ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
התקציב מוגבל מאוד, אני יודע ולמרות זאת אני צריך את המערכת שתתן ביצועים טובים ביותר בתחום עריכת הסאונד. רק אם אין מצב לבנות משהו של INTEL בתקציב, תתנו מפרטים לAMD. כרטיס מסך יכול להיות ONBOARD מבחינתי, משחקים לא חשובים פה. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בגלל שהמחשב שלי לא יכול להריץ משחקים והוא קצת מקרטע, החלטתי לקנות מחשב חדש. ובגלל שאני כנראה מתחיל ללמוד שנה הבאה, אני מניח שעדיף לי כבר לקנות לפטופ שיעשה את הכל. * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, אבל צריך שגם יהיה נוח לעבוד עליו. * גודל המסך? ממוצע כזה? * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שישרוד יום לימודים באוניברסיטה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה וזה לא יעלה עוד הרבה אז מגניב, אבל חוץ מזה לא צריך. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מעדיף טרה, לא מבין בסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? DVD מן הסתם, שיהיה גם צורב. * כונן Bluray? …
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. קודם כל אני חייב להודות לאתר המעולה הזה שנותן אינפורמציה גדולה ועדכנית לכל התחום הזה. כעת אני צריך הצעה למפרט שאני מעוניין לקנות, לפי הנתונים הבאים: - אני מרבה לעבוד עם כמה תוכנות במקביל (גם כבדות וגם לא), כולל Photoshop, ולכן מאוד חשוב לי מהירות עבודה כאשר אני עובר מתוכנה לתוכנה שלא יתקע כלום - אני עובד עם pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת סרטים שאותם אני מעביר מהמסרטה הדיגיטלית. בתוכנה זו דרוש משהו טוב לשפר את ה rendering של התוכנה (הפיכת הסרט ממצב ערוך לדיסק DVD מוכן לצפייה). - צורב DVD עמיד ביותר, כי אני אשתמש בו הרבה. - לא שחקתי עד עכשיו במחשב כמעט כי יש לי Geforce 2 מלפני 3 שנים ;D, אבל אני לא צריך כרטיס מסך יותר מסביר. - לא הבנתי לפי מה אתם ממליצים AMD או אינט…
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2/Alan wake/skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי מסך כמובן ובאמת שעדיף אפילו מחשב ב1500 העיקר שישרוד כמה שיותר זמן השימוש בו הוא באמת מינימלי.. זה לאחותי והיא בינתיים מסתדרת עם איזה פנטיות 166 מסכן שיש לנו בבית משנת 97...אז בבקשה אם אפשר כמה שיותר זול דבר אחד אני לא מסכים זה לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה וכל השטויות האלה..אני לא רוצה את זה תודה מראש *לא רציתי סתם להשאיר עוד הודעה...הוא לא מיועד למשחקים חזקים ולא כלום, אינטרנט וורד כל השטויות האלה זהו
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לצורך משחקים בעיקר,עד 3200 ש"ח ואין צורך בציוד היקפי,עדיפות לחנות באיזור נשר או הקריות(גם חיפה בסדר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים בתקציב 6000 שקל פלוס מינוס. המחשב פחות או יותר מוכן יהיה למערכות ויסטה .. לוח אם מבית GIGABYTE ... מארז יפה ... חשבתי על כררטיס מסך של רדיון X1900 , מה אתם חושבים ובאיזה מחירים הוא היום ?! ציוד היקפי [19" מסך, מיקלדת ,עכבר, רמקולים]. ותגידו יש איזה טבלאות המשוות את חברת NVIDIA וATI לכרטיסי מסך במשחקים החדשים שיש ... את הביצועים שלהם ?
