עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כותרת אני צריך את כל זה המחנות skypc.co.il חריגה יכולה להיות עד 150 שקל לא יותר מזה תודה לעזורים נ.ב זיכרון צריך להיות גיגה ודיסק קשיח 160 ולוח אם סביר וטוב שיהיה מוכן לשידרוג

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. שלום לכולם, אחרי 7 שנות שימוש הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי שקרס אתמול. אשמח לעזרה מהפורום. תודה מראש לכולם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 . אפשר חריגה עד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכת תמונות מידול תלת ממד ברמה ביתית (SOLIDWORKS), הקרנת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by anri,

כמו בכתורת אני זקוק למפרט במחיר של גג 4000-4500 ש"ח . בלי מסך,רמקולים,עכבר מקלדת (רק צורב דיוידי) . המחשב ישמש למשחקים קצת, ובעיקר לאינטרנט אייסי ושאר הקישקושים האלה (לא משהו רציני) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  4. צריך עזרה בבניית מפרט. המחשב ישמש לעבודה בmatlab (סימולציות די כבדות) משחקים (starcraft2, civ5) אבל איכות התמונה לא מאוד חשובה לי. חשבתי על כרטיס מסך ATI HD5670. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים בטלוויזיה ב fullHD מסך 20". אין חשיבות לשקט. 1 מתוך 10 בלי OC הרכבת מחשב בחנות. בלי OS. אין חנות מועדפת. אזור רחובות. חשוב: 4 ג'יגה זיכרון. דגש על מעבד חזק. כנראה שלא ייערכו שינויים במפרט עד שהוא יגיע לשלבי גסיסה מתקדמים. בלי חריגה. תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. - Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX - ASUS P5N-D NVIDIA nForce® 750i SLI LGA 775 - OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Gold 4GB 5-5-5-18 OCZ2G8004GK - Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS - Gigabyte nVidia Geforce 9600GT 512Mb NX96T512H-B X 2 (מחובר בתצורת SLI ) - Compucase 6920 Super Midi Tower Black&Blue No PSU - HEC Ace 580Watt Power Supply סה"כ : 5448

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by Amdo,

שלום אני מחפש מחשב נייד עד 6000 שיריץ משחקי רשת כמו counter strike וגם לצפייה בסרטים חשוב שהמחשב יכלול מערכת הפעלה ויהיה מינימום 2 גיגה זכרון שיהיה כרטיס מסך סביר למשחקים כמו קאונטר סטרייק או פיפא. המסך או 14 או 15.4 אינצ אשמח לשמוע הצעות שעונות לדרישות תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by dand4,

