ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים, לגלישה וירוץ מהר גם כשיש תוכנות כמו אייסיקיו או אימיול ברקע אני רוצה שהוא יהיה חיית אוברקלוק ! ! ! ! ! ! ! אני מתכוון שאני ממש ארגיש שינויים גדולים ממצב סטוק אני לא צריך מסך, אלא אם כן יש לכם המלצה למסך דק 17" טוב בפחות מ- 1500 שקל אני רוצה הארדיסק נחמד 160G לא צריך לשלם הרכבה/התקנת ווינדוס תודה ! ! ! ! !
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש במחיר של 8500 עד מקסימום 9000 הוא יהיה למשחקים ולאוברקלוק דגש על הכרטיס מסך ועל המארז לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקר בישביל משחקים קלים חשוב שהרכטיס מסך יהיה עד 500 שקל לא יותר זיכרון 4 ג'יגה, 500 ג'יגה ומעבד אינטל לא צריך צורב תודה
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים כבדים (וגלישה באינטרנט) התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות ( אני לא מאלה שמשדרגים כל פעם, מחשב אחד טוב per כמה שנים ) התקציב הוא רק למחשב שיהיה חזק למשחקים, לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים אבל כן אם אפשר בצד לתת המלצה גם למסך 22" שטוב למשחקים. חשוב לי גם שיהיה שקט, ואם אפשר מארז סגור (שלא יהיה אבק ) שניראה טוב. אני לא מתכנן OC, אני גם לא ממש יודע מה זה. זכרונות 4GB, כרטיס מסך חזק (חשבתי בכיוון ה HD4870 1GB), וכו' תודה !
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז אני לא רוצה מסך אבל אם אפשר תסדרו שיהיה מארז יפה עם ספק כוח. מה שאני הכי רוצה שתשימו עליו דגש זה מעבד חזק+לוח אם טוב ומתאים למעבד ולכרטיס מסך. אממ...זהו, תשתדלו לתת לי מפרטים או מפנדס, או מנועה קומפ או מעוד חנויות מחיפה. למי שלא יודע הינה הכתובת של נועה קומפ http://www.noacomp.co.il/ ממש תודה למי שייעזור לי.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה מראש לכל מי שיעזור לי להרכיב את המפרט אז ככה... תקציב: כרגע 6K יש מצב ללחוץ אותו קצת ל6.5K מטרות: משחקים כבדים ועבודות גרפיקה ציוד הפקי: אין צורך כרגע קירור: אני לא מבין הכי גדול בתחום אבל כן חשוב לי שיהיה קירור טוב במחשב שקט: השקט חשוב לי מאוד מאוד מערכת הפעלה: אין צורך הרכבת המחשב במעבדה: צריך לכו על החלקים הטובים והאיכותיים ביותר צריך שיחזיק לי כמה שנים טובות תודה
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. התקציב שלי הוא סביבות ה3000 עד ה3,500... גג 3,600 שקל. אני רוצה שהמחשב יחזיק משחקים כמו COD4 וGRAW2 (ועוד כאלה ברמתם) בצורה טובה, ותוכנות כמו פוטושופ ואפטר אפקטס. מבחינת ציוד היקפי, יש לי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וסאב, ככה שאני לא צריך (אני צריך כרטיס רשת, זה נחשב ציוד היקפי?) יש לי בנוסף לזה כונן שהוא צורב, כונן שהוא צורב דיוידי וכונן דיוידי שאוכל להשתמש בהם (או באחד מהם) במחשב החדש (+ כונן קשיח של 120GB שתחת המלצתכם אפטר ממנו או אשמור אותו). אני מעדיף ציוד של אינטל, לא היו לי בעיות איתם מעולם. פלוס, מבחינת כרטיס, אם התקציב מאפשר כמובן, אני רוצה שיכיל את הX1950 XT. בעניין הקירור, אני אשמח שיהיה קירור יעיל שיעזור לשמור על המחשב, אך שהמחשב יהיה שקט (אם אפשר, …
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
משחקים חדשים וכבדים, צפייה בסרטים (בעיקר HD) . חשוב לציין שיש לי כבר כונן קשיח אז לא צריך במפרט. בעיקרון יש לי 4000 שקל להוציא, אבל אפשר לחרוג עד 4500 אם ה500 שקל יהיו מועילים. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 2 מחשבים (אחד לי ואחד לאחי) - פתחתי שירשור נוסף עבור המחשב השני האם יש סיכוי לקבל איזושהי הנחה עבור 2 מחשבים או שהמחיר של שניהם ביחד נחשב נמוך מידי להנחה? 1. מה התקציב? 4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אם ניתן לבנות מפרט שייענה על הצרכים בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך ח…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי קצת מאמרים פה ושם והרכבתי משהו כזה: מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E אבל אני לא מבין בזה שומדבר אז תגידו אם לשנות.. זכרון: DDR II 667 1GB Kingston כרטיס מסך: ASUS 7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E גם בזה אני לא ממש מבין אני רק יודע ש7600 זה אחד הטובים אבל קצת יקר.. אבל אולי עדיף Gigabyte קיצר אני לא מבין תעזרו לי בנושא הזה.. ו.. זהו אה בעצם צריך גם ספק כוח שאני גם לא מבין בזה כלום.. מסך יש, רמקולים יש, דיסק קשיח יש ואני רוצה ייעוץ בנושא של מה עדיף AMD או אינטל, Gigabyte או ASUS ואיזה לוח אם כי בזה אני לא מבין בכלל.. וגם אם זה יותר מדיי בשביל משחקים תגידו כי אני לא רוצה לקנות סתם דברים יקר…
