ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ותוכנות כגון אופיס וסקייפ ויפעיל ווינדוס 7. אבל שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים עכשויים, אבל אין צורך שיריץ אותם בהגדרות הגבוהות ביותר וגם אין צורך שיריץ אותם ברזולוציה גבוהה. אני מעדיף שבמקרה הצורך המחשב יהיה ניתן לשדרוג ... (זכרון, מעבד , כרטיס מסך) אין צורך בשום ציוד היקפי, גם לא כונן דיסקים. התקציב המקסימלי הוא 2500 ש"ח , העדיפות היא להיכנס תחת 2000 ש"ח, בכל מקרה אין מצב לחריגה מעבר ל 2500. אני מעדיף שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת ולא מכמה חנויות, כמו כן אני מעדיף שהחנות תיהיה פיזית ולא רק וירטואלית, ותימצא באזור ראשון לציון, אשדוד, רחובות, רמלה וכל מה שקרוב לערים אלו. * אין צורך בשום תוכנות גם לא מערכת הפעלה.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בינוני מבחינת ציוד היקפי נראה לי שאני מסודר מסך סמסונג 24 אינץ' מערכת רמקולים 5.1 ראיתי את המפרטים הקיימים באתר אבל שמתי לב שכרטיסי המסך בהם קצת חלשים התקציב הוא 4000 עם אפשרות חריגה של 500 שקל. המחשב ישומש בעיקר לגיימינג אבל גם לעבודות משרדיות - אופיס, פוטושופ וכו'.. אין צורך בצורב או משהו כזה.. חשוב לי שהחלקים יהיו איכותיים - שאני לא אצטרך אחרי שנה כבר לתקן ולהחליף המחיר צריך לכלול הרכבה בחנות והתקנת ווינדוס 7 בעיקרון הייתי מעוניין לקנות בבאג, אבל אם יש הצאות אחרות אשמח לשמוע חשוב לי לשמור על אפשרות לשדרג את הזיכרון בהמשך.. יום נעים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט כפי שציינתי בכותרת שיכלול קרור טוב צורב די וי די עכבר מקלדת ומצלמה אוזניות וכרטיס קול נוסף ללא ספק וללא מסך ופאנל שליטה למאוררים מקדימה .... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות כבדות ומשחקים כבדים avid ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם פרנסה וגם לבית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיהיה לגיימינג. אני רוצה מפרט דומה לזה פה וגם שיכלול את הלוח אם הספיציפי הזה וגם מערכת הקירור (הvapochill). 1 Intel Pentium 4 3.2Ghz C 800Mhz 512K Box 1,790 ש"ח 1 GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4000 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1,577 ש"ח 1 Club3D Radeon 9800XT 256MB 256bit TV/DVI Video Card 2,690 ש"ח 1 555 NEC ND-2500A 8/4/12//32/16/40 Bulk DVD±R/RW Black ש"ח 1 LG DVD 16x48 Black OEM 212 ש"ח 1 Antec TruePower 550 Watt 707 ש"ח 1 WD 200GB 7200RPM 8M SATA 896 ש"ח 1 VapoChill SE S478 Titanium Case Blue Display 2,992 ש"ח 1 ABIT IC7-G Intel 875P 815 ש"ח סה"כ 1…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלומות ! אני צריך בבקשה מיפקט לגיימר רציני ... 7000 ש"ח ... בלי ציוד הקפי ובלי כרטיס מסך ... רק מסך LCD(בלי אכברים ומיקלדת ורמקולים ! בלי ..) קיצר מארז עם כול מה שביפנים+מסך LCD עדיף 19"(אינץ') תודה רבה כולם !
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCHDOGS COD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ES…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ כותרת. לחבר שלי, דחוף הוא קונה מחר, לגיימינג. שיעבוד כמה שיותר טוב תחת עומס וביצועים - כ"מ 8800GT 512MB מבוסס ליבת G92 (לא הליבות הישנות של G80) מעבד - לא חשוב איזה חברה (AMD \ INTEL), אבל עדיף שתוסיפו מעבד חזק יותר ותורידו קצת מהלוח אם... זיכרון 2GB 667MB בשני סלוטים (אם תצליחו לדחוף 4GB בלי להוריד מהשאר אז סבבה) בבקשה אנשים זה למחר וזה דחוף מאוד !! תודה (=
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב חדש למטרות גיימינג עד מקסימום 4 אלף שקל יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הנה הגיע זמנה גם של העגלה שלי להתחלף סוף סוף.. אין לי שמץ של מושג במה הולך היום בשוק מבחינת חומרת מחשבים ככה שמה שאתם אומרים אני אומר אמן אז נא להיות אחראיים חחח.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללכת עם מה שיותר משתלם.. כלומר לא צריך סתם לבזבז אבל המטרה היא כמובן לנצל את הכל כל עוד זה באמת יתרום לביצועים! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ורק אם זה ממש ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו! מכוון להגדרות הכי גבוהות אבל כמובן כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. הכל קיי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים.. אם תוכלו להציע לי מסך (לא גדול מדי) טוב זה יעזור (את המסך אל תכללו במפרט של ה4K זה בנפרד). חשבתי על המסך הזה: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 מה אתם חושבים עליו? אני צריך כרטיס מסך חזק שלא יגביל אותי במשחקים כבדים! השקט של המחשב די חשוב לי כי ללכת לישון עם זמזום של מחשב זה לא נחמד :\.. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא קריטי לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה! עדיף מחנות שנמצאת ב:ראשל"צ,ת"א,רחובות הייתי רוצה מארז שיראה יפה אבל לא ראוותני מדי! אני לא מתכנן שדרוג בזמן הקרוב.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום ואחלה סופ"ש לכולם. אני צריך מפרט שינוע בתקציבו בין 4K ל4.5K. מעוניין ברכיבי אינטל. לא מתוכנן OC, לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. למשחקים כבדים עם מסך 19 אינץ' ברזולוציה מקסימלית. צריך צורב, שקט לא ממש קריטי, ושתהיה אפשרות לשדרוגים עתידיים. עם הרכבת מעבדה, ובבקשה להרכיב את המפרט מSKYPC. תודה ושתהיה שבת שלום.
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום שלום אממ הרכבתי מפרט הייתי רוצה לשמוע תגובות/הצעות שלכם Q6600 - לפני כמה ימים התייעצתי עם המוכר בחנות שאני עומד לקנות ממנה (פנדס) והוא אמר שזה מגיע כ G0 אבל זה לא מה שכתוב אצלהם באתר PNY 8800GT G.SKILL 2GB DDR2 800MHZ CL4 WD 320 16BUFFER SATA II AAKS NZXT APOLLO ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו בעיניין של לוח אם וספק אני לא סגור (אני לא מתכוון לעשות OC) אני לא יודע אם כדאי לי לקחת לוח עם תמיכה בDDR3, מה אתם אומרים? בהתחלה חשבתי על GA-P35C-DS3R, הוא קצת יקר ואני לא יודע אם אני באמת צריך אותו, אולי ללכת על P35-DS3L? אני לא ממש מבין בזה, הייתי שמח לשמוע הצעות והסברים וספק, המליצו לי על CORSAIR HX 520W, "הוא מודולרי וכל החרא הזה בלה בלה.." לא מבין בזה. חשב…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך תותח,זיכרון 1 GB בסטיק,לוח אם טוב,מעבד שיוכל לקרוא ויסטה בעתיד כריטס קול נחמד,לא צריך ציוד הקפי,ואם תמצאו תביאו אם מסך,אם אפשר בלי ואז שיהיה פחות כסף...
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עדיף שיהיה AMD הם זולים וטובים אני רוצה להפעיל משחקים ברמה בינונית+ להשקיע בכרטיס מסך בסביבות 1100 ש"ח או שיש לכם הצעות אחרות אולי כרטיס מסך שאפשר לעשות לו OC כי הבנתי שמי שמגיע מהפורום הזה עושים לו OC חינם
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לבוניי מפרטים אני רוצה מחשב חזק במיוחד למטרת משחקים כבדים סרטים וכו.... (לא צריך כרטיס קול או משהו) אני לא צריך שום ציוד היקפי יש לי מסך 24" תודה
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ-4000 ש"ח, לא במזומן.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מקלדת ועכבר, ואין צורך לכלול אותם במחיר של המחשב, לא צריך אלחוטיים, ולא יקרים מדיי ^-^" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא ממש.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במח…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אנשים, אני מחר הולך לקנות מחשב דנדש לגיימרים לפנים ובניתי מפרט לפי ידע אישי. עכשיו אני לא מומחה גדול והייתי שמח אם יש הצעות \ שינויים \ שידרוגים אפשריים ע"פ דעתכם. התקציב שלי נטו למחשב עצמו הוא 5500. זה המפרט ... תראו מה אפשר לעשות ואם הוא בכלל טוב מעבדי אינטל Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות DDR3 1333Mhz DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך ASUS HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD103SI 1 צורבי DVD …
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4.5K אפשרי חריגה קלה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גימיג כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. בלי ציוד הקפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב ושלא יהיה רועש אבל לא חייב שקט אבל עדיף כמה שיותר שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התק…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר לגיימרים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך ב…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בשביל אינטרנט מוזיקה סרטים . התקציב הוא עד 4 אלף אם אפשר פחות אז פחות. חשוב שיהיה מסך 22 אינצ' LCD. מקלדת ועכבר אלחוטי לא צריך רמקולים. עדיף שהמחשב יהיה מבוסס אינטל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לגרפיקה במחיר של עד 3500 עכשיו אני לא צריך מסך ואני לא צריך צורב או כונן אחר לקריאת דיסקים כי יש לי כבר אבל אני צריך HDD גדול ומעדיך 2GB RAM תודה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שוויתרתי לקנות IMAC אני צריך את עזרתכם כדי לבנות מפרט למחשב שישמש אותי אך ורק לגראפיקה דו-מימדית ועיבוד של קבצים גדולים יחסית בפוטושופ. אני מצפה מפוטושופ לטוס עליו! (: וכמובן שאוכל לעבוד במקביל עם כמה עמודי אינטרנט בו זמנית. התקציב שלי הוא סביבות 6000. המסך שחשבתי ללכת עליו זה אחד ממסכי ה 24' של DELL. המפרט צריך לכלול מארז וספק ומסך אך לא כרטיס קול. אני ממש לא בעניינים בשנים האחרונות, ורק היום ראיתי את מעבדי I7 החדשים. האם הם נותנים שיפור משמעותי בעבודה בחלונות ועם פוטושופ או שאפשר להסתפק עם DUAL או QUAD CORE? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב הוא 7000 ש"ח, המחשב מיועד לגרפיקה (פוטושופ) ומשחקים (מדי פעם, לא גיימר כבד או משהו כזה) המחשב צריך לכלול מסך 17" LCD, צורב DVD, ושהכרטיס מסך יהיה DX10. תודה רבה ;]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-