ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ככה שאם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים אני צריך מפרט לשרת כאשר התקציב שלי הוא 4000 ש"ח ואני שם דגש מיוחד על המעבד וזכרון של כ320GB. חשוב לי שהשרת יהיה יציב ואמין ושלא יצטרך תיקון כל כמה חודשים. תודה מראש כפיר
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קודם כל אני לא כתבתי תקציב כי אני לא ממש יודע מה התקציב שלי אני פשוט רוצה לדעת פחות או יותר איזה חומרה אני צריך לקנות לשרת FTP למקס' 200-250 אנשים יש לי כמה חלקים ואני רוצה לדעת אם הם מתאימים אחד לשני ואם הם יעבדו טוב כשרת FTP אז ככה לוח כמו שיש לי בחתימה GIGABYTE K8NS ULTRA 939 מעבד A64 4000+ סאן דיגו http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16819103529 זכרונות (GSKILL VALUE 2GB (2X1GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231039 הארד דיסקים 2X300GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16822144186 אחד MIRROR של השני לגיבוי זהו זה בעיקרון החומרה החשובה לי מארז כרטיס מסך ומסך לא ממש חשובים פה אני מבקש את חוות דעתכם ואם יש לכם משהו…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
---קיבלתי עכשיו דרישות מדוייקות לתוכנות שהמחשבים יצטרכו להריץ(תגובה למטה)--- שלום, שבוע שעבר הלך השרת אצל אבא שלי בעבודה ובכל מקרה צריך להחליף את כל המחשבים בעסק, כולל השרת. מה שאני צריך זה 5 מחשבים +1 שרת שיוכלו להריץ חשבשבת חלונות, followup, ודברים בסיסיים כמו אופיס. השרת אמור לשמש כמקום אחסון לתוכנות, כמקור אינטרנט והוא כמובן מחובר לכל המחשבים ברשת. אני צריך גם מערכת גיבוי לשרת. כל המחשבים שם פרימיטיבים באופן מחריד, הכל על WIN98, והשרת עובד בDOS. תקציב עדיין לא סגור אז אפשר להשקיע יותר מהנדרש אם זה יבטיח יציבות ותפקוד טוב לטווח הרחוק. אבא שלי קיבל הצעת מחיר על שרת, ונראה לי שעובדים עליו. --------------------------------------------------------------------------------…
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אין צורך במסך . יש לי הארד דיסק 1 של wd500ys של raid edition, אם אפשר להוסיף עוד אחד של wd500ys זה יהיה נחמד אבל אם זה מוריד לי ממשהוא חשוב אז לא צריך. אני מזכיר אני מפעיל אותו 24/7 ללא הפסקה לא למשחקים ולא בטיח רק יכולת שיתוף קטלנית יעבוד בתור file server וכו'. מה שכן חשוב לי זה מערך raid ענק אני מדבר על 10 hd כמה שיותר יותר טוב , אני מדבר על ענק חברה ענק, אני יקנה את הhd לאט לאט אבל מה שחשוב זה המחשב עצמו תמיד אפשר להוסיף עוד HD.
