ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הנייד הוא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20349&cf=zap מקט IN-RD33-6171 הוא אמור להיות להפעלת VMWARE ו צפייה בסרטים בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש, בניתי לו את המפרט הבא: Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 512MB TwinMOS 667MHZ X 2 (1GB סה"כ) Sapphire Radeon X1950PRO 256MB 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מארז ======== 3510 מה דעתכם על המפרט ביחס למחיר, למשחקים בהגדרות תצוגה ממוצעות ולעבודה שוטפת. תודה רבה לכל העוזרים זה ממש חשוב! ייתכן ויתבצע OC קטן למעבד, לא משהו רציני. זיכרון אפשר להוסיף בהמשך אם הכרחי.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שבוע טוב! הינה עברו שלוש וחצי שנים ואני שוב פה מבקש עזרה. פתחתי פוסט בפורום מסכים לגבי הרלוונטיות של המסך שלי האם הוא מתאים למחשב, נרשם לי שם שכן (למקרה שמישהו לא מסכים אשמח לשמוע): DELL U2312HM 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, העדפה היא לא להגיע למחיר הזה אך אם יש קפיצת מדרגה אני מוכן לשלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך למקרה שזה לא מספיק אך אותה הערה משורה מעל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים והורדות, אני לא צופה במחשב רק מוריד דרכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שום תוכנות ב…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
msi 623 lenovo 4233-78g Acer Aspire 6930 נסיון אישי המלצות והערות יתקבלו בברכה תודה
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן חברים! עיינתי קצת באשכול של המפרטים המומלצים, בנעוץ. נורא התאים לי המפרט הרב תכליתי, אבל הוא טיפה יקר לי. אני מחפש משהו שיהיה בין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 לבין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 ועכשיו לטופס: מה התקציב המקסימלי? 2,600 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל, לא יותר ולהשתדל לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אין שימוש חד משמעי למחשב. אני לא משחק במשחקים כבדים כמו Cr…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב כל הציוד מסביב אצלי חדש אני צריך רק זכרונות מעבד לוח אם וכרטיס מסך... שיהיה דגש בעיקר לכרטיס מסך ולמעבד...
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box [1070 Nis] Abit IC-7 Intel 875P [830 Nis] Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 [1650 Nis] W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 [550 Nis] Hercules 3D Prophet Radeon 9700Pro 128MB [2000 Nis] Toshiba 16X48 OEM [220 Nis] Mitsuni floppy 1.44 [50 Nis] Compucase Super Midi Tower CI 6919 [380 Nis] 2 fans of 80 m in the front of the case [???] Subtotal:6750 Nis מה אתם אומרים?! פתחתי ת'רד חדש כי משום מה הקודם נמחק. טוב... מה אתם חושבים???
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן עם מעבד E7500 עם 2GB RAM וGTS250 כולו אבק ולפעמים הוא נכבה אני לא יודע אם זה הספק או המעבד אולי מתחיל להינמס (מזל שעכשיו חורף) גם הזיכרון דפוק מהתחלה שקניתי אותו היה עושה ריסטים לפעמים על הפנים בקיצור אבל סוחב אחי מכונה כולו אבק והוא ממשיך מחכה שינקו אותו אבל רק שהוא נתקע חח בקיצור השאלה שלי היא כזאת האם שווה לי לשדרג אותו או לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 3000 3500 אני יכול לשים ספק זיכרון לנקות אותו מאוורר חדש וכרטיס מסך סוס והוא יריץ לי פולאוט 4 למשל או לקנות מחשב חדש בתקציב הזה או יותר בתקציב הזה מצאתי מחשב עם מעבד AMD FX6100 ו GTX960 אז מה עדיף core 2 duo עם כרטיס מסך ב1800 שקל או i3 למשל או amd עם כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים קיימים באיכות סבירה (לאו דווקא הגדרות גבוהות), תכני HD, שימוש משרדי (Office וכו'), AUTOCAD, וכל מה שסטודנט להנדסה בעתיד ישתמש בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. אין צורך במשהו מעבר לג'נרי חוץ מהרמקולים שיהיה נחמד אם יהיו יותר מג'נריים. כמו-כן אשמח לדיסק קשיח חיצוני (1TB) אם כי אפשרי שאקנה אותו בנפרד מאוחר יותר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל הכל. 5. עד כמה חשוב השקט …
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ברציני לרכוש מחשב חדש למשחקים הכולל: מסך LCD 19", ציוד היקפי (מקלדת,עכבר לא חובה אלחוטים) ורמקולים. ויש לי 2 שאלות: האם מעבד+לוח אם קונרו יכנסו במחיר שלי ? והאם צפוייה ירידת מחירים גדולה של מעבדי אינטל/AMD הישנים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות מחשב כולל כל הציוד ההקפי (מסך, רמקולים מקלדת+עכבר) בעד 4000 ש"ח. המחשב צריך להבנות כך שיוכל להיות משודרג בעתיד בצורה קיצונית, כלומר הספק והמארז חייבים להיות איכותיים, מרווחים ובעלי ואטים מספקים כדי להכיל מחשב יחסית חזק וצורך ואטים שעתיד להקנות בעוד כשנתיים. (כלומר שדרוג זכרון, מעבד וכ"מ) יש לשים לב לעובדה שהיות ואני כרגע חייל אין לי צורך במחשב חזק ואימתני למשחקים. אוכל להסתפק בכ"מ מינמלי, עיקר המשחקים הם משחקי RTS וFPS רמת הפירוט הגרפי אינה קריטית לי מדי כלומר לא איפכת לי לשחק על הגדרות מאוד נמוכות כך שאפילו כ"מ OB אולי יספיק. רצוי מקלדת ועכבר יחסית נוחים. שימו לב קריטי לי כרגע יותר הרמקולים והמסך כיוון שהם הולכים לשרת אותי לתקופה ארוכה (עד שיתפגרו..), …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין שני סוגי ניידים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 # מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית # מסך: 15.6´´ HD WLED # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz # דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM # כרטיס מסך: ATI 5470 1GB # כונן: DVD+/-RW # תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n # סוללה: 6 תאים # מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים # צבע: שחור כנגד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8760&perur=2&t=1&c=441 מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-520M, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ LED Full HD with TrueLife…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , המחשב: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153 הוא בסדר? אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה , תגידו... תודה!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 מחברה אמינה בתקציב של 6000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שזמן הסוללה יהיה ארוך והצרכים הם בעיקר גלישה מייל איסי כתיבת מיסמכים טיפה מישחקים זהו בערך תודה על ההיתיחסות הקודמת ושוב עיזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים פה, לאחר ניסיון די כושל להריץ פיפא על המחשב בצורה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. קודם כל חשוב לי לדעת אם יש טעם לנסות לשדרג או לוותר לנסות למכור ולקנות אחד חדש. המפרט של המחשב הינו: מעבד i5 750 לוח intel wb55 זכרון 8gb כרטיס מסך 660gtx ספק fsp600-80ghn מארז coolermaster cm690 בנוסף יש לי עוד מחשב פחות חזק אבל יותק חדש שכולל: מעבד i3 2100 לוח ga-ph67a-ud3-b3 זכרון 2gb כרטיס מסךgts450 1gb הספק ג'נרי ומארז אין לו. עכשיו אני רוצה לשדרג את אחד מהם בלא יותר מ2500 שח ככל האפשר לרמה שיריץ פיפא מצויין ומשחקים אחרים ברמה סבירה וללא תקיעות. חשוב לציין שאין לי בעיה לקנות חלקים ביד 2 ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובנוסף חלקים מיותרים א…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אחרי 2 דיון בקשר למפרטים, אני פותח עוד אחד בתקווה שהוא יהיה אחרון. אחרי שקיבלתי מפרט שדווקא אהבתי מnoacomp, הם לא מחזירים לי טלפון. החלטתי כבר לא לקנות משם כי החנות רחוקה מהבית שלי. אני אקנה את המחשב מLogicPc וזהו. רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה? № Code Product Price Quant. Summ 0 8881 AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Tray CPU 893.00 ¤ 1 893 ¤ 1 8786 Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard 753.00 ¤ 1 753 ¤ 2 8423 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case 303.00 ¤ 1 303 ¤ 3 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 4 8146 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory 657.00 ¤ 1 657 ¤ 5 8633 Ener…
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים ופיתוח. מגבלת המחיר היא 4,500 ש"ח כך שלא מדובר במפלצת-על אבל אני כן מנסה להגיע למשהו שלא יהיה עתיק עוד שבועיים... הדרישה מהמשחקים היא פשוט שהוא יוכל להריץ אותם כמה שיותר זמן הפיתוח יהיה בעיקר בסביבת visual studio ו- IDE של Java. בגדול אלו משימות טוחנות זיכרון בעיקר. כאמור, חלק מהרכיבים כבר נמצאים כך שאין צורך להכניס אותם במפרט: מסך צורב, עכבר, DVD, רמקולים. עדיף כרטיס רשת וכרטיס קול על הלוח וכרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים. מעבר למפרט שבניתי כאן אני זקוק לעצתכם בנושא אינטל ל- AMD: מעבר לשאלת המחיר, האם ה-hyper Threading של אינטל יביא לשיפור ביצועים ממשי בקומפילציות למשל? הסתכלתי קצת בפורום והגע…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לילה טוב כל מי שער עקב דחיה מטורפת בגיוס שלי (שנה! אני כבר שנה בבית כי קפצתי כתה וסיימתי בי"ס בגיל 17, ועכשיו משאירים אותי עוד שנה! ביקשתי להקדים- עד עכשיו אין קול ואין עונה) החלטתי לשדרג את המחשב, כי יש לי ים של זמן לחרוש עליו המחשב הקשיש בצד כבר לא סוחב הכל, אז אני מעוניין לשדרג. התקציב בכותרת השימושים- 1- עריכות וידאו כבדות והמרה/קידוד של וידאו ב HD. עם זאת, לא חייב מרובע ליבה, אבל מן הסתם חשוב שכרטיס המסך יתמוך בהאצת H264 חומרתית. 2- משחקים כבדים, אני מתכנן שהשדרוג הזה יחזיק לי את פאר קריי 2 שעומד לצאת כמו שצריך..... 3- OC אפשרי. עוד לא סגור על זה, אבל קחו בחשבון בבקשה. העדפות: דבר ראשון, להימנע בכל מחיר מכרטיס מסך של NV, בגלל כמה סיבות 1- משום מה הכרטיסים …
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל מכם המלצות לקניית מחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: עד 5000 ש"ח נרכש בישראל בעיקר עבודה באופיס, אבל שידע להתמודד גם עם עבודה בתוכנות סטטיסטיות (כמו SPSS, למי שמכיר), אקסל ומדיה פלייר במקביל. כמה שיותר קל- הוא נמצא בעיקר על הגב שלי... צורב DVD זמן סוללה ארוך גודל המסך, יציאות מיוחדות, או בלוטות' לא קריטיים לי, ואני לא צריכה אחריות בינלאומית. אני לא מתמצאת בגדלים של כונן קשיח, אז לצערי אני לא יכולה לכתוב כאן את המינימום, אבל בנוסף לקבצי העבודה המשרדית (שחלקם גדולים גם כן), אני רוצה לאחסן עליו גם תמונות (שגודל הקובץ שלהן גדול יחסית). דבר אחרון (- נדמה לי שזה קשור להמלצה על המחשב, אבל אני לא בטוחה...) חשוב לי שעל המחשב יהיה מותקן XP ולא ויסטה. תודה רבה! יעל
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסוליד וורקס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן- תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
ההפרש במחיר הגרסאות הבסיסיות הוא 300 ש"ח בלבד (3100 לעומת 2800) לכן אני מתלבט. האם יש יתרון אמיתי ל-3460? ב3460 המעבד וכרטיס המסך חזקים יותר, אך הנפח 320GB לעומת 500GB ב-3450. גם 320GB יספיקו לצרכים שלי. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי,אני מתכנן לקנות מחשב,מאילת,אז המחירים רלוונטים לשם ,עד 4.5 , כבר ריכזתי כאן אופציות אשמח אם תמליצו ואלה השימושים שלי: גיימינג בינוני עד כבד,משאיר את האופציה פתוחה למשחקי עתידיים. כתיבהאני כותב אז צריך מקלדת טובה,חשוב לי שיהיה עמיד וחזק ולא שנהרס תוך שנתיים,מתכוון שיהיה גם לצפייה בסרטים וגם לללימודים כשאתחיל ללמוד. האופציות שחשבתי עליהן : http://ksp.co.il/?uin=30673-השאלה עד כמה הוא באמת טוב כי הוא ניראה הכי חזק פה מהשאר http://ksp.co.il/?uin=29223-גם חזק,אבל אין לו SSD ,השאלה כמה זה משפיע על הביצועים בפועל,חוץ מסטארטאפ של המערכת http://ksp.co.il/?uin=31674-גם חזק אבל השאלה על איכות הבנייה שלו,והמסך,כמו כן הכרטיס מסך טיפה יותר חלש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-