ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
היי!בוקר טובבב!מה נשמע? אז ככה...אני צריך מפרט למחשב חדש,עד2000 שקלים חדשים! אז קודם כל בלי מסך!ואני רוצה שהמחשב יריץ vista basic בצורה טובה,אני מתכוון שיהיה אפשרי לגלוש באינטרנט לשמוע שירים ולכתוב מסמך וורד ביחד,כי המחשב שברשותי עכשיו,די מונע ממני את האפשרות הזאת. משחקים? אממ קצת,אבל ממש לא עיקר העניין! אני מעדיף מעבד של אינטל,עדיפות לסדרת ה core 4000 ומעלה... לא צריך רמקולים מקלדת עכבר! אז אשמח להצעות...אה,ועדיף אם אפשר בחנות ksp!אבל לא דחוף כ"כ,אם נוח לכם בחנות אחרת ואתם חושבים שהמחירים שם יותר זולים...אתם מוזמנים! תודה רבה לכוווולם
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב!עם ביצועים טובים לויסטה! לא מתכוון להריץ עליו משחקים כבדים..אבל מחשב שיספק את הצרכים עם אינטרנט ומוזיקה וכו'! אשמח אם תביאו לי הצעה טובה עם מעבד חזק וזיכרון פנימי טוב! לא צריך כרטיס מסך חזק..אפשר משהו טוב שיריץ משחקים! תודהה! אה.. עד 4500!
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט טכני למחשב ללא החלקים הבאים: כ.מסך , מקלדת + עכבר , מסך , רמקולים. * כ.מסך יש לי את הדגם 1900XT (שעדיין מעולה! ואני עדיין מרוצה ממנו). השימוש הוא בעיקר למשחקים , סרטונים (עריכה - קידוד) , וגלישה. OC עדין ביותר. לעת עתה חשבתי על מפרט (מKSP בלבד!!!): Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB 1120 1 P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 645 1 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 205 2 410 HD 2400 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 355 1 -עדיין יצטרך משהו שישאר למחשב הישן. 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 400 1 WD DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA 215 1 LG Freezer 7 Pro (LGA775) 135 1 Chieftec Giga GH-01SLW Midi-Tower (No PSU) 355…
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
:hi: :hi: :hi: :lamer: - :hi: :hi: :hi: :hi: - :hi: :hi: מישהו יכול בבקשה לבנות לי מפרט טכני למחשב עד 4600ש"ח (גג 4700), בלי מסך!!! כדי שלא תשאלו בשביל מה הוא משמש אז ככה: המון גלישה באינטרנט, משחקים פו ושם, וחיבור ברשת. תודה מראש למגיב, GONZILA!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני חדש פה אז אם אני עושה משהו לא נכון אני מקווה שתסלחו לי אני רוצה לקנות לי מחשב חדש, והתקציב שלי מאוד נמוך, בסביבות ה3500 עד 4000 שקל. אני צריך גם מסך מקלדת עכבר וכו' בעדיפות למסך של 19" ודק. אני לא צריך משהו חזק מאוד, רק משהו שיריץ את כל המשחקים הקיימים כיום ואת Age of conan כשהוא יצא אם הדבר אינו אפשרי בתקציב שרשמתי, אז אני מניח שאני אחכה בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט של מחשב שיהיה סבבה למשחקים ושיהי לו מסך דק דברים שבטוח יהיו בו זה מעבד INTEL קונורו E6300 וגיגה ראם בסלוט אחד לא 2 של 512 כרטיס מסך ככה חמוד ב800 או 1000 שקל הארדיסק 160 גיגה וגם ראוטר שיהיה בבית אפשר לגלוש שיהיה אינטרנט באויר כזה אתם יודעים,שזה היה כלול במחשב כרטיס רשת של זה זה בשביל חבר שלי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
