ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ בנוגע לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בשביל להריץ BF3 בתקציב של 350 ש''ח. זה המפרט של המחשב אם יעזור: http://imageshack.us/photo/my-images/213/99547105.jpg/
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לעבודה מואמצת ועבודה עם תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין - חשוב שיוכל להריץ אותם במקביל כמה שיותר חלק רצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ובעל קירור טוב. צריך עכבר איכותי לעבודה עם תוכנות גרפיות. תודה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה ב3700(קנייה דרך ארצות הברית) כולל אחריות מלאה 3 שנים מעבד t7700 מהירות 2.4 ג'יגה מסך 14'' כרטיס מסך AtI X2300 128mb זיכרון עצמאי + 128 זיכרון משותף. הארדיסק 80 ג'יגה. 2 ג'יגה זיכרון פנימי. צורב DVD ניתן לשדרג להארדיסק 250 ג'יגה ב200 ש"ח, או לחלופין להוריד למעבד t7300 מהירות 2 ג'יגה ולקבל את השדרוג ללא תוספת 1 ג'יגה נוסף - 70 ש"ח. לשיפוטכם?< יש הבדל כל שהוא בינו לT61?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד שלהפתעתי גיליתי שיש בו קוד הוינדוס לא עולה מה עושים ? החלקהאחרון שעולה זו התמונה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה מפרט לילד בין 10 אשר משחק במשחקים די פשוטים +סרטים + עבודה תקציב +2000 יש דגש על אפשרות לעדכון עדיתי AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box 319.00 ₪ Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 434.00 ₪ Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 482.00 ₪ SeaSonic SS-400ET 400Watt 80Plus Bronze 256.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ SeaGate 1.5TB 7200RPM 32MB Sata2 ST31500341AS 498.00 איך המפרט מבחינת עדכון עתידי של מעבד יותר חזק או אם אפשר מפרט של אינטל I3 שלא עולה על התקציב מעבד הכי זול של I3 ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה וקול כמו כן לא יהיה שוב OC
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
למחשב HIGH END פסיכי למדי בהוצאה של כ 6500 ש"ח לא כולל מסך... המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה על מסך ענק של 26'',הרצת תוכנות רבות במקביל,עריכה וצפייה בסרטי HD,עריכה גראפית,חיבור לשרת לעבודה ועוד... הייתה לי התלבטות בין מערכת מבוססת920 I7 וזכרון טריפל למערכת מבוססת I7 860 עם זיכרון דואל. מכל הביקורות שקראתי הבנתי שה 860 יעיל בהרבה ועוקף בבביצועים את ה 920 וגםלא מצריך לוח אם יקר וזיכרון טריפל צ'אנל שלא ממש הוכיח את יעילותו לעומת 2 ערוצים ממה שהבנתי. בנוסף,אני רוצה להתנסותב OC כדי להגיע למקסימום ביצועים ומהירות וזה למה השקעתי הרבה בקירור ולוח אם טוב. אז המפרט מתאים לצרכים שציינתי? מתאים ל OC? אולי בכל זאת עדיף 920 וטריפל צ'אנל? אווףף עזרה... אני ישמח להצעות,מענות,ת…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב סבבה בעיקר עבור משחקים וסרטים בסכום של עד 3.5 גג. יש לי מסך 19" רחב לא מתכנן OC ולא צריך צורב. ןאני אודה לכם אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה באיזור הקריות.