ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- עדיף לחסוך אבל שיהיה כמה שיותר טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-200-300 ש"ח אם זה באמת משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים וגלישה לרוב (דברים יומיומיים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty 2 Multiplayer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אשמח אם תוסיפו מסך למפרט -לאילו הגד…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב טוב למטרת סרטים ושירים עד 3000 שח מה שהכי חשוב לי זה קיבולת גדולה של הארד דיסק. לפחות 250 GB והדבר השני הוא עבודה מהירה בסביבת וינדוס. מבחינת משחקים אין צורך להשקיע - העיקר שיפעיל לי לפחות פרו אבולושיין במצב טוב. גם חשוב שיריץ ויסטה בלי בעיה אין צורך במסך
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחיות שלי. השימושים העיקריים שלהם זה מסנג'ר, אפליקציות אופיס, ICQ, FACEBOOK ודברים כאלו. את ההארדיסקים אנחנו הולכים להעביר מהמחשב הנוכחי שיש להן וגם את המסך. מישהו יכול לתת לי מפרט טוב?
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר לתיכנות, אבל שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא פריק של משחקים) הסכום הוא - +- 5000 ש"ח כולל מסך דק 19'' לא כולל ציוד נלווה. תודה. אופיר.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום... אני דיי חדש כאן ואני צריך קצת עזרה בנוגע למפרט למחשב... אז ככה: יש לי בין 4000 ל-5000 של תקציב למחשב כולל ציוד היקפי ומסך (שיהיה LCD)... אני לא רוצה מחשב מטורף, אבל שיוכל להעלות משחקים יותר כבדים מELESTO MANIA... השימוש העיקרי בו הוא למשחקים... אני צריך מפרט של מחשב כזה ושם של המקום/חנות שממנו אני משיג את החלקים... (אם אפשר אז גם את האתר של החנות...) תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב שישמש ל: א) גלישה באינטרנט. ב) משחקים לילדים קטנים (4 ו- 5.) כולל רמקולים. עכבר ומקלדת. מקום קנייה שיבטיח אחריות ל-3 שנים תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב לאח שלי כולל ציוד היקפי עד 5 מקסימום , הוא בעיקרון משחק הרבה במשחקי רשת ועובד כגרפיקאי על המחשב עם תוכנות photoshop illustrator ובסגנון . אין צורך בכונן קשיח בעיקרון בניתי את המחשב הזה מTMS עם חריגה קצת מהתקציב אשמח לשמוע שיפורים או הצעות אחרות תודה מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Zalman 7700-AlCu Aluminum 120mm כמות: 1 מחיר: ₪176 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-UD3LR כמות: 1 מחיר: ₪555 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 מחיר: ₪340 ספק כוח: SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V כמות: 1 מחיר: ₪536 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי ונראה לי קצת יקר. מה דעתכם? אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לקבל אותה. ועוד שאלה קטנה: הקנייה ב TMS דרך הרשת בטוחה? :s05: הייתי מעדיף לשלם דרך הטלפון... תודה לכל העונים מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-S3L Conroe Support GP31S3L ¤435 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤170 1 ספקי כוח Compucase HEC 400ART 24PINS ¤213 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤260 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤797 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤167 1 מקלדות סט אלחוטי …
