ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שירוץ הכי מהר שהתקציב מאפשר בסביבת אינטרנט ועבודה חופשית על המחשב, לא למטרת משחקים, רק גלישה ודברים בסיסיים. חשוב לציין, המפרט לא כולל מסך וציוד הקפי, מארז כן צריך. לבנות את המפרט ב www.com4u.co.il וחשוב שהמחיר יהיה הכי זול שאפשר, 4000 זה הכי גבוה אבל אם אפשר בפחות ואני אקבל אותם ביצועים (או קצת פחות טובים אבל לא מורגש בעבודה רגילה על המחשב) אז אני מעדיף שיעלה פחות. המחשב לא בשבילי, הוא בשביל דודה שלי ולא נראה לי שהיא תרגיש בהבדל במהירות בWINDOWS בין amd 4000 ל4600 למשל.. הדבר העיקרי הם שיהיה 2GB זכרון, היא לא משחקת במחשב אז לא נראה לי שצריך כרטיס מסך רציני אבל כדאי שהמחשב יריץ סרטים כמו שצריך. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מיפרט בישביל חבר שלי למישחקים. עד 4500 ש"ח. בלי ov. ובלי מסך, אכבר, מיקלדת, רמקולים,(בלי ציוד הכפי) עם אפשר לידחוף לשם איך שהוא GF7800 ו 1000RAM. עד 4500. בלי ציוד הכפי. למישחקים. (רק מארז ומה שביפנים). תודה.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המחשב מיועד אך ורק למשחקים כבדים ,ללא מסך וציוד הקפי אחר! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ב3K למשחקים כבדים כמו TF2, PROTOTYPE,BIOSHOCK וכ'ו. אני היתלבטתי בהתחלה לקנות את המחשב הזה מזד http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם שדרוג לכרטיס מסך ולספק בתוספת 1000 ש"ח תקציב: 3000 ש"ח מקסימום אולי עד 3100 אבל תנסו לא לעלות מהמקורי מטרות: גיימינג כבד ואונליין (TF2 L4D BIOSHOCK) אוברקלוק: לא מעוניין לעשות OC רכיבים מומלצים: אני רוצה שיהיה ליבה מרובעת INTEL QUAD/PHENOM X4 מומלץ כרטיס מסך חזק של ATI HD48XX חנות:לא משנה כל כך, אם אפשר בIQPC כי ההרכבה והבדיקות בחינם. ציוד:אין צורך בציוד היקפי המחשב יריץ XP 32BIT ולא חשוב אם המחשב יהיה שקט או לא.
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי. אחרי שיטוט בלתי נלאה באתרים לחלקי מחשבים ומערכות מחשב מוכנות, החלטתי להתייעץ עם המקצוענים (אלה נטולי האינטרס הכספי ;D) אני רוצה להרכיב מערכת חזקה לעריכת וידאו (avid media composer), בעלות של עד 13,000 ש"ח כולל שני מסכים. ישנם כמה רכיבים שלדעתי הם חובה: Nvidia Quadro FX1500 4GB RAM FireWire400/800 הייתי רוצה שהמערכת תכלול טרה זיכרון, או חצי טרה בקונפיגורציית רייד כלשהי. מאוד קורצים לי המעבדים מרובעי הליבות, ויותר מזה המערכים בהם מותקנים שניים כאלו, למרות שאני יודע שזה בלתי אפשרי בתקציב הזה. הרעיון הוא לבנות מחשב שיחזיק הרבה שנים, בלי צורך בתוספות מיותרות של רכיבים בעתיד, ובלי נפילות, תקיעות, בערה ספונטנית של חלקים ומפחי נפש שקשורים בחרדת ביצוע ;D. חשוב לי גם שהמסכים י…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך מפרט למערכת מחשב המבוססת על AMD ATHLON 64 3000 כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת כונן פלופי כונן דיוידי כרטיס מסך ואם נראה לכם ששכחתי משהו בשביל שיהיה מחשב נורמלי אז תגידו ותוסיפו התקציב בסביבות ה4000 ש"ח תודה ע-נ-ק-י-ת מראש
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מעדיף אינטל כמו e6750 או מרובע יותר טוב וגם שיכלול 320 גיגה 2 מגה זיכרון 8800gs כל השאר לבחירתכם.. המטרות משחקים והכי חשוב שיתמוך במלואו בויסטה בהגדדרות הכי גבוהות ויהיה צומך בטוב ב dx10 אני צריך גם לאינטרנט ליישומי מחשב ולהורדות וסרטים.... תודההההה ..........
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני רוצה מחשב עד 4000 +- ללא מסך רמקולים, מקלדת עכבר לפחות 512 זכרון צורב DVD המחשב בעיקר לאינטרנט מוזיקה וסרטים ומשחקים.... יש בksp במבצע מחשב 4150 שווה את המחיר?< http://www.ksp.co.il/hmain.php תודה מקס
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי,מצטער על הכינוי הילדותי שנרשמתי הייתי ילד........ אני צריך מחשב למשחקים שיוכל להריץ את GTA החדש וקריסיס ודומיהם בלי בעיות, עם הרבה מקום,שיעבוד חלק,ומהר. ווינדוס ויסטה,או אם אתם חושבים שלא כדאי ספרו לי. ללא מסך,רמקולים,עכבר,מקדלת. צורב DVD,וכונן דיסקים/DVD (נפרדים) עדיף באיזור ה2000 אבל שייתן בראש(חשוב לי מאוד הביצועים אבל זה לא הכסף שלי) ואני צריך את זה למחר מחרתיים,מצטער. תודה . לא יודע אם מזומן עד 4500 2. משחקים-כבדים-שוב שהGTA החדש וקרייסיס ודומיהם יעבדו חלק ובלי בעיות ,סרטים והורדות(אבל אם זה פוגע בתקציב אפשר לוותר) 3. לא צריך היקפי 4. לא אין דבר שלא צריך. 5. לא אין העדפה לחברה 6. לא עיצוב,קירור,שקט במיוחד לא נחוץ 7. כן צריך מערכת חוקית(פוטר הרבה כ…
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הכל נתון לשיקולכם, בלי שום ציוד היקפי רק בקשה אחת שיהיה כמה שיותר שקט וגם מארז איכותי שלא ייכנס אבק וכו'. חייב שיהיה בחנות באיזור ת"א. תודה!
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי, ללא צורב (אני לוקח מהמחשב הישן) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב למשחקים, וצריך מפרט למשהו טוב, שיחזיק לפחות שנתיים. הגבול הוא 4000-4100. לא צריך ציוד היקפי ומסך. לא בטוח לגבי OC כי איני יודע איך עושים, ומעולם לא עשיתי. אך אם אתם חושבים שכדאי אז אפשר. אני צריך שהוא יריץ טוב את המשחקים החדשים של DX10 כמו CRYSIS, UT3, COD4 ושיריץ משחקים בצורה סבירה גם בעוד שנתיים.
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב למשחקים עד 6000 שקל, ללא ציוד הקיפי (רק המחשב עצמו, בלי מסך מקלדת וכו'). אני רוצה לקנות בחוכמה כדי שואל גם לשדרג בעתיד, וגם אני לא רוצה לקנות כאשר עוד חודש-חודשיים יצאו כרטיסי מסך חדשים או משהו דומה שאני אצא מופסד, כי אני יכול לחכות פשוט תגידו לי מה המלצתכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים וקצת לסרטים שיהיה בו זיכרון 2 ג"ב ומעבד כפול ליבה דיסק קשיח לא יותר מידי גדול -200 ג'יגה יכול להספיק אפשר קצת יותר תקציב 5,000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים ב4500 יש לי ציוד היקפי חוץ ממסך. תודה, וגם שאלה מאיפו כדאי לקנות איבורי סקיפיסי או מה?
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ציוד היקפי = מקלדת עכבר ורמקולים (סבירים, לא משהו לפח אחרי שבוע) ומסך (19) השאר בכותרת תודה רבה :>
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני הרכבתי מפרט כזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤396 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C4H כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe ¤984 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SGTX260896 מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ¤217 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-NPS ספק כח Seasonic SS…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן משוטט באתר ועכשיו כשהגיע הזמן לקנות מחשב גם נרשמתי בכל מקרה, לנושא... אני רוצה לקנות מחשב שיריץ לי משחקים חדשים וכבדים באיכות טובה או מינימום בינונית וישנים יותר (MMORPG's בעיקר) באיכות הכי טובה שאפשר! אבל שגם יוכל להריץ הרבה תוכנות ברקע ןלראות סרטים באיכות טובה בלי להיות יותר מדי איטי (quad?) התקציב הוא 2500 מינימום אם אפשרות ליותר אבל רק במקרה שזה יעשה הבדל גדול בדרישות. הבנתי שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים וכרטיסי חדש חדשים ואולי כדאי לי לחכות או שלא? אני לא צריך ציוד היקפי למרות שכרגע אין לי מסך טוב בשביל הכרטיסי מסך שיש כיום (סתם LCD 19") ואני מתכנן לקנות איזה 20 או 22 HD, אם למישהו יש המלצה לאחד זול וטוב על הדרך אני אשמח (בלי קשר לתקציב הנ"…
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב בקורב, ואני צריך קצת עזרה. בעקרון, אני רוצה E8400 box ו 4 GB RAM כרטיס מסך אני כבר קונה HD4870 אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט טוב, בעיקר למשחקים שכולל 4GB RAM ומעבד E8400 www.skypc.co.il תודה על העזרה. ד"א - עוד שאלה קטנה, יש לי חבר שיש לו ת HD4870 וזה ממש כרטיס טוב, שמתי לב גם למכירים וה HD4870 יותר יקר מה 9800GTX+ בהפרש של איזה 400 שקל, 9800GTX+ לא אמור להיות יותר טוב? ם.ם (באתר של SKYPC ה 9800GTX+ עולה בערך 1040)
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים בעיקרון אבל לא על רזולוציות גבוהות אני מסתפק גם ב 1024*768 על MEH HIGH הגדרות :] תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב שיהיה לצורך משחקים עד מקסימום מקסימום 3.5K עם עדיפות לכיוון 3K. אין תכנון של OC והמסך הוא 17" רגיל. חשוב שהמחשב יהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה ולא מכובה אף פעם. . .
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, תכני hd ושימוש יומיומי. תקציב עד 3.5k בלי לעבור. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן oc. דיסק קשיח לפחות 1 TB אין חנות ספציפית שמתוכן לקנות דרכה. רצוי שיהיה שקט אבל לא להגזים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מפרט למשחקים, אין צורך בדיסק קשיח, מחנות אחת בלבד, בלי ציוד היקפי. אני חשבתי על משהו כמו זה Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P 530 DDR II 667 512MB TwinMOS 310 2 620 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 890 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) 220 סה"כ 3750 יש איפשהו דיל טוב של מארז וספק ביחד? איך הכרטיס מסך של POV? אשמח לקבל הצעות נוספות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב יעמוד על 4.5K, חריגות קלות למטה או למעלה לא יפריעו. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אינטרנט ומוזיקה באופן יום-יומי. אני מעוניין במחשב שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ויחזיק גם את המשחקים החדשים של השנים הבאות. אין צורך בציוד הקפי, כמו כן את המסך הנוכחי שלי אני לא מעוניין להחליף, מדובר במסך LG 1900. השקט של המפרט חשוב, החדר שלי הוא פחות או יותר המקום הכי חם בבית ולכן חשוב שיהיה קירור טוב ויעיל. לגבי מערכת הפעלה אני מתלבט בין להשאר עם XP שאיתה אני עובד כבר שנים או להתחדש ב-Windows 7 אשמח לעצות בנושא. ככל הנראה אני ארכוש את המחשב מסניף KSP הקרוב למקום מגורי. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בלי מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, הארד דיסק וכרטיס קול. אני צריך שהמחשב שיריץ משחקים שיוצאים עכשיו כמו ביושוק, ריינבו סיקס וכו' אני גם ממש הייתי רוצה שהוא ינצל כמה שיותר את המסך שלי(samsung 226bw) מתוכנן OC אם אפשר אז מTMS.co.il
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-