עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיף שיהיה AMD הם זולים וטובים אני רוצה להפעיל משחקים ברמה בינונית+ להשקיע בכרטיס מסך בסביבות 1100 ש"ח או שיש לכם הצעות אחרות אולי כרטיס מסך שאפשר לעשות לו OC כי הבנתי שמי שמגיע מהפורום הזה עושים לו OC חינם

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by gaby1992,

שלום ותודה מראש לבוניי מפרטים אני רוצה מחשב חזק במיוחד למטרת משחקים כבדים סרטים וכו.... (לא צריך כרטיס קול או משהו) אני לא צריך שום ציוד היקפי יש לי מסך 24" תודה

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by SweetDeath,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ-4000 ש"ח, לא במזומן.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מקלדת ועכבר, ואין צורך לכלול אותם במחיר של המחשב, לא צריך אלחוטיים, ולא יקרים מדיי ^-^" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא ממש.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במח…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by AdamDesign,

אנשים, אני מחר הולך לקנות מחשב דנדש לגיימרים לפנים ובניתי מפרט לפי ידע אישי. עכשיו אני לא מומחה גדול והייתי שמח אם יש הצעות \ שינויים \ שידרוגים אפשריים ע"פ דעתכם. התקציב שלי נטו למחשב עצמו הוא 5500. זה המפרט ... תראו מה אפשר לעשות ואם הוא בכלל טוב מעבדי אינטל‏ Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך‏ ASUS HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Samsung 1TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD103SI 1 צורבי DVD‏ …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by zahi122,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4.5K אפשרי חריגה קלה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גימיג כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בלי ציוד הקפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב ושלא יהיה רועש אבל לא חייב שקט אבל עדיף כמה שיותר שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התק…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by shido,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר לגיימרים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך ב…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום אני צריך מפרט בשביל אינטרנט מוזיקה סרטים . התקציב הוא עד 4 אלף אם אפשר פחות אז פחות. חשוב שיהיה מסך 22 אינצ' LCD. מקלדת ועכבר אלחוטי לא צריך רמקולים. עדיף שהמחשב יהיה מבוסס אינטל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by SAMSONG,

שלום, אני צריך מפרט למחשב לגרפיקה במחיר של עד 3500 עכשיו אני לא צריך מסך ואני לא צריך צורב או כונן אחר לקריאת דיסקים כי יש לי כבר אבל אני צריך HDD גדול ומעדיך 2GB RAM תודה לעזורים

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחר שוויתרתי לקנות IMAC אני צריך את עזרתכם כדי לבנות מפרט למחשב שישמש אותי אך ורק לגראפיקה דו-מימדית ועיבוד של קבצים גדולים יחסית בפוטושופ. אני מצפה מפוטושופ לטוס עליו! (: וכמובן שאוכל לעבוד במקביל עם כמה עמודי אינטרנט בו זמנית. התקציב שלי הוא סביבות 6000. המסך שחשבתי ללכת עליו זה אחד ממסכי ה 24' של DELL. המפרט צריך לכלול מארז וספק ומסך אך לא כרטיס קול. אני ממש לא בעניינים בשנים האחרונות, ורק היום ראיתי את מעבדי I7 החדשים. האם הם נותנים שיפור משמעותי בעבודה בחלונות ועם פוטושופ או שאפשר להסתפק עם DUAL או QUAD CORE? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב הוא 7000 ש"ח, המחשב מיועד לגרפיקה (פוטושופ) ומשחקים (מדי פעם, לא גיימר כבד או משהו כזה) המחשב צריך לכלול מסך 17" LCD, צורב DVD, ושהכרטיס מסך יהיה DX10. תודה רבה ;]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eliranl,

מפרט לגרפיקה לא תלת מימדית אלה לעבודה עם פוטו שופ ,אופיס(בלי קשר לגרפיקה) ,משחקים פשוטים מאוד בשביל ילדה בת 11 ,ודבר חשוב מאוד זה העבודה עם אוטוקד תוכנה של סרטוטים שהיא דיי כבדה זהו. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  12. מחשב + מסך יעבדו עם PHOTOSHOP ו INDESIGN תודה רבה בעניין המסך הבנתי שסוג פאנל מאוד חשוב אז תציינו בבקשה איזה סוג זה ואם אפשר לשפר

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  13. ברשותי יש כרגע 5000 ש"ח . אני צריך שתרכיבו לי מפרט למשחקים , אני צריך : מעבד , זיכרון , לוח , מארז וספק . (בכרטיס מסך אין צורך קונים לי כבר את ה - X800XT בחו"ל ) עכשיו יש לי שאלה , עוד מעט צריך לצאת מעבדים חדשים עכשיו , האם לחכות שהם יגיעו או שמחירם יהיה בשמיים והם לא מצדיקים בכלל את המחיר ? בתודה מראש...:-)

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by avi2014,

התקציב שלה עד 5 אלף כולל הכל..

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by tehnodrom,

שלום אני צריך מפרט למחשב בעיקר להורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. ללא מסך אבל כולל מקלדת+עכבר אלחוטי. התקציב עד 4000 ש"ח. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום. אני צריך מפרט בסיסי ביותר לגלישה ברשת, סוליטר, אולי כשהנכדים יבואו הם ירצו לשחק קצת, אני מניח שהבנתם את הקטע אפשר גם לחרוג מהתקציב (בואו נגיד 200-300 שקל) אבל אני לא ממש חושב שזה הכרחי. כמובן שלא הולך להתבצע OC, וגם אין צורך בציוד היקפי. אפשר לקחת כונן קשיח בסיסי במיוחד, ולהשקיע יותר במארז שקט לדוגמא (לא בקירור, אלא מארז טוב ועבה, כמו ה compucase למשל) את כל השאר אני אשאיר לכם, מה שאתם מוצאים לנכון. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by wwll soldier,

היי אני צריך מחשב שלם לחבר, המחשב צריך להיות בינוני למשחקים ודי מהיר בווינודס התקציב של החבר הוא 4400 הוא כבר רצה לקנות מחשב אבל אמרתי לו שיחכה שיש אנשים טובים שימליצו לי ואני אגיד לו תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Shbd,

לפי מה שהבנתי ממנו שהמחשב אמור להיות עבור הדפסת מסמכים ותמונות ולהפעלת נגיד תוכנה טיפה כבדה כמו פוטושופ ולשמוע שירים בלי שיגמגם multitasking בקיצור(את זה עושה ה - AMD שלי בלי בעיה) הוא לא הזכיר משחקים בכלל אבל שימו לו כרטיס מסך כמו 6600gt לא יותר מזה נראה לי לא צריך ציוד היקפי ההחלטה בידכם למערכת מבוססת AMD או Intel... הוא ביקש שיהיה לפחות 120 ג'גה הארד דיסק

19. כמו שהכותרת אומרת , תודה מראש לכולם כולל מסך , ולא מתוכנן OC.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. המחשב הוא בעיקר לצורכי משחקים, אינטרנט.. לא צריך עכבר,מקלדת,רמקולים ומערכת הפעלה אבל כן כולל מסך. לא חשוב החנות הוא יקנה את זה מאבא שלו שמביא חלקים בקצת יותר זול אז צריך את המפרט עד 3000 שקל גג תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by spooky,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש כללי (סרטים מוזיקה פה ושם משחקים...) לא צריך שום ציוד היקפי רק את המחשב עצמו יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. אהלן, אני צריך מפרט לחבר שעדיף שיהיה עם מעבד של אינטל. כרטיס מסך טוב וספק שקט שיחזיק את המערכת טוב וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  23. 1) תקציב? 5,000 מקסימום 5,500 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) כונן קשיח (hard disk) 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא משנה 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) לא *רק כונן רגיל !!!! וכונן דיסקטים* 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך …

24. Started by spooky,

הוא צריך מחשב יותר למטרות של לימודים אבל גם לקצת משחקים(לא כבדים ממש, קווסטים וRPG) יש לו גג 2000 ש"ח בלי מסך מקלדת ועכבר אבל עם צורב תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.