ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
דרישות: מעבד,כרטיס גרפי, לוח אם, זכרון (512MB מינימום), דיסק קשיח (120GB), מקלדת, עכבר ורמקולים,מארז+ספק. המחשב בעיקר לשימושי אופיס וגם להרצת משחקים(אבל מן הסתם לא ברמה הכי גבוהה)
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מקסימום 2500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות,סרטים,מוזיקה,וקצת משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-אולי להשתדרג למקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-לא צריך צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לארגן לי מפרט למחשב במחירק 2600 ש"ח עם כרטיס מסך .. שיהיה הכי הכי טוב שאפר לבנות למשחקים וסרטים.. תודהרבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות חזק למשחקים [במיוחד ל CS אם מישהו מכיר..] המחשב צריך להיות די שקט.. ואין לי העדפה לחברה.. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המחשב הביתי אמור לכלול מסך מקלדת עכר ורמקולים הוא מיועד למשפחה של חבר שלי והשימושים שלהם זה בעיקר עבודה משרדית אינטרנט ומשחקים רצוי שהחנות שאתם מביאים לי את המפרט תיהיה באזור חדרה מחשב הHTPC צריך להיות סופר שקט השימושים שלו הם הקלטה מהטלויזיה למחשב גלישה באינטרנט צפיה בסרטים ורוולוציה גבוהה ואולי גם עבודה משרדית מי יודע
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן (לפחות 5 שנים) אבל בגלל שהוא לא למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך ( לוח משולב)
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב, בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות קלות לא למשחקים כבדים ולא לתוכנות עריכה כבדות.. מה שחשוב שהוא יעבוד חלק ויהיה איכותי, כלומר שישאר לאורך זמן.. בעיקרון זה בשביל בנדוד שלי בן 17... אולי הוא ישחק משחקים ישנים מלפני שנתיים 3 ככה שלא צריך להגזים יותר מידי.. בעיקר לגלישה באינטרנט.. ICQ מסנג'ר ואופיס.. וכמובן שאם אפשר להוריד בתקציב זה תמיד טוב, ואם צריך לעלות בתקציב גם כן אפשרי..
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט בעיקר הורדת דברים ומשחקים לא כבדים כמו need for speed או gta חשוב לי מאוד שיהיה מארז שאטל לא צריך שום ציוד הקפי
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מי שיכול להביא לי הצעה של מחשב טוב מאוד למשחקים סרטים וכו..... מחשב כמו שצריך!
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
טוב בן דודי הקטן ביקש ממני שאני יעזור לו במציאת מחשב בסכום של בין 2500-3500 שקלים שהמטרה שלו היא להחזיק משחקים בצורה הטובה ביותר.. אם נוח לכם אז אני צריך מפרט אחד שהוא עד 2500 שקלים ואחד שהוא עד 3500 שקלים כי אני לא ממש יודע מה התקציב הוא אמר בין 2500 ל3500.
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא במחשבים ו הייתי רוצה את העזרה שלכם.. הסכום שלי הוא עד 4000 שח, לא צריך ציוד הקפי .אם אפשר שיהיה גם פחות מ 4000. צריך מארז ו כל החלקים האחרים.. המחשב צריך להחזיק לתקופה דיי ארוכה של שנתיים - שלוש. הוא צריך להיות שקט כי הוא יהיה דלוק כל הזמן, יום ולילה. המחשב הוא לא למשחקים כבדים . שיריץ משחקים כמו need for speed carbon לא חובה על הגרפיקה הכי גבוהה.אבל שיהיה חלק. המחשב צריך להיות מ KSP. אני ממש צריך את העזרה שלכם ! באמת תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך מפרט למחשב עד 4000 שקל כולל מסך דק לאחותי מה שחשוב לי (לה יותר נכון..) בעקרון שיהיה יציב, מהיר בלי הרבה דברים מסביב.. סומך עליכם.. תודה מראש.. שבוע טוב !
