עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. העדפה שלי למעבד זה פנטיום 4 מעל 2.4 ג'יגה הרץ, אבל אם יש AMD שהוא שווה בכוח שלו אז לא אכפת לי. כרטיס קול מעדיף שלא יהיה בילט אין בלוח אם. חשבתי לשלב את הצורב הזה במפרט NEC ND-3500A..

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב - לא לאוברקלוק , אבל למשחקים לא משהו רציני -המפרט צריך להיות עם : צורב די וי די , עכבר אופטי טוב ,אין העדפה ל אינטל או AMD , רמקולים עם סאב וופר - המפרט הוא בלי מסך- -ועוד פעם בסביבות ה 4000 - 4500 שקל תודה לכל העוזרים

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. מפרט לא משנה עם זה AMD או P4 העיקר שזה יפעיל ברמה טובה את המשחקים האחרונים שיוצאים לשוק כמו DOOM3 וHL2 ויעמוד בתקציב תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  4. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by Atlon-Xp,

בעזרת השם אני קונה מחשב חדש בחודש הבא ורציתי המלצות למחשב טוב למשחקים ואינטרנט... שלא יעלה יותר מ4200 ש"ח אולי יחרוג קצת את המחיר אך לא בהרבה בבקשה. מומלץ לשים 40 ג'יגה כי יש לי כבר 80 אז זה יספיק. אני בכבלים אז לא נראה לי שאני צריך כרטיס רשת. סידירום וצורב לא צריך כמובן וגם מסך לא... שיהיה מארז יפה בבקשה. תודה ואני מקווה שתענו בהקדם. מומלץ מחנות באיזור ר"ג כגון PCH סליחה ששכחתי להזכיר אבל אני מעדיף כרטיס של רדאון ומעבד של AMD. תודה,

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by YoTaMi,

1. מה התקציב המקסימלי? 1.( 2700 ש"ח) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: (2.משחקים סרטים מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.(3.בלי מסך ) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? (לא) 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. (אני צריך מפרט מלא) 6. מ1 עד 10- עד …

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. צריך מפרט לקניית מחשב למשחקים בסכום בין 3000-3500 רוצה שיהיה במחשב - לוח אם שיאפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד, מעבד AMD/INTEL לא משנה לי (אבל שיהייה חזק מספיק להרצת משחקים כבדים בעלי דרישות גבוהות ) , כרטיס מסך GEFORCE (עם לפחות 256 ראם ), לפחות 250 ג'יגה כונן קשיח, ושני ג'יגה ראם 800MHZ . אלה הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב עכשיו אם מישהו יוכל לכתוב לי מפרט שיכלול גם את כל המסביב אני אודה לו מאוד !

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב זול לאח שלי, שעיקר העבודה איתו תיהיה אינטרנט,סרטים(HD) ויישום פשוטים. אני מקווה שהתקציב של 2K נותן מרחב סביר לעבודה. חשוב לי לקנות מפנדה - אני גם גר קרוב אליהם וגם אני לקוח שלהם המון זמן והם תמיד טיפלו בי בצורה טובה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית ותכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד ג…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. שלום, חבר שלי קונה מחשב וצריך מפרט לתקציב 5500 שקל.. אז ככה, הדרישות: רק חומרה פנימית- המארז והביפנים לא כולל כונני דיסקים +מסך מחשב 17/19 (אם יש בעיה בלהכניס לפה 19 אז 17) רצוי LG 250GB 4GB RAM השימושים העיקריים: "אני מוריד ועורך וממיר קבצי וידאו תכלס אחד השימושים העיקרים שאני מצפה להם במחשב חדש זה שהוא יסחוב בעיקר תוכנות גדולות של עריכת סרטים וגם שאני אוכל להמיר קבצי וידאו מבלי לסגור את כל שאר התוכניות במחשב בעיקרון במילה אחת - שיסחוב! כי אני מתעלל לא נורמלי במחשב אני עושה מיליון דברים בו זמנית. יש לי קונסולת PS2 ואיתה בעיקר אני משחק אני מניח שבמחשב החדש אני אשחק גם בו (כי הוא יכול) אבל אני לא גיימר המחשב לא יהיה בעיקר למחשקים, כמעט ולא אפשר לומר. לא צריך כרטיס מסך חזק…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. Started by TalmoR,

