עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sc2, planetside 2, ac3, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sc2, planetside 2, ac3, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. היי אנשים , בסופו של דבר החלטתי לוותר על רכב , ולהשתמש ברכב של אמא :] ככה שיש כסף למחשב. התקציב עומד בסביבות ה 9-10 אלף אפשר לחרוג קצת מעבר ל10 , אבל רק אם זה באמת יהיה שווה את זה. זה באופן כללי המפרט שחשבתי עליו : amd 3500 512 corsair 3200 cmx (יש לי כבר סטיק אחד כזה בבית , ככה שיחד איתו , יהיה לי ג'גה , של זכרון דיי טוב) מסך - LG f900p or samsung 959nf שניהם 19 אינץ.. אני לא צריך LCD . מעדיף 19 איכותי ביותר. הרד דיסק , 80 גי'גה יספיק לי , ב sata כמובן. (יש לי עוד 80 כאן) לוח אם , לא ממש מבין בזה , אבל מן הסתם שיהיה 939 ורצוי ביותר nForce4 כרטיס קול , רצוי משהו שיהיה יחסית איכותי (אני לא עורך סאונד או משהו) ככה שאני יסתפק ב audigy2 למשל... (הכרטיס קול על הלוח …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. צריך מפרט למשחקים עם גרפיקה בינונית + (BATTLEFIELD החדש לדוגמא ומשחקים חדשים שיצאו) ללא OC וללא ציוד היקפי (רק עכבר, מקלדת וצורב) תודה .

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. אם אפשר גם מפרט אינטל וגם מפרט AMD עדיף להיות יותר באזור של ה-5000 תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? המחשבי יהיה מיועד לסרטים מוזיקה וגם קצת משחקים יש לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך יש כבר את הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בצורב יש לי כבר אחד שיולבש על המחשב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by crazyblat,

שלום לכולם, אני מנסה כבר שבועיים לבנות מחשב חדש אבל זה תמיד עולה בהרבה יותר. תבנו לי מחשב שהוא רק מעבד,לוח אם,זיכרון,כ.מסך וזהו המעבד אני רוצה שיהיה intel core 2 duo המשחקים הם לא כבדים במיוחד כגון pes וקאונטר סטרייק flight simulator תודה מראש, קרייזי

8. שלום לכולם. אני צריך מפרט לחבר שלי בשביל משחקים, תקציב עד 2,500 ש"ח. עריכה:אין צורך בציוד היקפי,ללא OC. יש העדפה למעבד INTEL וצורך בהרכבת מחשב. מיועד למשחקים, הכי חזק שהתקציב יספיק להגדרות על הגדרות medium-high. אם אפשר אז גם המלצה לחנות טובה באיזור נתניה והסביבה. תודה.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by nadav2605,

היי חברה, אני צריך מפרט למשחקים (לא משהו פסיכי אבל הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב). לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר. חנות טובה באיזור ת"א. תודה!

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  10. שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח ללא OC אזור השרון(ksp רעננה מעולה לי..) תודה. ללא כל ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) או וינדוס תודה רבה. (אם ישאר כסף ואני לא מאמין שישאר אפשר להכניס צורב\dvd)

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  11. שלום, אני צריך מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח ללא חריגות. . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטי HD עריכות גרפיות וכמובן גלישה רגילה ועבודה משרדית. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, פוטושופ, פלאש, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ…

12. Started by tehnodrom,

אני צריך 5 דברים במפרט : מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך וספק - יש לי ספק של 420 וואט של tt הוא יכול להחזיק מערכת חדשה? אם לא אז אני צריך גם ספק . אני לא מתכוון לעשות oc ,

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by Eli100,

שיהיה ללא מסך והרד דיסק כי אבא שלי השיג אחד של 500GB מחבר ב100 ש"ח אפשרות חריגה עד 4K רק אם זה קריטי [עדיפות לQ6600] תודה לעוזררים

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  14. תביאו לי מפרט עד 3000 שקל למשחקים.. תודה *ללא מסך..וציוד הקפי

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by asdfghjkl,

מעבד, הרדיסק, כרטיס מסך, זיכרון, לוח אם ומארז. תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by Darkone,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשביל כל המשקים שצריכים אוטוטו לצאת. הדברים שאני צריך הם: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זכרונות, מארז. * חלקים עבור INTEL * רצוי שהלוח יהיה תומך ב-SLI ויהיה חברת ASUS, אלא אם יש למישהו המלצה על חברה טובה אחרת. תודה

17. Started by OFF-RoaD,

שלום לכולם צריך מפרט למשחקים, מארז + כל התוכן שלו + מסך LCD 17". לא מתוכנן OC. תודה, עודד.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני מעדיף לקנות מ-KSP.. גם המיקום וגם השירות שאני מאוד מרוצה מהם. אני צריך מחשב עד מחיר של 3800-4100 ככה.. בלי מסך ובלי ציוד הקיפי. אני משתמש במחשב בעיקר לפיתוח WEB ותוכנות (קימפול ו-VS2010). כמו כן, אני רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה.. אני מוכן להשקיע כסף, העיקר שאני יקבל מוצר איכותי ולא להתפשר על חלקים שבעתיד הקרוב אני "יתבאס" שלא השקעתי עוד כמה שקלים בשבילהם. האם אני צריך I7? כמה RAM אני צריך? איזה כרטיס מסך? אני כמובן מחפש מארז מאוורר.. שלא יתחמם לי המחשב בקלות. איזה עוד פרטים צריכים ממני בשביל לתת לי מפרט מדוייק ואיכותי? תגידו ואני ירשום. תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Ruya,

אני חשבתי על משהו כזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1043 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: Antec Solo NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤562 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤675 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1099 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤142 רמקולים: LOGIT…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by Lirux,

צריך מפרט למשחקים עד 5000 כולל מסך, מקלדת ועכבר. תודה, לירן.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  21. מסך אני כבר אקנה בנפרד אז תקחו בחשבון שזה איזה 500 שקל ככה שנשאר 4500 למפרט וככה חשבתי להשים 512*2 בזיכרון ולהשים בכרטיס מסך את הכרטיסATI Radeon X1600 PRO512MB או שאולי NVIDIA GeForce 7600GS מה אתם אומרים מה יותר שווה?! ודרך אגב איזה גרסאות של זכרון יש ל GeForce 7600GS תודה רבה..

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  22. ללא מסך, ללא כונן (צורב DVD? ) עד עכשיו חשבתי ללכת על AMD+DFI , אבל מאז שפורסם שAMD עוזבת את סוקט 939 מה אפשר לעשות ? אין לי תקציב לDC של AMD אולי ל 850 של אינטל יש. אשמח לשמוע דעתם של רבים איזה מפרט הכי טוב....בתקציב הדי דל הזה.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by GanJaval,

יש לי כרגע מחשב דיי סבבה יענטו מהיר והכל אבכל בכל זאת אם כל מה שיוצא וכל הדברים החדשים בא לי על חידוש יש לי כרגיע ג'יגה זיכרון מעבד 3.0 אינטל כרטיס מסך 6600gt קיצר בערך כמו שאתם מתארים את המחשב שלי בכמה אני יוכל למכור אותו ? ולשאלה השניה אני רוצה מחשב חדש עד 5500 שקל למשחקים וגם זהו זה כניראה יהיה המחשב שאני ישתמש בו לפחות ל 5 שנים האחרונות ..

24. אהלן, אני צריך מפרט למשחקים כבדים שיחזיק לכמה שיותר זמן בלי מסך או ציוד אחר, תקציב 4500 ש"ח. תודה רבה גאונים שלי!

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.