ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום הייתי מעוניין בחוות דעת למפרט שישמש לצרכי HTPC ועבודה שוטפת הייתי מעוניין שיריץ תכני 264 וגם מעט משחקים יתחבר למסך 42 LCD TOSHIBA ורסיבר בעל כניסה אופטית המפרט: פריט תאור מעבד- AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939 634 לוח אם- ASUS M2A-VM HDMI 429 כרטיס מסך- זיכרונות- OCZ DDR2 2048MB 667MHZ 590 Hark disk- Western Digital WD5000AAKS 620 מארז - Antec NSK2400EC 636 ספק כוח- כרטיס טלויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 361 סה"כ 3270 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן המליצו לי אל האתר הזה כי הוא טוב אז ככה אני צריך מפרט טוב עד 6500 ש"ח מותר חריגה של 200 ש"ח לא כולל ציוד הקפי יש לי כמה דרישות קטנות אני צריך את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כרגע אני משחק במשחקים כבדים וחדשים כמו Doom . HL . Halo ועוד כול מיני עם גרפיקה טובה ועוד משחק שעובד אל FPS - מהירות תמונה בשנייה אני צריך ת'כרטיס הכי טוב שיש :] מומלץ GeForce אבל עם יש יותר טובים בכיף וצריך לפחות G1 זכרון עם כותבים ככה אני לא בטוח :-X זה נראה לי 1024 זכרון לא בטוח :[ אין לי יותר דרישות המחשב מיועד יותר למשחקים,סרטים,וכול מיני תוכנות שונות ואני צריך קירור טוב ומעבד טוב תודה מראש לעוזרים מקווה שהיה לכם קוח לקרוא את כול זה :-\
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב כניראה שאני הולך ליקנות את המפרט הזה : http://imageshack.us/photo/my-images/228/q2tzhomy2hjg.jpg/ איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן.. פעם אחרונה שאני מבקש מפרט אני מבטיח!!! אוקיי אז ככה.. אני מחפש מפרט ב4K (אפשר לחרוג קצת), ושיכיל את הדברים הבאים: - כרטיס TV של hauppauge pvr 150 - לגבי צורב DVD או הארד דיסק, אפשר לוותר על אחד מהם, כשאני נוטה לוותר על הצורב. אם נכנס בתקציב, גם טוב - כרטיס מסך --לא-- DX10, אלא משהו פשוט שיחזיק שנתיים על הגדות סבבה. חשבתי על 1950gt שנכנס אחלה בתקציב. העניין הוא שאני רוצה כרטיס שיחזיקלי את הDell 2007wfp בצורה נחמדה במשחקים. - אממ מה עוד... אה! מארז הHUSH החדש.. ושהמפרט יהיה מIQPC..! בעיקרון לא מתוכנן OC, ובמפרט אני כן רוצה מקלדת ועכבר (האלחוטי הפשוט, desktop 1000 של מיקרוסופט), אבל לא מסך. השימושים למחשב הם סרטים, קצת משחקים, ואינטרנט וכאלה.. השימושים הרגילים …
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אל תתנו ל amd להטעות אתכם, מחשב סוף הדרך, כרטיס מסך 9600GT. מתאים לכל המשחקים שיצאו בשנת 2008 וכמו שאומרים "המקסימום של היום זה המינימום של מחר"מי שרוצה שידבר איתי בפרטי ואני יעזור לו. < נמחק בשל עבירה על חוקי הפורום >
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני חדש פה, ושמעתי על הפורום דרך חבר , אמר לי הוא טוב.. אז אני פה כי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בן השנתיים וחצי לא בתקציב מפוצץ מדי וגם לא הכל בו .. אז קודם כל המפרט הקיים (שמעו אני לא איזה מומחה מחשבים או משהו.. אז אני לא יודע תפרטי פרטים , אני לא מוצא את הניירת של הקנייה של המחשב, אז אני כותב מה שאני יודע בלי פירוט .. מצטער) מעבד : pentium 4 , 2.8ghz לוח אם : asus P4P800 SE כרטיס מסך : asus Radeon 9600xt 128mb זכרון : 512 ddr ספק : רק עכשיו קניתי ספק חדש, שאני מאמין יספיק של 400w , שוב לא יודע בדיוק פירוט עליו וזהו אני מאמין , אם יש עוד משהו - תגידו אני אכתוב .. אולי שכחתי תודה על כל עזרה ד.א : אני לא צריך מחשב שיריץ לי משחקי DOOM על 1600 הכל על HI…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן ברצוני לקנות מחשב לצורכי גלישה באינטרנט בלי שום צורך למשחקים . ראיתי את המפרט הזה : מעבד: Intel® Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz לוח אם : לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 (לא G31) כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L (לא G31) צ'יפסט G41 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: Seagate 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer זיכרון פנימי: Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי : צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מאיץ גרפי : Intel® GMA X4500 On Board מה אתם חושבים? המחשב לצורכי גלישה נטו ובלי שום כוונה לשדרג בעתיק למשחקים וכדומה ... [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 13:05:35 שכחתי לציין שהמחיר הוא 1500 שקלים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הי, מחפש נייד לשנת לימודים אחרונה. עבודה באופיס (קבצים כבדים וכל היישומים של אופיס יחד), אוטוקד (2D בעיקר), מאטלב וכ"ד. המחשב ישמש אותי אח"כ במקום עבודתי, ויקנה ע"י החברה בה אני עובד (השייכת לאבי . . . ) לכן התקציב רחב יחסית. על המחשב להיות מסוגל להתחבר לרשת "דומיין" (כלומר ויסטה אופיס ומעלה או XP פרו), לדעתי לא פחות מ 2 GB ראם. מה דעתכם על עמדת עגינה? חשבתי על טושיבה או דל ואודה לכם על המלצותיכם. עומר
