ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,339 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה לכל העוזרים,פעם ראשונה שאני בונה מחשב דבר כזה, מאוד מתלהב מהענייןשאלה למבינים מבינינו בהרכבת מחשבים ובחומרה:לאחר התייעצות רבה, המלצות, חקר ושיטוט באינטרנט בפורומים שונים, הגעתי ביחד עם אחד החנויות שמציעות הרכבה ובנייה של מחשבים למפרט מחשב סופי כולל הצעת מחיר....לפני שאני מוציא סכום כל כך רב, אשמח מאוד אם אוכל לקבל חוות דעת אובייקטיבית ואמינה והצעות לשיפור. אני מעוניין במחשב חזק מאוד שיתאים לכל צרכיי ויותר, בסביבות ה 6000 ש"ח לא כולל מסך, שיהיה כמה שיותר חזק ואיכותי במחיר נורמלי. לכן בחרתי את החלקים הטובים ביותר והאיכותיים ביותר שיש בשוק כרגע במחירים שפויים... תיקון טעות במפרט: בטעות נרשם 2 יחידות בקירור מים במקום אחד - המחיר הסופי י…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אהלן המחשב שלי כבר בן 2.5 שנים בערך. אשמח לבצע שדרוג כדי להתאים אותו לטכנולוגיה העכשיווית.. דבר ראשון, זה המפרט הנוכחי: מעבד : Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W זכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן נוסף: Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch דיסקים: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA המסך שאני משתמש בו הוא מסך יחסית ישן 23' אינץ של DELL, סט…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אין לי בעיה לשלם על איכות . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה כרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית של תמונות בתוכנת lightroom ו- PHOTOSHOPE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורך פרנסה (צלמת מקצועית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר לא אלחוטי ! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי, זקק את עזרתכם לפני קנייה http://www.plonter.co.il/Products_Sh...01!1|&lang=hebזה ההצעה שליי לפני קנייה,שווה או יש יותר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1.http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58d7dca5c5f1d 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103259 זקוק לעזרה!!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
תקציב: ₪2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: מעדיף שלא אבל לא נורא עד 200₪ (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא ימצא מחשב במחיר הרצוי) מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): בעיקר ללימודי הנדסה סרטים יוטיוב וגלישה באינטרנט במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אולי gta v במידה ואפשר במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: מתי מתוכננת הרכישה: השבוע (מהו התאריך הסופי לקניה) האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא כזה משנה (רוב המחשבים הניידים מגיעים עם מערכת הפעלה אך לפעמים…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הלפטופ: http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-hp-probook-430-g4-y8c09ea מישהו יודע מה ההארד דיסק (דגם)? כי אני רוצה לדעת את המחיר שלו והאם כדאי לי להשקיע עוד קצת כדי לרכוש SSD במקום מטעמי טמפ', צריכת חשמל ומהירות בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במחשב בן 7 והנה הפירוט: מעבד אינטל intel I7 870 Tray 1156\1333\2.93Ghz\8MB לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 זיכרון kingston DDR3\2GB\1600Mhz\CL9\Hyper X BLU דיסק קשיח של SAMSUNG 1TB מארז ATX חברת ANTEC דגם 300 ללא ספק ANTEC 300 כרטיס מסך Geforce GT s450 1024MB צורב חברת LG SATA OEM ספק כוח SeaSonic SS-500-ET 500Watt מארז למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO VER.2 הבעיות שלי עם המחשב: אין כרטיס WIFI מובנה. אני מנסה להפסיק להשתמש בכרטיס WIFI שמתחבר בUSB. אין BLUETOOTH מובנה. המחשב נהייה עיטי במשחקים. יעוד המחשב: אני רוצה להשתמש במחשב למשחקים יחסית כבדים אבל לא…
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Counter Strike, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי בכם (דרוש מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (לפחות 14', עדיף מאד 15') משקל (לכל היותר 1.3 קילו, עדיף פחות מקילו) מחיר
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב שישמש לעיבודי אודיו/פוטושופ. מעדיף לא להתעסק עם אובר קלוקינג וכו', ולא מריץ עליו משחקים, אבל חשוב לי מאד שהמחשב יטוס. חלקים שאני סגור עליהם א. Intel Core i7-7700K 4.2GHz Quad-Core Processor - אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים ולכן מעדיף תמיד את המעבד הכי חדש. ב. Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory - מאמין שזה מספיק. ג. Samsung 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive ד. Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive - זה בנוסף לדיסק קיים של 1TB שיעבור ממחשב קיים. ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח האם, שכנראה אוכל לרכוש בחו"ל. החנות שם מוכרת בעיקר MSI ו-ASUS ופחות של יצרנים אחרים. מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש (להרכיב לבד) עד 4K.. חשבתי על זה: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58d642fb20010 מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות+פיתוח אפליקציות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, SNIPER ELITE, BATTLEFIELD 1, TITANFALL 2 -מהי הרזולוציה הט…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יכול להיות שבקרוב מאוד תהיה לי אופציה לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. המפרט מיועד בעיקר ל-BF1. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1299 ₪ - * מבצע מרץ של אינטל *- Quad Core i7 7700 Kaby Lake 3.6Ghz S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: 515 ₪ - * חדש * - MSI H270M BAZOOKA Kaby Lake S1151 זכרון: 499 ₪ - 16G (2x8G) G.Skill RIPJAWS 4 DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1459 ₪ - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1506Mhz-1809Mhz GAMING X דיסק קשיח: 229 ₪ - * מבצע * - SSD A-Data 120G Premier SP580 SATA III דיסק קשיח: …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האחריות של המחשב נגמרת ביולי. שקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם 3 שנים אחריות עד הבית (שהצילה אותי פעם אחת)האם שווה להרחיב? מה המחיר ולכמה זמן?עם מי יוצרים קשר?תודה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - 3500 ש"ח (אין צורך בכל הרכיבים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב, אבל אפשר גם בטווח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. ושימוש כללי כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי, אם כן לא משהו כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט(מוסיקה,סדרות),תוכנות של java,nootpad,blue j ועוד..,גימינג ממוצע ( רד אלרט, פוטבוול מנג'ר ). תקציב: עד 5000.מחשב אמין אם אפשר,ווינדוס 10. כרגע יש לי 2 אפשרויות שמצאתי: 1.http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=932783 lenovo all io one 2.https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 שניהם core i7 אך אפשרי i5 בשקלול המחיר שווה(מסך,מערכת הפעלה) אשמח לעזרכתם ולעוד הצעות!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש כאן שני מחשבים במחירים דומים. אחד aio ואחד נייח.לפי המרטים שקראתי (תקנו אותי אם אני טועה) הוא במעבד. אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מעבד וכרטיס מסך יותר טוב?ודבר שני מי שמוכן לעזור לי למצוא מחשב בסדר גודל של המחיר הזה מוזמן... http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103164 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233&iszap=1 אני זקוק לעזרה שלכם עוד היום
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצליח להוסיף את הטופס קנייה אני מפרסם פשוט מהפלאפון. אני מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר עד 2500 או שווה עד 3000 מחפש לעבודה משרדית,לימודים,לימודי תכנות אפליקציות אולי בעתיד, תוכנת קודי, סרטי 3d. גודל מסך עדיפות מעל 14. מעדיף אם אפשר ארדיסק רגיל + ssd (אם אפשרי בתקציב) עדיפות על חנות כמו ivory,ksp,tms,א.א. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ורצוי כמה שיותר, סטודנט תפרן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חובבנית (פריימיר, אפטר אפקט, פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט(מוסיקה,סדרות),תוכנות של java,nootpad,blue j ועוד..,גימינג ממוצע ( רד אלרט, פוטבוול מנג'ר ).תקציב: עד 5000.מחשב אמין אם אפשר,ווינדוס 10. Core i7 אך אפשרי i5.אשמח לעזרכתם ולעוד הצעות! http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=103081&sw=G2460PF-PC!1&work=y&sn=S23E200B!1&products=BX80677I57500!1|PRIME-B250M-A!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|GV-RX480G1-GAMING-8GD-PC!1|WD10EZEX!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|ECB2020-NE650M!1|UCACO-AP110-GBB01-PC!1|SERVICEFORUM!1|G2460PF-PC!1| או מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel …
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ברשת עם טאבים מרובים, שימוש בתוכנות אופיס, עריכה גרפית 2D עם תוכנות כמו מובי-מייקר ו-MAGIX Movie Edit Pro, תמיכה מלאה בצפייה בסרטים וסדרות וכן ביוטיוב ב-4K (10ביט) - המחשב יחובר לטלוויזיה 4K שימוש בתוכנת VISUAL STUDIO לצורך תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAGIX Movie Edit Pro - מזדמן. VISUAL STUDI…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4k. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בקשה רגילה כי כולם קונים מקיאספי פלונטר וכו' אבל אח שלי גר בחול ואני רוצה לקנות לו מתנה המחשבים באמזון לפי מה שראיתי באים מוכנים קומפלנט, יותר זול לקנות אותם ככה? או עדיף חלק חלק בנפרד? יש איזהו דיל טוב שמשתלם? יש שם המון דגמים וסוגים שקצת הלכתי לאיבוד, הוא לא צריך משהו מטורף, מחשב נורמאלי שיריץ את כל המשחקים החדשים, עדיף עם כונן SSD דרישות: 1. מחשב גיימינג שמריץ משחקים הכי חדשים שיש 2.עדיף חלקים של אינבדיה (נכבתי כמה פעמים עם AMD) 3 צריךתקציב: 800-900 דולר , חריגה ל1000 אם ממש שווה ומשתלם 4אין צורך במסך, מקלדת ועכבר צריך אבל ראיתי שרוב המחשבים באים עם מקלדת ועכבר בתוך הדיל עצמו לפי אמזון זה ככה: https://www.ama…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין 2 מחשבים ניידים כמעט באותו מחיר, אחד עם Core i7-6500U והשני עם i5-6300HQ. מה עדיף? (כי הבנתי ש-HQ הוא עם 4 ליבות). תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך מפרט למחשב שיריץ את world of warcraft ו League of legends חלק לחלוטין בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר (או יותר נכון הגבוהות ביותר לרזולוציה 1080p) בנוסף,הייתי רוצה מארז קומפקטי ושקט כמה שיותר, בלי כל מיני אמצעי תאורה מצועצעים. כמובן שאשמח אם אפשר למצוא את החומרה המשתלמת ביותר ביחס של עלות/ביצועים. תקציב - כמה שצריך, אני מניח שזה לא אמור לצאת יקר במיוחד מאחר והמשחק לא בדיוק חזית הטכנולוגיה, רק לוודא שהרכיבים אכן יאפשרו הרצה ב fps גבוה מאוד בלי שיהוקים. תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-