עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בנוסף למה שרשום בכותרת, אני רוצה את המחשב למשחקים חדשים, ניגון מדיה, קידוד וגלישה באינטרנט. אני רוצה שמעבד המחשב יהיה מבוסס על Intel, והארד דיסק של 500 GB. חבר שלי הכין לי את המפרט הזה: http://tms.co.il/preview/spec/6e745slx אבל ראיתי שהוא שם קירור למעבד למרות שהוא BOX, והרי BOX זה מעבד עם קירור מובנה אז אפשר להוריד את הקירור למעבד ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  2. משחקים סרטים אינטרנט ואימיול אז ככה מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB קירור למעבד : Freezer 7 Pro (LGA775 לוח אם : EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון : G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס מסך : 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 לא מתכוון להשקיע יותר מ500 על הכרטיס מסך אולי קצת אם זה שווה תהוספה דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז : NZXT HUSH - HU001 (No PSU) קירור למארז : Arctic Cooling 12L 120mm ספק כח : Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin כל זה יוצא משהו כמו 3k ש"ח איך המפרט, יש הצעות שיפור?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by XoZivviZoX,

אוקיי אז בקיצור המחשב הישן נפטר.. הלוח אם נשרף :-[ וצריך חדש, ציוד הקפי יש.. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, סרטים, קצת תוכנות ומשחקים. אז התקציב כאמור הוא 2500 מה שאמור להיות כלול במחשב, 250 ג'יגה דיסק קשיח וג'יגה זיכרון, מעבד מבוסס אינטל. וכרטיס מסך סביר שיריץ טיפה משחקים.. אני לא מעודכן בקשר לרכיבים ולכן אני צריך את עזרתכם בהרכבת המפרט

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by Fixxxer,

אני לא כל כך מבין בכל תחום המעבדים החדשים שיוצאים היום, אז קודם כל הייתי שמח לדעת על מה עדיף לי ללכת, AMD או איטנל. הצרכים שלי מהמחשב הם בעיקר תחנת עבודה. הרבה ראם, הרד דיסק גדול וזהו, אך מכיוון שאני כן משחק במחשב מידי פעם, שיוכל להריץ גם משחקים כמו שצריך. מסך + מקלדת + עכבר + רמקולים - כבר יש! מה שאני צריך במחשב זה מעבד, לוח אם (אם כרטיס רשת וכרטים קול 5.1 מובנים), זיכרונות, כרטיס מסך, הרד דיסק, מארז וצורב DVD. מה שחשבתי עליו בנתיים הוא מעבד Core 2 Dual, ג'יגה ראם 667 והרד דיסק 250GB WD 16MB SATAII. אם אפשר לצרף מעט הסברים בנוגע למה כדאי לבחור ולמה, או מה מתאים למה בתחום המעבד והלוח אם, זה יהיה מצויין. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אין לי כוונה לעשות למחשב OC אף פעם..

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  5. Started by Yonatan-A,

שוב שלום. אני חייב לציין שקניתי כבר את המחשב שהמליצו לי פה והוא פשוט נפלא :-* אני עוד פעם צריך עזרה. אח שלי צריך מחשב חדש. אני יבהיר פה כמה דברים: הוא לא עושה שימוש במחשב לשום צורך של משחקים. הוא לא צריך מפרט חזק, אלא מפרט שיחזיק לו לכמה שנים טובות. ציוד: רמקולים פשוטים מאוד, מקלדת ועכבר (שוב, פשוטים), מסך 17 CRT - לא יקר אבל טוב, כונן DVD וצורב רגיל (לא DVD). כפי שבוודאי הבנתם, מפרט פשוט ביותר אשר יחזיק לו מעמד לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וראיית סרטים מדי פעם בפעם. אני יגיד לכם על מה אני חשבתי: P.4 2.5 GHZ או לחילופין AMD 2500 - תמליצו לי מה יהיה לו כדאי. לוח אם IS7 של אביט אשר זול וטוב בהחלט. 512 זיכרון. 40 ג'יגה בהארד דיסק (אין לו צורך ביותר). במסכים אני לא מבין כלו…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. תשמעו לאח שלי יש בר מצווה יש לו 5000 לקנות מחשב חדש (: בעיקרון הוא צריך את זה למשחקים לא כבדים ממש אבל הקטע שיחזיק הרבה זמן יש את המפרט במפרטים המומלצים באתר מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 לוח אם LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C/ ALBATRON 945P/ABIT IL9 PRO - 3Y Warranty 525 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty 300 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500KS - 3Y Warranty 430 צורב DVDRW BLACK LG H10N O…

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  7. שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני מכין לעצמי מחשב חדש (גם למשחקים). אני רוצה מחשב מבוסס AMD 64 2800 עם 512 מגה זיכרון. צריך גם מדפסת וגם מסך. בקיצור הכל. אני לא צריך כונן תליטורים . אני כן צריך צורב רגיל (לא DVD). אני יכול להשקיע כ- 5.5K אודה לכולם על העזרה. TRYF

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  8. תודה לנותן...חשוב שהמפרט יהיה מ-KSP ושיהיה הכל...כלומר רמקולים מקלדת עכבר מסך(לא חייב LCD) וכו...

