עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך לוח אם ומעבד חדשים אני רוצה מעבד אינטל לשימושים של משחקים בינוניים סרטים היה oc אבל לא קיצוני כל זה ב1500-2000 שקלים ואולי תכניסו גם קירור טוה

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by Kobb,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה אפקטיביב מבחינת מסך בעבודה באור שמש. כמובן שאני לא מצפה לתצוגה מדהימה או איכותית מאוד, אבל מה יהיה הרע במיעוטו? ה-ACER שאני עובד איתו מדי פעם פשוט זוועה, המסך מבריק ומשקף את כל הסביבה, לא רואה את הסמן של העכבר. האם יש דרך לסנן לפני הבדיקה הפיזית, על סמך נתוני מסך יבשים? האם גם כאן, למאק הפתרון? (מקבוק אחד בו שיחקתי הרשים יותר מכל מה שהכרתי עד היום). לגבי שאר נתוני המחשב, לא צריך שום דבר מופרע מדי. ג'יגה ויותר ראם, מעבד יכול להיות פשוט יחסית (מדובר על מחשב בעיקר לאחסון והצגת תמונות, מעט מעט עיבודים, לא מסיבים מדי). בניית המחשב כדאי שתהיה איכותית גם היא, עם פיזור חום טוב. סוללה שמחזיקה מעמד זה תמיד ברכה (אם כי זה פחות קריטי מבחינתי). תודה מר…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by Musicangel,

אוקיי אז ככה אני רוצה לקנות מפרט מחשב עד 5500 ש"ח שנראה לי יהיה למשחקים כי בעיקרון אני משחק באטלפילד ואולי גם משחקים אחרים כבדים אבל גם מתכתב ורואה סרטים ושומע שירים,אז את ההחלטה הזאת אני משאיר לכם. דבר שני אני רוצה גם ציוד הקפי:מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,מיקרופון ומצלמת אינטרנט. עכשיו אני יגיד לכם את הדרישות שלי: אני רוצה 320gb ואת המארז cm690 או ה nzxt tempest,עכבר ומקלדת לא אלחוטיים והעכבר הכי פשוט שיש למיקרוספוט ומקלדת גם אבל עדיף מקלדת של לוגיטק,מסך שיהיה 20 אינץ מסך טוב,מיקרופון ומצלמת אינטרנט הכי הכי פשוטים שיש והרמקולים עדיף את הלוגיטק X540 אבל אם אין תקציב את את הX530. בקשר למחשב הנה החלקים שאני מעדיף אבל זה החלטה שלכם: מעבד אינטל E8400 לוח אם של גיגהביט P35 DS3L זיכ…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  4. Started by tslil717,

שלום, אני מעוניינת בהצעת מחיר למחשב הנ"ל. אני יודעת שיש מעט פרטים. אבל אם אפשר אז בכל זאת. intel dual core 2.2 GB 2 160 GB gigabyte atx 350w dvd-rw כולל מקלד+עכבר+רמקולים פשוטים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  5. היי, מעוניין לרכוש בחנות מחשב נייד עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. נניח שבעתיד אצטרך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס 10. איך זה עובד ? האם אני צריך לבקש במעמד הקנייה דיסק און קי עם ווינדוס 10? נניח ואני לא מקבל מהם דיסק אלא רק מפתח מוצר , איך אני מבצע התקנה באמצעות המפתח? תודה ניבר

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by 3p,

היי, בן דוד שלי מתחיל תואר שני בהנדסת מכונות והוא צריך מחשב לכל מיני תוכנות שמשמשות אותו לתואר (matlab solidworks fluent abaqus nastran tekplot) בנוסף הוא רוצה לשחק במחשב מידי פעם (לא רציני מידי אבל שתהייה האפשרות). דר"א, אם מישהו יודע דרישות מסויימות בקשר לתוכנות האלה, אשמח לשמוע. המפרט צריך לכלול מסך, עכבר+מקלדת, ורמקולים 2.1 פשוטים יחסית. תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב המיועד למשחקים. *מבוסס אינטל *עם אפשרות לגישור שני כרטיסי מסך בעתיד *ללא מארז *תקציב 3700-3800 בלי חריגה תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by erap129,

אני רוצה מפרט למחשב ב3000 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת) המחשב הוא בעיקר למסנג'ר אופיס ואינטרנט וממש טיפה משחקים פה ושם לא כולל מסך

