות ספציפיות לגבי מפרט, שיהיה כזה שהסוללה תחזיק יחסית הרבה זמן בין הטענות דגש על חברה/דגם אמין התקציב הוא עד 2200 ש"ח תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  25. Started by Rin,

שלום לכולם, יש לי הרבה התלבטויות ואני צריך שתעזרו לי להרכיב את המחשב החדש שלי : צריך עזרה עם הדברים הבאים: AMD DUAL CORE חובה לגביי כרטיס מסך אני מתלבט - המלצות? זיכרון - מינימום 2GB לוח אם - פה אני חייב את ההמלצות שלכם ! קירור\מאוורר ממש ממש טוב למעבד - המלצות? בקשר לספק כח - אני חשבתי ללכת על החברה של קרוס-איר 520 וולט. לא צריך (יש לי את הדברים הבאים ) : מסך עכבר מקלדת רמקולים מארז כונן קשיח

• 1 תגובה
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.