עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אנשים אני צריך מחשב רק את המחשב כלומר : בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר בלי רמקולים בלי סי די רום בלי מודם בלי פלופי דיסק ובלי צורב.. אפשר לחרוג טופ טופ עד 4000 שקל .. מעבד אי אמ די בבקשה..! תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. כותרת ותודה מראש :

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. שלום לכולם.. אני עוד מעט הולך לקנות מחשב.. אני צריך מפרט של מחשב בסביבות 3000 שקל לא יותר בלי כרטיס מסך בלי מסך ובלי מקלדת ועכבר..! אני פשוט צריך את הכונן עצמו עם כל הרכיבים שבו... עכשיו אני לא יודע מה כדאי יותר amd או pentuium או משהו אחר אני כבר הרבה זמן לא בעייינים ככה שאני צריך די עזרה, אם זה 64 bit או לא.. אני די צריך את המחשב למשחקים ככה שאני צריך מעבד חזק ביותר שיתאים גם תקציב שלי.. כל המחשב תגידו לי בלי מסך ובלי כרטיס מסך זה כבר פעם אחרת.. חבר הזכיר לי משהו כזה CONROE Core 2 Duo אבל אני לא מבין אז תגידו לי אתם מה הולך היום ומה הכי משתלם.. אה ואני מעדיף זיכרון למחשב של ג'יגה והארד דיסק מינימום 160 ג'יגה ואם ישאר עודף אז צורב ששמעתי שיש חדש 18X חח.. אבל בבקשה תנו …

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by or0126,

אני צריך מפרט מחשב טוב ב5000-5500 בלי ציוד הקפי מטרת המחשב הוא גיימינג ועם אפשר עד מפרט באותו תקציב שבו יהיה מעבד e6600

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by ShahafH,

טוב חבר שלי רוצה מחשב לגיימרים ב6000 שקל והוא אמר שלנסות כמה שיותר לא לצאת מהגבול הזה ובלי ציוד היקפי כגון מסך,מקלדת,עכבר וכו'... תודה.

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  6. שלום חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב +מסך 19 או 22 " עם רמקולים טובים , מקלדת עכבר וכול מה שדרוש. בעיקרון אני צריך את המחשב בשביל אינטרנט , סרטים אייסקיו ומשחקים (לא כבדים). התקציב הכולל שאני מוכן להשקיע בו בין 3500 -3700 ש''ח לא יותר. אשמח לקבל מכם מפרט טוב שיתאים לדרישות שלי. נ.ב אני גר במודיעין אז אשמח עם החנות מחשבים תהיה בסביבה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by p_q,

השימושים של המחשב: אופיס ואינטרנט צריך גם מסך שיהיה מחשב אמין ומהיר שלא נצטרך לחכות שעה עד שהוורד יעלה נ.ב תודה לכל מיתייחס

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  8. אוקיי חבר'ה אני חדש פה מישהו שלח לי את הפורום כי הייתי צריך מפרט.. בקיצור חברים אני צריך מפרט למחשב חדש וחזקק על בסיס amd 64 3500+ אממ ליצירת מוזיקה עכשיו אני צריך מעבד חזק ולוח אמ טוב וזיכרונות בקיצור הכל ומי שמבין בכרטיסי קול גם חשוב.. אני צריך כרטיס קול חזק.. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends ועוד משחקי רשת וגם משחקים שאמורים לצאת בקרוב שהם לא רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. אני צריך מחשב לגרפיקה תלת מימדית עד 4000 ש"ח גג ללא הציוד הבא: מסך מקלדת עכבר רמקולים מארז לא צריך משהוא מיוחד אפשר רגיל יש הצעות? נ.ב. הכוונה לגרפיקה תלת מימדית זה 3DS max and Maya בעיקר

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by idanbbd,

אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. צריך לתציאו לי מפרט למחשב נייד בעיקר לעבודות של בית ספר וכאלה, לא צריך שהוא יהיה חזק במיוחד.. ושיהיה אפשר לקנות את המחשב לא דרך האינטרנט ולא טלפונית אלא פשוט ללכת לחנות וליקנות לדוגמה:IVORY... (אני גר באזור הקריות) תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. שלום חבר'ה אני צריך מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח הכי הרבה המחשב מיועד למוזיקה קליפים וסרטים... במחשב צריך שיהיה מינימום זיכרון : 256 מ"ב ומינימום דיסק קשיח: 40 ג'יגה בייט תודה לכל מי שיעזור!!!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Nevo,

צריך מפרט מחשב הכי טוב שיכול להיות ב2500 ש"ח. לעבודה עם אינטרנט. לאבא שלי...