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by TomerV3z,

ערב טוב. יש לי בעיה בפלאש, נתקעים לי סרטים בצפייה ישירה, משחקים ואפילו פרסומות שרצות. התקנתי כל דבר אפשרי דרייברים קודקים הכל. אני אשמח אם תעזרו לי לפתור תבעיה ללא פירמות המחשב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by DIABLOOON,

שלום אני רוצה שתעזרו לי לבחור רק את החלקים הבאים למחשב החדש שלי החלקים הם: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, וזכרון. אני צריך מערכת חזקה שתריץ Vista טוב וגם את כל המשחקים החדשים ... אני הייתי רוצה מערכת מבוססת אינטל Q6600 וכרטיס מסך חשבתי על 8800GT וגם רציתי לשאול האם ספק כוח חדש ואיכותי הוא הכרחי או שאפשר להישאר עם 400 Generic שלי...

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. שלום לכולם הרכבתי מפרט שישמש אותי לכל המטרות(גיימינג+אוברקלוקינג....) המפרט עולה לי בעקרון 8200 שקל - KSP אני אשמח לקבל הערות מכל סוג (גם אלו שיכולות להוריד במחיר) לגבי המפרט לגבי למה דווקא בKSP - פשוט ההבדל בחלקים ביחס לכל חנות מקוונתאו לא מקוונת הוא זניח ולא רוצה אחריות מרובת חברות - אבל אשקול כל הצעה תודה מראש ‏Asus Maximus II Formula s775 1600Mhz ‏Intel Core 2 Duo E8400 ‏2x2GB Kingston HyperX CL5 Zotac GTX285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ ‏Westren Digital 1TB 7200RPM 32MB ‏DRW-22B1LT DVD±RW x22 Black LightScribe ‏TheRmalTake V1 Copper 110mm Blue Led CL ‏ ToughPower W0103 600W PFC 24pin‏TheRmalTake ‏Samsung T240 24'' 5ms 1:20000 DVI WideScreen‎ Antec P182 Mid To…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לשמוע המלצות, אז הנה הפרטים - * מטרות המחשב? המחשב מיועד ללשמש אותי ללימודים, יישומי בידור (מוזיקה וסרטים), אינטרנט, לא למשחקים * גודל המסך? אני לא מחפש משהו מזערי, אני חושב לכיוון ה-15 אינץ' * משקל רצוי? המשקל הסטנדרטי יהיה בסדר בין 2.5-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא יודע בדיוק מה זה אומר ואם יש לי צורך בזה, אבל כן הייתי רוצה אופציה לחבר לטלוויזיה * בלוטות? בכיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? בהחלט * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אני לא בטוח כמה זה חשוב, זה לא מה שיכריע את הקנייה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בינתיים מה ששמעתי זה "רק דל!" …

13. היי, אשמח להמלצה על נייד שעונה על הקריטריונים. חובה שיהיה מחנות ישראלית ולא מוכרחים לנצל את התקציב עד הסוף אם יש אופציות אחרות מספיק טובות. הרעיון הוא שהמחשב יהיה מספיק חזק ל 5 שנים קדימה וגם שיוכל להריץ חלק autocad. עדיף שיגיע כבר עם windows 10 pre installed. תודה על העזרה. עריכה: אם משום מה התקציב שלי לא מספיק, אז אפשר להגדיל אותו קצת צפונה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. Started by clintojpz,

מה אתם אומרים ? מה לשנות ?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 ¤46 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCYHDS2 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤313 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 מארז כולל ספק Antec NSK4480B…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by gjook,

שלום לכולם , הרבה זמן לא הייתי בפורומים , ככה שאני לא הכי מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים , בכל מקרה אני צריך מפרט בתקציב 2500 ש"ח+-200 ש"ח. שמיועד בעיקר למשחקי מחשב\ גרפיקה וסרטים... לדעתי החלוקה של המפרט צריכה להיות ככה: 700 ש"ח מעבד 250 זכורנות 300 הרד דיסק 450 לוח אם ועוד 750 נניח כרטיס מסך ונגיד מארז כלשהו... אם אתם מסכימים אני אשמח להצעה תואמת , ואם לא אז להצעה בחלוקה אחרת גם זה טוב , יכול להיות שטעיתי בחלוקה פשוט הרבה זמן לא התעסקתי בזה, אולי המחירים השתנו וככה...

