ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
סכום השקעה עד 3600 הגבלה עד 5400 מטרה לעבודה משרדית
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
למחשב הנייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות/סרטים/אינטרנט ומשחקים לא כבדים משהו מטורף אבל שיתמודד לפחות עם COD החדש וכאלה * גודל המסך? 15.6 נראה לי סבבה * משקל רצוי?עד 3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר יותר טוב (במידה ומחשב יהיה למשחקים אז גם 3 שעות זה אחלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמה שיותר גדול במסגרת התקציב נראה לי 320 יהיה סבבה אם יהיה 500 יותר טוב * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שהמחשב לא יתחמם בצורה חמורה (לי יש HP PAVILION DV6 והוא מתחמם כאילו אין מחר) אם אפשר מסך LED במחיר הזה אז רצוי מקסימום תקציב …
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב נייד שישמש כמעט לחלוטין לעבודה משרדית- אופיס: וורד ואקסל, אינטרנט ויישומים לא גרפיים, אלא חישוביים. יכול להיות שישמש מעט לסרטים, אבל חוץ מזה שום דבר גרפי. דרוש צורב רגיל וDVD, הארדיסק עם קיבולת גדולה, וכמובן שהמחשב יעמוד בWIN XP ומספר יישומים שפתוחים במקביל בצורה טובה. אין לי בעיה להתקין מערכת הפעלה בעצמי, ישנו מחשב שמגיע ללא אחת וזה מוריד במחיר. התקציב: 7000 יהיה האופטימלי, אם אפשר בפחות, ועדיין לשמור על התנאים שהוצבו, יהיה אפילו יותר טוב. אם יש משהו ששווה השקעה נוספת ניתן לספוג עוד כמה מאות שקלים תוספת. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב נייד עבודה משרדית word מסנג'ר אינטרנט וקצת סרטים
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שיהיה CORE2DOU 1 גיגה זכרון HD 160 +- כרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים בסדר לא מצפה למשו רציני ... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב נייד שמטרתו בעיקר לעבודות כמו אופיס וכל זה וגם צפיית סרטים. מה שאני צריך שיהיה זה: מעבד חזק core duo או אפילו c2d . 1GB זיכרון 60GB לפחות הארד דיסק. מסך 15" טוב אז תזרקו רעיונות .....
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי עם עדיפות לXP. השימוש העיקרי במחשב הוא לעשיית סרטים, גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שרטוט. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הוא בין 3000 ל- 4000 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, לפעמים תכנות ב- visual studio ו- intellij. גיימינג לא רלוונטי בכלל. כרגע עובד עם מסך 23'' עם רזולוציה טבעית של Full HD (1080p) 1920 x 1080 (ממש צפציפית Samsung SyncMaster BX2335 LED - LED monitor - 23"). אם התקציב יהיה יותר קרוב למינימום אשקול לקנות מסך חדש (כמסך נוסף), פחות קריטי בטווח הקרוב. (כן אשמח להמלצה על מסך 25'' שיתאים למחשב, עדיף עד 1500 ש"ח). אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך לכלול וינדוס 10. צריך צורב. הקנייה מתוכנן עד סוף השבו…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אמא בסך הכל רוצה מחשב לגלישה באנטרנט, לא חושב שיש הרבה מה לפרט.. מסך מחשב בגודל 22 - 24, ב 1000 ש"ח או פחות. שהמחשב גם יעלה בסביבות ה - 1000 ש"ח. הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב אז אני פונה אליכם בכל זאת למרות הבקשה למחשב צנוע.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה עזרה מהירה , התכנון לקנות מחשב מחר בבוקר ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים & עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BatlleGround *& battlefield & Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי כרגע הוא C…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 2500 אני מעדיף שהמעבד יהיה מבית אינטל (אשמח לשמוע דעתכם) ניתן לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג ב- 200-300 2. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט צפייה בטלוויזיה(דרוש כרטיס טלוויזיה) ולכידת וידיאו 3. אין צורך בציוד היקפי 6. השקט חשוב מאוד 6-7 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. עדיף חנות בקרבת באר יעקב (ראשון/יהוד והסביבה) 10. דרוש כרטיס טלוויזיה שישמש לחיבור המודם, המחשב משמש גם כטלוויזיה כמו כן יש צורך בחיבור ווידאו למחשב ע"מ להמיר קלטות וידאו ל די וי די חשוב לי מאוד שהמחשב ידע להתמודד עם לכידת הוידאו . 11. אין כוונות לשדרוג רציני בעתיד 12. חשוב מאוד שהמחשב ישמור על אופק שדרוג
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי בדרך לרכוש מעבד Intel® Core™ i3-4370 המחשב ישמש לעבודה משרדית ומעט סרטים. ברשותכם אדביק כאן את השאלון כדי לנסות לענות על מרבית השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב QUAD עם 1GB RAM לפחות כרטיס מסך חמוד לא משו רצחני צורב DVD SATA HARDISK 300GB לפחות מארז חמוד לא משו מפואר מידי אבל שיהיה עם קירור טוב מתוכנן לOC משחקים סרטים וקידודי סרטים לא כולל מסך מקלדת וכו' יש לי * חשוב לציין שעוד משו כמו 3 חודשים יהיה לי עוד כסף שאיתו אני ישפר את המחשב אז שיהיה דברים שאני יוכל לשפר לא שאני יצטרח להחליף מעבד לוח אם וכל זה.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב סלוני טוב עד 4000 שקל אפשר לחרוג קצת אם צריך. פשוט שיהיה מחשב סלוני טיפוסי+. *לא צריך מערכת הפעלה, צריך סט מקלדת ועכבר.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
חשוב לציין שלא צריך את כל החלקים במחשב . המחשב מיועד לעבודה משרדית כלומר OFFICE אינטרנט וכל השיט.... עכשיו אין בעיה שהכרטיס מסך יהיה ON BOARD אבל שלא יהיה זבל שיראו כמו שצריך בLCD אין צורך בזכרונות ואין צורך בדיסק קשיח בקיצור מעבד\מארז\לוח כל השאר אני יסתדר...