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
צריך מפרט לשרת קבצים סה"כ נפח אחסון בשרת 1TB לא כולל SYSTEM. השרת צריך לכלול הגנת RAID1 על מערכת ההפעלה ו RAID5 על הנתונים. זקוק גם ל UPS וטייפ גיבוי מעוניין בלוח אם שתומך ב SMP של 2 מעבדים ומעלה, אין הגבלת מחיר!!!! אך ורק אתרים או חנויות מהארץ. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום השרת הולך להחזיק כמה שרתי CS ושרת מירק אז צריך שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב... שיהיה במפרט: מעבד לוח אם עם כרטיס מסך מובנה זכרונות ספק מארז U1 תודה לעוזרים.. 8)
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט לתכנות Web (סביבות עבודה די כבדות כמו Eclipse ו-Visual Studio) וגם עריכת/עיבוד תמונות בPhotoshop/Lightroom. חשוב שיהיה שקט ובלי תאורה כלשהי מהמארז. ללא ציוד היקפי. בת"א אם אפשר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 לשימושים כלליים צריך הכל מסך מקלדת רמקולים וכו'
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מנסה ללכת בדרך שונה קצת בגלל היחלשות הדולר אני רוצה לבדוק מחירים למחשבים בארה"ב (ההורים שלי גרים שם ככה שזה יישלח אליהם והם יעבירו לי אותו). אני מחפש מחשב בעיקר לעיסוק יומיומי (אינטרנט, תוכנות מסרים, אימיילים וכו') ולעריכת קליפים קצרים (לא אמור לצרוך יותר מידי משאבים... אני מצליח לערוך כרגע עם המחשב הישן שלי שהוא בערך בן 5 שנים ואני מצליח לערוך בסדר גמור). וגם שמשחקים יוכלו לעבוד עליו (אני לא איזה גיימר שחייב מחשב רק בשביל משחקים, אבל אתם יודעים.. מחשב שאם אני מתקין עליו משחק או שניים שיעבדו לי כמו שצריך) בנוסף אני צריך צורב DVD נורמלי *לא צריך מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת אגב, מה אתם אומרים? אם יש לי את האופצייה לקנות בארה"ב זה עדיף בגלל היחלשות הדולר, לא? תודה …
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כמו בכותרת, לא צריך ציוד היקפי,מסך וצורב. מחשב למשחקים חדשים כבדים!! לא AMD !! ולא מתכוון לעשות OC !! אם אפשר תמפרט מחנות זולה בצפון כמו KSP
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט למחשב בעיקר משחקים גם מוזיקה ואינטרנט אבל בעיקר משחקים אז הדבר היחיד שאני לא ממש בטוח בו זה לוח אם. אהה ומארז FULLTOWER בבקשה... תודה
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב. הוא אמור להיות מבוסס אינטל, משום שהוא עוסק גם בקידוד ווידאו. המחשב ישמש גם למשחקים. המפרט הוא עד 5K, לא כולל מסך. אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וכו', כלומר, ללא ציוד היקפי כלל. הוא מעוניין גם במארז יפה, הצעתי לו את ה Raidmax 868, אבל, טוב, זה כבר סובייקטיבי. הייתי רוצה מפרט שיגיע מחנות אחת, שנותנת אחריות מלאה על המוצרים. תודה רבה לכם. נדב.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה מפרט למחשב חזק . המחשב מיועד לעבודה לבניית אתרים ותוכנות כבדות . תמליצו לי בבקשה על מה ללכת . אשמח לקבל הצעות
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
באיזה אתרים אני יכל להרכיב לי מפרט מחשב ..?! אבא שלי נתן לי תקציב 5000 לרכיב רק את המחשב בלי כלום אני רוצה ראידון 9800 פרו ואני מתלבט בין אינטל לה 64 amd התלבטותתתתתתתת רצחנית ..... אני רוצה מחשב לכיוון העתיד ... אני צריך עוד מחשב שנה שעברה קניתי מחשב והוא כבר התישן אז ככה ראיתי באתר את זה ה אפשרי רק אם מדובר בזכרון DDR ,ועדיף לפחות DDR400/PC3200 בגלל הבאס של המעבד מ www.ksp.co.il (ללא מארז+ספק) ..... AMD Price Units Total Athlon. 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 ..... .. ...... AMD EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 ....... DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 1 450 ...... ... MSI Price Units Total GF 6800 128MB,TV,DVI …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים. (חדש באתר) אני זקוק למפרט מחשב בעיקר למשחקים. (גם משחקי רשת) המחשב מיועד בעיקר למשחקים. קצת סרטים, ושירים וכ'ו. חשוב לי מאוד להדגיש, כי הגרפיקה והביצועים חשובים לי מאוד. ללא פשרות! עד כמה שניתן. אני גם רוצה שהמחשב יהיה מוכן למשחקי העתיד , כגון- BF4 COD-G וכ'ד. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD ומוזיקה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר! אני משתמש בו 24 שעות…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה צריך: אני צריך 4GB זיכרון (מריץ וויסטה), כרטיס מסך טוב (גיימר כבד), מסך 19' דק מה לא צריך: ציוד הקפי, דיסק קשיח. OC אולי בעתיד. אני צריך מחשב חזק למשחקים ואם אפשר עם הרבה אפשרויות שדרוג... כרטיס מסך מעבד וכו..