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שממש אוהב את האתר והקהילה שעזרו לי לרכוש כמה מחשבים בשנים האחרונות (בשבילי, המשפחה והחברים). ועכשיו לפואנטה: מעוניין לקנות מחשב לילד, בעיקר ללימודים קצת, לגלישה וכו', אבל גם שיוכל לשחק כמה משחקים פשוטים. התקציב כ-3000 ש"ח-+ עם מסך. מכוון לקנות בזמן הבלאק פריידי השבוע. ותודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-+ - חריגה עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים לילד וגיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, הכול (עכבר, מקלדת, רמקולים ומ…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנתקלתי בקרטועים קלים כאשר אני מנגן וידאו 720p מקודד ב-H.264 עם ביטרייט גבוה, החלטתי שכדאי כבר להחליף את המחשב הקיים. את המחשב החדש בניגוד לפעם, אני לא צריך למשחקים בכלל, לא אכפת לי שלא יפעיל אף משחק שיצא על Low אפילו, בשביל משחקים יש לי Xbox 360. ראיתי את הכתבות על ה 8600/8500 החדשים של nVIDIA והבנתי שהם בדיוק מה שאני צריך. המסך שאני רואה עליו את הסרטים/סדרות הוא Toshiba 37WL58E. כמו כן אני לא צריך שום ציוד הקפי, רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (ואם תמליצו גם על ספק כוח חדש, כרגע יש לי 400W ג'נרי). יש לציין שזה צריך להיות המחשב השולחני שלי ולא מחשב סלוני HTPC. הוא פשוט מחובר לטלויזיה בנוסף. החלקים שאני חשבתי עליהם הם אלו: מעבד - Intel Core 2 Duo E660…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני שמתמש ב GIGABYTE W468N. מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה XP ו 7. עבדתי על ה XP כשפתאום על המסך הופיעו פסים ורודים והוא נתקע. כיביתי והדלקתי אותו ומאז עולה לי תחילה מסך לבן, אחריו מופיע מין מסך אפור(כמו צילום של הירח מהחלל בשחור לבן) ולאט לאט הוא דוהה לצבע שחור, שרואים עליו שהוא דלוק. ניסיתי ללחוץ על F2, כדי לראות אם יעלה ביוס או שהצבעים יהבהבו בצורה אחרת, כלום. קצת רקע, הייתה לי בעיה ב וינ 7 שהכרטיס מסך היה מפסיק לעבוד, התמונה הייתה קופאת, מופיע מסך שחור ואז חוזר עם הודעה שהכרטיס מסך נתקע ואותחל מחדש. לא יודע אם זה קשור, אבל לפי חיפושים שביצעתי באינטרנט, אין לבעיה הזאת כל כך פתרון. מאיפה מתחילים לטפל?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש נייד שיתן לי הכול (מקווה שיש דבר כזה) אני רוצה נייד עם הרבה זכרון (4GB) מעבד חזק, מסך שיהיה גדול לא אכפת לי איזה... אם אפשר שיהיה טאבלט (כדאי בכלל? איך הטאץ בניידים אפשרי שהוא יחליף לוח ציור?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אינטרנט ואופיס א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 17 CRT, שדרוג ל 19 בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל (עדיף פחות מ2 קילו) בעיקר לאופיס ואינטרנט, חשוב שיהיה לו מסך מאט. תקציב-עד 5000. * גודל המסך -12-14 * משקל רצוי-עדיף עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-לא חובה * בלוטות-לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח-לא קריטי * צורב DVD-לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא חשבתי על הווסטרו 3300 אבל הבעיה היא עם הסוללות שלו (לא רוצה להסתובב עם 2 סוללות וגם לא רוצה סוללה שבולטת מהמחשב). חשבתי על המחשב הבא: http://qsys.co.il/pl_product~3249MDU~10~30.htm האם הוא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, בן דוד שלי מתחיל תואר שני בהנדסת מכונות והוא צריך מחשב לכל מיני תוכנות שמשמשות אותו לתואר (matlab solidworks fluent abaqus nastran tekplot) בנוסף הוא רוצה לשחק במחשב מידי פעם (לא רציני מידי אבל שתהייה האפשרות). דר"א, אם מישהו יודע דרישות מסויימות בקשר לתוכנות האלה, אשמח לשמוע. המפרט צריך לכלול מסך, עכבר+מקלדת, ורמקולים 2.1 פשוטים יחסית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
HP Pavilion dv5084EA מעבד AMD Turion 64 Mobile Processor ML-37
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
