ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים.. אז ככה.. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשמיעת שירים, סרטים, תמונות, אינטרנט ואולי משחקים מדי פעם.. לא משו רציני בכל אופן אממ חשוב שהמסך לא יפול מ 15.4... ומשו שגם נורא חשוב לי הוא שיהיה לו 3gb זיכרון פנימי לפחות וכל זה במחיר של 3000 ש"ח (חריגה קטנה מותרת, לא להגזים!!) מצפה לתשובות מכם.. תודה רבה, נאור.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עבור ידידה שלי מחשב נייד שיהיה מסוגל לערוך וידאו בתוכנה AVID . הדרישות הבסיסיות הן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details) OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 80 GB 7200 rpm hard disk אשמח אם תעזרו לנו, תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
המפרט ואחרי זה הסברים : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1576 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤592 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק…
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב שלי בן איזה 10 כבר ופתאום הוא הפסיק לעבוד.. מדליקים ויש את הנורה אבל המחשב לא מצפצף ואין שום דבר על המסך בקיצור לא שווה להשקיע עליו ולתקן אז אני יקנה חדש השאלה איזה סוגים טובים? אני לא כ"כ מבינה בזה אבל הדרישות שלי מהמחשב שיעבדו בו משחקים חלק ומהר.. אני לא צריכה מחשב עם כל הדברים בפנים רק מעבד,לוח אם וזכרון אז ככה אני רוצה פנטיום 4 3 GHz זכרון כמה מומלץ? 512 זה טוב או שכדאי יותר למשחקים? ועכשיו איך בוחרים את החברות שמייצרות את הכרטיס זכרון או הלוח איך יודעים מה טוב? ויש אולי עוד תכונות שכדאי להסתכל עליהם? כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 4 440 MX אז נראה לי שאני ישאר איתו אלא אם כן יהיה איזה מבצע שיבוא כרטיס מסך עם זה יש לי גם צורב כבר והארד דיסקים …
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להמליץ לכם על אתר של בחור שמדי כמה זמן מוציא גרסאות של תוכנה שכוללת דרייברים לכרטיסי מסך של ATI + דרייבר ל GPU שנמצא על המעבד או במילים אחרות INTEL HD או INTEL HD 3000. הבעיה מתחילה בזה שחברות, במקרה שלי אני עם DELL VOSTRO 3550, לא מוציאות דרייברים מעודכנים לכרטיסי המסך לעיתים קרובות. באתר שמצורף תוכלו למצוא את הדרייבר העדכני, האחרון שהועלה 11.11a. זה הלינק לאתר: http://leshcat.blogspot.com/
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב 3000 ש"ח תשלומים כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב משחקים כבדים, משחקי רשת מוזיקה וקצת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי לא כלום! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו צריך הכל! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד כן שהמארז יהיה טוב ושקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית כן! 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה כן לא עד כדי כך אבל עדיף שכן 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?- 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק משחקים כמו IV, PES 2009, NFS
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להרכיב מחשב עד 5000 בעיקר לוירטואליזציה (vmware, כ-4 מכונות בו"ז) וקצת שימושים רגילים Cubase, Photoshop וכו. המחשב הנוכחי שלי מרעיש כמו טרקטור אז חשוב שיהיה שקט... מעבד - חשבתי על 3770 i7 (לא k, כי אני צריך VT-D) או 3820 זכרון - 16GB לפחות, ב-2 סלוטים של 8 כרטיס מסך - מספיק לי 512mb-1gb, אבל שיהיה DDR5 לוח אם - לא מבין בזה בכלל מחפש שיהיו הרבה חיבורי USB ותמיכה ב-VT-D SSD - צריך דיסק קשיח - מספיק 1tb צורב - עדיף שיתמוך ב-Lightscribe, אם מישהו עדיין מייצר כאלה מאווררים ומארז - שיעשו את העבודה מבחינת שקט תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, אבל אם התקציב גבוה מדי לא להתאמץ לנצל ב) במ…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מחשב נייד. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט (מסנג'ר/סקייפ וכד') וצפייה בסרטים (בחיבור לטלויזיה), ולעתים רחוקות לצרכי עבודה (אני מתכנתת). איזה חברה מומלצת? היה לי ניסיון רע עם HP
