ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חזק למשחקים ב-6.5K , חשוב לי שיהיה שקט (נמצא בחדר שינה), כמו"כ אני מעוניין ב-4GB זיכרון (הכנה לויסטה 64BIT), בלי ציוד נלווה (רמקולים,מסך וכדו'). קראתי פה את רוב הדיונים לגבי 2900PRO VS 8800GTS והבעיה היחידה שיש לי עם ה-PRO זה הרעש . אם אתם חושבים שזה לא מפריע ,או שעם המאוורר הנכון והמארז הנכון הרעש לא מורגש אז לכו איתו אחרת ה-8800 עדיף. אני משחק על SYNCMASTER 930B 19 ואני מעוניין לשחק ברזולוציות הכי גבוהות שלו. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיסמסך 8800 מעבד אינטל חובה כי אני עושה oc זכרון 2 ג'גה בלי מסך תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. לא כולל מסך 2. הכרטיס קול לא הכי מעניין אותי- שלא יהיה משהו תותחי ויקר אבל גם לא עלוב. 3. שיהיה עם צורב DVD. תודה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך מפרט למחשב משחקים ב6000 ש"ח - 6200 ש"ח , ראיתי שאחד מבקש פה ב9000 ואומרים לו שלא כדי לו להוציא את כל הכסף הזה, אני לא רוצה את התשובה הזאת בבקשה תביאו לי מפרט משחקים הכי חזק שיכול להיות ב 6000 ש"ח אני רוצה רק מעבד, ספק כח, מארז, לוח אם, כרטיס מסך, זכרון, כונן קשיח כל חלק יכול להיות מחנות שונה, העיקר שהחלקים שאני יבחר בסוף יהיו במחירים הכי זולים ויתנו את הביצועים הכי טובים (עצה שלחקתי מהאחד של ה9000) תודה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים שיהיה מבוסס על A64, עם יכולות OC טובות. אני מקווה שבסכום הזה אפשר להרכיב מחשב שיהיה טוב למשך לפחות שנתיים, עם OC כמו שצריך. בקיצור, 7500 ש"ח למחשב (בלי מסך ועם מארז) שיריץ משחקים באופן בן זונה. כבר כואב לי הראש מלבנות מפרטים שעוברים את התקציב
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב עד 3000-3400 ש"ח אני צריך רק -לוח אמ -מעבד -כרטיס מסך -זיכרון -ספק כח את כל שאר הדברים יש לי כבר תודה רבה למי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב עד 4 אלף לגיימינג בינוני ולסרטים. תאריך קנייה:השבוע מסך: עדיף גדול 17 ככה זמן בטרייה: אין לי מושג מה הממוצע אז אני סומך עליכם איכות: עדיפות 1920 fullhd מערכת הפעלה: ללא או ווינדוס 7 משקל מחשב: לא משנה לי בעיקרון אני רוצה מחשב ממש מהיר לפעולות יומיומיות גלישה, קצת משחקים והרבה סרטים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי שלום בבקשה הציאו לי מפרט למשחקים חזק+ מסך עד 1500 ככה מסך טוב אבל תודה. ( ללא ציוד הקיפי) שאלה: צריך SIL?? אם כן אז אם לוח אם תומך ו גם שייה COOLING TECH חח אם אפשר
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כבר פתחתי אשכול קודם לגבי התייעצות למפרט קיים, אך כרגע הייתה תוספת לתקציב של 500 ש"ח וצורך בכרטיס מסך, המחשב צריך שיהיה מסוגל להפעיל טוב משחקים כבדים (כמו crysis).(חשוב שיורכב בחנות באיזור המרכז, מכוון שTMS רחוקים לי ובמקרה של בעיות וכו' זה יהיה סיפור להגיע לשם). התקציב הוא 3,500-4,500 ללא ציוד עיקפי. (מצטער אם עברתי על החוקים בכך שפתחתי אשכול נוסף).
