ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה המלצה על מסך לנייד עם זווית רחבה לצפיה נורמאלית.יש לי נייד של HP ומאוכזב מאוד מהמסך.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
בעיקר לתכנות, אינטרנט, אופיס, ושאר תוכנות. תקציב: 3000 ש"ח. ניסיתי לבנות מפרט דרך האתר של KSP בסביבות התקציב הנ"ל.. אשמח לקבל חוות דעת עליו+שינויים מומלצים. http://img89.imageshack.us/img89/2356/mifratguy.jpg אשמח לקבל גם המלצות למפרטים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש יום-יומי (סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכו') * גודל המסך? 15" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סביר לפחות * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן טוב עוד כמה דברים, התקציב הוא 2,500-3,000 אם אפשר להכניס גם מערכת הפעלה בתקציב מה טוב. למרות שזה נשמע לא חשוב, אני אשמח שהדגם יהיה יפה ושיהיו בו פיצ'רים נחמדים (ואם אפשר גם לתאר מה אותם הפיצ'רים) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ב 3000 ש"ח לצורך אינטרנט סרטים ופיתוח ב visual studio, eclipse וכו' (ראיתי מפרט ב איבורי עם מעבד quad 6600 האם משתלם לקנות בחברה? אם לא מדוע?)
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
רציתי לשאול בבקשה שאלה כללית לגבי רכישת מחשב גיימינג. הטכנולוגיה כל הזמן מתפתחת וכל שנה בערך יוצא כרטיס מסך חדש, אבל בהנחה שאין לי כמות כסף בלתי מוגבלת ואני בכל זאת רוצה לשחק במשחקים החדשים (לא חייב תמיד על הגרפיקה הכי גבוהה האפשרית כיום, אבל כן בגרפיקה גבוהה, באיכות טובה וללא תקיעות). מה הדרך היעילה יותר לעשות את זה? האם כדאי פעם ב-X שנים (אשמח שתכתבו לי כמה לדעתכם) לקנות את המחשב הכי מתקדם שיש היום בשוק ולהישאר איתו X שנים ואז להחליף? או שיותר הגיוני לקנות משהו טוב אבל לא הכי חדש ואז לשדרג כל שנתיים/שנה חלקים מסוימים? במידה ורוצים לשדרג, איך זה עובד? האם יש חלקים שלא ניתנים/מומלצים לשדרוג? זאת אומרת שקונים מעבד, לוח אם שהם אמורים להחזיק למשך תקו…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חבר'ה בניתי מפרט בFOXPC Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤949 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1164 Gigabyte GA-X48DS5 X48 Chipset DDR2 LGA775 Intel CPU, יחידות 1 ¤1200 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1130 G.skill DDR2 4096MB 1100MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤590 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1365 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1502 Cooler Master 500W Silent Pro, יחידות 1 ¤585 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?prod…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי הידע שלי בתחום הניידים הוא אפסי ואני צריך שיתנו לי כיוון. הדרישות הן כאלה: נייד לשימוש "ביתי" סטנדרטי, לא כולל משחקים. זתומרת בעיקר אינטרנט וקצת סרטים. למשקל אין שום חשיבות. זיכרון של 4 ג'יגה ומסך של לפחות 15.6 אינץ, חובה. מעדיף ווינדוס 7. חשובה לי מאוד האחריות והשירות שאקבל. תקציב גמיש של כ-4000 שקל. בנתיים תפס לי את העין מחשב של דל, ה-Dell Inspiron 1564 נדמה לי שפעם קראתי על בעיות אמינות עם הניידים של דל (מתקלקלים הרבה) או שישנן בעיות עם האחראיות/שירות. יש בזה משהו? הדגם הזה בא עם כמה סוגים של מעבדים. ה-I3 מספיק או שכדאי ללכת על החמש? (הבדל של 500 שקל בערך) אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים יותר מתאימים אם יש. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם בבעלותי מחשב P4 פרסקוט עם 512 מגה זיכרון כריס מסך מיושן והוא בעל מקום מאוד קטן. הגיע הזמן שאחרי שנתיים שאני סוחב אותו איתי להשתדרג קצת ולהביא משהו חדש יותר מבחינה טכנולוגית. יש לי כבר מסך LCD 19 אינץ של LG L11960TR,לכן אין צורך במסך במפרט שאני צריך, ציוד היקפי אחר כבר יש לי(מקלדת,עכבר וכדומה). הייעודים של המחשב אינם ברורים כי הוא ממלא כמה שימושים שהם גלישה באינטרנט,לראות סרטים,משחקים,ויישומי אופיס. לכן אני צריך מפרט שייתן מענה לכל הייעודים האלו בצורה הכי טובה. חשוב שיהיה 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך חדיש שיחזיק בצורה טובה משחקים כגון FEAR,Far Cry,Medal Of Honor,Call of Duty 2. אני חושב שכדי לקנות כרטיס מסך שתומך בDX10. חשוב המון מקום איחסון יש לי המון שירים ה…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תקציב: בסביבות 3500-4000 ש"ח, אם יהיה שיפור משמעותי אפשר קצת יותר. התקציב לא כולל מסך. המחשב ישמש לשימושים בייתים רגילים (אינטרנט, אופיס...) וכן להרצת משחקים. שיהיה קרור סביר. לא מתוכנן OC. עדיפות ל INTEL, אני זוכר בעבר שהיו הרבה דיבורים על הקונרו, אבל אם אתם חושבים של AMD עדיפות משמעותית אז מילא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שיוכל להיות MEDIA CENTER ןגם טוב למשחקים בעלות של 2200 ש"ח כולל הכרטיס טלויזיה בבקשה תתתנו את חוות דעתכם על שני הצעות שקיבלתי, תודה. AMD: AMD ATHLON 64 X2 7750 black edition - מעבד לוח אם- GIGABYTE GA-MA74GM-S2H 197115 3 כרטיס מסך- nVIDIA GeForce 9400GT 1024MB DDR2 PCIe מארז- COOLERMASTERELITE 335 Hiper HPU-4S425-PU 425W- ספק צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB- דיסק קשיח זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כרטיס טלויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE מחשב שני: מארז מקצועי מאושר אינטל+480W+יציאות קידמיות לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד -Intel® Core2 E7500-2.93…
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מפרט למחשב שרוב שימושיו יהיו משחקי מחשב ושמיעת מוזיקה.. התקציב הוא 2500 אני מעדיף SKYPC.. תודה לעוזרים :>
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב וראיתי את המפרט הבא: מחשב נייח הכולל: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2.40GHz, 2400 MHz לוח אם: MSI G31M 4 גי'גה זיכרון 800MHZ kingston כרטיס מסך: HD Radeon 5770 הר דיסק: 500 גי'גה יש לציין שזה יד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, אין לי כל כך מושג במחשבים היום אז אני ממש צריך את העזרה שלכם. תודה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 אני מתכנן להחליף אותו בעוד שנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! אז ככה... לפני כשבוע שבועיים נעזרתי בפורום להרכבת מפרט למטרת משחקים.... אתם יכולים לראות את התוצאה בתמונה המצורפת (לפי PANDA, ובאדיבות ד"ר נוב). הבעיה היא שאני מזמין את המחשב דרך פלונטר בסוף (כך יהיה באפשרותי לאסוף אותו וגם זה יוצא קצת יותר זול), אבל אין את כל החלקים אחד לאחד... אני מקווה שהשלמתי את אי התאימויות (זיכרונות, הארד דיסק, יצרן כרטיס מסך) כמה שיותר טוב, ושלא טעיתי בנוגע לחלקים האחרים (זה אותו מארז נכון?). נראה לי שנשאר רק הספק. אבל אני לא מתמצה מספיק כדי לבחור אחד אחר שיתאים... כמו כן אם אתם חושבים שיש מארז אחר מומלץ והוא יותר זול זה יהיה נחמד (או כל חלק אחר שכדאי להחליף) אני מקווה שהSESSION לא יעלם מהר מידי, זה גדול מכדי לעשות לכידת מסך סבירה: http://w…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת מסמכים ב-WORD, שימוש תדיר, לא לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