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב התקציב הוא 4.5-5K אפשר לחרוג קצת. בלי ציוד היקפי (עכבד מקלדת מסך וכו...). העיסוקים העיקריים שלי עם המחשב הם עיצוב ובניית אתרים (עובד עם תוכנות כמו photoshop ו dreamwaver). רצוי שיהיה מסוגל להריץ משחקים , אני לא משחק משחקים כבדים אני משחק פיפא וכדומה לא יותר מזה. אני רוצה רמקולים 2.1 עם המחשב! אה ואני רוצה שהמעבד יהיה אינטל לא AMD, וcore 2 dou. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם חברה. חבר שלי רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים, ולאינטרנט. אני יודע שהתקציב לא כ"כ גבוהה, אבל זה מה שיש... בכל אופן, שיהיה הכל מכל!!, מסך, כ.מסך, מקלדת, DVD,...הכל...! שיהיה משהו איכותי וטוב, תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 4000-5000 למשחקים עכשו עדיף כמה שיותר קרוב ל 4000 ושיהיה חזק כי ראיתי שיצא Intel Core 2 Duo E6850 3.00GHz 1333MHz 4MB $266 אז אני מעדיף אותו תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניך לקנות מחשב שישמש לסרטים בעיקר עם כרטיס מסך H.D שהיה שקט וחסכוני בחשמל (אני לא מכבה את המחשב) . עדיף מארז שוכב כמו של מחשב קולנע ביתי אין צורך בכרטיס טלויזיה אין לי כבלים גם ככה ... יש לי טלויזיה 37 אינצ' wl 66 של טושיבה ומערכת קולנע ביתי שמחוברת לרסיבר (לא צריך כרטיס קול ) הצעות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
מפרט למשחקים בעיקר.. חוץ מהמפרט צריך הצעה למסך דק טוב לא קשור לתקציב!! (אם מומלץ מסך רחב אז תמליצו).
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב ממש בקרוב עד 5000 ש"ח על בסיס אינטל או AMD, אינטל על בסיס נואטווד או AMD על בסיס 64 סביות המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט, הורדות וכמובן גם משחקים אין צורך בצורב- יש לי חדש באריזה שאני מתכוון להתקין. בתןדה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן .. אני צריך מפרט שכולל את הסוקט 939 הארד דיסק SATA (נפח >80) כרטיס מסך טוב שלא עובר את ה 1000 שקל זיכרונות 400 mhz (ג'יגה ואם לא אז 512 לפחות) יש לי ספק חזק שקניתי לא מזמן אז ספק גנרי הכי מסכן יהיה טוב ומסך 17" לא יותר גדול מזה ולא עובר את ה 700 - 800 שקל תודה רבה רבה לעוזרים ! (ד"א גם אם זה גולש קצת זה לא קריטי) אם המפרט גולש הרבה מעל אפשר לצמצם דברים שיהיה אפשר להוסיף אותם בעתיד הלא רחוק .. כמו זיכרונות וכו'
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל שהעידכון האחרון למפרטים באתר היה ב1 לנובמבר ובגלל שאני צריך די בדחיפות שני מפרטים בתקציבים של 4000 ו5500 ש"ח. ובגלל שאני לא מבין ומעודכן כל כך במחשבים אני מבקש את עזרתכם. *שני המפרטים צריכים להיות בנויים בעיקר למשחקים *לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לאחי הקטן עד 5500 ש"ח הילד בן 13 אז יש לו קצת דרישות המחשב צריך להיות למשחקים כמה שיותר חזק המחשב צריך לכלול מסך (F900P בעקרון מה שאני רוצה, המסך הוא בשבילי בגלל זה אני משקיע בו) אז נשאר משהו כמו 4000למחשב לא צריך מקלדת ורמקולים וכל השטויות האלה רק את המחשב עצמו.... יאללה אנשים תריצו מחשב הקודם קניתי ב8 לפי עצות של אנשים פה אני סומך עליכם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשב למשחקים....בלי ציוד הקפי (בלי מסך) ובלי הרד דיסק..!! עד 7 אלף....עדיף מבוסס AMD 64 BIT וכרטיס מסך 6800GT...החברה לא משנה... בתודה ירון..!!
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 7000 ש"ח, כולל ווינדוס ויסטה מקורי (home premium 64bit). מעבד - מצאתי שלמשחקים יותר משתלם שתי ליבות אז שיהיה שתי ליבות. שדרוג בעתיד - אשמח לקבל מפרט עם לוח שתומך בCF. קירור - שיהיו 3 מאווררים במארז (או יותר), 120mm (או יותר) וקירור טוב למעבד. הארד דיסק - צריך 500GB. צריך צורב DVD שיצרוב גם דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים. ללא ציוד הקפי. המחשב יחובר למסך 17 אינץ' (של MAG אם זה משנה) ולפעמים גם לטלויזיה (21 אינץ') לראות בה סרטים ואם יהיה מגניב אז גם לשחק כשהטלויזיה היא המסך. צריך הרכבה. המפרט לא לי אלא לבן דוד (אני כבר קניתי מחשב ד'א, גם ב7000, יכול להיות שבסוף בן דוד שלי יקנה את אותו מפרט כמו שלי אבל הוא רוצה לשמוע עוד הצעות) אבל עדיין א…
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, כמו הכותרת, מחפש מפרט למחשב נייח עד 7000 שקל למטרת גיימינג לא כולל מקלדת/עכבר/מסך/רמקולים ואם אפשר גם המלצה על חנות באזור תא/הרצליה (והסביבה) אגב המחשב בשביל חבר. תודה רבה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-