4 ליבות כ. מסך שיריץ משחקים בצורה טובה. 4+ ג'יגה ראם הארד דיסק 7200 RPM כרטיס WIFI איכותי, BT, חשבתי בכיוון של מעבדי llano החדשים... יש כבר משו מכובד בארץ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום המפרט של המחשב שלי הוא: p4-3.2 775 512*2 ddr2 533 6600GT 120G P35-S3L ספק 450W והייתי רוצה לשדרג את המחשב עם הכסף נראה לי שהכי כדאי זה זכרון+כרטיס מסך+דיסק קשיח תוכלו להמליץ לי על רכיבים או משהו אחר שכדי לשדרג בכסף תודה
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לעזרה בבניית מפרט למחשב סלוני. שימושים: 1. תכני HD - 1080. 2. מוזיקה. אין צורך בהקלטת טלויזיה. חייב להיות שקט מאוד. כונן DVD. באזור 2000 שקלים. ללא ציוד הקפי. מארז קטן. (ראה ASUS EEE BOX 1501 ) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המוכר של חנות מחשבים נתן לי את המפרט הזה בשביל צרכים ביתיים .... COPAM SAGA + מסך 19 מארז :מהודר שחור RX100 לוח אם : ASUS P5KPL-CM כרטיס קול משולב כרטיס רשת משולב 10/100 זיכרון : DDR2/800 2 GB ?2X1GB כרטיס מסך משולב מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטיק מעבד : INTEL E5200 2.50GHZ דיסק קשיח : S-ATA 160 GIGA מסך : HORIZON 9009S 19 צורב : DVD S-ATA X20 סהייכ 2189.00 האם שווה או שלא ? אם לא שווה תביאו אתם בתקציב הזה מערכת מחשב אחרת ...אני רוצה מסך 22 אם אתם מביאים משהו .שיהיה זול .
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום רב יש לי חבר שביקש ממני להרכיב מחשב עבור שימושי מוזיקה ראשית מהם האלמנטים החשובים במערכת כזו ומה ניתן לבנות בתקציב של 4500 ש"ח כולל מסך תודתי נתונה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה באזור ה3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא בשבילי ואני לא גיימר כבד זה בשביל אחיין , אני מניח שהוא ירצה שכל המשחקים החדשים ירוצו, שזה בכלל GTA BF4 וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
למשתמש ביתי מווצע... קצת מהכול ב 3K מה אתם אומרים על המפרט הבא? שווה את הכסף? amd 5200+ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3894 asus m2m-e http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4617 kingston 1G 667MHZ x2 (2048) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424 sapphire x1950 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3757 + מארז סה"כ 3060 ש"ח תודה!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחשב בעיקרון לאינטרנט איסיקיו וכו' אפשר לשים כרטיס מסך סביר 300 400 שקל היא לא גיימרית או משהו ... שיהיה 80 ג'יגה בדיסק קשיח כי זה מספיק היא לא צריכה יותר ובעיקרון אם אפשר שיהיה 2 GB זיכרון למה שהמחשב יעבוד חלק בויסטה לא צריך מסך וציוד הקפי ואם אפשר שהמחשב יהיה שקט
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה PCMark04 והפעלתי אותה אבל אני לא יודע מה התוצאות ואם אם טובות איך אני יכול לדעת אם הם טובות?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מפרט טוב וחזק למחשב למתכנת, לא למשחקים. בסביבת 5,000 ש"ח (אפשר קצת יותר) חשוב לי לפחות 4 ג'יגה זכרון (המערכת תהיה 64 ביט), אינטל מרובע ליבות. במקום להרכיב בעצמי, קראתי לא מעט אשכולות בפורום הזה, ומצאתי מספר אשכולות מתאימים לצרכים שלי, כאשר לדעתי המפרט הבא מתאים : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based ספק כוח LIBERTY 400W של ENERMAX זיכרונות 4GB DDRII 800Mhz 2X2048 קירור למעבד : ThermalTake Blue Orb II כרטיס מסך GeCube nVIDIA GeForce X2600XT 256MB PCIe כונן-תקליטורים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black 2 כוננים קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מארז Coolermaster CM 690 Bla…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-