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by רוני15,

אנשים צריך חלקים למחשב חדש יש לי פנטיום 4 1600 אבל הלוח אם שלי מעאפן חבל על הזמן אז החלטתי לקנות מחשב חדש הקיצר אני צריך שתביאו לי מפרט עם לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון שיהיו טובים ויתנו ביצועים טובים תקציב בסביבות ה- 2500 שקל

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב חדש עד סכום של 2500 ש"ח(לא יותר, מעט פחות אפילו מומלץ אך לא חובה) כולל ציוד היקפי(עכבר מקלדת וכו') אך ללא מערכת הפעלה(תקנה בנפרד). כוון שאין לי יותר מדי ידע אני מבקש את עזרתכם. המחשב מיועד בעיקר ל- MS OFFICE, סרטים, אינטרנט וקצת משחקים(המחשב מיועד לילד בן 7 וזהו המחשב הראשון שלו ולכן אין לו צורך במחשב חזק). חשוב לי שכרטיס המסך לא יהיה OB ,תהיה לו יציאת DVI למסך LCD ואם זה ממש חשוב אז PCI-E. מאיזה חנות לקנות(אזור מרכז)? בבקשה להוסיף לכל הצעה איזה מערכת הפעלה נדרשת( לא VISTA). האם רצוי לחבר מסך LCD דרך DVI או אנלוג? האם מישהו שמע על רשת KSP? איך הם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by alonra,

שלום לכולם אני חדש פה אז אני מקווה שאני הולך לפי הכללים. אני צריך מחשב חדש שמשלב עבודה משרדית ומשחקים, בעבודה משרדית אני מדבר בקטנה על תוכנות כמו אופיס וכאלה... מחשב שיענה על צרכים של סטודנט באוניברסיטה. מבחינת משחקים אני רוצה שהוא יריץ בצורה חלקה וטובה את כל המשחקים החדשים שיש היום ויוכל לעמוד בזה לאורך שנתיים בערך. יש לי מסף של MAG בגודל 17 אינץ' ככה שאני צריך רק את המחשב עצמו. אודה לכם אם תמליצו לי על חנות טובה וזולה באזור המרכז (עדיף פ"ת או כפר סבא) שבא אוכל לרכוש את כל החלקים האלה ולשלם על הרכבתם. בתודה מראש. אלון

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by snop,

ייעוד המחשב : מוזיקה, קליפים, סרטים ומשחקים ! מה שחשוב לי שיהיה : * מעבד : Core2Dou E6600 (מרדנית 2047 / אייבורי אמרו לי שייצא שבוע הבא והמחיר הנוכחי 1860) * לוח אם : ASUS - P5W DH Deluxe (ב-KSP המחיר 1630) * דיסק קשיח : 250GB (ב-KSP המחיר 470) * זכרון : Kingston 1GB X 2 בעקרון אני רוצה 667 לא חייב 800 (ב-KSP המחיר 1180) * כרטיס מסך : משהו טוב בטווח מחיר של עד 1200 ש"ח.. איך ה-7600GT..? (ב-KSP המחיר 1190) ובבקשה שאתם מפרטים לי תגידו לי איזה עוד דברים צריך.. כי אני פשוט לא מבין בהרכבת מחשב... אז כל דבר שצריך תגידו אם זה מארז (שנראה סבבה), ספק כוח, וכל הדברים שצריכים במארז כמו מאווררים כי אני לא מבין... ממש כל דבר שצריך ולא בהגזמה אהה.. ובתקציב הזה של ה-7000 אני ל…

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  13. קחו בחשבון שיש לי כבר מסך, דיסק קשיח 1 TB, צורב ומקלדת ועכבר. התקציב הוא 2.5 אלף ואם זה ממש לא מספיק אז זה יכול להגיע ל3. אני צריך תמחשב ברמה בסיסית בשביל אינטרנט ועבודה עם פוטושופ, אבל אני גם רוצה שיעבדו עליו משחקים ושלא יהיה עגלה תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  14. מחשב למשחקים בעיקר, CRT יתקבל בברכה ובהפרש בינו לבין הLCD תוכלו לשפר רכיבים אחרים (אין ל גם בעיה למקום בשבילו) תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by m_g,

שלום, אני צריך את עזרתכם לבנות מפרט מחשב בעל מארז קטן (עדיף silverstone ft03) למטרת גיימינג בעיקר. יש לי ספק חדש של crosair 650W אז אני אשתמש בו ויש לי SSD של סמסונג 250GB אז אני מעונין לקנות עוד אחד של 250GB ולעשות raid0 אני אולי מתכנן בעתיד לעשות OC קטן לCPU מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכדומה -אילו…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  16. Started by GOBLIN17,

צריך מפרט למחשב חזק בסביבות ה 3וחצי 4 לגרפיקה לדוד שלי שכלל בתוכו המון מקום כרטיס מסך חזק שיהיה לו כניסה לשניי מסכים סומך עלכם שכל התוכנות הכי חזקות של הגרפיקה יעבדו במחשב עם צריך להוסיף אז להוסיף שוב שיהיה מחשב חזק מהיר ואם הרבה איחסון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. רק גרפיקה בלי משחקים בכלל פוטושופ פיירוורקס פלאש כולל הרצת פילטרים כבדים על תמונות האם כדאי לקנות מחשב מותג או שזה סתם לזרוק כסף? תקציב ללא מסך 5000 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  18. צריך מחשב חזק למשחקים שיחזיק לפחות שנתיים למשחקים כבדים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. לא מתוכנן OC. אם אפשר המלצה למסך טוב.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  20. הוצע לחבר הגרפיקאי שלי המפרט הנ'ל : AMD 3200 ATHLON ATI SAPPIR 939 +PCI-EX 300 128M + LAN + SATA כרטיס מסך מובנה 2* 256 = 512 160 GB הארדיסק צורב DVD סמסונג או SONY. מארז 450W ג'נרי הצעת מחיר שקיבל ממישהו : 3436. לדעתי הוא לא צריך יותר מ-120 ג'יגה הארדיסק, הוא גם לא מוריד הרבה סרטים למחשב או משתמש במשחקים, המחשב יהיה בעיקר לעבודה גרפיקאית. הוא עובד עם פריהנד וגם פוטושופ, קבצי הפוטושופ שהוא יוצר הם קבצים מאוד גדולים שמגיעים לבערך 50 מגה. השאלה האם AMD הוא מעבד טוב ומהיר לביצוע שמירת קבצים בגודל כזה ועבודה איתו, לפי מה שאני יודע אינטל נחשבו יותר טובים בתחום המרות קבצים. והאם באמת צריך AMD 3200 ואיאפשר להתפשר למשל על AMD 3000? בכל מקרה הוא רוצה מחשב ברמה קצת מ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לא צריך ציוד הקפי. בגדול מה שצריך זה מחשב שלם כלומר: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, הרד דיסק 500G , זיכרון 4G , מארז וספק. אני חשבתי על משהו כזה: מעבד Core 2 Quad Q9300, 1333MHz לוח אם - אין לי מושג. כרטיס מסך: 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (אין לי מושג מה ההבדל) הד דיסק של WD או סיגייט 7200RPM 16MB buffer זיכרון 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ב 800MHZ (או שעדיף 1066?) לגבי מארז וספק - גם אין לי מושג. אני לא בדיוק מבין מה ההבדל בין הדגמים השונים אבל זה מה שהייתי כנראה קונה ללא עזרההצעות נוספות יתקבלו בברכה. דבר נוסף הוא איפה כדאי לקנות? המליצו לי ב IVORY או KSP כדאי? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים HD תוכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא 11. האם מתוכנן …

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. שהמעבד יהיה של אינטל. כרטיס מסך שיהיה ברמה גבוהה + זיכרון גבוה. הארד דיסק 160GB לפחות. שיהיה גם צורב די וי די. שהמפרט יכלול הכול כולל מארז... רק ללא מסך. בקשר לעכבר מקלדת רמקולים וכו' תבחרו את הפשוטים... סתם רק כדי שיכנס למחיר. מחיר מקסימאלי עד 5K ללא חריגות. נא לציין את האתר שממנו נלקח המפרט. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, השבוע כנראה אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין במחשב חזק ומהיר שיוכל להריץ משחקים כמו PES 2008,FIFA 08 ובכלל משחקים חזקים שדורשים מעבד וכרטיס מסך טוב. מסך אני לא צריך כיוון שקניתי לא מזמן LCD למחשב הקודם שמכרתי ויש לי גם את שאר האביזרים מהמחשב הקודם. התקציב שלי הוא 2,500 אולי חריגה קטנה ל2,600 ש"ח אם ממש צריך.. תודה גדולה מראש, אופיר

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bary,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל שיהיה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS.16 TF2 CS:S battlefield bad company 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.