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לשימוש עיסקי, אינטרנט, הורדת וראיית סרטים (חיבור ל-TV). לא למשחקים. זה יהיה המחשב היחידי בבית, ללא נייח כרגע. הייתי רוצה המלצות, אני אלך על אחת החברות הידועות יותר כנראה : HP/LG/DELL/LENOVO. איזה מעבד מומלץ ? דיסק קשיח 120G זכרון 1G מספיק ? מסך 15.4 נראה לי שיתאים. צורב DVD כרטיס אלחוטי טוב (קליטה טובה גם בחוץ) - מה מומלץ ? כרטיס רשת (לרשת בייתית בעתיד) כרטיס מסך טוב יציאה מתאימה ואיכותית לחיבור לTV. כמו גם כרטיס קול מתאים. מצלמה ומיקרופון מובנים. אשמח להמלצות לגבי המפרט ולגבי דגם ספציפי. תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום שלום. אני חייב להודות שהפורום הזה ממש ממש עוזר לי אני רוצה להודות לכם בזמן האחרון ההורים שלי מבקשי ממני מחשב לסלון - אז החלטתי לפנות אליכם. [בגלל שבטרד הקודם שלי עשיתי טעות במה שיש לי.. -פתחתי חדש] OK אז מה יש לי: XP MEDIA CENTER מארז מעבד P4 3.0GHz Socket 478 HDD WESTERN DIGITAL 80GB Gigabyte ATI 9700PRO 256MB AGP -- עכשיו פעם שעברה הציעו לי לקנות רק את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3850 אני לא מבין בעיקרון איך זה יעבד כ HTCP? ואיזה לוח אם אתם מציעים ? והאם אפשר להקליט לHTPC מוידאו עריכה: מה אתם אומרים על התגובה ה\את ב ZAP [br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 11:18:22[מצטער על ההקפצה פשוט אף-אחד לא עוזר לי]תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תקציב: 1700 חריגה : לא שימושים: משחקים אזור קניה : מרכז אז ככה היום אני קונה כרטיס מסך GTX460 1G ועוד חודש אני קונה עוד GTX 460 יש ברשותי מעבד AMD ll X 4 965 מה שחסר לי זה לוח אם למעבדי AMD שתומך ב SLI זכרונות ספק כוח שיכול ליתפוס את כול המערכת בצורה טובה ואם צריך קירור אז גם קירור טוב הכי זול : חשוב לציין שאני צריך את המינימום של החלקים הכי זולים אבל שיעמדו בדרישות
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב thinkpadl 14 , אני מפתח תוכנה שעושה פרויקטים לא גדולים. וראיתי ביקורות על המחשב שזה מה שרשום " Temperature, fan noise The temperature and fan noise of the L14 strongly depend on the selected performance slider mode in Windows as these modes are directly linked to the three „intelligent cooling“ modes: Performance slider mode Intelligent cooling mode Battery Saver / Better Battery Quiet mode Better Performance Balanced mode Best Performance Performance mode In q…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני עוזר לחבר שלי להרכיב מפרט מחשב באזור התקציב הזה. זו ההצעה שקיבלתי מזיגזג. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכי אייכותיים שקיימים היום (ויהיו בעתיד). מה דעתכם? Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7681{23}149 - קירור מצויין למעבד: FREEZER 7 XTREEM כמות: 1 מחיר: 1,359 ש"ח G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9038 כמות: 1 מחיר: 368 ש"ח GIGABYTE GA-EP45-DS4 (P45) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7421 כמות: 1 מחיר: 797 ש"ח SAPPHIRE 4890 1GB GDDR5…
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקי, נמאס מהגרוטאה הישנה, החזקתי מעמד 5 שנים, הרעש! הרעש!!!! איי ויי.. בקיצור אני צריך את המפרט החזק ביותר שניתן להשיג בסכום המצוין(2000 ש''ח), אך קחו בחשבון שאינני זקוק ברגע זה לכרטיס מסך, אני אסתפק בRadeon 9600 pro הישן, מספיק לי לרגע זה, אך אני מתכוון לשדרג לכרטיס מסך אשר יתמוך בHd בעתיד הקרוב(בעזרת השם) ממ כמה דברים שיתנו לכם מושג לאילו שימושים המחשב יהיה מיועד הכרטיס טלוויזיה הישן שלי ה Pvr-150-mcekit מחכה בינתיים במחשב של אחי, לשוב הבייתה.. ממ אני מקודד לא מעט, ועובד לא מעט על הפוטושופ.. לפי השורה הראשונה אפשר להבין שהרעש הוא פקטור משמעותי אצלי.. או בעצם השקט. שיהיה כמה שיותר שקט, כל עוד זה ניתן במסגרת התקציב הזה... (אני מוכן להשקיע קצת יותר אך עדיף שיישאר