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום אני חדש כמו שאתם רואים, ואת ההודעה החדשה שלי אני אעשה על קניית המחשב ה..חדש שלי =] דבר ראשון- המחשב הזה ישמש אותנו לכמה שנים טובות...(כמו המחשב הנוכחי: פנטיום 3 ..רדאון 9200...) תקציב: 4500 עד 5000.. אני עובד עם הרבה תוכנות מוסיקה...רמיקסים ודברים...וידאו ופוטושופ פה ושם לא איזה משו שרציני שצריך מחשב חזק >_< אני לא הולך להשקיע בכרטיס מסך בלבד 2000 שח..כי זה פשוט לא מצדיק כולה בשביל משחקים.. אז חשבנו שנקח מעבד חזק. לוח אם טוב..זכרון גבוה..ויהיה בסדר כמה דברים להעיר 8): HARDISK 160GB מספיק ודיי. לא צריך שום כונן, זה לא בעיה לקנות בנפרד (כולל צורבים,דיוידי וכ'ו..) לא סתם באתי לפורום הזה..אמרו לי שאתם סוסים (;D) ושתוכלו לנצל את הכסף כמה שיותר אז תודה…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אחרי כמה דיונים וחיפושים הגעתי למסקנה שהכי פשוט לבקש לבנות מפרט מחדש. התקציב הוא 2500 מקסימום עם שאיפה לכיוון 100-200 שח פחות. השימוש העיקרי יהיה אינטרנט מוזיקה בקטנה על Windows 7,הוא לא צריך להיות מטוס ולא מחשב על סה"כ מחשב שיפעל בזריזות בשימוש שוטף, אבל שגם יוכל להחזיק משחקים [לא הכי חדשים] בהגדרות בינוניות ברמה סבירה על מסך 19". יכולת ניגון סרטי HD או חיבור HDMI הם בגדר מיותרים. המחיר כולל את המחשב כולו יחד עם צורב DVD פתרונות קירור וכו', ללא ציוד היקפי וללא מסך. כוכבית בפורום כרטיסי מסך נאמר לי שאפשרי להרכיב מפרט חזק עם מעבד PHENOM 955 וכרטיס HD5850 מבדיקה זריזה ראיתי שהרכיבים האלה יקרים מדי וכנראה חזקים מדי עבור הדרישות שלי אשמח לקבל התייחסות בנושא [רק לזכור שזה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה. כבר הרבה זמן שאני בפורום ואניר ואה שיש פה מקצוענים אז אני אפנה אליכם. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש שיהיה בסלון שישמש אותם לאינטרנט ואופיס. שימושים פשוטים - אין צורך למשחקים (בכלל). הדבר היחיד המשמעותי שנדרש מהמחשב הוא שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה שליד בחיבור HD על מנת שאוכל לראות סרטי HD (ואת זה כבר אוכל לעשות עם מתאם DVI->HDMI וכבל HDMI שכבר יש ברשותי). נ.ב- אם זה משנה - הטלוויזיה לא תומכת FULL HD אלא רק HD Ready (אם זה משנה לגבי הנתונים הנדרשים מהרכיבים במחשב..). מספיק גם הכרטיס מסך הזול ביותר שיוכל להריץ HD כמו שצריך, כנ"ל לגבי כל השאר.. לא נדרש הארד דיסק גדול במיוחד ויש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (לא צריך משו רציני בכלל, רק שיהיה דק), עכבר ומקלדת (…
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בלי מסך בלי ציוד הקפי אם אפשר שני מפרטים אחד כולל מארז ואחד לא (יכול להיות שיש איזה מארז אחר שישימו בו ) המחשב אמור להיות מחשב גיימינג אז צריך מקסימום ביצועים ביחס למחיר 1680 x 1050 המחשב אמור להספיק ל שנה שנה וחצי של המשחקים החדשים שיצאו אני יודע שהתקציב גבולי מאוד . . . המטרה היא לעשות אותו טוב ככל האפשר תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב של אחי גוסס בימים אלה, ולכן הוא החליט לשדרג אותו. השימוש במחשב הוא לגלישה ומוזיקה - כלומר שהצרכים בסיסיים מאוד. אמינות היא הגורם הכי חשוב - הצרכים הבסיסיים משמעותם שאין שום צורך שידרוגי מבחינת ביצועים אלה רק כתוצאה מרכיבים ישנים ולכן אמינות הרכיבים - שיחזיקו מעמעד כמה שיותר זמן - היא קריטית. הדרישה השניה היא למחשב שקט. אחי לא משחק במחשב בכלל ולא מבין כלום במחשבים - כלומר לא יהיה שום OC ואחי בחיים לא יפתח את המחשב לנקות מאבק (אני לפעמים עושה את זה כשאני בא לביקור, אבל רק לעיתים נדירות) ולכן מארז עם פילטרים לאבק כנראה עדיף. הערה לגבי סביבת העבודה - הדירה של אחי בעלת בידוד מחריד ובחדר מחשב שלו אין מיזוג. כתוצאה החדר מחשב דיי חם. קניתי לו עכשיו למחשב הישן HD 500GB של סי…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מחפש מפרט למחשב שיהיה לי חזק אני עובד על גרפיקה ובניית אתריםל לא כולל מסך עכבר ומקלדת ורמקולים. חשוב שהמחשב יגיב מהר יעבוד חזק ושקטץ ראיתי את המרפטים בפורטל מפרטים הזה ורציתי אולי לראות עוד מחשבים אולי אפילו יותר זול ממה שיש שם לא הבנתי למה יש 2 האר דיסקים אחד 250 אחד 80 תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המחשב הוא לא לעיבוד וידאו או משהו, רק תוכנות גרפיקה מה שאני מבין מזה שצריך מחשב די טוב ולא מטורף אבל מסך איכותי עם פאנל טוב אני די נעול על סמסונג971P שעולה 1500 כל השאר תמליצו לי אתם. רוב הזמן אני בצבא ואני כבר לא מבין, יוצאים כל יומיים מעבדים וכרטיסי מסך חדשים. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברה אני חדש כאן. אני מחפש מפרט למחשב חזק ליצירת מוזיקה אלקטרונית (קיובייס, ועוד תוכנות כאלה). אני צריך מחשב שיהיה בו מעבד עם 4 ליבות, מינימום 2 ג'יגה זיכרון פנימי, ושתי הארד דיסקים של 320 GB.. הכרטיס מסך לא ממש מעניין אותי אני צריך כרטיס ממש סטנדרטי (אני לא גיימר נטו מוזיקה), וכרטיס קול סטנדרט זול. צורב DVD אם אפשר גם זה יהיה מעולה... תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב קניתי כבר כרטיס מסך Sapphire 7870 GDDR5 2GB OC עכשיו אני צריך הכל מארז מעבד לוח אם כל העסק ללא ציוד היקפי. התקציב שלי הוא בין 2000 ל 3000 שקלים עדיף כמה שיותר קרוב ל 2300 ככה. אם אפשר מארז כמה שיותר קטן זה יהיה נחמד (אבל לא אם זה אומר שצריך להתפשר על קירור פחות איכותי) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים, משחקים כבדים. יש לי תקציב של 4 אלף שקל למחשב, בלי מסך. לא מתכנן אוברקלוק. בלי ציוד היקפי. מעדיף אינטל. קונה מסקיי פיסי אז תרכיבו בבקשה משם. שבת שלום, ותודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 10:11:27 בנוסף רצוי שיהיה צורב DVD. הקירור חשוב. העיצוב לא חשוב. בלי מערכת הפעלה. עם הרכבה במעבדה. אין חשיבות לשקט. יש לי מסך LCD 19' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה מקסימלית. שוב תודה מראש לכולם, ושוב שבת שלום =]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בחודש הקרוב פותח עסק אשר התעסק בהקרנת תכנים על מקרנים, לכן אני צריך עזרה בבניית מפרט של מחשב חזק, שאני אומר חזק אני מתכוון עם מינימום תקלות, מהמחשב הזה אני אמור לשדר אל המקרנים תמונות, וידאו, וקליפים, אני לא יכול לקחת סיכון שאחרי שעה עבודה עם הרצת מדיה המחשב יתחיל להתקע או ל"התעייף" כמו כן אני נעזר במחשב לערוך תמונות לפני הקרנתם, אני גם צריך כונן DVD טוב וכרטיס קול שיוכל להוציא סאונד טוב, אבל לא ברמות של הכרטיס מסך מכיוון שכמעט ולא יצא לי להוציא סאונד מהמחשב הזה מכיוון שהוא עסק חדש אני לא מתכוון לחסוך בכסף אין לי בעיה להוציא 5K-+ על מחשב ללא ציוד קצה כמובן שקיבלתי כבר הצעות על מפרטים בנויים מראש שהיו טובים ונעו סביב ה3K אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני המה…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אופיס אינטרנטט ומשו לא חזק לאחותי בלימודים במכללה....... עם מסך וכל הציוד
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי שתמליצו לי על מפרט טוב בסביבות 4500 שקל פחות או יותר... המחשב הוא בעיקר למטרת משחקים. תודה רבה מראש ! [עריכה] : שכחתי לציין שאני מעדיף intel
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת... סכום:5000 ש"ח כולל ציוד היקפי (מקלדת עכבר מסך 22,רמקולים וכו...)
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב שקט 6. האם…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-