שלום אני מעוניין בקניית מחשב שהוא בעיקר לגלישה ועבודה משרדית ובמיעוטו לעריכת וידאו בסיסית וצריבות סרטים. אני לא משחק משחקי מחשב. התקציב הוא בערך 5000 שקל לא כולל מסך ( קניתי לפני חודש סמסונג 971P) . אני מתלבט בין מעבד E6550 ל Q6600. אני לא מבין בתחום של לוחות אם מארזים וספקי כוח. הבנתי גם שאולי הלוח אם לא מתאים למעבד. אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט טוב למעבד הראשון ומפרט טוב למעבד השני. תודה. המפרט: מעבד אינטל Core 2 Duo 2.33G 4MB 775 E6550 CONROE לוח אם מדגם DQ965GFEKR GUARDFISH Socket 775 מבית INTEL זכרון CORSAIR DUAL 2x1024MB 800Mhz TWIN2X2048-6400 דיסק קשיח 250GIGA SATA II 16MB Buffer מבית WD מדגם WD2500KS צורב DVD מבית LG דגם GSA-H44NBA/L X18 בצבע שחור/ ל…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. כמובן אשמח לנתונים נוספים, כגון יחס בין מחיר לביצועים, ולא פחות חשובה לי היא האמינות. חשוב לציין אין לי צורך כעיקרון במערכת הפעלה כלשהי, אני מסוגל להתקין לבד (אלא אם כן תאירו את עיני לבעיות מיוחדות היכולות לצוץ). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. מדובר במשחקים כמו סימס. כרגע המשחק רץ על פנטיום III עם כרטיס מסך RADEON 7000 64MB. אני מחפש חלופות זולות יותר לכרטיס המסך ולמארז, כלומר כרטיס מסך בסביבות 400-500 ומארז בסביבות 200 שח. תודה.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  10. שלום לכולם ככול שאני מדבר על מפרט המחשב שלי יותר, ככה הוא מתרחק, ואני חושב שצריך להשים לזה סוף, פשוט לעצור בנקודה כלשהי ולחיות איתה. הבעיה היא פשוט ההמתנה, אתם מבינים, ככל שאני מתקרה לתאריך הקנייה של המחשב החדש שלי, ככה יוצאים דברים חדשים יותר. התאריך המקורי של קנייתו של המחשב שלי הוא בתאריך ירידת המחירים של הQ6600, אך כל פעם מתחדשים דברים. רציתי לדעת האם שווה, לחכות,לשלם, וכל דבר אחר כדי לקבל ביצועים מעולים יותר. הדרישות שלי אם הם נחוצות בכלל הם Oc חביב עם קירור סטוק, המשחקים הכי כבדים שיצאו+יצאו, ועבודות גרפיקה פה ושם. העיקרון המרכזי הוא שהוא יוכל להריץ משחקים ב3-4 שנים הקרובות, ושיהיה ניתן לשידרוג. המפרט שמתוכנן ליולי אמור היראות בסוף כך: (המחירים מותוכננים לי…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. אז ככה אני צריך מפרט מחשב להורים. עיקר השימוש במחשב הוא משרדי-אינטרנט אופיס , ועבודה עם סרטים(עריכה) ותמונות. התקציב הוא 1500 שקל והמחשב יקנה באייבורי. אין צורך בציוד היקפי. דרישות: הארדיסק של לפחות 250 ג'יגה לפחות 2 ג'יגה זיכרון כונן dvd+צורב dvd מעבד-עדיפות לאינטל זהו בגדול תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by טל זהר,

שלום זקוק למחשב שישמש כארכיון צילומים - כלומר, התקן להרבה דיסקים קשיחים. המארז צריך להכיל לפחות 6 דיסקים קשיחים, ועדיף 8 או 10 ספק כוח בהתאם המחשב עצמו לא אמור לעבוד יותר מדי אין צורך באביזרים הקייפיים אין צורך ב-OC ירוץ על XP - אין צורך להכניס בהצעת מחיר תודה מראש! טל

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by yossi asaf,

קיבלתי המלצה מכם לרכוש כרטיס מסך מהסוג הבא: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss, יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1043 אני עובד גם בגרפיקה (פוטושופ ואילוסטרייטור) וגם בעריכת וידאו (פרימייר ואפטר אפקט) וגם העריכת מוסיקה (cubase) ורציתי לשאול אם אכן הכרטיס מסך הזה מכסה את 3 התחומים בצורה מיטבית. כמו כן רציתי לשאול אם את המפרט שהרכבת לי אני יכול לרכוש במלואו דרך האתר כולל מסך , הרכבה ומשלוח ומהו זמן האספקה ותנאי התשלומים (מס' תשלומים מירבי בכרטיס אשראי) תודה יוסי אסף

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. חוות דעת לגבי המחשב הבא : שישמש למשחקים כגון cod , fifa , need for speed .... מעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel P43 LGA775 זיכרון G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MH Kingston /OCZ/ HD WD \Seagate 500GB 7200RPM 16MB SATA2 כרטיס מסך Gigabyte George 9600GT 512MB DDR3 מארז + ספק COMPUCASE 6C28 +Hec 400W Vn PSU תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by AndreyH,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב GTA IV GTA V BF 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).720P ובעתיד FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן ש…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. היי, אני בונה מארז להורים. שימושים: אופיס, אינטרנט, קצת תמונות, אולי קצת מוזיקה. בלי משחקים ובלי סרטים, בסיסי, אבל עדיין שירוץ חזק וטוב ומהר. חשוב מאוד שיהיה מארז יפה, ושהמחשב יהיה שקט, ושיריץ כל דבר בקלות כאמור. מערכת הפעלה אני עדיין לא יודע אם ויסטה או XP, אני מניח ויסטה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג של כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by Elad91,

אני צריך מפרט לחבר עד 3600 ש"ח. מחשב בעיקר לשימוש באינטרנט ואופיס, ומעט מאוד משחקים (NFSC, GTA), לא צריך כרטיס מסך רציני. לא צריך הארדיסק עם יותר מ160GB. בלי OC. צריך עכבר, מקלדת ורמקולים (שיהיו פשוטים). מחנות במרכז.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחר בדיקות והשוואות רבות במהלך השבוע אני עדיין לא סגור על המפרט הסופי אותו אני רוצה לרכוש וזקוק לעזרתכם תקציב= 6700 מטרות מחשב= OverClocking / HD MOVIES 720/1080p / Games רזולוציה מתוכננת למשחקים = 1600X1200 / 1920X1200 להלן המפרטים הבאים אותם תכננתי : מפרט 1# לוח אם = Gigabyte GA-X48-DS4 מחיר = 1080¤ מעבד = Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz מחיר = 865¤ זיכרונות = G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 מחיר = 605¤ קירור למעבד = Thermalright Ultra 120 Xtreme מחיר = 319¤ קירור למארז = Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA מחיר = 76¤ מארז …

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by BENNY-L,

מה עדיף 4 ליבות או 2 ראיתי שממליצים על מארזי קולרמסטר למה? מה עדיף לוח תומך NVIDIA או ATI המחשב הולך לרוץ על מסך 22 אינץ ASUS MW221C ומשחקים כמו קול אוף דיוטי 5 וגוסט ריקון ועוד בסגנון לא חשוב כול כך שיהיה שקט אבל גם לא משאית תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by pufipumba,

תקציב מקסימאלי: 3500, אין אפשרות לחרוג מן התקציב ואף עדיף לא לנצל את כולו. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט; משחקי מחשב שאינם שוטרים (לדוגמא: CIV5, סטארקראפט, דיאבלו 3), תוך הרצת דפדפן, שיחת VOIP בסקייפ, ותוכנות מסרים; תכנות בסיסי לאנדרואיד. המשחקים צריכים לרוץ ברזולוציה טובה, אין צורך ב-HD. הארדיסק: לפחות 750G ציוד היקיפי: אין צורך האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכות הפעלה. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין א…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2600+- במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? נווידיה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכ…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. שלום רב, אשמח לקבל מכם מפרט מחשב עבור אשתי לצרכי גרפיקה ללא ציוד היקפי וללא מסך היא משתמשת במחשב מדי יום לצרכי פרנסתה והיא משתמשת כבדה בפוטושופ , אילוסטרייטור לכן אשמח אם תציינו מה הם "רכיבי צוואר הבקבוק" שחשובים למחשב מסוג זה שאדע . תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטיירטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -איל…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. היי, מה דעתכם על המפרט הבא לשימושים ביתיים רגילים בעיקר - אופיס, אינטרנט ומשחקים בסיסיים (PES, fifa וכו' לא בהגדרות גרפיקה מקסימליות כמובן...) מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪392 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪368 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪263 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪213 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪106 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק HEC 6T10 300W ₪206 כ…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  25. תקציב: עד 3500 שקל. מטרה: משחקים כבדים כמו COD4, Crysis ואחרים. לא צריך שום ציוד היקפי. לא צריך במחשב כונן DVD ולא צורב. לא צריך מערכת הפעלה וצריך שירות הרכבת מחשב. אני מתכוון לשחק במשחקים בהגדרות גבוהות ושירוצו חלק. חבר ניסה לבנות לי מפרט... תגידו איך הוא ותשפרו/תבנו חדש בבקשה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤320 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.