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by bartes,

שלום רב! אני קונה עוד מספר ימים מחשב למטרת מעט משחקים, ראייה וצריבה של סרטי די וי די, עבודות אינטרנט וכדומה. עכשיו אני מעדיף מעבד AMD אמרו לי שהוא חזק יותר מאינטל.. או אם המעבד החדש double core. המחיר צריך לכלול מסך, אני מעוניין בעיקר שאני יוכל גם לצרוב סרט וברקע לשחק משחק כבד והמחשב לא ילך לי איטי, זה הכוונה שלי. תודה מראש בר!

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  16. אנשים צריך מחשב מצוין שיהיה חזק במשחקים ובכל הדברים שאפשר לעשות עם המחשב.... כרטיס מסך מצוין ראדיון .. ו 200 G ארד דיסק ... אממ צורב דיויד משולב DUAL LAYER סידירום והמארז שאני רוצה הוא X-BLADE 500W PFC Black (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+Tooless ומסך טוב מאוד.. LG או משהו בסגנון... תודההההההההההההההה....

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני צריך לוח אם ומעבד חדשים אני רוצה מעבד אינטל לשימושים של משחקים בינוניים סרטים היה oc אבל לא קיצוני כל זה ב1500-2000 שקלים ואולי תכניסו גם קירור טוה

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  18. שלום לכולם, כפי שנאמר בכותרת אני צריך מפרט למחשב עד 3300 ש"ח אני מבקש ממכם לא לחרוג במחיר ביותר מ 100-200 ש"ח! *הצרכים שאני צריך מודגשים בצבע אדום פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3300ש"ח-תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-כונן DVD 5. האם יש …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. חברי hwzone אני חדש כאן אז קודם כל שלום! אני זקוק למפרט של עד 9k אפשר חריגות קלות של עד 300 ש"ח המחשב מיועד בעיקר למשחקים מעט OC וצפייה בסרטים במחשב אני צריך שהמפרט יכלול גם מסך מקלדת ועכבר ללא רמקולים זה בינתיים מה שבניתיי ואני זקוק להצעות נוספות לשיפור המפרט (חשוב לי שהמפרט יבנה מIQPC) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1285 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤621 מסך: LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI מחיר: ¤1617 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2107 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤512 צורב DVD…

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by gzlt,

שלום שלום לכולם אני צריך מפרט לשרת - עבור רשת של 10 מחשבים (10clients מול שרת web מבוסס mysql). האם צריך מעבד Xeon או שמספיק P4, כמה זכרון? הרדיסק - SATA או SCSI? כרטיס רשת? האם עדיף מחשב מורכב של חברה (IBM/HP)? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. Started by Kingston,

מחשב של AMD הכי חזק לתקציב הזה למשחקים תוכנות גרפיקה מוסיקה ועוד... תציעו לי מפרט בבקשה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by Kingston,

מפרט ב-3700 גג מחשב חזק בעיקר למשחקים... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by sagi_10,

שלום דרישות מינימום: פנטיום 4 64 ביט 3.2 גיגה הרץ ו- lga 775 ותומך ht או amd 64bit 3500 ו רצוי מדרבורד של גיגה בייט תומך sata2 תומך ddr2 דיסק קשיח 120 גיגה כרטיס מסך גיפור 6200 לפחות ולפחות 512 ram בלי מיקלדת עכבר ומסך

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  24. תקציב עד 2000 ש"ח מTMS ללא דיסק קשיח וללא DVD ללא ציוד היקפי, קירור ויופי קצת חשובים (חשבתי לשלב למעבד EVECOOL BUFFALO),מתוכנן OC, צריך הרכבה, ללא מערכת הפעלה חשבתי על להכניס את ה1950PRO.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by bob24,

אוקיי סבא שלי רוצה מפרט... זה יהיה המחשב היחיד שיהיה לו והיה לו לכן אני רוצה שהמחשב יהיה יציב וחזק ולא ייתקע כל שנייה ויחזיק גם לעוד 10 שנים(השימושים:אינטרנט,וורד,טיפה סרטים אולי) בבקשה שבמחשב יהיה ויסטה home basic וגם office.. כרטיס מסך לא צריך אפשר מובנה אבל בבקשה שהמעבד יהיה חזק ! התקציב שיש הוא לא מוגבל אבל די ברור שלא צריך לעבוד את ה3000 ש"ח חוץ מזה, אני גם צריך מסך 22 אינץ' רחב שיהיה המסך הכי טוב ומשתלם שיש היום, גם לזה התקציב לא מוגבל. אם יהיה בו רמקולים מובנים עוד יותר טוב. ואם אפשר לבנות את המפרט בtms זה יהיה מצוין! תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.