עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by crssa,

תודה רבה על התייחסותכם אמש בנוגע להרכבת מפרט המחשב. עכשיו יש לי כמה קושיות. ראשונה: מנסיונכם, (לצרכים ביתיים)עדיף לקחת 2 הארד דיסקים או אחד בעל נפח גדול? שניה: יש לי עד 1500 ש"ח גג להשקיע במסך. האם אין אפשרות לקבל מסך טוב (4x3) בן 20 או 22 אינטש במחיר זה? אם כן על איזה הייתם ממליצים? שלישית: מאחר והכוונה היא שהמחשב, למרות שהוא מיועד לעבודה משרדית יחזיק זמן רב ככל האפשר, רציתי להוועץ אתכם במפרט אחר, בעל מעבד חזק יותר ולקבל את חוות דעתכם על התמורה ביחס למחיר. ואם אתם חושבים שהמפרט פחות טוב מהמפרט שהצעתם, אז למה. מעבד - Intel Pentium IV QUAD Core Q6600 2.4GHZ FSB1066 8MB לוח אם - INTEL צ'יפסט Intel® Desktop Board DP35DP DragontailPeak זיכרון - Kingston 2GB DDR-II …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם! מה שלומכם? רציתי לקבל את עזרת המומחים בבניית מפרט למחשב חדש אותו אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים. אני איש IT שמתעסק המון בווירטואליזציה (VMWare, Xen) שלפעמים אני עובד עם 2 או 3 מכונות ווירטואליות בו-זמנית! עקב השימושים שציינתי, אפשר להבין שאלו שימושים "שאוכלים" הרבה מאד משאבים מהמחשב. אינני משחק בכלל במשחקי מחשב, עם זאת, חשוב לי שהכרטיס המסך יהיה מודרני והמחזקים על מנת שבצורה כזאת או אחרות ייעל את מהירות המחשב הכוללת. מס' נקודות שחשבתי עליהם: -מעבד 4 ליבות -אוורור כמו שצריך למעבד -לוח אם יציב וחזק, יהיה נחמד לשני כרטיסי רשת On-Board אבל לא חובה -זיכרון של 4GB (נראה לי שיותר מזה, זה כבר מוגזם, נכון?) -שני כוננים קשיחים עם 32MB BUFFER לצורך בניית מערך RAID -צורב…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jeyjey,

תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by IceScream,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 מקסימום 2. שימושים: לימודים, קצת תיכנות בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב 6. גודל פיזי: 14 אינטש 7. מערכת הפעלה: ווינדוז 8. עדיפות לרכישה באילת שייצא יותר זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב: בחודש הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הלפטופ מיועד ללימודים, לא פחות מאחריות מלאה 3 שנים, ומכיוון שסטודנטית יש חשיבות לזמן סוללה ולמשקל. תודה לעוזרים!!

5. נייח ב5K לעריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. אבל רוצה לציין שמעדיף אחסון 1 או 2 טרה למערכת ההפעלה מהיר (NVME הכי מהיר היום?) ואפשרות לחבר 6 דיסקים קשיחים נוספים בנפח 16T כל אחד בתוך המארז ב RAID 5 (הדיסקים הקשיחים קיימים מוכנ…

6. אלהן חברים בקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב בתקציב סביבות ה7000 המחשב מיועד לחבר שלי ואני עוזר לו לבנות את כל זה היינה תשובתו לשאלון הנדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה(?: משחקי מחשב ואחסון מאסיבי של קבצים (מוזיקה, סרטים, סדרות, הופעות סטנד אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה :?( אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by mywikipedia,

אהלן לפורום מחשבים. אני מחפש מחשב נייד ושומע הרבה שטויות ממוכרים ברשתות הגדולות. התחושה שהם מבינים במחשבים אבל תלויים עם חבל במכירות ואין להם זמן לעזור למצוא מה שאני מחפש. בסוף תמיד יוצאים מהם עם המלצה עקומה על משהו שבכלל לא רוצים. מקווה שתוכלו לעזור. יש שלושה עניינים שאני צריך אתכם לפני שאני יכול לקנות מחשב. דבר ראשון גודל. אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, אבל שיהיה עמיד (לטיולים מחוץ לבית, מאוד חשוב) ושיוכל לערוך סרטים בתוכנות פשוטות כמו מובי מייקר. אפשרי גם לעשות לו שדרוג אחרי הקניה. אני אומר את זה כי מהמוכרים בBUG וKSP הבנתי שיש סתירה חד משמעית בין גודל המחשב לבין היכולת שלו לעבד נתונים. זה כנראה נכון, אבל מהם הבנתי שפשוט אין דבר כזה מחשב קטן שיכול לערוך סרטים. ז…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם. תכננתי לקנות את המפרט הנ"ל מ-Logic PC: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory X 2 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card LG 16/48 Bulk Black DVD-ROM NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD+-R/RW Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Creative Inspire 5200 5.1 Speakers Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT בעיקרון תיכננתי לקנות מארז Com…