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לקולנוע בייתי וקצת גיימינג, לא מתכוון לשחק משחקים כבדים אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים.. כמו כן אני גם צריך מקלדת ועכבר (אין צורך ברמקולים), ועדיף שיהיה כמה שיותר שקט.. לא מתוכנן OC.. רציתי גם לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: לוח אם Gigabyte 73PVM-S2H מעבד Intel Core2Due E6750 קירור שקט למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP זכרון 4x1GB DDR2 צורב DVD דיסק קשיח 160GB + 250GB מארז LC17 שחור כרטיס טלויזיה Hauppauge HVR-1200 (משולב DVB-T) כולל Win7 Ultimate חוקי כולל Media Center כולל שלט + מקלט ב-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
צריך מפרט ל-1500 ש"ח... לא צריך להתחשב ב: מסך מקלדת עכבר מודם כונן דיסקים CDROM אם אפשר, אז כמה שאפשר ONBOARD עם לוח יציב (פחות או יותר)... מיועד ל-OFFICE 2003 וגלישה מינימלית בלבד. תודה
-
בקיצור אחרי הרבה בלאגן זה הסכום שהוא משקיע פחות או יותר . המחשב הוא לשימוש יום יומי כזה לא לגיימר הוא אמור ליהיות לבן 17 ולבן 14 שתיהם משחקים פיפא ונבא לא יותר . הוא אמור ליהיות לשנתיים הבאות בערך . צריך שיהיה בו רק 80 ג'יגה דיסק קשיח . וצריך את כל המוצרים הנלווים כמו עכבר מקלדת רמקולים והכי חשוב מסך דק 19' . תציעו כל אחד 2 מפרטים שנראים לו טובים לסכום הזה וזה דחוף אז בבקשה כמה שיותר זריז .
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב בשבילי בחודש הבא. לבינתיים אני אוסף מידע לגבי המפרט והמחירים. המחשב יהווה גם רכיב פרנסה בשבילי. אשתמש בו בשביל עבודות גראפיקה. וכן לשימושים שוטפים. בשל השימוש הכבד במספר תוכנות במקביל, אני צריך מעבד מרובע ליבות או שמספיק 2? לפי הסטיקי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גראפיקה בעיקר, מולטיטסקינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר + פרנסה. פוטושופ בעיקר…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב P4 1.5 לוח אם, לא זוכר איזה 256MB 400DDR * 2 kingston gf4 mmx440 128mb 2 הרדיסקים, אחד של 60 GB 7200 ואחד 120GB/7200/8 עכשיו, אני רוצה לקנות חדש, להעביר אליו חלקים טובים מכאן ולכאן חלקים פחות טובים מהמחשב החדש, כדי שהמחשב הפחות טוב ילך לאחותי הסטודנטית והמחשב החדש אלי, גיימר כביכול. בגלל שזה מחשב לסטודנטית אין לי יותר מידי כסף להוציא עליו, גג 2500 ש"ח, מסך כבר יש. תוכלו לתת לי את המפרט הטוב ביותר לדעתכם? חבר שלי אמר לי שכדאי להשקיע בספק טוב, ולא לקנות כרטיס מסך חדש, אלה משו פשוט, שילך למחשב שלה ואת מה שיש במחשב הזה, לקחת אליי. חשבתי על מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) מישו יודע איך זה עובד? הסוקט החדש הזה? (s775 אומר סוקט חדש, פרסקוט, נכ…
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי e8400 oc to 3.7ghz giga ep43-ds3l 4GB g.skill 800mhz evga 9800gtx+ corsair 550 psu קניתי אותו לפני שנה+ והיום רוב המשחקים החדשים אני מריץ על LOW למשל באד קומפני 2 על LOW והוא מקרטע על 30-40 FPS וגם אני לא מצליח לעשות OC למעבד בגלל הלוח אם הזה או שפשוט אין לי מושג איך לעשות OC אם מישו יכול לעזור לי אני אשמח.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלומות אחים שלי גנבו לי ת'ארנק ( אווווו :-[ ) ואין לי כסף למחשב חדש בעעע אז אני מסתפק בשידרוג :-\ יש לי P.4 ( 512cash) עם 256 SDR ממש ממש חרא ועם לוח אם של ECS ( חרא ) סוקט 478 ( טוב..אני לא צריך לדבר ) צ'יפסט של VIA ( אני חייב... חרא!!! ) אז מה אני בעצם צריך? לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, היטסינק, מאוררים ושלא יהיה יקר בבקשה...( 2000+-) אני לא משחק הרבה והמחשב מיועד בעיקר לעבודה כללית. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אם אפשר גם את האתר שממנו לקחתם את המפרט.. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט שישמש לגלישה, צפייה בסרטים והרצת משחקים קלים (מדובר על משחקים מלפני 4+ שנים). אין צורך בשום ציוד היקפי לרבות מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, אך יש צורך בצורב DVD (אין צורך בכונן דיסקים נוסף). לגבי המפרט של הרכיבים: זכרון: אני רוצה זכרון בנפח 2G, פחות מזה לא שווה את ההוזלה, יותר מזה עולה בהרבה על הדרישות, מה גם שאוכל לשדרג בקלות בעתיד. הארדדיסק: אין צורך במשהו מיפלצתי. אני לא יודע כמה זה עולה היום, אבל אני לא זקוק ליותר מ 250GB. לגבי שאר הדברים - לא אכפת לי במיוחד. כ.רשת וכ.קול יכולים להיות מבחינתי OB אם זה מוזיל את העלות הכללית. מעבד, כ.מסך - אני לא ממש מבין מה הולך היום, צריך המלצה. אם יש אפשרות ליציאת HD מהכ.מסך - מה טוב, אבל לא ה…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 אם ניתן אפשר לחסוך, עדיף לא לחרוג אבל עם כן אז עד 100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: סרטים משחקים אינטרנט אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מסך 22, משחקים כמו קול אוף דיוטי להגדרות בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא4. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 57. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. רק מ IQPC10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דריש…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב בסביבות 3 K - 3.5 K, ללא ציוד היקפי. המחשב לשימוש משרדי בעיקר אך משמש גם למשחקים - למרות שבפירוש לא מוגדר "גיימר". המחיר לא צריך לכלול תוכנות, וכן צריך לכלול הרכבה. תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2300. מזומן. חורג ב100 ש"ח (בלבד) רק זה ממש משתלם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה, משחקים קלים פה ושם 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול או כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מחשב פשוט לעבודה משרדית. לא כולל מסך אבל עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וגם רמקולים פשוטים. (מעדיף שהמפרט יהיה מפנדה מחשבים) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לבנות מפרט למחשב לשימוש משרדי (אינטרנט ויישומים כמו Office) ומשחקים בתקציב של 4000 ש"ח חשוב שיהיה במפרט : 2 GB זיכרון ו 250 GB הארד דיסק תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים,שונאים,ילדים,ואנשים חד מינים אני עומד בפניכם בבקשה. אני צריך מפרט ב4300-4400 ש"ח (לא לחרוג ביותר מ1000 שקל בבקשה, אני כבר נעול על מסך ומקלדת) המחשב יהיה לשימוש מקצה לקצה, המון המון גלישה באינטרנט, משחקים,תוכנות כבדות, וסרטים (בסדר הזה הוא סדר העדיפויות, המון אינטרנט מקום ראשון,משחקים 2) כ.מסך 4850 בבקשה, מאיזו חברה אני לא יודע המחשב ישב בחדר שלי, קירור שקט ומארז לא מכוער, פלסטיק מגעיל וצעצועים, WTF אני צריך פאקינג LCD שמראה לי מה השעה?. מארז יפה מברזל, אפילו אם כבד, יתקבל בחום, אפילו אם לא משהו לזרימת אוויר (לא נורא כמובן) אני אולי אעשה OC נחמד וקטן, אבל אולי, לא להוציא לי הרבה על הקירור, אבל שיהיה קירור למעבד, ושקט, שוב. בעיניין המסך, הוא יהיה 22", אז שוב, 485…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט של 4000 שקל (בלי חריגות), לשימושים כלליים (מוזיקה ואינטרנט) ומשחקים טובים. יש כמה דרישות: שיהיה עם מעבד מרובע ליבות, 4GB של זיכרון וכרטיס מסך טוב (4850 של Sapphire שעולה 780 ב-IQPC נראה סבבה מאוד). חשבתי על המפרט הזה: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤984 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤494 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤769 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤388 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT …
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב לילדה בת 16 שישמ אותה לאופי, אינטרנט וכל שאר הדברים שילדות בנות 16 עושות במחשב (לא משחקים) יש צורך במסך (עדיפות ל 22) ושיהיה שקט כמה שאפשר. כמו כן צריך ציוד היקפי ( פשוט) התקציב הוא 3000 ש"ח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-