כמו שציינתי יש לי מעבד מתנה E6300 (קצת ישן), אבל אני זוכר שקראתי שאפשר לעשות לו OC קטלני. אז אני צריך מפרט כמו שרשמתי למעלה בשביל חבר. אני מתכנן להביא אותו לאזור ה2.4 ולא יותר, כך שלא צריך להשתולל עם הקירור. מבחינת משחקים מספיק שיהיה כרטיס מסך בסיסי זה יספיק.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט כמה שיותר זול .. המחשב הוא בשביל להשתמש בWORD וקצת אינטרנט... לא מעוניין ביד שנייה או משו בסגנון
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
צריך מפרט שיכלול בתוכו מספרט הכי תותח ב22,000 ל oc רצחני ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים המפרט אגב למשחקים ו ל oc
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך מפרט ל 2500 -4000 שקל למחשב מבוסס המחשב שיהיה טוב בשביל פוטושופ ודברים שצורכים כרטיס גרפי ברמה טובה -ולא יקר
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בעיקר אינטרנט ואופיס - קצת משחקים ללא מערכת הפעלה ללא מסך עדיפות לאינטל - זה מה שהחבר מעדיף. תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים מחשב בסלון, שיתחבר לטלויזה, ואוכל לראות בעזרתו סרטים, תמונות, לשמוע מוזיקה וכו' - מעין מרכב בידור ביתי. הבנתי שאין לי טעם לרכוש XBOX או SONY PS, מכיוון שאני לא משחק במחשב, לכן חבל על הכסף, כדאי לקנות מחשב ייעודי לנושא (שקט, מעוצב וכו'). מה צריך להיות במחשב הזה ? אשמח לדוגמאות (תמונות) של מחשב מעוצב שכזה, ולמפרט טכני סטנדרטי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, להלן משימה מורכבת במעט: אני זקוק למחשב HTPC אשר יהיה מסוגל גם להריץ בצורה טובה משחקים, בעיקר משחקי ספורט כדוגמת FIFA, NBA, PRO EVOLUTION וכו'. התקציב, כפי שצויין הינו 2900 ש"ח, אין כל העדפה לחברות יצרניות כלשהן, ולא יבוצע OC. לגבי עיצוב/מארז, ברור לי שהמארזים הקטנים יקרים יותר ולא בהכרח נוחים מבחינת הצורך בפתרון קרור ולכן מצד אחד אין חובה למארז קטן מדי אך מצד שני צריך לזכור שהמחשב יהיה ממוקם על המזנון ולכן הוא לא יכול להיות גדול מדי. המכשירים שיעבדו עם המחשב הם מסך של פיליפס FULL HD ורסיבר של ימאהה מדגם 363 עם סט רמקולים שעדיין לא נבחר. תודה מראש על ההתייחסויות, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לאינטרנט ולעבודה עם תוכנת המוזיקה CUBASE , אני לא בטוח אם יש לה דרישות מסוימות (עוד זכרון מעבד חזק וכו) מעדיף לוח אם שאפשר לחבר עליו בעתיד כרטיס סאונד איכותי (שוב לבטח יש לכל החדשים סלוטים לזה אבל אני לא מבין בעניין אשמח למידע) נא לכלול מסך LCD במפרט (אן 19 או 17 אינצ' בהתאם לתקציב) התקציב כמו שרשום למעלה הוא בין 4000-3500 שקל. עם העדפה לכיון ה 3500 לא יתבצע שום OC גם לא בעתיד העדפה לקנייה מחנות פנדה מחשבים או נועה מחשבים תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ל- HTPC במחירים האלו: 6000 ש"ח 7000 ש"ח 8000 ש"ח 9000 ש"ח המפרט צריך לכלול מערכת הפעלה של ויסטה הום פרימיום התקנה וקנייה מחנות אחת וכולל מערכת קירור מקצועית ושקטה. לא כולל מסך חוץ מהמפרט של ה-9000 ש"ח דברים שהמפרט צריך לענות עליהם: *חיבור לשני מסכים- אחד מסך מחשב רגיל, השני מסך פלזמה "42 חיבור DVI ו- HDMI *חיבור לרסיבר קוקסאלית, וחיבור ל-2 רמקולים רגילים של מחשב *הרצה מלאה של תכני HD באיכות הכי גבוה שיש. *הרצה של משחקים בעלי גרפיקה גבוהה! (תלת מימד וכו'...) אל תשכחו לכלול את הורדת המחירים של אינטל שצפויה בקרוב. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המחשבים יעשו את אותה פעולה, שימוש באינטרנט, אופיס, צפיה במצגות של power point וכ'ו... אובר קלוק לא יהיה, ואין צורך בכרטיס מסך חזק אני חושב שמובנה אפילו מספיק. הדגש הוא על המעבד המפרט ללא מסך או אביזרים נלווים אחרים, תודה רבה מראש. עדיף שהמפרט יורכב מזיגזג 2000, או לפחות ממקום אמין עם מחירים נמוכים באיזור המרכז או רמת השרון.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטים למחשב למשחקים, לא כולל מסך או מה שמסביב, רק את המחשב עצמו. שכל אחד מהם יכלול צורב DVD. ד"א- מה ההפרש בביצועים כיום בין אינטל ל-AMD? כבר יותר משנה לא התעניינתי בנושא... תודה
-
- 18 תגובות
- 812 צפיות
-
-
דרישות למחשב סלוני לניגון HD וקצת משחקים: מארז כולל ספק Antec FUSION 430W הלוח חייב להיות mATX - וכולל יציאת אודיו אופטית מאחור כרטיס מסך שמתאים למארז מבחינת אורך (אני מעדיף ATI) - שיספיק למשחקים בינוניים - חשבתי על 2600XT (עם יציאת DVI ללא ממיר - שלא יתפוס מקום מאחור) שקט עד כמה שניתן. מבוסס אינטל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן. עזרתם לי פה מאוד כשקניתי מחשב לגיימינג לפני שלוש ומשהו שנים אז חשבתי לנסות שוב. אני צריך מחשב מדיה מבוסס חלונות לסלון. עד עכשיו חשבתי ללכת על איזה דונגל אנדרואיד ולכן התקציב שלי לא גבוה. אני יודע שיש כאן הרבה אתגרים בגלל התקציב אבל אני סומך עליכם. תודה רבה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200-1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להיצמד לצד הזול של הטווח ולחסוך עוד אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה לסלון. בדגש על קודי, סטרים מאתרים באינטרנט, סטרים מה-LAN, מתכוון לחבר דונגל עידן+, רוצם להזרים חלק מי…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, אבקש את עזרתכם במקרה הנ"ל... המחשב מיועד כרגע למשחקים ובעתיד כאשר אצטרך אולי אעשה OC. כמו כן, אני ממש אבל ממש לא רוצה מארז של compucase אני לא צריך הארדיסק ענקי, 40 גי'גה מספיק. כמו כן, אני לא רואה אילו שימושים יהיו לי ליציאת firewire (אין לי מצלמות, אייפודים וכו') וליציאת SATA, מה שחשוב הוא שיש ללוח soundstorm. מצ"ב מפרט שהרכבתי לעצמי, אשמח לקבל הצעות שיפור CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי ביקש שאני יבנה לאשתו (אדריכלית) מחשב לעבודה, עכשיו הוא לא יודע אם היא משתמשת בתוכנות 3D או לא. הוא רוצה בנוסף למחשב גם מסך 22". הוא לא יודע מה התקציב שהוא יכול , העיקר "שיהיה חזק" -חחחח. קבעתי לעצמי 7000 שקל והנחה שהיא צריכה להשתמש בתכונות 3D. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תוכנות שאדריכלים משתמשים בהן , אין לי מושג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך 22" עדיפות לפאנל IPS 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב : כונן דיסקטים (דא) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רק: מעבד זכרונות לוח אם מארז כרטיס מסך ספק כוח שהיה מחשב טוב שיכול להחזיק שנתיים כך סביר שאני מתחיל להזיז את העניינים ביום ראשון וסוף השבוע אולי כבר יהיה לי אותו אז בקשה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מחשב לילדה בת 9. רוב השימוש יהיה אינטרנט הורדות ודברים כאלו. המפרט צריך להיות כולל מסך וכל הציוד ההקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים)
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
צריך מפרט לשרת משחקים ב10000 שקל. מבוסס AMD Opteron / Intel Dual Xeon ומפרט לשרת איכסון ב3000 שקל, לא כולל הארדיסקים ובעל תמיכה ב4 הארדיסקים. מארז U1 תודה, רז.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-