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שיש מישו שפתח נושא זהה אבל אני נעדיף שיהיה לי נושא אחר שתיתנו לי הצעות וגם יש לי בקשות שונות... אז ככה אני צריך מחשב בעיקר למשחקים... 1024 MB ראם... הארדיסק 100 גיגה לפחות! עדיף יותר.. כרטיס מסך שאני לא יצטרך להחליף חודש הבא... לא צריך רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר וכו. אם יש צורך ביותר תקציב תגידו כמה בערך ואני יגיד אם זה אפשרי.. תודה וסוף שבוע נעים לכולם
-
- 44 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
טוב אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר אבל גם לסרטים. ציוד היקפי שאני צריך - רק מסך (עדיפות ל24 אינץ'). התקציב הוא בעיקרון עד 6K אבל אני רוצה מחשב איכותי אז תשתמשו בכל הסכום (זאת אומרת, אם הגעתם לתקציב של 5K אז יש עוד 1K לשפר אותו... P: ). כמו כן, תציינו את החנות שבה השתמשתם כדי להרכיב את המפרט. אני מעוניין אך ורק בחנויות בת"א ושיש להן פוליסה של אחריות לכמה שנים. לצערי עם כמה מהמחשבים הקומים שלי יש לי זכרונות רעים עם עניין האחריות, ואין לי כוח להתעסק בזה - אני מעוניין בחנות איכותית ואמינה, שבמקרה והמחשב יתקלקל לא תשאל שאלות אלא פשוט תתקן אותו. בנוסף, אני מעדיף שהמפרט יגיע מורכב מהחנות. תודה מראש! עריכה: אני גם פחות מבין בנושא, א…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים HD נפח80GB תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכ-100 שקלים, אבל רק אם החריגה שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב אמור להיות מחשב משפחתי שפועל ברוב שעות היום. עיקר העבודה הוא גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ומשחקים מינימאליים שלא דורשים כרטיס מסך מפלצתי, אך כן יש צורך בכרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל משחקים מלפני שנתיים שלוש. התכנון הוא להפעיל Windows 7 Ultimate 64bit עליו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיוע…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן... אז ככה... אני צריך מפרט עד תקציב של 3500- 3800 בקשה בלי לחרוג למחשב משרדי.... בלי מסך! אבל שיהיה בו כרטיס מסך חזק.. למישחקם(שהוא יבוא למחשב שלי). ובלי צורב רק סידי רגיל.. כי יש כבר..אהה..ודבר חשוב..מעבד בבקשה לא סלרון..רק אינטל..(אבא שלי לא רוצה) וזהו רק תביאו לי לינק לחנות..שאר המפרט עליכם.... תודה לעונים....
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב משרדי(אופיס ואינטרנט) בסביבות ה 3000 שקל - בלי מסך . תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב משרדי עד 3000 שקל ללא ציוד היקפי המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט , למייל ולאופיס כמו כן צריך ווינדוס ואופיס מקוריים תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב נייד שיכול להריץ תוכנות(לא תוכנות כבדות כמו של גרפיקה אלא סתם תוכנות ) התקציב הוא 4K ושזה יהיה עם וינדוס XP PRO חוקי המטרה היא לא משחקים אלא תוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב נייד צריך רק שיעבוד חלק עם עבודה משרדית (לא צריך מחשב-על, זה לא למשחקים) חשוב מאד שיהיה דק מאד וקל מאד (מבחינת המשקל), ושהגודל של המסך יהיה לפחות 12 אינץ'. דרך אגב, שמתי לב שבתגובות שלכם פה בפורום אתם כותבים רק מפרט אז בבקשה תכתבו גם לאיזו חנות לגשת כדי לקבל את המחשב שאתם מציעים, מומלץ משהו באיזור תל אביב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד טוב באיזור ה9000+ שקלים. הוא צריך בעיקר להתאים לצורכי מולטימדיה(סרטים ומשחקים) אבל צריך שיהיה טוב גם לצורכי משרד. בקיצור צריך להיות לו מעבד מהיר או סביר ביותר לפחות, כרטיס מסך טוב, לפחות 512 ram ,עדיף שיהיה אפשרות לתקשורת לאינטרנט וחשוב מאוד שיהיה לפחות 15 אינץ' ורמקולים טובים ואם תוכלו גם לתת לי לינק לאתר הזול ביותר שאפשר לקנות אותו ממנו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!! סוף סוף אני יוכל לקנות מחשב נייד למשחקים אני מבקש מפרט של מחשב נייד ממש חזק ויש לי עוד שאלה יש בארץ 6800go????? עם כן אז אפשר שיהיה את זה במפרט
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט של מחשב נייד זול נועד בישביל משחקים כמו סוליטר וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודות אופיס ולימודי אוניברסיטה עם עדיפות ל512 מ''ב ומסך כמה שיותר גדול כמובן לתקציב ומעבד טוב ונורמלי תודה ויום טוב ;D
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק! לא בשביל משחקים כבדים אבל משחקים לא כבדים שיעבדו חלק. וכמובן למולטימדיה - סרטים \ מוזיקה וכו. אני רוצה לפחות 4 GB RAM + צורב די וי די אני יותר מבין במחשבים נייחים ומחשבים ניידים אני בכלל לא מבין אשמח אם תעזרו לי בבנייה של מחשב נייד בסכום הנ"ל אשמח לקבל גם כמה טיפים \ המלצות בכללי וגם בקשר למסך? איזה גודל מסך מומלץ ? מה טוב וכו תודה מראש ! האם מחשבים שבאים בחבילה שלמה זה טוב? נגיד HP\DELL וכו? או שכמו במחשבים נייחים עדיף להרכיב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לאינטרנט ואופיס בעיקר בתקציב של 5000ש"ח. כמו כן חשובה גישה לאינטרנט מכל מקום... שאלות: 1. לפי מה שאני יודע צריך מודם מיוחד של חברת סלולרי בשביל להתחבר לאינטרנט... על מה אתם ממליצים? 2. מה המהירות של הגלישה במודם הזה? 3. כמה עולה המודם ואיך עובד התשלום השוטף? את המודם לאינטרנט תכללו במחיר אם אפשר אז תמליצו על מחשבים שכבר מוצעים למכירה יעני שאני יכול להיכנס לאתר ולהזמין את המחשב ישר... תודה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-