ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה אמרו לי מבינים פה אחושרמוטה יש רמה... אז אני צריך מחשב: המחשב הזה ישמש לתכנות...(עבודות בסי שארפ , בניית אתרים , עבודות בvisual basic וכל מיני כאלה (אני בטכמ 10 יחידות מחשבים וכל הזמן נאחנו צריכים להגיש עבודות עכשיו אנחנו לומדים asp.net במחשבים בבצפר לוקח שעה עד שמשו זז ואני מקווה שבבית זה יהיה יותר מהיר) בקשר למשחקים אני לא יודע מה נחשב כבד... אבל אני לא מאלה שמשחקים gta vice city וכל זה... יותר nba 2005 2006 ו2007 שיצא... במחשב הנוכחי שלי(1.7 עם 386 ראמ לא דידיאר זה לא זז ואיפשר לשחק בזה ... זה הורס תעיניים אחושרמוטה ה2005 ) וחוץ מכל זה איסיקיו ווינאמפ הגלישה באינטרנט וכל השטויות הרגילות האלה... עכשיו במחשב אז אני צריך שיהיה אפשרות לשדרוג ככה שעוד שנה ש…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תבנו לי את המפרט הכי חזק למשחקים.... תודה ד"א חשוב שחנות תהיה באזור תל אביב... ולא בצפון או משהו כזה..
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! עברה עוד שנה שאני סוחב איתי את הפרסקוט המעצבן. ועכשיו הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. כמו שאתם רואים התקציב די נמוך. המחשב בעיקרון לא מיועד ממש למשחקים אבל רצוי מאוד שיחזיק כמה משחקים טובים. אני שם דגש יותר על המעבד/לוח/זיכרון מאשר על כרטיס מסך. התקציב כאמור הוא עד 4000 ש"ח כאשר הוא מתחלק בין המסך למחשב. ואני מעדיף להשקיע על המסך כמה שפחות, ככה שאני ישקיע על המחשב יותר. ציוד היקפי אני לא צריך. אני מאוד רוצה שהמפרט יבנה מ IQPC ולא מחנויות אחרות. (בטח שלא אייבורי חח חתיחת ניסיון יש לי איתם..) כמובן אני רוצה את הביצועים הטובים ביותר שניתן להשיג בתקציב. הנה משהו ראשוני מאוד שבניתי: מבוסס AMD: מעבד: AMD ATHLON 64 5000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.6GHz 1…
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 4200 (כולל הרכבת המחשב). לא amd אני חייב שזה יהיה פנטיום. המחשב מיועד למשחקים בינוני+ ,אינטרנט, קצת פוטושופ. אני לא צורך ציוד היקפי, גם לא מסך. בבקשה תרשמו איפה בניתם את המפרט. תודה, אביב
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב הוא ביקש שאני יביא לו מפרט עד 4 אלף שקל אבל עם מקסימום חריגה 4200 [רק עם ממש חייב] רק מהחנות פנדה שבקסריה! לא מתוכנן OC וצריך מחשב עכבר ומקלדת זה הכל! המחשב בעיקר למשחקים תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שהתקציב ינוצל כראוי. בנתיים חשבתי על: E6300 XFX 7300GS 512MB לוח אם של ASUS שיתמוך בקונרו. 1 GB זיכרון . 160 GB דיסק קשיח חשבתי על מארז P180 וספק 480 W ... מה אם גוף קירור? האם אני יוכל להכניס את הכול לתקציב? אני צריך שתבנו לי מפרט טוב. מצפה לתגובתכם ולהמלצתכם..
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב הוא לילד בן 12-13 מיועד למשחקים קצת בצפר קצת וכאלה עם מסך LCD 17/19... תודה...
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מעבד 64bit 3000 לפחות... המחשב מיועד למשחקים אני רוצה שיחזיק לי טוב לפחות איזה שנה וחצי... אין לי בעייה לקחת סוקט 754 כי לא מתוכנן שידרוג עתידי... לא כולל מסך...