בג…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום! אני עובדת על תוכנת קיובייס לעריכת סאונד והקלטות, וזקוקה למפרט מחשב בעל רכיבים שקטים במיוחד!!!! וגם בעל מעבד חזק לא פחות מגירסת I7 2600 המכיל לפחות 8 ליבות, ו12 G זיכרון RAM ושני דיסקים קשיחים בעלי יציבות גבוהה ומהירים ושקטים במיוחד, אין צורך בכרטיס מסך נפרד אם המשולב בלוח האם מאפשר צפייה ב איכות גבוהה וניתן לחבר אליו שני מסכים במידת הצורך, אין צורך בכרטיס קול , מספיק המובנה על הלוח אם הוא באיכות טובה, כיון שאצטרך כרטיס מקצועי חיצוני. תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב למטרות עבודה משרדית ואינטרנט, מחשב שלא צריכה להיות לו שידרוגיות, פשוט לקנות ולהשתמש. אני צריך שהמפרט יכלול הכל, כולל מארז, מקלדת, עכבר, וגם מסך LCD 17 אינץ' אין מגבלת תקציב, רק שלא יהיה מוגזם. שיהיה מחשב יעיל יחסית לכסף שהושקע בו. נערך ע"י אינטגרל - אין לדון על חנויות בפורום. אשמח אם תוכלו להרכיב את המחשב ב logicpc מודה לכם על עזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
המחשב הוא מסוג HP 4320s תודה...
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה של לפחות 8 שעות ביום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , VISUAL STUDIO , הרבה דפדפנים במקביל , אולי מכונה\ות וירטואלית. - הכל באופן שימוש גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים 22 אינץ' 1680X1050 בהמשך מתו…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הדרישות מבחינת ביצועים הם לא גבוהות: אופיס, אינטרנט, סרטים (אולי גם משחקים לא ממש כבדים). הדרישות האחרות הם מסך 13.3 (גם 14.1 ניתן לשקול אם הוא מוזיל את המחיר). יציאת S-VIDEO חובה (עדיף HDMI). והדבר הכי חשוב שיהיה לו בוודאות את כל הדרייברים שיאפשרו שינמוך לXP מVISTA שמותקן עליו. יש טעם לשקול מחשב מהחברות היותר זולות (MSI, ג'יגהבייט וכו') או שאני יכול למצוא משהו של לנובו או דל?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב פשוט להורים של אישתי שעל מה שהם צריכים זה לגלוש באינטרנט, להוריד סרטים (חוקיים, כמובן ) ושימוש מזדמן באופיס. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. נתקלתי במפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3&cfm=9136723F#more_info. האם לדעתכם הוא שווה את המחיר? האם יש מפרט אחר יותר מומלץ שמתאים לצרכים שלי? הכוונה היא לחנות שמוכרת מחשב מוכן. תודה מראש על העזרה, ערן
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח אני לא מתכוון להוסיף למפרט מקלדת עכבר ומסך איך המפרט הזה יתאים למשחקים? ( CRYSIS COD4 ומשחקים חדשים) מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤426 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כונן קשיח Seagate ST3250310AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤208 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤144 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe ¤424 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 101 ¤199 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤255 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 2259¤ הורכב ב SKYPC
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט ללא ציוד הקיפי ומסך עד 5000-6000 שקלים מחשב למטרת משחקים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את חוות הדעת שלכם על המפרט הבא. על רוב הרכיבים אני כבר סגור. צריך עזרה ספיצפית על ספק, מארז,כרטיס מסך וחברה לזיכרון. הייעוד של המחשב הוא פיתוח בעיקר וירוצו עליו דברים די כבדים. בנוסף מדי פעם לראות סרטים ב FHD. אני לא יעשה לו Overclocking והוא לא צריך להריץ משחקים. תודה. מעבד: Intel i5 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: 4GB 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce 9400 צורב דיוידי כלשהו הרדיסק: Samsung HD103SJ מסך: Samsung P2350/Dell 2209WA ספק מארז
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
מבקש מפרט אחרון מחר אני נוסע לקנות את המחשב ואני רוצה להיות סגור בכל הנוגע למחשב.... להיות שלם עם ההחלטה אין בכוונתי לבצע OC והמסך שלי בעתיד יהיה 22 אינץ ואני עדיין לא סגור בנוגע למעבד האם 2 ליבות או 4 ליבות ובמידה ו4 אז מה מומלץ... גם מבחינת מחיר ובנוסף הכרטיס מסך האם לשים HD 4850 או HD 4870 יש אפשרות לחריגה קטנה! מבקש עזרה פעם אחרונה לפני הקניה.... ואני סומך עליכם.... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-