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימושים העיקריים שלו הם משרדיים בתקציב של 2500 ש"ח. אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים ברזולוציה של 1280X1024 (יש ברשותי Samsung 971P - האם הוא מהווה מגבלה כלשהי ? אני שמעתי שהוא קצת בעייתי מבחינת משחקים) איזו מע' הפעלה כדאי להתקין? XP/VISTA? אני אף פעם לא התנסיתי ויסטה אבל אני חושב שאני מעדיף להשאר עם ה- XP לא ממש אכפת לי מה- DX10. תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי בארה"ב אז אני אנצל את ההזדמנות ואזמין מחשב נייד. אני צריך המלצות ל2 מחשבים: 1. מחשב לסטודנטית - אני מאמין שהוא צריך להיות קל - אמין - יעבוד מהר(שהמחשב לא יהווה מגבלה, שהוא לא יהיה איטי או לא יסתדר עם עומס של מספר מסמכי WORD) - התוכנות שיותקנו עליו: אני מאמין שרק אופיס,אייטונס ואינטרנט 2. מחשב בשבילי - משקל לא משנה - צריך להיות מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו טוב - לא למשחקים - שיהיה מסוגל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל אם אתם מכירים חנויות אשר עושות מבצעים טובים כמו הנחה על המחשב השני, או משהו במתנה(HP עושים מבצע שברכישת מחשב ב700$ מקבלים XBOX מתנה) *אם יש מבצעים מיוחדים לאנשי צבא/סטודנטים יש לי אפשרות לקבל אותם. תודה!! *******ושוב מארה"ב*******
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב ב-3000 ש"ח במזומן אני צריך את המחשב לתוכנות כבדות דוגמת solidworks (לא צריך למשחקים), צפייה בסרטים צריך צורב DVD, עכבר אופטי פשוט,מקלדת לא יקרה, מארז לא מעוצב,לא צריך מע הפעלה או הרכבה במעבדה HD לא יותר מ 160 ג'יגה,ללא מסך האם תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט שבניתי ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים: תקציב מקסימלי - 3000 - 3200 המחשב למטרות גלישה, צפייה בסרטים HD ומשחקים כמו פיפא 2010. הרזולוציה של המסך שלי היא 1920X1080 (מסך samsung 2233 full HD) חשוב שיהיה שקט - רמה - 6 לא מתוכנן אוברקלוק לא צריך מערכת הפעלה - אני רוצה שיעבוד עם WIN 7 מעדיף לקנות מאייבורי או KSP מעדיף מאוד שיהיה מעבד INTEL ולוח אם של ASUS הארד דיסק של WD תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:50:04 תיקון קטן,זה לא מפרט שבניתי, אני צריך עזרה בבניה של מפרט.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מחשב נייד מספיק חזק ומהיר לעבודה עם תוכנות גרפיקה- בעיקר פוטושופ.. ממש חשוב לי המשקל- עד 2 ק"ג...(למרות שאני מוכנה להתפשר על עוד חצי ק"ג) לגבי המסך- מינימום 13 אינץ' ושמאפשר עבודה בחוץ ללא השתקפויות של מקורות אור למיניהם... וזהו בגדול...(כמובן עדיף שלא יתחמם מהר ושזמן הסוללה יהיה ארוך...) יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שכולל מעבד,לוח אם,כ.מסך geforce,מקלדת רגילה,עכבר אופטי רגיל,מארז 500 וואט,צורב דיוידי,120g,1g-ram מעבד של אמד ,לוח אם של אסוס,וזהו אני חושב אם תצטרכו עוד דברים כדי לעזור לכם לבנות את המארז תכתבו. נב,מאזור המרכז שיהיה,תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחשב בעיקר לעבודות תיכנות (VS) , קצת למשחקים (Fifa,NBA ומשחקים ברשת) וגלישה ברשת. עדיפות מעבד אינטל , זיכרון 2 ג'יגה ,דיסק קשיח 250-160 ג'יגה ובלי ציוד היקפי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לי סוללה חדשה לנייד. מצאתי את זה בEBAY - http://cgi.ebay.com/NEW-6-Cell-Battery-Dell-XPS-M1330-WR050-PU563-PU556-/400211070792?pt=Laptop_Batteries&hash=item5d2e704f48#ht_1877wt_1248 אני לא יודע אם היא באמת מתאימה היות ורשום שם באדום שאם היה לי לפני זה סוללה של 4 תאים אז זה לא מתאים. הסוללה שיש לי כרגע בנייד היא לא המקורית ככה שאני לא יודע.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מפרט מחשב להלן: P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 850 1 850 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 595 1 595 512MB Aeneon 250 2 500 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1390 1 1390 160GB 7200 8MB WD1600JB 430 1 430 HEC Compucase CI-69U6 400W 460 1 460 מטרת המחשב הן למשחקים בעיקר חשבתי לשנות את המעבד לחזק יותר לחילופיו ישנן אפשרויות הבאות: - מעבד ל 930D - קרטיס מסך ל7900GT - להגדיל את כמות הזכרון מה עדיף לשפר ומדוע?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תריך שיעלה פחות מ4000, כיוון שהציוד נקנה דרך טכנאי פרטי שלוקח קצת יותר לפעמים וקצת פחות לפעמים. המחשב דרוש לאבי, שלצערנו הרב המחשב שלו גוסס. ממש. האקספלורר לא פועל. אין אינטרנט. הכל נדפפק קיצר. אנחנו רוצים לפרגן לו עם מחשב חדש, שיריץ משחקי אסטרטגיה של מלחמת העולם השנייה, גם סימולטרים של מלחה"ע ה2 יהיו נחמדים. המלצות על מפרטים ומשחקים מסוג זה שהם מסוגלים להריץ יתקבלו בשמחה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להציע איזה מפרט , מדובר במחשב שיריץ כמה משחקים לא גרפיים במיוחד, משחק פוקר של PKR אני מציין את זה כי זה כנראה יהיה המשחק היחידי שהוא משחק בו. גלישה באינטרנט,סרטים דברים בסיסיים. אם אפשר שיהיה מדובר במפרט עם מעבד INTEL. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14.1" לא יותר גדול משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים כמה שפחות יותר טוב זמן סוללה: סוללת 6 תאים במינימום תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb, יציאות מיוחדות: HDMI לחיבור למסך LCD חובה וכרטיס זכרון יהיה נחמד בלוטות: חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 7200RPM גודל זיכרון פנימי: 4 גיגה DDR3 צורב DVD: חובה מצלמה מובנת במסך חובה רמקולים שיהיו איכותים אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים..
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי , אני מתכנן להזמין מחשב מאמזון ארה"ב - זה ולפי מה שהבנתי הוא בא עם שקע של אמריקה אז אני צריך פתרון. השאלה היא מה עדיף - המתאם מאמריקאי לישראלי או לקנות כבל חשמל מיקי מאוס למחשב נייד לפי הבנתי שימוש במתאם הוא בעייתי , אך אני גם לא בטוח שהשימוש בכבל הוא בסדר? תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שבוע טוב. מבקש המלצה למפרט מחשב ללא ציוד היקפי, לשימוש בייתי. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, ומארז, אבל שיכלול ספק כוח. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ראיתי פה כמה מפרטים אבל בכל זאת מחשב להורדות,סרטים,משחקים אינטרנט.יש לי מסך 19'. ללא ציוד היקפי. תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח המשמש לכל צרכי, אך לאחרונה אני זקוק למחשב נייד פשוט ביותר שישמש אותי רק לכתיבת הערות בוורד ולהפעלת תוכנות פשוטות ביותר (מבוססות על טקסט) השאלה שלי היא האם המחשב הבא הוא כל כך גרוע, עד שלא שווה לשלם עליו אפילו 777 ש"ח...: http://www.skypc.co.il/pl_product~CE268~14~0.htm דרך אגב, בסקירה שנעשתה על הEverex Cloudbook ׁ(שדומה לו באופן לא מפתיע) נאמר כך: When a notebook overheats to the point that it stops working every 30-45 minutes you know there's a serious problem לסקירה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4282 מפחיד? האם יש סיכוי שפיזור החום שופר בגרסה הנוכחית? נ.ב. גם גודל המסך לא משנה לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למשחקים עם מארז כמה שיותר קטן. אין צורך בציוד הקפי, בדיסק קשיח ובכונן DVD המסך שלי בעל רזולוציה של 1440X900. תודה!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-