בס"ד מחפש להרכיב למשפחה שלי מחשב שישמש לצרכים יומיומיים בעיקר (של גלישה, הורדות ואופיס) ומדי פעם גם לעריכת סרטים בתוכנות כמו Adobe Premiere ו Sony Vegas. אני לא סגור על עד כמה הכרטיס הגרפי נחוץ אבל ראיתי שהמחשבים מבוססי אינטל יוצאים הרבה יותר יקר (לא רק בגלל המעבד, אלא בגלל שצריך בשביל כרטיס מסך נורמלי להוסיף סכום לא מבוטל ביחס למסגרת התקציב) לעומת מעבדי AMD שכוללים גם יחידת עיבוד גרפי חזקה (בסוקט FM1). אני חושש בגלל שאנשים אמרו לי שAMD מתחממים מהר וזה פוגע בביצועיהם אבל לא יודע עד כמה ה"שמועה" הזאת נכונה ועדכנית. במפרט שהרכבתי יצאתי מנקודות הנחה: א. שהמעבד לא הולך לעבור OC אי פעם ב. מכיוון שהמעבד לא הולך לעבור OC אז המאוורר שמגיע עם המעבד יספיק (הרעש פחות משנה במקרה הזה)…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בבית שהוא קצת ישן ואני לא יודע אם משחקים וסרטים באיכות HD יכולים לעבוד המפרט הוא כזה- מעבד של אינטל Dual Core 2.8ghz לוח אם אסוס P5LD זה צ'יפסט 945 זיכרון של ג'יגה מהירות נראלי 533 מגה וכרטיס מסך שהוא בטוח לא יעבוד זה ati radeon x800xl וספק איזה 300 וואט אני רוצה מחשב חזק למשחקים כבדים וגם רוצה לקנות מסך LCD חדש 22 אינץ' HD משהו של סמסונג או אסוס
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי, פעם ראשונה שלי כאן, אחלה אתר. אני מחפש מחשב ב3000-3500 ש"ח היעוד - מחשב ביתי להרצה של מס' תוכנות במקביל VISUAL STUDIO EMULE OFFICE וכו' לא למשחקים ולא מעוניין ב - OC יש כמה רכיבים שאני רוצה ואני מקווה שאפשר יהיה להרכיב מחשב בדרישות האלה. 1. H.D. 250 GB 2. זיכרון 2X512 3 כרטיס מסך לא OB 4. מעבד DUAL CORE תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי כל כמה זמן של עבודה על המחשב פתאום הכונן דיסקים קופץ החוצה בלי שום סיבה המחשב נייד של hp דגם pavilion dv6000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1472 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤296 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤259 מארז: [..] ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU - זמין במלאי ¤466 קרור למארז: [..] ZALMAN 80mm : ZM-F1 ¤29 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3094 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הדרישות שלי מהלוח - יציאת firewire , כמה שיותר יציאות USB (ראיתי שיש רק 4 מאחורה אבל בטוח יש…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה , אבל בכל זאת . ;D ההורים שלי טסים לארה"ב עוד שבועיים ואני לא יודע מה להגיד להם לקנות לי . (כמובן שבתחום החומרה ) . אני רוצה המלצה על איזה חלק יעיל שיתרום לביצועים של המפרט שלי . (המפרט בצד ) . אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים .
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד אשר עיקר עיסוקיו יהיו : 1.אינטרנט . 2.Media Center על מנת לחבר אותו לטלווזייה על מנת לראות תכני HD . 3.עדיפות למערכת הפעלה XP . המחיר באיזור ה - 2500 שקל. אם זה בלתי אפשרי במחיר הנ"ל אז גם תציינו כאן מה אתם חושבים שאפשרי עם תוספת מינימלית הנדרשת. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מחשב נייד, תקציב 2500, אולי אפשר להתגמש טיפה אם זה ממש שווה ואי אפשר למצוא משהו. המטרות הם בעיקר משרדיות, אבל גם משחקים קלילים. אני מעדיף לפחות 3GB RAM, וכל כרטיס מסך נורמלי שהוא לא הסטנדרטי של INTEL זה טוב. בקשר לגודל, אני לא רוצה, שיהיה מינימום 12-13 אינץ'.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עורך בתוכנת avid ומחפש מפרט למחשב חדש וחזק לעבודה על התוכנה ויישומים נוספים במקביל אני צריך יכולת רינדור גבוהה וכמו כן למי שמכיר את התוכנה אני צריך מפרט עם תאימות לתוכנה - זאת תכנה מאוד מפונקת שלא עובדת עם כל רכיב תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-