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רצוי שהמפרט יהיה מKSP יש לי שאלה-אם יש לי את ההארד דיסק מהמחשב הישן, אני יכול פשוט לחבר אותו לחדש ויהיה לי ווינדוס והכל כמו שצריך ? תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 11:50:04 שכחתי להוסיף שאני צריך את המחשב למשחקים ורצוי שיהיה כרטיס מסך חזק, וגם שיהיה צורב DVD וכונן DVD
-
- 11 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך מפרט עד 4500 שח כולל מסך ורמקולים סבירים ככה ~200-250 שח. חיפשתי במפרטים המומלצים אבל אין שם לגיימר ב4500 אז פניתי לפורום
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, טוב אז ככה.. המחשב שיש לי כרגע כבר מתחיל לפעול לאט ולא מריץ משחקים כמו שצריך... אז אני צריך מפרט למחשב חדש, אני מדבר על מחשב שיריץ משחקים כבדים על FPS גבוה (BF3,MW3 וכו') ממש לא משנה לי אם המחשב יהיה מבוסס על Intel או על AMD, אני לא הולך לעשות OC וגם אני לא צריך מערכת הפעלה, מסך וציוד הקפי. אני צריך שהמחשב יהיה קר ולא יתחמם אבל מצד שני שלא יעשה רעש. תודה לעוזרים =] ד"א אפשר לחרוג באיזה 100 שקל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים ברשותי יש מספיק דברים למפרט חדש , לכן זה שדרוג מה שהמפרט החדש צריך להכיל הוא מעבד זכרונות לוח אם כרטיס מסך וספק אם צריך. אני ממש רוצה 5870 , ואולי גם לשלב COREI7 בעניין , אמרו לי שהספק שיש לי (OCZSXS500W) לא מספיק חזק בשביל מערכת כזאת. יש ברשותי מארז , דיסק קשיח וקירור למעבד , המלצות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
... ללא מקלדת ללא עכבר ללא מסך ללא רמקולים... דגש על מהירות וזיכרון , וכרטיס מסך טוב... תקציב עד 4500... תודה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי תקציב של 4500שקל אני לא צריך מסך מקלדת וכו... אני רוצה מחשב אינטל לשימוש בעיקר למשחקים ומוזיקה הציעו לי את המפרט הזה אבל אני לא יודע אם הוא טוב והחלקים מתאימים אחד לשני. INTEL P4 2.8GHZ HT(לא פרסקות)( 1100ש"ח) לוח אם: ASUS P4C800 DELUXE(1180ש"ח) זכרון: SAMSUNG 2X256MB DDR 400 MHZ(600) דיסק קשיח: WD 80GB 7200RPM S-ATA 8MB(450) כרטיס מסך: GIGABYTE G-FORCE FX 5200 128 MB(411) מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 SILVER 420 WATT (390) צורב: (180)SONY 52X32X52 כונן דיסקטים: ב50 ש"ח מה דעתכם על המפרט? אם יש לכם משהו יותר טוב להציע במחיר הזה אז אני פתוח להצעות
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני צריך הכול חוץ מרמקולים, וסביר להניח שבשלב כלשהוא יהיה אוברקלוקים, די חשוב לי היופי אבל אם זה התפשרות ברכיבים אז לא אלא אם עם זה ירידה לא גדולה/משמעותית. ד"א שהיה קרור טוב, לא משנה אם אני אעשה אוברקלוקים עדיין חשוב לי שהוא יהיה קר (זה פטיש שלי ) תודה לעוזרים, ד"א אני צריך הכול כאילו מסך מקלדת הכול חוץץץ מרמקולים אם זה חשוב אני אהיה גמיש בתקציב (מה זה הבדל של 200 שקל על שיפור של איזה 20 אחוז, קטן עלי אבל לא סתם אם זה כלום שיפור)
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט עד 4000ש"ח בלי מסך, אבל עם עכבר ומקלדת(אפילו את ההכי זולים שיש) לשימוש של צפיה בסרטים, משחקים, אינטרנט וכו'... ורק אינטל, לא רוצה AMD תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
רוב העבודה איתו תהיה איי סי קיו אינטרנט וסרטים אבל שיריץ משחקים חדשים תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1 התקציב שלי הוא עד 5 אלף שקל לא כולל מסך! אין אפשרות לחרוג מהתקציב ביכלל אפשר לחסוך אם זה לא בא על חשבון חלקים חשובים! 2 המחשב צריך להפעיל הכל וזה אומר הכל ברמה גבוהה ביותר!משחקים וגרפיקה! 3 אין צורך במקלדת עכבר רמקולים או מסך. 5 השקט חשוב יחסית כמו רוב המחשבים שאני לא ישמע כל היום שהוא עובד תרעש של המאווררים שלו! 6 לא מתכנן OC זה מחשב חזק שיעבוד איך שהוא בלי לבצע שינויים בביצועים המקוריים שלו! 7 מערכת הפעלה תוכנות וכדומה אני כבר מתקין לבד זה אני לא צריך. 8 את המחשב אני אקנה לאחר שאקבל הצעות מחיר ממספר חנויות כגון אייבורי KSP נועה פנדה ועוד ולאחר מכן אקנה את המחשב במזומן. 9 המארז חייב להיות NZXT RB921 וההרדיסק חייב להיות WD 1TR WD10EALX הוא עדיף על הSAMSUNG. מעבד צריך לה…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לא צריך שהוא יכלול מסך,מיקלדת,עכבר,סידירום וצורב תודה לעוזרים זה בישביל חבר!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עד5000 שקל לא מזומן מטרה: משחקים כבדים(call of duty 5, BF 2142( צריך רמקולים העדפה למעבדים החדשים (I7) ולכרטיסי מסך החדשים (סדרת ***9/**2) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך קירור טוב לא חשוב צבעים(אני עיוור צבעים) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה ? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? נורמלי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שכולל מעבד,לוח אם,כ.מסך geforce,מקלדת רגילה,עכבר אופטי רגיל,מארז 500 וואט,צורב דיוידי,120g,1g-ram מעבד של אמד ,לוח אם של אסוס,וזהו אני חושב אם תצטרכו עוד דברים כדי לעזור לכם לבנות את המארז תכתבו. נב,מאזור המרכז שיהיה,תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-