המחשב מיועד ברובו לעבודה משרדית והרבה מאד מולטימדיה, ורצוי שיהיה מספיק חזק כדי להחזיק לפחות מכונה וירטואלית אחת. אה, וגם תוכנות לגיטרה (יענו תוכנות כמו מולטי אפקט במחשב ודברים בסגנון) יש לי הארד דיסק אחד של 500 ג'יגה, אז אני צריך אחד קטן יותר (250/320?) שיהיה רק הכונן שיחזיק את מערכת ההפעלה, רצוי שיהיה מהיר ואמין. אמממ מה עוד? יש לי מסך T220P של סמסונג. אם זה חשוב לבחירת כרטיס מסך או משהו... דבר אולי אחרון, המעבד (ובאותו הקשר - הלוח והזכרונות) עד כמה שווה להשקיע במערכת מבוססת Ci7? בכמה זה ייקר את העסק? אם לא, השאלה הטבעית, כפול ליבה או מרובע ליבה? אמרתי לכם את הצרכים, תגידו לי מה מתאים לי.. אם יש לכם עצבים בשבילי, אשמח אם תרכיבו לי מערכת אחת מכל סוג עם הסבר קצר של יתרונות…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  11. שלום אני רוצה לבנות מפרט מחשב לשימושים כמו משחקים כבדים (כמו קרייסיס), סרטים באיכות HD וגם קצת עריכה גרפית של וידאו ותמונות מערכת ההפעלה שאני רוצה לעבוד איתה זה XP והתקציב הוא 3000 ש"ח המפרט לא כולל מסך. הנה המפרט שחשבתי עליו: מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB 1 695 695 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 1 260 260 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 370 370 כרטיסי מסך‏ Zotac כמות מחיר סה"כ GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 795 795 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ …

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by itay442,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by lidorswis,

אז ככה צריך מפרט מחשב של גיימינג עד 5.5K המטרה של המחשב היא משחקים כבדים ושיעבדו על רזולוציות גבוהות בלי שום בעיה... ללא ציוד היקפי... חשוב שהיה קירור ושהמחשב היה שקט. נ.ב יש לי מסך דק "17 עם זה עוזר דרך אגב בשביל משחקים מה עדיף לי Intel Core 2 Duo או Intel Core 2 Quad ? תודה רבה לכל העוזרים...!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני צריך מפרט למחשב שיהיה טוב שישמש בעיקר לאיי סי קיו מסנג'ר גלישה באינטרנט משחקים פה ושם לא משחקים כבדים או גרפיקות מחשב פשוט בשביל אחותי, אני צריך הצעות למפרטים עד 3000 שקל וכולל מסך הצעות בברכה....

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. אבא שלי צריך ליקנות מחשב משרדי חזק שיוכל להריץ תוכנות כבדות של עיצוב גרפי מטבחי ונגרותי , ושיהיה בעל מסך LCD אמין לאורך שנים. זהו התקציב אני יודע שזה לא משהו אבל סה"כ אני חושב שאפשר להשיג לו משהו נחמד. תגיעו ל- 4,100 ש"ח אפילו גם בסדר אבל בסדר תקציב כזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  16. שלום לכולם. שבוע הבא אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני הולך להזמין את המחשב מ KSP ככה שכל מה שתביאו לי שיהיה מKSP ולא חלקים שלא מופיעים שם, כי אז אי אפשר להביא אותם. המסך שאני הולך לקנות הוא L1970HR והוא לא כלול בתקציב של ה - 5500. בבקשה תשימו לב שהכרטיס מסך יתמוך במסך הזה. מטרת המחשב היא לא בעיקר למשחקים. המחשב מיועד בין היתר לטיכנות, גלישה באינטרנט, עבודות משרדיות, וגם משחקים פה ושם. אין ברצוני מכונת משחקים. אני רוצה כרטיס מסך לא יקר אבל כרטיס שיריץ לי את המשחקים לא ברמת על שיריץ כדי שאני אוכל לשחק. עדיף שהכרטיס לא יעלה יותר מ 1000 כי אני גם לא רוצה כרטיס ממש טוב. המערכת תכיל את הקונרו כמובן. אני לא מתכנן OC כי אני גם לא מבין בזה, אולי בעתיד ולכן הבעיה העיקרית שלי…

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  17. שלום אני חדש פה..כמה חברה מגיימר המליצו לי על האתר.. אז אני בא לבקש קצת עזרה לפי מה ששמעתי אנשים פה רצינים בניתי את הדברים העיקריים ללא ספק + מארז ואולי עוד כמה דברים המחשב נועד למשחקים כבדים,פוטושופ,ומוזיקה [צריך כרטיס כל טוב שיחזיק מערכת קולנוע למחשב ורסיבר] התקציב הוא עד 10000 שקל ללא מסך. אני רוצה מסך דק ושטוח ומוכן להשקיע עד 2000 ש'ח , כלומר המחשב עצמו יכול לעלות עד 8000 שקל. כמובן שצריך הרכבה במעבדה.. תודה לכל העוזרים מראש.. ואני רוצה שרק אנשים שבאמת מבינים יעזרו.. ד'א לא הכנסתי לוח M כי אני רוצה את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl ההוא שחסר להם ב-KSP אז או שתביאו לוח אחר כמו ה-Abit kv8 pro או שעדיף כבר להזמין את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl מפנדה... קיצר…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בלי מסך...חשוב לי זיכרון ג'יגה או 2 סטיקים של 512 מחשב טוב שגם הויסטה יעבוד טוב אבל בסביבות ה3000

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  19. שלום לכולם, אני כבר מנסה להרכיב מחשב עם 3 חלקים שאני רוצה שזה יהיה מחשב חזק ואני כל הזמן עובר את ה- 4500 ש"ח... אם למישהו יש מחירים יותר טובים מהחנויות שמציעות באתר זאפ אתם מוזמנים לנסות לעזור לי... אז ככה: 1. התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי מסך. 2. כ.מסך 8800GTS 640MB חובה!! 3. מעבד Q6600. 4. זכרון 2GB בסטוק 1. מי שמוצא לי מחיר טוב תותח... אני כבר מיואש מהחישובים שאני כל הזמן עושה ועובר את ה 4500 ש"ח... תודה רבה לעוזרים!!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by aavichai,

שלום רציתי את עזרתכם בבניית מפרט מחשב+מסך ב 4,000 בערך המחשב ישמש לאינטרנט ולשימוש בסיסי הוא לא ישמש למשחקים גדולים וכו' תודה.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  21. יש למישהו רעיון?... תודה (:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כן סכום דל, אבל ידידה שלי רוצה מחשב... מה האופציות ?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 22:16:59 שכחתי לציין את השימושים1. אינטרנט 2. תוכנות אופיס 3. מוסיקה ומסך LCD בנוסף, למישהו יש הצעות ? יש כל מיני דילים אבל לדעתי לא משהו ... עזרה מתבקשת ! תודה לעוזרים (:[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 23:42:15 אני מבין שעם סכום של 3500 עם מסךאפילו תגובה אחת לא מתקבלת ? מישהו כן רוצה לעזור <?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. חבר שלי החליט שהוא צריך מחשב חדש, מפרט לצרכי משחקים כגון COD5, OBLIVION, CRYSIS, ועוד.. הוא מוכן להשקיע 5,000 ש"ח על המחשב, עם אפשרות חריגה מקסימלית של 400 שקלים. הוא גם מדגיש כי ההשקעה במחשב היא לטווח ארוך, 5-6 שנים. הוא בנה לעצמו את המפרט הזה: מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB 1 1100 1100 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 1 710 710 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 1090 1090 כרטיסי מסך‏ MSI כמות מחיר סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1090 1090 דיסקים קש…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות. אני כנראה קונה AMD 1700 שיעבור OC קל/כבד לפי מצב-הרוח. בקשר לשאר המפרט אני לא סגור, צריך לוח אם (EPOX 8RDA ?), זיכרון (WINBOND 256/512 ?), כרטיס מסך,הארד-דיסק, CD/DVD, לא צריך צורב. אני רוצה גם מסך, עכבר ומקלדת, אולי גם רמקולים, ומארז גדול יפה ומאורר (בשביל ה- OC). עכשיו לתקציב: לחלק הראשון (החומרתי) יש לי 3000 שקל +- מההורים. החלק השני ימומן מכיסי ולכן כאן מגיע הקטע הקשה: לחסוך בכסף ולא באיכות... לחלק השני (הציוד ההיקפי) אני לא סגור כמה, אני רוצה איכות (מסך 19") אבל גם לחסוך. תודה מראש לכל מי שיענה לאתגר... Who_Cares

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום נכנסתי לאיזה אתר ומצאתי מפרט שנראה לי דווקא נחמד.. אבל עדיין אמרתי לעצמי שאני חייב לדעת מה אחרים חושבים על זה שאני לא יקנה ויתבאס סתם אחר כך אוקי זה המפרט : מארז : MIDI ATX כולל ספק 500w peak אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר + חריצי קירור לPCI EXPRESS יציאות USB ויציאות לאוזניות ומיקרופון קדמיים מעבד : E5200 2.5 Ghz LGA775 64 BIT Intel Core Due 2X לוח אם : ASUS/GIGABYTE INTEL G31 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7 7300GS MAX 512+TV + DVI דיסק קשיח : BUFFER SATA 2 160GB 7200RPM 8MB כונן תקליטורים: צורב תקליטורי DVD X22 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול : Eight channel HD audio CODEC enables high-quality 192khz/24bit audio output , jack sensing feature כרטיס רשת : Gigabit LAN…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.