ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
למשחקים, מוזיקה, גלישה באינטרנט .. לא עושה OC, צריך הרכבה. צריך שיהיה הכל, בתקציב של עד 5,500 ש''ח. כולל מסך LCD, מקלדת,עכבר, רמקולים... לא צריך צורב.. כל השאר אני משאיר לכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מחשב שישמש למשחקים כבדים,גלישה,אופיס,שמיעת מוזיקה,עריכת אודיו,עריכת 3D,פוטושופ. חשוב מערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית נ.ב בידיוק 2TB זיכרון. 1.עד 6000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:6500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה. 3.ללא ציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.לא מתוכנן OC 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מאיבורי את החלקים בקופסאות המקוריות ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB ומערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית לא AMD רק אינטל I7 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעב…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי. אני זקוק למפרט עד 3,000 שקל. אין צורך בציוד היקפי כלל, רק מארז. המחשב צריך להיות רב תכליתי עם יכולות גיימינג =). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. תקציב 5000~ ש"ח, בעצם זה 6500+ אבל יש גם ציוד היקפי שה כולל מסך, עכבר ומקלדת, שזה מגיע לסכום הזה. בגלל זה חשוב לי שישאר בסביבות 5000 או קצת פחות 2. השימושים יהיו משחקים, גרפיקה. (Photoshop, FLstudio, לא משהו רציני) הרזולוציה שתיהיה למסך שאני יקנה זה ( 1680X1050 (Dell 22" 2209 אני מקווה שהכל יעבוד על high על המשחקים החדשים.. 3. בחרתי כבר ציוד היקפי אז לא צריך 4. כונן דיסקטים אני לא צריך כמובן, עדיין משתמשים בהם? חח 5. משהו כמו 7 על השקט של המחשב 6. אני מעדיף לא לעשות OC, אני גם לא יודע איך אז לא. 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. מעדיף לקנות מ SkyPc 9. אני לא מתכנן שדרוג משמעותי ומקווה שיחזיק לי לכמה שנים טובות כרטיס מסך ומעבד אני מעדיף שיהיה XFX HD 5850 ו Intel i5,…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב קודם כול אני חדש פה עכשיו רציתי לבקש מפרט למחשב לא למשחקים יעני אני משחק קצת ג'י טי איי פיפה וכול זה לא גיימר או משו רציני יש לי 5000 יעני אני צריך רק מחשב בלי שום מסך מקלדת והכול ואני צריך עוד מפרט רק אם מסך דק ויש לי 6500 בבקשה תעזרו לי =] תודה מראש,מריק
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי מסך ובלי כרטיס מסך, משהו בסגנון גיגה ראם לוח אם שיתאים למעבד של AMD וגם מעבד של AMD (משהו חזק עם ה- 64 Bit) - פשוט אני ממש לא מתמצא במעבדים ולוחות אם של AMD. ד"א : Nforce 3 זה ל - AMD נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת.. אני לא צריך מסך
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא קריטי אז כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-4 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים הם מולטימדיה (תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים קלילים יחסית (מנג'ר LOL וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב ויז'ואל סטודיו ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הם בעיקר משחקים קלילים, אני משחק בעיקר בקונס…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שאני רוצה לבנות לא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע ואני לא ישחק בו משחקי מחשב מתקדמים אני רוצה שיהיה בו בעיקר איכות מוזיקה ויכולות טובות לתמונות כלומר שיהיה נוח לראות תמונות באיכות גדולה ולעבור אלבומים במהירות התקציב הוא כמה שיותר זול ולא יותר מ2500-3000 כולל מסך ורמקולים לגבי המארז אני מחפש מארז עם יציאות ללפחות 2 USB , אודיו וכרטיסי MMS PRO DUO מקדימה ואם יש לו ידית מה טוב חשוב שיהיה צורב מהיר וחזק וכונן דיסקים טוב כדי שיהיה לי מקסימום איכות סאונד בדיסקים שאני רוצה לשמוע אם יש כונן DVD זול אז סבבה אבל אין טעם להשקיע בזה אם יש פה מישו שמבין ברמקולים אני צריך רמקולים עם גבוהיים טובים ונמוכים ברורים כי אני שומע בעיקר מוזיקה אירית שמאופיינת בגבוהים הממש גבוהים שלה ומוזיקה …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב... יש צורך במסך 17 אינץ' ובדיסק קשיח של עד 320 gb. אין הקצבת מחיר אני אשמח לראות כמה מפרטים ועדיפות לאינטל וגי פורס. חייב שהמחשב יריץ את כל המשחקים שיש בשוק כמו crysis בצורה הכי טובה שאפשר... עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך אבל עד כמה שאפשר שיתמוך במה שרשמתי.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דחוף להיום,מפרט למחשב איכותי שיריץ משחקים בצורה טובה גם משחקים כבדים, ואת הויסטה יריץ בקלילות! מעבד עדיפות לאינטל דואל קור,כונן קשיח 250 גיגה יספיקו,ולהכניס במפרט גם מסך טוב. תקציב:4000-4500 עדיפות לחנות ק.ס.פ אבל איך שנוח לכם! תודהה רבההה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה סביר (לא להתפרע עם מחשב גיימרים מטורף ב 8000 שקל אבל כן שיריץ לפחות את CRYSIS היום בהגדרות סבירות ומציאותיות יחסית). אני מעוניין להשקיע בסביבות ה 4500 שקל, אבל זה גמיש (למעלה ולמטה). רציתי גם לדעת האם כדי לי לחכות כמה שבועות (DDR3 ? PCIE2 ? 8800GT will become cheaper? PERLYIN ?) או שהדברים שניתן היום לקנות בסכום סביר מספקים ? (אני מוכן לחכות קצת אם זה ישתלם לי מבחינה טכנלוגיות או יחס תועלת טוב יותר). אני מניח שאני צריך מחשב שלם (רק בלי מסך / רמקולים / דיסק קשיח). עם עדיפות לחנות באזור הצפון (איך TMS ? לא NOA). לגבי המעבד אני מניח שאני יוכל להשיג את המעבד בנפרד ב 50 אחוז מחיר, אז אם אתם ממליצים על מחשב בתקציב מסויים תדחפו איזה מע…
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כמו שאמרתי. יש לי חבר מעוניין בבחירת מפרט מתאים לעריכת ווידאו בHD. רצוי שגם כרטיס קול יהיה סביר. סכום עד 5000 שקלים. תודה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הבנוי על INTEL ולא על AMD מסיבות שונות ועל כרטיס מסך של ATI האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב 6.…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שמיועד למשחקים ב5600 שקל+יחד עם צורב DVD וCD ROM רגיל והמארז שייהיה רגיל, לא מיוחד שיהיה מספיק גדול להכיל את כל החלקים ושיהיה מאוורר או שניים. מהחנות של KSP. TOMMYB1 אתה צודק... אבל אני יודע איזה מסך אני רוצה ואיזה רמקולים והשאר אני אקח משהו פשוט.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר לחסוך בתקציב למה לא אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמו gta החדש על הגרפיקה המקסימלית ושיפעיל גם משחקים עתידיים שיחזיק לי לפחות שלוש שנים אפילו יותר אני צריך מסך שיתאים למחשב בין 24 אינ'ץ ל22 אינ'ץ מקלדת ועכבר מקלדת עם אפשרות להעביר שירים ולהגביר ולהנמיך תווליום כונן קשיח חיצוני 500 גיגה כונן קשיח למחשב של 1 טרה רמקולים איכותיים 2.1 צורב דיסקים דיוידי אם צריך oc אז כה מערכת הפעלה windows 7 אזור מגורים ירושלים
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מצטער שאני פעם השנייה כותב הודעה של ביקוש למפרט, בפעם הקודמת ביקשתי מפרט AMD אבל עכשיו אני רוצה אינטל. יש מישהו שמביא לי את המחשב והוא יכול להשיג לי חלקים במחיר מאוד זול. אז כך, הוא בטוח מביא לי בעוד שבוע: מעבד-P4 2.6C FSB 800 זיכרון- שני סטיקים של 256MB DDR400 לוח אם- ASUS p4p800 דיסק קשיח טוב (שכחתי את השם) 60 GB את כולם, חדשים עם אחריות, הוא יכול להשיג לי במחיר מצחיק של 1720 ש"ח. עכשיו בנוגע לפלופי וצורב, החלטתי לקנות: Lite On 52x32x52 retail וכונן פלופי רגיל שעולה 50 ש"ח. עד עכשיו נדמה לי שהמפרט טוב מאוד ולא מצריך שום שינוי. יש לי כרטיס מסך שאני אמכור אותו ב-300 ש"ח, אז נוספו לי 300 ש"ח לתקציב. אז יש לי עכשיו 1110 ש"ח להוציא על מארז ועל כרטיס מסך. עכש…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ תוכנות כמו phtoshop וכדומה התקציב הוא עד 4000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למחשב שמותאם להתעסקות עם גרפיקה מקצועית. אני צריך מפרט טכני למחשב שיכול להריץ תוכנות חזקות כמו: MAYA, Photoshop, 3DMAX, Freehand וכדומה...... אני צריך כרטיס מסך חזק, אבל שלא יעלה הרבה-נראה לכם Radeon 9800XT??זה טוב ולא עולה הרבה נכון? לגבי הזיכרון שיהיה מספיק להריץ תוכנות כאלו ושיריץ אותן מהר! אני צריך גם שיכיל צורב הכי טוב, דיוידי או כונן רגיל הכי טוב! לגבי המארז שיהיה בעיצוב שחור-כסוף, ושהמקלדת והעכבר יהיו תואמים לו בצבעם או משתלבים איתו! רמקולים עם sub, אבל לא יותר מדי מקצועי, רק שאפשר להשמיע שירים ולשמוע את ה-bass טוב, הרי סה"כ זה נועד לגרפיקה ולא לעיבוד מוסיקה, ואותו דבר לגבי הכרטיס קול-לא צריך את ההכי טוב שיש! לגבי המסך-אני מתלבט אם לקנות מסך ש…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות לפטופ לצורכי עבודה. בקרוב מגיע אלי ביקור משפחתי מארה"ב ואני מתכוון לבקש שיביאו לי לפטופ, אבל כיוון שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד במחשבים ניידים... הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב ואיפה לקנות, רצוי מהאתר AMAZON.COM או אתר בסגנון המחשב צריך להתאים לעבודה עם התוכנה אוטוקד (הנדסה אזרחית) התקציב שלי הוא עד 300$ כמו כן שיתמוך בעברית אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כתוב למעלה הכל... =] חייב להיות חזק למשחקים! =] רק בכונן עצמו
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים ו לOC אממ תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך מפרט למחשב חדש.. התקציב הוא 7000 בערך.. שימושים הם משחקים, סרטי HD, ריבוי משימות (ככה שעדיף מרובע ליבה).. המפרט הוא ללא: מסך, ללא דיסקים קשיחים, ללא מקלדת, עכבר רמקולים וכאלה... תודה רבה לכל העוזר..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד נטו למשחקים ורינדורים גרפיים. ממש לא רוצה OC אבל דרוש קירור רציני (איכשהו תמיד המאווררים שלי נתקעים מאבק והולכים קפוט. המפרט שלי כיום עובד בלי איוורור בכלל! לא לעניין) אני מעדיף לקנות ב K.S.P כי זה הכי קרוב אליי - אבל אני פתוח להצעות. כמה שאלות: 1. אולי עדיף לי לחכות חודש חודשיים לכרטיסי מסך יותר חזקים? 2.האם כרטיס מסך שמיועד לעיצוב גרפי יעבוד לי היטב גם במשחקים כו AOC,AOW,COD,COH ? ( NVIDIA Quadro )
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים. מחיר כ-4000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך בערך בתחום ה1000-1500 ש"ח (הכי טוב במחיר הזה) ולפחות 1GB Ram. בלי מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. שכחתי לציין, בלי צורב ואני רוצה כונן שקורא DVD. שהקנייה תהיה בחנות אחת ד"א (עדיף KSP) תודה מראש לעוזרים, The Angel
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-