עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מחשב זול לבית- משחקים,אינטרנט.המיפרט עליו חשבתי מתבסס על ציפסט G31 מהטעם שהכרטיס הגרפי משולב אך בעתיד ניתן לשדרוג,תומך במהירויות גבוהות אך לא מכיל פונקציות שאני לא צריך (LEN,וכו),ומכאן מחיר זול יחסית.מעבד- ככל הנראה E4000 . הלוחות שחשבתי (מ- KSP): אינטל DG31 PR גיגהבייטP31 DSL אסוס P5KPL המעבד מתאים למערכת כזו? איזה לוח יציב ומתאים? האם מערכת מבוססת AMD לא תיתן תמורה טובה יותר ביצועים/לשקל ? אשמח לשמוע על אלטרנטיבות

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  2. אז אני לא מבין כלום במחשבים ממש כלום. אבל אני יודע שאני רוצה לפ טופ למסמכים ולמשחק אחד שהדרישות שלו הם: CPU Recommended: Pentium III/Athlon or better CPU Speed Recommended: 700 MHz System RAM Recommended: 128 MB Operating System Recommended: Windows 98/ME/2000/XP Video Card Recommended: 3D Accelerated video card Video Card Driver Version (DirectX) Sound Card Recommended: "Yes" (lol?) Sound Card Driver Version Free Disk Space Recommended: 1.5 GB אלו הדרישות המקסימליות ד"א... כן כן זה משחק קל ביותר ממש כמו פק מן ;D הסכום צריך ליהיות מינימלי כי כל מה שאני רוצה זה את המשחק הזה שהוא ממש קל ומסמכים. אני רוצה לפ טופ כמה שיותר קטן. כשאתם מדברים אליי בבשקה תבינו שאני לא מבין גרוש …

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. מחפש motherboard ל - AMD Athlon 3800+ AM2 X2 מה הכי משתלם?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. שלום, ראיתי שאתם מאוד מבינים פה ורציתי להתייעץ אתכם: יש לי עכשיו מחשב ממש מעאפן: מעבד: p4 1.8ghz לוח אם: איזה משהו של אינטל צ'יפסט 865 או משהו כזה משהו גרוע זכרון: kingston 512mb 400mhz cl 2.0 דיסק קשיח: wd 80gb IDE כרטיס מסך: 5200fx מארז: משהו ג'נרי ספק: גם משהו ג'נרי ראיתי שעכשיו בקיץ הולכים לצאת הרבה דברים חדשים ולא כדאי כל כך לקנות עכשיו מחשב חדש ולכן החלטתי שאני אחכה שנה שיכנס כל הdx10 וכל זה ובנתיים אני אשדרג אז מה בעצם אני צריך: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך וספק כוח. אני רוצה להשקיע מקסימום 2700 שקל בכל זה על מנת שאוכל לחסוך למחשב החדש עוד שנה. אני מבקש שתביאו לי הצעות אך ורק מksp כי זה קרוב לבית שלי ואני לא מתכוון ליסוע עד IQPC בשביל לקנות את הדברים האלה. בתוד…

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  5. חברים שלום, כבר המון זמן שלא התעסקתי בעולם המחשבים ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מעוניין להרכיב מחשב בסכום של כ- 3000 ש"ח, ללא מסך, ללא מערכת הפעלה, ללא כל מיני דברים אחרים מסביב (שאני אפילו לא יודע מה הם אומרים). השימוש של המחשב הוא לאופיס, אינטרנט, צפיית סרטים גם במחשב וגם בטלויזיה עם חיבור של המחשב לTV. האופציה למשחקים פחות חשובה לי, אבל לא הייתי רוצה מפרט ממש גרוע ככה שלא אוכל לשחק כלום - מדיי פעם שיהיה אפשר גם לשחק משהו. תכלס - פשוט שיפעל מהר, ושלא יעשה יותר מדיי בעיות. יש לי קווים מנחים למפרט: זכרון - 2 ג'יגה של קינגסטון. דיסק קשיח - אני לא צריך משהו מפוצץ, מבחינתי אפילו 160 מספיק, העיקר שיהיה SATA2 ועם 16 מגה באפר. אני אישית מעדיף WD, אבל אקח מה שתמליצו. צורב DVD - מ…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב (עדיף מבוסס intel) שיהיה עד תקציב של 3000 בערך.. עם חריגה קטנה לא יקרה כלום.. שיהיה למשחקים ואולי ל-OC קטן.. בלי מסך ורמקולים. דיסק קשיח לא צריך 250.. יספיק לו 160GB וגם עדיף כרטיס מסך שיהיה של GeForCe אבל אם אי אפשר אז גם ATI בסדר.. רק מהחנויות IQPC או SKYPC או TMS... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by kamal_,

איזה מהכרטיסים עדיף ? 1. Wi-Fi 802.11b/g/n Wireless 1390 2. Intel PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/g/ Draft n) **** בכרטיס מסך רציתי לדעת עד כמה היתרון של NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory (128MB & 128MB shared) עם מסך WXGA+ (1440 X 900 רזולוציה) UltraSharpTM יורגש על פני הכרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory עם המסך WXGA (1280 X 800 רזולוציה) UltraSharpTM . תודה !

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by Discreet,

אני צריך שהוא יריץ את המשחק CSS בצורה טובה בלי לאגים לא אכפת לי עם הגראפיקה תיהיה על מידיום העיקר שהמשחק ירוץ טוב. וגם משחקים אחרים לא כבדים ממש. צריך שיריץ סרטי HD 1080P. שיתמוך ב5.1C שיריץ גם 3ds max ו פוטושופ בצורה כגון AfterEffect וכו. תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. Started by beni123beni,

אני רוצה לשדרג את הכ.מסך שלי ואת המעבד שלי (בשביל למנוע צוואר בקבוק) מה שיש לי כרגע זה: Geforce 8600GT 256mb Athlon 64 x2 4400+ שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-69VMS2 ספק Corsair 450W 2gb ram ddr2 667mhz המארז שלי סטנדרטי, אני לא זוכר את היצרן שלו. אין קירור כולשהו חוץ מ2 מאווררים, אחד צדדי ואחד אחורי . התקציב לא משנה, אני מחפש כ.מסך ומעבד בלבד שיתאימו לי לשאר המפרט כי אני לא רוצה לקנות מחשב חדש כרגע או לשדרג חלקים נוספים המחשב הוא כאמור מיועד לגיימינג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Lior4543,

שלום, אני צריך את העזרה שלכם בזיהוי מחשב נייד, הדבר היחיד שאני יודע שהוא HP.. מצטער על האיכות הגרועה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by dato81,

היי, ניתקלתי בבעיות עם סוללת המחשבץ המחשב הוא Lenovo 3000, N100 המחשת נכבה ברגע שאני מנתק אותו מהחשמל, בלי תהליך כיבוי בלי כלוםת כאילו שהסוללה לא קיימת. השאלה האם מדובר בבעיית טעינה או שפשוט הסוללה מתה לגמרי? ואנ לא יודעה אם החלפת סוללה תעזור לי. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג של כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by Moor,

שלום. אני סטודנט מחפש נייד לשימושים די כלליים: סרטים, office, אינטרנט... התקציב גמיש אך אשמח לא לעבור את ה-3K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? 2 ק"ג בערך, עדיפות לכמה שיותר קל (יודע שעם המסך זה קצת בעייתי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם יש המלצה למסך יותר קטן במחיר משלתם, אז אשמח אם תצרפו גם אותו.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. שלום! 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200/300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, עבודה שוטפת ומעט משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?- 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא נדרש. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, נדרשת הרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו …

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by MORIEL,

אתמול (שישי) הזמנתי מ KSP מחשב, ואני חייב לומר שאני לא מספיק מבין בנושא, אבל יש לי מעט ידע בסיסי, ישבתי עם המוכר וזה המפרט שהזמנתי: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD LG 16x 40x White צורבים? DVD Recorders Philips DVD±RW x16 LightScribe שונות 12cm Case Fan מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מקלדות? Microsoft Microsoft Internet + Microso…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. שלום, מבקש המלצה לנייד חדש וחדיש בסביבות 8000 ש"ח. אם כדאי לחכות עד לפני סוף השנה האזרחית, ולקבל משהו טוב יותר - אשמח לשמוע תודה

17. רציתי לדעת קודם כל מהי טכנולוגיית וירטואליזציה ובמה היא עוזרת והאם המעבד T5800 תומך בזה ! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by devek,

אני רוצה מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000 ש"ח מה אתם יכולים להציע לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  19. שלום חברים, עוזר לחבר לקנות מחשב שלא מנסה להיות יומרני מדי, ויחליף מחשב בן 8 שנים ששבק חיים. בניתי 2 מפרטי מחשב מ 2 חנויות (שיחליט ממה שנוח לו) לפי מידע שקראתי בפורום הזה. אשמח לקבל תובנות, הצעות או שיפורים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, חריגה קטנה במידת הצורך אפשר גם לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, וסרטים/יוטיוב 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להר…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. המחשב מיועד ברובו לאנטרנט אופיס סרטים ומשחקים לא משהו כבד במיוחד מעבדי אינטל‏ מחיר סה"כ Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB 1 1290 1290 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE מחיר סה"כ EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 650 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty מחיר סה"כ 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 350 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE מחיר סה"כ 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 633 דיסקים קשיחים‏ Seagate כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 315 צורבים‏ Samsung מחיר סה"כ SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 120 מארזים‏ מחיר סה"כ HJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) 1 120 120 ספקי כוח‏ כמות מחיר …

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by poisen306,

שלום לכם אני מבקש עזרה בהרכבת מחשב ביתי לשימושים הבאים: אינטרנט אופיס מדיה (סרטים , תמונות ממצלמה דיגיטלית, שירים) המפרט המבוקש צריך להכיל את הפריטים הבאים: רצוי מעבד אינטל לוח עם כרטיס מסך און בורד זיכרון 2 גיגה דיסק קשיח 160 צורב DVD מארז כונן דיסקטים מקלדת + עכבר רמקולים LCD 19 או LCD 17 - לא מסך רחב * הרכבת המחשב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  22. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ברזולוציה 1024*1280 מסך, מקלדת, עכבר וכל הציוד ההיקפי כמו גם צורב DVD כבר יש. Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1164 GIGABYTE GA-P35-S3G Core 2 Quad Intel P35 , יחידות 1 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1106 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Point-of-View nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Arctic Cooling Twin Turbo, יחידות 1 ¤950 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1455 כונן קשיח Western Digital Raptor WD740ADFD 74GB SATA 10k rpm 16MB , יחידות 1 ¤670 http://www.foxpc.co.il/product…

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by yousux,

מפרט למחשב שכולל את הדברים שרשומים במפרט שכתבתי. מעדיף לא לשלם יותר על מה שלא ממש צריך (אם כי שוב, אין לי בעיה להעלות את התקציב מתי שצריך כמו שרשום בכותרת). המטרות הם מחשב שיהיה חזק בכל מה שלא קשור ליצירה (שזה אומר משחקים, גלישה, תכנות, אופיס וכו'). כרגע חשבתי על משהו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤593 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤797 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤420 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 כרטיס מסך: Pa…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by R9547655G,

מפרט נוכחי: Intel Pentium D 805 - מתחנן ל קירור אוברסטוק ו אוברקלוק GIGABYTE GA-8I945P-G-RH - היה מאוד שמח אם היו מארגנים לו קרור GIGABYTE GV-NX62TCB8 - מרגיש ישן ומוכן לצאת לפנסייה מוקדמת SAMSUNG 256X2 DDR2-667 4-4-4-11 - שתי אחים תאומים שלא היו מתנגדים לקרור וחברים בגילם SAMSUNG SpinPoint 40G - מאוד מלא ולא סובל מי בעיות התחממות TzagElita/Prosource Generic 6 80mm Fans - סובל מבעיות רעש, ו אבק - היה שמח לצאת לפנסייה --- תקציב 1000שקלים חדשים המחשב בעיקר למולטיטסקינג ו משחקים בינוניים. --- תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by stip89,

יש לי מחשב נייד של hp probook 4520s הוא עלה לי 3000 שקל יש בו בעיה קטנה ולכן אני הולך יום ראשון לחנות ממנה קניתי אותו (ivory) ומחליפים לי את המחשב למחשב חדש עם אותו מחיר רציתי לשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שאני צריך לקחת איזה חברה נחשבת טובה כי ראיתי את lenovo ואני לא יודע אם היא טובה ואיך השירות שלה בארץ...(מה שאני יכול להגיד על hp שהשירות שלהם מדהים בארץ!) פרט מאוד חשוב במחשב זה שאני רוצה שהביצועים הגרפיים שלו יהיו גבוהים זאת הסיבה שהם מחליפים לי כי ביקשתי כרטיס מסך וקיבלתי משהו ברמה נמוכה יותר ממה שביקשתי (ביקשתי radeon 5470 וקיבלתי radeon 4300) ... אודה לכם מאוד על העזרה !! תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים