עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב... יש צורך במסך 17 אינץ' ובדיסק קשיח של עד 320 gb. אין הקצבת מחיר אני אשמח לראות כמה מפרטים ועדיפות לאינטל וגי פורס. חייב שהמחשב יריץ את כל המשחקים שיש בשוק כמו crysis בצורה הכי טובה שאפשר... עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך אבל עד כמה שאפשר שיתמוך במה שרשמתי.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני צריך דחוף להיום,מפרט למחשב איכותי שיריץ משחקים בצורה טובה גם משחקים כבדים, ואת הויסטה יריץ בקלילות! מעבד עדיפות לאינטל דואל קור,כונן קשיח 250 גיגה יספיקו,ולהכניס במפרט גם מסך טוב. תקציב:4000-4500 עדיפות לחנות ק.ס.פ אבל איך שנוח לכם! תודהה רבההה!

3. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה סביר (לא להתפרע עם מחשב גיימרים מטורף ב 8000 שקל אבל כן שיריץ לפחות את CRYSIS היום בהגדרות סבירות ומציאותיות יחסית). אני מעוניין להשקיע בסביבות ה 4500 שקל, אבל זה גמיש (למעלה ולמטה). רציתי גם לדעת האם כדי לי לחכות כמה שבועות (DDR3 ? PCIE2 ? 8800GT will become cheaper? PERLYIN ?) או שהדברים שניתן היום לקנות בסכום סביר מספקים ? (אני מוכן לחכות קצת אם זה ישתלם לי מבחינה טכנלוגיות או יחס תועלת טוב יותר). אני מניח שאני צריך מחשב שלם (רק בלי מסך / רמקולים / דיסק קשיח). עם עדיפות לחנות באזור הצפון (איך TMS ? לא NOA). לגבי המעבד אני מניח שאני יוכל להשיג את המעבד בנפרד ב 50 אחוז מחיר, אז אם אתם ממליצים על מחשב בתקציב מסויים תדחפו איזה מע…

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  4. כמו שאמרתי. יש לי חבר מעוניין בבחירת מפרט מתאים לעריכת ווידאו בHD. רצוי שגם כרטיס קול יהיה סביר. סכום עד 5000 שקלים. תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  5. אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הבנוי על INTEL ולא על AMD מסיבות שונות ועל כרטיס מסך של ATI האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב 6.…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. אני צריך מחשב שמיועד למשחקים ב5600 שקל+יחד עם צורב DVD וCD ROM רגיל והמארז שייהיה רגיל, לא מיוחד שיהיה מספיק גדול להכיל את כל החלקים ושיהיה מאוורר או שניים. מהחנות של KSP. TOMMYB1 אתה צודק... אבל אני יודע איזה מסך אני רוצה ואיזה רמקולים והשאר אני אקח משהו פשוט.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר לחסוך בתקציב למה לא אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמו gta החדש על הגרפיקה המקסימלית ושיפעיל גם משחקים עתידיים שיחזיק לי לפחות שלוש שנים אפילו יותר אני צריך מסך שיתאים למחשב בין 24 אינ'ץ ל22 אינ'ץ מקלדת ועכבר מקלדת עם אפשרות להעביר שירים ולהגביר ולהנמיך תווליום כונן קשיח חיצוני 500 גיגה כונן קשיח למחשב של 1 טרה רמקולים איכותיים 2.1 צורב דיסקים דיוידי אם צריך oc אז כה מערכת הפעלה windows 7 אזור מגורים ירושלים

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  8. קודם כל אני ממש מצטער שאני פעם השנייה כותב הודעה של ביקוש למפרט, בפעם הקודמת ביקשתי מפרט AMD אבל עכשיו אני רוצה אינטל. יש מישהו שמביא לי את המחשב והוא יכול להשיג לי חלקים במחיר מאוד זול. אז כך, הוא בטוח מביא לי בעוד שבוע: מעבד-P4 2.6C FSB 800 זיכרון- שני סטיקים של 256MB DDR400 לוח אם- ASUS p4p800 דיסק קשיח טוב (שכחתי את השם) 60 GB את כולם, חדשים עם אחריות, הוא יכול להשיג לי במחיר מצחיק של 1720 ש"ח. עכשיו בנוגע לפלופי וצורב, החלטתי לקנות: Lite On 52x32x52 retail וכונן פלופי רגיל שעולה 50 ש"ח. עד עכשיו נדמה לי שהמפרט טוב מאוד ולא מצריך שום שינוי. יש לי כרטיס מסך שאני אמכור אותו ב-300 ש"ח, אז נוספו לי 300 ש"ח לתקציב. אז יש לי עכשיו 1110 ש"ח להוציא על מארז ועל כרטיס מסך. עכש…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  9. המחשב צריך להריץ תוכנות כמו phtoshop וכדומה התקציב הוא עד 4000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  10. אני צריך הצעות למחשב שמותאם להתעסקות עם גרפיקה מקצועית. אני צריך מפרט טכני למחשב שיכול להריץ תוכנות חזקות כמו: MAYA, Photoshop, 3DMAX, Freehand וכדומה...... אני צריך כרטיס מסך חזק, אבל שלא יעלה הרבה-נראה לכם Radeon 9800XT??זה טוב ולא עולה הרבה נכון? לגבי הזיכרון שיהיה מספיק להריץ תוכנות כאלו ושיריץ אותן מהר! אני צריך גם שיכיל צורב הכי טוב, דיוידי או כונן רגיל הכי טוב! לגבי המארז שיהיה בעיצוב שחור-כסוף, ושהמקלדת והעכבר יהיו תואמים לו בצבעם או משתלבים איתו! רמקולים עם sub, אבל לא יותר מדי מקצועי, רק שאפשר להשמיע שירים ולשמוע את ה-bass טוב, הרי סה"כ זה נועד לגרפיקה ולא לעיבוד מוסיקה, ואותו דבר לגבי הכרטיס קול-לא צריך את ההכי טוב שיש! לגבי המסך-אני מתלבט אם לקנות מסך ש…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by SiLeNt B0B,

שלום אני מחפש לקנות לפטופ לצורכי עבודה. בקרוב מגיע אלי ביקור משפחתי מארה"ב ואני מתכוון לבקש שיביאו לי לפטופ, אבל כיוון שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד במחשבים ניידים... הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב ואיפה לקנות, רצוי מהאתר AMAZON.COM או אתר בסגנון המחשב צריך להתאים לעבודה עם התוכנה אוטוקד (הנדסה אזרחית) התקציב שלי הוא עד 300$ כמו כן שיתמוך בעברית אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by BarVaZ,

כתוב למעלה הכל... =] חייב להיות חזק למשחקים! =] רק בכונן עצמו

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by moshe20,

אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים ו לOC אממ תודה מראש

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by DakloN,

שלום.. אני צריך מפרט למחשב חדש.. התקציב הוא 7000 בערך.. שימושים הם משחקים, סרטי HD, ריבוי משימות (ככה שעדיף מרובע ליבה).. המפרט הוא ללא: מסך, ללא דיסקים קשיחים, ללא מקלדת, עכבר רמקולים וכאלה... תודה רבה לכל העוזר..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המחשב מיועד נטו למשחקים ורינדורים גרפיים. ממש לא רוצה OC אבל דרוש קירור רציני (איכשהו תמיד המאווררים שלי נתקעים מאבק והולכים קפוט. המפרט שלי כיום עובד בלי איוורור בכלל! לא לעניין) אני מעדיף לקנות ב K.S.P כי זה הכי קרוב אליי - אבל אני פתוח להצעות. כמה שאלות: 1. אולי עדיף לי לחכות חודש חודשיים לכרטיסי מסך יותר חזקים? 2.האם כרטיס מסך שמיועד לעיצוב גרפי יעבוד לי היטב גם במשחקים כו AOC,AOW,COD,COH ? ( NVIDIA Quadro )

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by The Angel,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים. מחיר כ-4000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך בערך בתחום ה1000-1500 ש"ח (הכי טוב במחיר הזה) ולפחות 1GB Ram. בלי מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. שכחתי לציין, בלי צורב ואני רוצה כונן שקורא DVD. שהקנייה תהיה בחנות אחת ד"א (עדיף KSP) תודה מראש לעוזרים, The Angel

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by itzikc20,

1. מה התקציב? 3000~ לא במזומן... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, משחקים קלים הורדות, סרטים, לא למשחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מקלדת עכבר אופטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…

18. Started by lior007,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של מקס 4000 שקל. שהמחשב יכלול מסך 17 דק,אני צריך תמחשב לאינטרנט וקצת למשחקים-פיפא,לא יותר מזה. תודה מראש

19. אני רוצה מחשב בשביל חבר שלי...צריך שיהיה בו(חוץ מהמפרט עצמו): רמקולים, מדפסת, סורק,מקלדת,עכבר, מסך. המפרט עצמו אמור לשמש לכל סוגי השימושים כולל משחקים כבדים מאוד לכן חשוב שיהיה בו: מעבד של AMD בלבד (יכול להיות כפול ליבה) לוח אם שמתאים כמובן כרטיס מסך מהחדשים אבל לא שניים שמחוברים ב- SLI או Crossfire צורב DVD שיהיה מארז טוב שלא יתחם הרבה אני חושב שהבנתם...אם יש דברים מסוימים שאתם רוצים לדעת תרשמו ואני ישאל אותו... תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by becker89,

אהלן,חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אז אני עוזר לו בעזרתכם ;] אז ככה: הוא רוצה מעבד של אינטל,לוח אם עדיפות לASUS,זיכרון פנימי של 2 ג'יגהבייט,הארד דיסק של 200 ג'יגה,כרטיס מסך "שיריץ ת'פיפא" (כלומר כרטיס סביר יספיק). כמו כן הוא רוצה גם מסך LCD,שיעלה בסביבות ה1000 ¤.(זה לא בנפרד מהתקציב של המחשב) זהו פחות או יותר.. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by DAMTI-,

שלום לכולם, אני חדש בפורום, למעשה זאת תהיה הההודעה הראשונה שלי :\ שמעתי שיש פה מי שמבין ויכול לעזור אז תעזרו בבקשה !! 1. מה התקציב ? ב-סביבות ה-4500 פלוס מינוס 2. מטרות ? (לדוגמה OC, עבודות משרדיות, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) מחשב מהיר וחזק למשחקים החדשים ביותר ולסרטים. 3. האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, DVD, צורב DVD, כרטיס טלויזיה, כרטיס רשת וכו'..) לא כלום כלום כלום ! 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? צורב, dvd, דיסק קשיח שלא עולה על 60 gb , כרטיס קול מתקדם 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מהיר וחזק למשחקים חדשים, זכרון 512mb 6. האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע ל…

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by benasoor,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עד 2300 שקל כולל מסך אפשר להוסיף עד 200 שקל עוד אבל מומלץ שלא מטרת המחשב הוא לשימוש ביתי+ קצת משחקים לא כבדים + אינטרנט. המסך יכול להיות מינימום 19 אינץ המחשב צריך להיות שקט ושיהיה לו קירור טוב יחסית תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by tehnodrom,

חבר שלי שאל אותי ולא היה לי ממש איך לענות לו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  24. האלן חברה אז ככה חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושקט דיסק קשיח - 250-320 לא מעבר לזה בשום מצב מסך - שיהיה סבבה ויאפשר צפייה כרטיס מסך - השימושים הם משחקים כמו nfs mu וכ"ו כרגע לא משחקי טופ לא מתוכנן oc כרגע...אם החנות מספקת באחרויות סבבה אם לא אז פשוט קרור לא סטוק אבל לא מטורף מקלדת ועכבר - לא משהו יוצא דופן מעבד וזכרונות - לא חשוב שאני עובד עם תוכנות שמנצלות 4 ליבות ... אז חשבתי אולי על כפול ליבה חזק מה אתם אומרים? לגבי זיכרון מהירות חשובה לי שהמחשב לא יתקע ושאני יוכל להריץ הרבה תוכונת ביחד זה מאוד חשוב!!! הפעלת הרבה תוכנות ביחד אז ניראה לי מינימום 2G אם ראייה ל4G .. מכיוון שלא מתוכנן oc אז התזמונית לא הכי משנים ולכן לא אמור לעלות הרבה 4G לפי מה שאני מבין.. אז ב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב.. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים. תודה רבה נ.ב. התקציב ללא מסך!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.