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קודם כל: האם אתם ממליצים, עבור עבודה משרדית, לקנות מחשב שבו ישנם חלקים רבים מובנים על הלוח, כמו המחשבים שמופיעים במכירות המקוונות? בקשר למחשב - צריך להיות ללא מסך, הארד דיסק סביר (לא יותר מזה) וזהו.. אין דרישות מיוחדות, העיקר שלא יתפגר אחרי שנה או שנה וחצי.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב שיספיק לי לכל מה שאני צריך + משחקים (גם כרייסיס על איכות בינונית...). בניתי מפרט ב-KSP בבערך 600 שקל, תנו תגובות ותגידו אם זה טוב (מפרטים חדשים יתקבלו בברכה): מעבד E6400 ב-1290 ש"ח, זיכרון של Spectek 2GB ב-1000 ש"ח ביחד, כ.מסך GIGABYTE 7900GS 260 MB GDDRIII ב-1190 ש"ח, לוח אם 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E של GIGABYTE ב-650 ש"ח, דיסק קשיח של Western Digital עם 250GB ב-390 ש"ח, מסך Chi Mei 745A 17" 8MS ב-875 ש"ח, רמקולים Creative SBS 370 - 170 ש"ח, צורב DVD + מקלדת ועכבר - 315 ש"ח, מארז HJA 201 MIDI 500W ב- 220 ש"ח. סה"כ - 6200 ש"ח (יותר מדי, אבל לא מצאתי מה להוריד...). אם אתם שולחים מפרטים, תבחרו בבקשה מעבד לפחות E6400 ודיסק קשיח של …
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבניית מפרט. להלן הדרישות: 1. תקציב: 5000 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים. 3. ללא ציוד היקפי. 4. ללא כרטיס קול מקצועי.. 5. העדפה למעבד i7 920 6. לא מבין בנושא הקירור, אם יש צורך אנא המליצו. 7. המחשב צריך להיות שקט 8. מע' הפעלה חוקית. 10. מתוכנן OC בינוני 11. מדובר במחשב עבור משחקי אסטרטגיה, אך כם משחקים כגון CRYSIS. רזולוציית מסך 1680X1050. המפרט צריך להיות בנוי כך, שהדגש יהיה על כרטיס מסך איכותי, מעבד ולוח. שאר הרכיבים : זכרונות, דיסק קשיח וכרטיס מסך שני אשדרג בהמשך (אוסיף). שאלות נוספות: א. בלוחות החדשים (X58), האם ניתן לעבוד עם כרטיס זכרון אחד לדוגמא: OCZ 3P16002GKוOCZ, ורק מאוחר יותר (לאחר שהמחירים ירדו) לקנות עוד 2 ? ב. בנושא SLI או CF, האם חובה שסוגי ה…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט בשביל חבר שלי עד 11 אלף אני מעוניין למטרת משחקים, ואני צריך גם מסך שינצל את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר (כמו למשל אם אתם מביאים לי כרטיס 8800 וזה ברור שתעשו את זה אז אל תביאו לי מסך 19 אינץ' כי זה לא יפיק את המירב) הוא לא מעוניין באובר קלוק, ואם אפשר אז שיהיה לוח אם שאם בעתיד הוא ירצה הוא יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (SLI) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן!! תעזרו לסחבק... . תקציב מקסימלי 1500 ש"ח לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. לשימוש פשוט למטרת לימודים. אינטרנט,אופיס וסרטים אולי גם פוטושופ 3. אין צורך בציוד היקפי,גם לא בצורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות מאזור ת"א. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בעיקר אינטרנט משחקים לא חשוב לי הרד דיסק 80 גיגה חובה DVDRW חובה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל?. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לעבודה משרדית פחות או יותר אחותי רוצה את זה בשביל להוריד סרטים ושירים יש לה כבר מסך מקלדת ועכבר ורמקולים אז בלי בבקשה ואם אפשר לא לנסות לנצל את כל הכסף זה 2000 ש"ח עם חריגה אהה ובבקשה תנסו לעבוד עם KSP כי הם ממש קרובים אלינו וזה נוח תודה.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט (או מערכת מוכנה) מחשב עד 2000 שח שישמש גם לגלישה וגם לקצת משחקים וסרטים. יחובר למסך 19". תודה רבה, רון
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני חדש אני צריך מפרט למחשב לאחי הקטן : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב המקסימלי הוא עד 2300 ניתן לחרוג ב500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השימושים העיקריים של המחשב הם…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-