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המפרט לא בשבילי, הדרישות הן משחקים ("לראות את הפניות בניד פור ספיד מרחוק וברזולוציה גבוה") ועבודה ב3D studio max בעתיד. אלו הדרישות שהוגדרו לי בערך: 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך 256 מגה ומעלה צורב דיוידי מסך lcd 19" הארד דיסק 60-80 ג'יגה גודל הדיסק בכוונה קטן. טווח המחיר למחשב צריך להיות לכיוון ה4.5K, אני יודע שזה קשה, אבל צריך להצטמצם כמה שיותר לכיוון הזה. אשמח לקבל הצעות למפרטים אפשריים, נימוקים בנוסף למפרטים יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים, הנה הפרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אם משתלם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים חזקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חזקים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי …
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים, בלי OC. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים הכי חזקים לזמן כמה שיותר ארוך. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שתיעצו לי על מחשב למשחקים כבדים (עדיף amd ) אני לא צריך מסך עכבר ספק מקלדת מארז . התקציב : 3000 בבקשה אם אפשר לרדת אז תרדו . אני מעונין בכרטיס מסך שלא עולה מעל 850. כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת...מפרט למשחקים כבדים עד 6000 ש"ח ואולי אפשרות לחריגה של 100-300. בלי ציוד היקפי! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי ציוד היקפי ב4000 שקל מחשב מיועד למשחקים כבדים קונה רק מפנדה איך המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=31f4dbba3991618363093d2b5a129ca0 כרטיס מסך אני אקח 5770 ומארז CM690, יותר יפה וגדול מהאנטק וקראתי שאם מעבירים את המאורר מהחלון לאנשהו הרעש יורד. אם החנות מוכרת מעבדת Tray אני אקנה, איזה קירור מומלץ למעבד עד 150 שקל ? אם ממש שווה אז אפשר לחרוג (200) אבל רק אם ממש שווה.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ללא מסך ומיוד הקפי כבדים ושימוש אישי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) בסביבות ה 4000 שח יש אפשרות לחריגה.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תביאו לי מחשב שכולל מארז,מקלדת,עכבר , ומסך דק מומלץ של סמסונג שיהיה כולל אל פסק טוב של 750VA תקציב של 9000 שקל
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שאתחיל זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב לפי מפרט מתוכנן במקום פשוט לקנות אחד מורכב, עברתי הרבה זמן וכאבי ראש בנסיון לבחור מה אני רוצה וללמוד מה כל רכיב במחשב מהוה וככל שלמדתי יותר ככה רציתי לדעת פחות. יש לי הרבה דרישות ושאלות אבל אני יודע בערך מה אני רוצה ואני מקווה להזמין אותו בימים הקרובים(חיכיתי מספיק זמן). אני ישן באותו חדר שהמחשב נמצא לכן יש עדיפות למפרט שקט אבל גם משהו שישרוד את הקיץ בלי שאצתרך לפתוח אותו ולשים מאורר ענקי לידו. אני כנראה אעשה oc אבל לא משהו חזק כי אין לי נסיון עם זה . כרגע יש לי מסך crt ישן והייתי רוצה להשיג את ה dell2407wfp-hc ובגלל הרולוציה שלו 1900 על 1200 בחרתי את כרטיס המסך G92 במקום 8800gt אני כנראה משיג vista (לא כלול במפרט) ותהייתי איזו…
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת תודה התקציב עלה ל8K ואני רוצה את הL1970HR
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים עד 4K ללא מסך וללא ציוד היקפי, אם כונן של 250GB במקום 500GB יוזיל את המחשב משמעותי אז תורידו אותו כי לא חשוב לי
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חדש למשחקים כבדים+פילטרים(ללא תכנון לאוברקלוק) אני לא צריך הרבה חלקים רק כמה והם: מעבד לוח אם זכרונות ספק מארז כרטיס מסך יש לי כמה שאלות: 1. אני מתלבט בין 6400 ל6600 במעבד...האם ההבדלים גדולים במשחקים ובביצועים של תוכנות? 2. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה8800GTS של ה320 ל640 מכיוון שיש לי מסך CRT 17 ואני לא יודע אם זה ישתנה בקרוב ואני יודע שההבדל ביניהם הוא ברזולוציות גבוהות אבל המשחקים העתידיים בטח יצרכו יותר זיכרון(או שאני טועה?) 3. זכרונות כדאי 667 או 800? אני לא יודע בכלל מה ההבדל... 4. כדאי לשמור אופציה לSLI? 5. אני אשמח לקבל חוות דעת על זיגזג ונעה מקווה שתעזרו תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה שתרכיבו את המפרט הטוב ביותר לדעתכם שמטרתו בעיקר משחקים כבדים בסכום הנ"ל. שימו לב - יש להכליל מסך בתוך המפרט אנא השתמשו בכל התקציב ואל תבאו בגישה של חיסכון. תודה
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. העכבר צריך ליהיות MX518 2. צורב DVD 3. לא כולל רמקולים 4. מסך LCD של LG רצוי 17" תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 crisis 2 כל המשחקים החדשים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 - 23 אינץ ועדיף רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככול שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-