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב בסך עד 2500 ש"ח. המערכת צריכה להכיל: מחשב, צג LCD, מדפסת, רמקולים, מקלדת ועכבר. המערכת מיועדות לילדות בנות 10,12. קרי השימושים הפשוטים ביותר - "שימוש משרדי" מה שנקרא. המערכת צריכה להיות מורכבת בחנות בב"ש, אני מכיר את : פנדה, KSP, אייבורי. אשמח להתייחסות לנקודה נוספת - בעיקרון המחשב הוא במקום iPad, נפח לא ידוע בנתיים (אעדכן בהמשך). השאלה היא מה עדיף? או נשאל אחרת כי "מה עדיף" זו שאלה סלקטיבית.. למה משמש הiPad והאם לפי דעתכם זה בזבוז להתמיר את הiPad במערכת שכזו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממצב אנשים עם תיראו במפרט שלי אני דיי מלא בדברים בכול מקרה יכול להיות שאני מוצא קונה לכרטיס מסך לוח ומעבד שלי אז עם כבר יש קונה אז חשבתי לעבור לamd(לפי מה שהבנתי הם הטובים ביותר) בקיצור אני צריך 2 מפרטים של לוח מעבד וכרטיס מסך ודגש לקרור גזזז כי הבנתי שפעם היו בעיות עם המעבדים בטמפרטורות של מינוסים למינהם זה עדיין כך?? הסכום הוא בסביבות ה 6000 שקל המפרט הראשון ללוח מעבד וכרטיס מסך טובים כמו שצריך בסכום של 6000 \ ובקשר למפרט השני חשבתי להשקיע על מעבד ולוח טובים ואילו כרטיס מסך חמוד. וכך לחסוך לי איזה 2000 שקל עד שיצאו כרטיסים החדשים בכול מקרה גם זאת אופצייה שאני ישמח לקבל (שוב לוח ומעבד חזקים וכרטיס מסך חמוד וטוב שיריץ את הכול נכון לעכשיו זה היקר...) תודה עריכה: יש לי…
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עדיפות לכרטיס מסך 8800GTS 320MB
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
צריך מפרט בלי : כרטיס מסך\צורב\ סידי רום \דיוידי \מסך \מקלדת \עכבר \רמקלים\ הפרט יכלול : מעבד לוח אם זיכרון מארז קירור אם צריך כונן דיסקטים מחיר 3000 שקל פלוס מינוס ההמחשב בשביל מטרת\ קידוד סרטים\ משחקים \אינטרנט \פוטו שופ\ ואני חושב שבשביל זה אני צריך פנטיום ולא AMD ...!
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב, מתאים למשחקים, די מהיר (סביר).. והשאלה היא: מה ההבדל בין ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ל- ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב לחבר מחנות בצפון(חיפה) בסיסי אינטרנט אופיס לירעות סרטים מסך 22 משחקים לא כבדים אפשרות חריגה קטנה בתקציב
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב חדש בלי מסך (בלי מקלדת עכבר רמקולים) המחשב הוא מחשב משחקים הוא יותר בשביל הורדות סרטים ומשחקים פה ושם תודה מראש התקציב הוא 3500 שקל (+ -)
-
- 13 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אהלן צריך מפרט מחשב במחיר 3,000-3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי, ללא מארז. שיתאים בעיקר למשחקים. הייתי מעדיף מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 ולוח אם רק של ג'יגהבייט תודה רבה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-