9. הי אייבורי מציעים מפרטים די בזול, ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני מחפש מחשב בסיסי לנערה בת 16 שישמש לסרטים אינטרנט ומוסיקה..כלום מעבר לזה ןאני מנסה לבזבז פחות מאלף מאתיים שח... אני מודע למוניטין של אייבורי ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לקחת צאנס על המיפרט הבא: מארז איכותי מותג IN-WIN ספק כח מותג IN-WIN Power Man 350W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד 3 שנים אחריות--AMD Athlon™ II Dual Core 260 3.2GHz לוח Gigabyte דגם 3 שנים אחריןות --GA-M68MT-S2 Hitachi 500GB SATA2 16MB Buffer 3 שנים אחריות 3 שנים אחריות -Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD שנתיים אחריות אני יכול להחליף את הספק ל FSP 300-60HCN 300W אבל רק עם שנה אחריות כל העניין…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני רוצה לפתוח בהתנצלות כי בדיון הקודם שפתחתי לא נתתי ופרטים ובצדק נעלו לי את הדיון. בקשר לנושא אני לא יודע איזה מעבד לקחת , את ה 6700 או את ה6700 QUAD. אין לי בעיה תקציבית. התקציב של ה5000 שקל זה בשביל זיכרונות ספק לוח אם כוננים קשיחים ואולי מארז אם הכרטיסי מסך לא יכנסו ל. praetorian תודה למי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bigkatan,

בקיצור המחשב שלי כבר ישן מאוד וצריך רענון רציני. אני משתמש לרוב בגלישה, סרטים ולימודים. הוא מאוד מאוד איטי ובנוסף אני רוצה עכשיו להריץ עליו קצת משחקים לא חייב הגדרות אופטימליות וכ'ו. הסכום שאני מעוניין להשקיע בערך 1500 שקלים וניתן לחרוג מעט מהתקציב. המפרט הקיים: intel core 2 duo e6300 1.86GHZ motherboard Gigabyte 945-s3 ddr2 1024 mb Nvidia Geforce 7600 GS 256mb תודה לעוזרים. שיהיה שבוע טוב!!!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן! אני מעוניין לקבל מפרט אמין של מחשב שולחני ביתי עבור שימושים בסיסיים כמו אופיס אינטרנט וכד', בלי משחקים (לפחות לא כאלה שדורשים יותר מידי), בלי דרישות מיוחדות של גרפיקה, תלת מימד, עריכת וידאו וכיו"ב. אין צורך בצורב דיוידי, דיסק קשיח, כרטיס גרפי, מקלדת, מסך, מדפסת, מערכת הפעלה ושאר הציוד ההיקפי. דגש על מארז איכותי עם איוורור טוב, ספק אמין, מעבד ממוצע (אינטל או א.מ.ד), לוח אם שלא יעשה בעיות וזיכרון של 2 ג'יגה. אין דרישות מיוחדות לגבי המראה החיצוני או מידת השקט, כל עוד הוא לא ירעיש כמו טרקטור. תקציב בסביבות 1500 ש"ח כאשר המחשב אמור לסחוב כמה שנים טובות. אין לי שום דרך לדעת אם המפרטים שמוצגים באתרים השונים באמת טובים או שפשוט מנסים להיפטר מרכיבים מיושנים/גרועים על חשבוני.…

• 16 תגובות
    • 930 צפיות
  13. אני מחפש מחשב שולחני למשחקים ללא ציוד היקפי רק הקופסה בתקציב של 4k ראיתי פה הצעות לזה העניין הוא שההצעות היו עם מעבד amd ואני מעדיף אינטל מסדרת dual core אז אם מישהו יכול להציע לי משהו כזה בבקשה! (לא חיייב להיות מארז יפה במיוחד רק עם יציאות usb מספיקות)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום חברים. אנחנו חלשים בתחום ונשמח מאוד לעזרתכם- מה חשוב לנו? 1. שימוש בפוטושופ. 2. מחשב חזק שירוץ בלי תקלות. 3. יכולת הקלטה ועריכת מוזיקה בצורה טובה. 4. לא כבד מידי- 2 קילו פלוס מינוס. 5. 15.6 אינטש. תודה רבה!