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by gatitito,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , * גודל המסך? 14-13.3 עדיף מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA (נדרש חיבור למקרן) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB שילוב עם SSD יהיה נחמד אבל לא מחייב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה יונתן

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. מחשב בעיקר לשימושים כמו גלישה באינטרנט, מעט עיבוד גרפי, מוזיקה ואופציה בלבד למשחקים קלים. חשוב שהוא יהיה טוב לטווח ארוך ושהתקציב לא יחרוג מה3200 - 3300 אלא אם זה באמת כדאי. לגבי המסך - הוא כבר זה שנבחר, אך המלצות אחרות יתקבלו (בעיקר בנוגע ל BW). דבר אחרון, עדיפות לחנות מראשל"צ והסביבה. בטח לא מחיפה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤59 כמ…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  19. כעקרון אני רוצה מחשב ביתי ואישי אז הציעו לי ככה מעבד e7300 לוח m ASROCK G-31 זכרון 2GB nnn2 כ.מסך GFORCE 9500G 512MB מארז קיוניA7x fUSB ספק כוח + מאוררים 500w כ.רשת 1GB כונן אופטי צורב DVD סמסונג

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  20. שלום, * מטרות המחשב - אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה רוב הזמן. * גודל המסך. 15'' אבל לא באמת קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן סוללה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חייב שיהיה HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה, עדיף שיהיה מהיר. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כמובן שעדיפה אחריות ארוכה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי אבל לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. שלום לכולם. התקציב הוא 3500 שקל משחקים לא בצורה כבדה ואני רוצה מסך 19 תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. אהלן, קראתי את ה"נושא מפרטים לגרפיקה" ולהרכיב מפרט בעצמי לא כזה הולך לי אני אשמח עם תוכלו לעזור לי זה די דחוף לי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב ? גרפיקה, תוכנות ADOBE למינהם, ו3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע באופן תדיר, אבל ככל הנראה גם ללימודים וגם לפרנסה בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד (אבל יכול להיות נחמד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. Started by djyoel,

שלום.. יש לי מחשב נייד של Hp עם מעבד מדגם T9300 ויש לי 4 גיגה ראם שאני יודע שאני לא מנצל בויסטה הרגילה, יש לי רישיון ל-rc החדשה של וינדוס 7 שווה להתקין את ה-64bit והאם זה יתאים ?.. תודה !

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. או קיי אני מעוניין לקנות מחשב שכל המטרות שלו מסתכמות בגלישה באנטרנט הכנת מסמכים בוורד ומשחקים קלים כמו הסימס הראשון לא יותר מזה. מצידי שהמארז יהיה מכוער העיקר שיהיה טוב ויהיה בו זרימת אוויר בסדר ושהספק לא יהיה ג'נרי חשוב מאוד ולפחות 512 זכרון פנימי כי שוב המחשב הוא בעיקר לעבודות ואני לא מעוניין שהוא יתקע כל שניה. אז ככה מה אני צריך במפרט?: מעבד לוח אם (כל מה שיש בו בנוסף כרטיס קול כרטיס רשת ועוד) זכרון פנימי כרטיס מסך מארז ספק כוח זאת אומרת שיש לי ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר, צורב ורמקולים שלא צריכים להיות כלולים. אני אודה מאוד למי שיוכל להרכיב לי מפרט כמו זה מחנות KSP ולנסות לא לעבור את ה1000 ש"ח רק חריגות קלות ביותר של 100 200 ש"ח לא יותר ורק אם זה הכרחי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by gameplan,

פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים -------------------------------------------------------------------------------- 1 I820 מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB - ¤552.00 ¤552.00 1 AL9P לוח אם ABIT IL9 Pro - ¤499.00 ¤499.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 6A19-400 מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W - ¤410.00 ¤410.00 1 80JD דיסק קשיח Westren Digital WD800JD 80GB - ¤234.00 ¤234.00 בנוסף PALIT GEFORCE 7600GT SONIC 256MB-DDR3 מגולד טופ. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17129&catid= או שכדאי להוסיף 100 שקל ולקחת את הכרטיס הבא?: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15190 (שדרוגים ע…

• 7 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים