עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מבצע שדרוג זוחל למחשב קיים. המטרה הסופית שלי היא מחשב עדכני במארז קטן. יש לי כרטיס מסך TI 1500 של EVGA (מאוורר אחד פרופיל קטן). החלקים שאני צריך - מעבד, קירור מעבד, לוח-אם MICRO ATX, מארז, זיכרון 8GB. בשלב זה לא ספק (יש לי של קרוסאייר 750W, לא מודולארי. אני מקווה שאוכל להשתמש בו במידה והוא לא יעורר בעיית זרימת אוויר וניהול כבלים). התקציב שלי הוא בערך 2500 ש"ח. (מאה שקלים לכאן או לכאן אפשרי, אבל אני מעדיף לא לפרוץ את התקציב). הזמנה מאמזון בהחלט על הפרק למעט לוח וזיכרון שאני מעדיף אחריות בארץ. מעבד - אני לא מבצע OC. מדובר בביצועים מהקופסה. עד כמה ההבדלים בין i5 7600K ל- i5 7500 משמעותיים? קירור מעבד - שקט בפרופיל נמוך. שלא יעורר בעיות במארז קטן. לוח אם - האם…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום חברים, הרבה שנים שאני לא מעודכן בשוק החומרה ורמות המחירים. אשמח אם תוכלו לעזור לי השלים את הפאזל. יש לי כיוון להבסיס של המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך בשביל מערכת טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS בעיקר,UT4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

3. היי חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד חדש. מטרת המחשב: נסיעות תכנות ושימוש יום יומי מה שחשוב לי: 1. קל יחסית - עד 1.5 קילו 2. ביצועים טובים - אני רוצה שיחזיק לי לפחות 3 שנים (חשוב לי שיהיה SSD) 3. אחריות 3 שנים - ממש חשוב חבר המליץ על: Lenovo ThinkPad 13 (2nd Gen) 20J1000NIV יבואן רשמי במלאי מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by נדב יפת,

אפשר לקבל מפרט למחשב גיימינג עד 4000 שח?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by johnnybs,

להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, אלא אם כן יהיה קיים שיפור ביצועים משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכל מהכל - החל מLeague Of Legends וOverwatch ועד משחקי triple A -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P …

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מינימום חריגה (עד ~500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? CS:GO , playbattlegrounds , H1Z1, GTA-5, MINECRAFT, BLACK OPS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 22-23 אינצ' למסך , רזולוציה טובה שמקובלת בתחום ( 1920X1080 ? ) -לאילו הגדרות גרפיות מי…

8. Started by Nahum Kaufman,

שלום לכולם, אני מועניין במחשב לעריכה 4K התוכנות בהן אני משתמש מצויינות למטה CPU: AMD R7 1700X Graphics Card: GTX 1070 Motherboard: MSI X370 Gaming Pro Carbon RAM: 32 GB DDR4 Storage 1: Samsung 960 EVO 500 GB M.2 SSD Storage 2: 2x HGST 4 TB hard drives Power Supply: EVGA G2 850W CPU Cooler: Corsair Hydro H110i Case: Enthoo Primo זה פחות או יותר המפרט שאני מעוניין לבנות אשמח לחוות דעת חוץ מהכטיס מסך והמעבד האם יש משהו שניתן להוזיל, האם המפרט הזה טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אשמח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Gad Avivi,

להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב - שימוש ל- HTC VIVE באיכות אופטימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט – צריך את כל שאר החלקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 4 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום מחפש נייד לאיחסון כמויות גדולות מאוד של תמונות והצגתם ללקוחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 3500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? איחסון כמויות גדולות מאוד של תמונות והצגתם ללקוחות. אין צורך בעיבוד תמונה. שימוש באופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה ח…

11. Started by avilanthe1,

שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח לבית של ההורים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור ההורים שלי. צריך להתאים לגלישה באינטרנט ולראיית סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. זקוקה להמלצות על מחשב/מפרט: מחשב עדיף לפטופ לעריכת סרטוני וידאו וסאונד. עדיף עם זכרון גדול.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by ori24,

המחשב בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עליו אחריות יותר ומכיל תחלקים הבאים: מעבד:Intel 4570 haswell core i5,3.2ghz box לוח אם: Asus h87-pro זכרונות: Corsair xms3 8192 (4096mbX2) cl9 1600 כ.מסך: Gigabyte gtx780 GHZ edition 3GB GDDR5 צורב: Asus dvdrw drw-24b5st sata-X24 מארז: Coolermaster CM690 II advanced usb3 black ספק כח:Seasonic s12ii 620W bronze דיסק קשיח: Seagate 1TB SATA3 מסך: DELL ultrasharp led 24" u2412m ips panel המחשב הוא מחשב גיימינג, שמור מאוד ונקי, נמכר בלי ציוד הקפי.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by yur,

אהלן הרכבתי מפרט לתחנת עבודה ומשחקים ורציתי לקבל חוות דעת... הרכבתי את המפרט בTMS ורציתי לדעת אם זו חנות טובה אם למישהו יש ניסיון איתם. אשמח להערות המלצות וכו... השארתי אפשרות לעוד כרטיס מסך אם ארצה בהמשך. הנה המפרט: מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 מחיר: ₪1410 לוח אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 מחיר: ₪736 מארז: Cougar Panzer Mid Tower Gaming Case + MF700MS כמות: 1 מחיר: ₪661 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 2 מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  16. הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by Tamir Gefen,

נערך, לא רלוונטי

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  18. שלום אני רוצה להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח מה לשים בו התקציב שלי זה 10000 שקל רציתי גם לעשות קירור מים לבד (עם צינורות ומשאבות ודברים), אפשר להשיג דברים לזה בארץ? דיברתי עם אנשים אחרים ושאלתי בפורומים אחרים והגעתי לדבר כזה i7 7700k (אני יעשה לו overclock) Gtx 1080ti founders edition 32gb vengeance rgb ram Asus maximus ix hero atx lga1151 250gb ssd 3Tb hdd Cooler Master MasterCase Maker 5 EVGA supernova 850w platinum זה טוב? צריך לשנות משהו? להכין קירור מים או לקנות אחד "מוכן"? אם לקנות קירור "מוכן", איזה? תודה

19. היי , דרוש מפרט מחשב כולל מסך וציוד היקפי לעבודה עם תוכנות לעריכת מוזיקה - QBASE נכון לעכשיו אבל שתיהיה אופצייה להתרחב לתוכנה יותר כבדה . מעבר ליכולות עיבוד מהיר ואודיו טוב הייתי רוצה שהמחשב יספק חווית צפייה בסרטים וכו. כרטיס מסך שיאפשר גיימינג מזדמן אבל אין צורך במשהו כבד מכיוון שגיימינג יהיה שולי פה . תקציב בסביבות 5K אפשר לחרוג אם יש צורך - לטובת השימושים העיקריים מן הסתם ולא לטובת גיימינג . רצוי לא יותר מ2K חריגה . תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WOT. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש מסך ישן יחסית.. כנראה שאצטרך מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by jioht games,

יש לי מפרט של מחשב גימינג לי אין ידע רב בנושא מישהו יכול לעזור לי לנסות לשפר את המחשב שהיה יותר מהיר יש לי דיסק קשיח רבע טרה cmd שאני יוסיף למחשב בנוסף אני יכול לחרוג מהתקציב ב500 ש"ח בבקשה תעזרו לי אין לי הרבה ידע במחשבים ואני צריך עזרה תודה רבה למי שיעזור לי מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי מחשב משנת 2012 ואני מעוניין להריץ עליו את המשחק witcher 3 בגרפיקה הגבוה ביותר. המעבד והכרטיס מסך שלי לא עומדים בהגדרות המומלצות והram שלי מספיק בדיוק אבל הייתי רוצה לחזק להוסיף עוד קצת באזור הזה ולכן אני מעוניין לשדרג אותם מבלי לקנות מחשב חדש מאפס כי מעבר למשחק הספציפי הזה אין לי שום צורך בביצועים גבוהים יותר מהמחשב שלי. ולכן גם אני מנסה שהשידרוג הזה יהיה זול ככל הניתן מבלי שאני מציב איזהשהו תקציב מוגדר לצורך העניין. וזאת הסיבה גם שלא השתמשתי בשאלון שלכם בדיון הנעוץ כי 99% ממנו לא רלוונטי למה שאני צריך כאן אז בבקשה לא לנעול את הדיון הזה מעבר לזה, בגלל שהמחשב ישן אני פוחד שכבר אי אפשר להשיג מעבד מתאים מבלי להחליף גם את הלוח אם (פוחד שיצאו מיצור או לא נמכר…

23. Started by lopo2,

שלום, אני צריך המלצה למחשב חדש אחרי שהמחשב הנייח שלי מת סופית אחרי משהו כמו 10 שנים של שדרוגים זה צריך להיות מחשב חזק שיחזיק שנים עם שידרוגים של כרטיסי מסך זכרונות וכו במהלך השנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי אין לי מושג לגבי המחירים היום ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית תכני HD וכדומה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD IW, far cry 4 ,doom -א…

24. היי אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת, בסביבות 5000-5500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה: עריכה גראפית בתוכנות של אדובי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premier and after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי aaa כמו דום וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).108…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, יש לי מעבד i7700k וכרטיס מסך geforce 1080ti של evga. אני צריך המלצות לשאר הפריטים, בדגש על לוח אם, ספק כח, אמצעי קירור ומארז. חשוב שלוח האם והמארז יהיו קלים להרכבה, כי אני מתכוון להרכיב את המחשב לבד, אבל אין לי הרבה ניסיון בהרכבת מחשבים. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…

דיונים חדשים בפורומים