15. Started by gil_k,

איך המפרט הזה ב 5700? אני מתכנן לקנות את המחשב בעוד שבוע- שבועיים. המפרט הוא מנעה אבל אני לא בטוח שאני יקנה משם, וזה מחיר למזומן. הנה המפרט: הכנסתי E4400 בגלל שאני לא הצלחתי להכניס 8800GTS עם מעבד כמו E6420 או E6320 שיקרים יחסית כנראה אני יעשה OC, אבל אני צריך ללמוד קצת לפני :-\ שמעתי שאפשר להגיע ל 3GHZ בקלות, כדאי לי לקחת את המעבד שאני מראש יודע שצריך לעשות OC ואני לא כל כך מבין בזה? כאילו איך הוא גם ללא OC? תודה מראש, גיל

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by liorn,

המחשב מיועד בעיקרון להורדות ומשחקים לוח אם כולל sli זיכרון במהירות של 800mhz ספק 400w נטו מארז גדול,איכותי,מודולרי ומאוור היטב. כרטיס מסך מתקדם ואיכותי(לא 8800,בגלל המחיר)

• 16 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by hitman47,

בלי משחקים מחשב לאינטרנט וזה כולל מסך דק כולל מקלדת, עכבר, מיקרופון, מצלמה, רמקולים. 80 גיגה יספיק תודה לעוזרים :]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by דורדור,

מתלבט בין שניהם http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23084 http://ksp.co.il/?uin=23945 אשמח לשמוע דעתכם תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום מקצוענים ! אני קונה היום מחשב בשעה 14:00 שנועד בעיקר לפוטושופ ב-9000 ש"ח. את המפרט הרכבתי במשך מספר ימים \ שבועות אם עזרתכם האדיבה. להלן המפרט הסופי \ כמעט סופי, אשמח להערות למי שיש. ולהלן המיפרט : 461 - מארז - Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 200 - צורב - LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 191 - קירור למעבד - Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 1230 - מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 375 - דיסק קשיח 1 - Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1220 - דיסק קשיח 2+4 - Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Buffer S-…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ModChiP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אני עוד לא יודע כמה אני מוכן להוציא, חשבתי על 3 אלף בהתחלה אם זה מספיק. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות הדמיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). RAVIT, AUTOCAD, SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

21. תגידו המארז שיהיה לי הוא : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2513 והכרטיס : Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI הוא יכנס למארז?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. היי, אשמח לקבל הערות/הצעות לשיפור על המפרט הנ"ל יצורפו אליו GTX 1060 וSAMSUNG EVO 850 ממחשב קודם מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 975 קירור למעבדים: Arctic Alpine 64 PLUS For AMD כמות: 1 - מחיר: ₪ 64 לוחות אם: Asus PRIME B350-PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 446 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 408 מארזים: Corsair Carbide 200R Compact ATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 241 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 257 …

23. אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 - Box - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-L12S 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Asus TUF B450M-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2060 SUPER GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI 3xDP USB Type-C 1 כונני SSD: כונן קשיח ADATA XPG SX8200 Pro PCIe NVMe M.2 2280 2TB SSD ASX8200PNP-2TT-C 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי מודולארי Antec High Current Gamer 850W 80+ Gold HCG850 Retail 1 …

24. שלום רב, בעבר נעזרתי בכם בצורה טובה בחיפוש מחשב בסכום גבוה יותר, הפעם אני צריך שתרכיבו לי הצעת מחשב בסכום של בערך 3300 שקל (אפשר לשחק עם הסכום כלפי מעלה אבל לא דרמטית). עקרונית אני מעוניין במחשב עם מסך LCD רצוי 17 אינץ', עם WIN XP מקורי, לא צריך כרטיס מסך מיוחד (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים ופחות למשחקים, אבל רצוי שהוא יאפשר הרצה של משחקים ברמה מסוימת). אם אפשר גם המלצה למדפסת (הצעות גם למדפסות לייזר שחור לבן יתקבלו בברכה). תודה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 928 צפיות
  25. אני קונה מחשב + מסך ב4500 ,למטרת עריכה ועבודה בתוכנות גרפיקה כבדות :s05: הדרישות שאני צריך מהמחשב זה שאני יוכל לעבוד במקסימום נוחות בתוכנות גרפיקה וידאו שונות מבית אדוב, כגון : Adobe Photoshop Adobe After Effects - דורש הכי הרבה מהמחשב,ובנוסף לכך הוא החשוב ביותר. Adobe Premiere pro Cinema 4D קצת מידע בשבילכם שאולי יעזור לכם להרכיב לי את המפרט : http://www.pcpower.co.il/DVBSCS.html (דרישות למחשב עריכה) http://www.adobe.com/products/aftereffects/systemreqs/ (דרישות לתוכנה כבדה שבה אני עובד - המחשב צריך להיות הרבה יותר חזק מהדרישות) http://www.pcpower.co.il/product_info.php?manufacturers_id=95&products_id=1292 (זה מחשב שנחשב טוב,רק שאני לא עומד בתקציב) http…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.