עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מבקש אם תוכלו להביא לי מפרט שיעזור לי להעלות את המשחקים הבאים בלבד [לא צריך החדשים יותר או אחרים..] בצורה חלקה ונעימה: AMERICAN'S ARMY, DOOM 3, COD 4. כאמור התקציב הוא עד 2000 שח. עם התמקדות רק ברכיבים שנוגעים לאיכות המשחקים הנ"ל. ועל הדרך אפשר להציע רכיבים שאמנם אינם קשורים לאיכות המשחקים הנ"ל [למשל CDROM..] שלדעתכם הם מומלצים ביותר. ונכללים בסך הכללי של הסכום הנ"ל. נציין שאין לי צורך בשאר האביזרים למחשב [מקלדת עכבר,מסך.. וכו'. רק המארז עם רכיביו לבד]. תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקבל מפרט על מחשב בעיקרון מה שאני עושה במחשב זה גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה ומשחקים התקציב שלי הוא 4500ש"ח כולל מסך דק מה שאני לא צריך ויש לי זה מקלדת עכבר צורב כונן דיוידי את זה אפשר להוריד מהמפרט תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. שלום. אני צריך מפרט למשחקים שיריץ את כל המשחקים הכי כבדים בשוק, סרטים באיכות מעולה. וכל שימוש אחר.. השקט חשוב אבל לא בכל מחיר. אני כן רוצה לעשות OC. יש לי מסך 19" של SONY. אני מטלבת בין שתי סוגים שונים של כרטיסי מסך.. האחד הוא יותר חזק.. ה4870HD גירסאת OC של Club3D, והשני הוא 9800GTX+ XT OC של Twintech. והשאלה שלי היא - האם 4870HD יהיה מבוזבז אם אני יריץ אותו על מסך 19".. ואם זה בכלל מישתלם לי להוציא יותר כסף אליו מבחינת התמורה שלו למסך!. תודה לעוזרים! והנה המפרט שבניתי אם הכרטיס 4870HD. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤632 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3…

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  4. אני צריך מפרט למחשב עד 2400 למשחקים לא הכי חדשים ככה 8600GT משהו בסיגנון שיהיה 2GB ראם

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  5. כותרת ובלי מסך תודה

6. Started by ishapach,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4,500 ש"ח שיחזיק גם משחקים כבדים כמ CRYSIS וכו.

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  7. המחשב יהיה למשחקים וגם לשאר הפעולות הבסיסיות כמו סרטים,אינטרנט ומוזיקה. OC מתוכנן גם, השקט חשוב אבל לא קריטי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  8. שלום לכם אני צריך מפרט מחשב עם מעבד אינטל+מסך דק+כרטיס מסך geforce מסדרה 8 + 2 כוננים אחד חייב להיות צורב דיוידי+ציוד הקפי(רמקולים סאב וואפר) תקציב -עד 4500 ש"ח תודה!

• 19 תגובות
    • 933 צפיות
  9. שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים. לא מתוכנן OC בעתיד. שאר הציוד הנלווה כמו מקלדת ופלופי ניתן להוסיף. בעיקרון, אני רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים אבל אני לא איזה הארדקור גיימר שצריך להריץ את הכל על הרזולוציות וההגדרות הכי גבוהות שיש. רצוי מחנות באיזור ירושלים כמו KSP. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  10. שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים. שאר הציוד הנלווה כמו מקלדת ופלופי ניתן להוסיף. בעיקרון, אני רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים (כולל CRYSIS) אבל אני לא איזה הארדקור גיימר שצריך להריץ את הכל על הרזולוציות וההגדרות הכי גבוהות שיש. ראיתי מפרט שיש ב-KSP ורציתי לדעת מה דעתכם עליו: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Zotac 8500GT ZONE Edition 256MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio …

11. שבת שלום לכם משותתי הפורום. ;D לאחר ההצלחה שלי איתכם בעזרה שננתם לי לקנית המחשב שלי, ואני מרוצה ממנו מאוד עד הגג. עכשיו אחי רוצה לקנות מחשב כולל הכול ואני צריך את עזרתכם. הוא סטודנט ככה שהוא לא צריך מפרט למשחקים אם הוא ירצה לשחק יש לו את שלי. הוא רוצה מסך LCD 17 לא משנה לו איזו חברה (כמובן לא משהו ג'נרי) . דיסק קשיח .80GB S-ATA כרטיס מסך אני המלצתי לו על הFX6200 128Mb . ניתן גם כרטיס אחר אתם תגידו. חשבתי אולי אם הוא קונה מחשב חדש אז אולי כבר שהכול יהיה חיבורי PCI-E??? וכמובן מקלדת וכול זה יש אפשרות לחרוג קצת מהתקציב... אם תוכלו לתת לי הצעות מחניות מאזור חיפה והקריות... אם יש אפשרות לתת לי מפרטים מבוססים אינטל וגם מבוססים AMD. בתודה מראש אלדד כהן ואחיו אסף כהן.…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב שעיקר יעודו יהיה אינטרנט ואופיס. המחשב יריץ XP אבל צריך שיהיה מותאם גם לויסטה. בנוסף צריך מסך 19 אינץ' LCD תקציב כולל למחשב +מסך 4000. עדיפות לחנות באזור ת"א. תודה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. שלום, דודתי צריכה מחשב זול לעבודה משרדית שמטרתו העיקרית היא לעבודה עם Office,אינטרנט וגם מסך בעל איכות טובה לצפייה בטלויזיה דרך המחשב המחשב עצמו לא מתוכנן להפעלת משחקים כלשהם. התקציב הוא לא ידוע אבל כנראה בסביבות ה3000 שקל+- כמובן שאם אפשר לבנות מחשב סביר במחיר נמוך אז עדיף ככה

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  14. יש כמה דברים בסיסים שאני ממש חייב ופליז אם אפשר רק מפרטים שכוללים את הרכיבים האלה חשוב לי INTEL לא AMD בשום פנים באופן לא AMD גם לא מעבד סלרון... עדיף כפול ליבה למרות שזה בטח כבר בעייתי מבחינת תקציב אבל נראה.. כונן קשיח WD 250 וזהו תכלס לא צריך לא ציוד הקפי לא מסך ובטח שלא OC :-) ובגדול אני צריך לוח אם עם AGP כי יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4MX מיותר שאני פשוט אכניס לו שם על הדרך כי גם ככה זה מחשב לעבודה משרדית... אין דרישות מיוחדות מעבר לזה באמת תודה על ההשקעה (אל תכעסו על החוסר אהבה שלי לAMD ) אני פשוט רוצה את המחשב אינטל תודה רבה לכל הטורחים

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  15. 1. מה התקציב? 1400 שקל 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה לאינטל וללוח אם מתוצרת ג'יגהבייט. יש גם העדפה לחנות SKYPC בלבד! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפות מיוחדות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב וגם לא נראה לי ריאלי עקב התקציב הנמוך 10. האם מתוכנן OC? לא בנית…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן , אני צריך מפרט מחשב לעריכה + משחקים תקציב עד 3000 ¤ יש לי משהו בערך בראש מעבד E8400 זכרונות 4 גיגה G.SKILL כרטיס מסך GeForce 9600 1 GB מארז עד 400 ¤ לוח Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA 2 GL ספק FSP 400 W ללא כוננים , לא קשיח ולא אופטי .. לא צריך כי יש לי ... לא צריך ציוד היקפי אין לי העדפה לחברה מסויימת והקירור והעיצוב חשוב פחות או יותר לא קריטי חשוב שקט לא עושה OC לא צריך מערכת הפעלה משחקים שאני מתכוון לשחק אנדר כובר + גיטיאיי החדש (אני יודע שיש בעיות במנוע הגרפי של המשחקים, אז אין לי ציפיות) מה אתם חושבים על המפרט הזה ? חושבים שאפשר להוציא ביצועים טובים יותר במפרט אחר ? תודה!

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Blaxtorm,

משתמש בכל תוכנות העריכה הקיימות.. הבנתי שאתם תותחים פה...!!! מחשב רצוי 16GB ראם... טווח כספי - 3000 ש"ח אפשר לזלוג עד 3500 גג!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? -3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח לכל היותר (3500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית ותכני HD, עריכות כבדות לרוב! פוטושופ, פרימייר, וגאס, אפטר אפקטס וכו'... 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה אם מומלץ וזה בתקציב וזה משפר למה לא... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  19. -כותרת- וחשוב שהוא יעבוד שקט. ואני מבקש שיכלול כרטיס מסךGeforce 8GT

• 14 תגובות
    • 681 צפיות
  20. היי, אחותי צריכה מחשב חדש, כל מה שהיא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לראות סרטונים באינטרנט, לראות סרטים/סדרות, ומפעילה תוכנות פשוטות כמו ICQ ומסנג'ר, אולי משחקים פשוטים מאוד באינטרנט... וכל זה ביחד, לא יותר מדי, נכון? היא צריכה מחשב קומפלט חוץ ממסך, רמקולים, מקלדת ועכבר... כלומר רק את החומרה הפנימית... רצוי שהחנות תיהיה אמינה, אחריות ובתשלומים וכאלה... אה, וגם מומלץ שתיהיה בראשון. בקשר לתקציב, בגלל שהדרישות כאלה נמוכות, זה לא שיש הרבה לאן להגיע, וכמו שאתם מבינים היא לא צריכה משהו מפגיז, היא לא כלכך הרב העל המחשב...

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גרפיקה בעיקר מאיה ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מאיה, אפטר. פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, קונים לאחי מחשב חדש, התקציב הוא 2400 שקל, כל מה שאחי עושה במחשב זה לשמוע מוזיקה, לראות סרטים וקצת לקודד ולהוסיף כתוביות, שום דבר רציני. יש כמה נקודות חשובות שאני רוצה לציין: - אל תכניסו למפרט דיסק קשיח או ציוד היקפי. - אחי הוא חולה מוסיקה וחייב לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה, לכן אני שואל אולי כדאי להוסיף במפרט כרטיס קול, יש לו בנתיים ( במחשב הישן, והוא יכול להעביר לחדש ) כרטיס קול של creaive, אני חושב ש- Creative SoundBlaster 5.1, הוא מחבר למחשב שלו שני סטים של רמקולים שכל אחד מהם הוא 2.1, כך שקחו את זה בחשבון בקשר לכרטיס קול אם צריך ( אם יש כרטיס קול יקר, שיתן לו פונקציות מיוחדות, תציינו זאת ואולי אני אכלול את זה מחוץ למפרט ). - בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה להתייעץ אי…

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  23. שלום רב, אני מתחיל ללמוד הנדסת ביו טכנולוגיה בב"ש. אני לא צריך כרטיס מסך, רק מחשב שיכול לעבד המון נתונים מתמטיים. חשבתי להשקיע עד 1800 ש"ח, אבל אני יכול למתוח את זה עד 2000. חשוב לי גם הקירור כי הוא יעבוד כל היום.

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  24. הבקשה בכותרת אני צריך מחשב מסך מקלדת עכבר רמקולים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.