ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שיש לי כבר ארדיסק IDE של 80 ג'יגה של WD וג'יפורס 4 agpX8 אני צריך רק לוח אם, זיכרון ומעבד על מנת שהמחשב יוכל לעבוד כמו שצריך. אם תוכלו לתת לי הצעות ולדעת שהמחשב יהיה עמיד, לא למולטימדיה כבדה כמו BF2 . ושהלוח יתאים ל agpX8 ושהלוח יתאים לארד דיסק שהוא - wd 80 giga IDE . תודה לעוזרים ויום טוב! ניר.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! אני אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט הבא, משמש לעבודה משרדית, כולל מסך LCD בתקציב של 4000 ש"ח בלי חריגות: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 5313 Compucase-HEC Micro Tower CI-6K31 Front USB 300W 275.00 ¤ 1 275 ¤ 1 7419 NEC ND-3550A White x 16 Bulk DVD±R/RW 235.00 ¤ 1 235 ¤ 2 7450 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Box CPU 487.00 ¤ 1 487 ¤ 3 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 335.00 ¤ 1 335 ¤ 4 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 159.00 ¤ 1 159 ¤ 5 8196 Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard 409.00 ¤ 1 409 ¤ 6 7276 Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory 590.00 ¤ 1 590 ¤ 7 6710 17" Viewsonic VA712 Speakers 8ms LCD M…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים [לא יותר מדי אבל עדיין] כמו כן סדרות סרטים ועריכת וידאו [שוב...לא יותר מדי] מעט עריכה גרפית [פוטושופ] ואינטרנט התקציב הכולל הוא 6000 ללא חריגה בכלללללל המסך שאני אקנה יוחלט מחר [אני הולך לחנות שיציגו לי אחד ליד השני לאחר יצירת קשר עם החנות] המחיר למסך יהיה או 1600 או 2350, אין אופציות אחרות מכיוון שאני לא אשלם מזומן אלא 3 תשלומים, אז למעשה התקציב הוא כ-100 או 200 ש"ח פחות רצוי מ-KSP אני מעדיף אינטל דואל קור [קונרו רצוי] אני לא צריך: מארז ספק כוננים אופטיים [יש לי כבר צורב דיוידי וכונן דיוידי] הארדיסקים[?]*** אני כן צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך אם עדיין מתאים לתקציב כרטיס קול אם לא אז שיהיה בילדאין בלוח אם משו נומרלי ***יש לי שני הארדיסקים IDE שאני…
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי הרבה התלבטויות וקריאת ביקורות.... נשארתי חסר החלטה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18928 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19223 ואם המחשב הבא עדיף בהרבה ולדעתכם כדאי להתגמש עוד טיפה במחיר לכיוון שלו? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10226 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עשיתי למחשב הפעלה ראשונית של הוינדוס 7... וכנראה באחד השלבים נתתי אישור להתקנה של מלא תוספים שאני לא יודעת איך להפטר מהם עכשיו(מה מהם קריטי למחשב ומה לא) אז הבעיה היא כזאת, המחשב מראה GB1.5 זיכרון תפוסים בלי שהפעלתי מרצוני כלום. בנוסף, כשהפעלתי סרט על המדיה פלייר הוא נתקע ותקע את המחשב ולא עזר לי cntrl+alt+delet... המחשב נתקע לחלוטין. התקנתי חבילת קודקים ואז הסרטים רצים בסדר גמור, אבל יש לכמה מהם פתאום טשטוש בחדות...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cities xl 2012 skyrim ומיני משחקים של העת האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בהתחשב בתקציב 3. האם יש צ…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב לצרכי תכנות (לא גרפי), אני מתכוון להעביר מסכים, מקלדת, כונן קשיח, DVD וכרטיס מסך (אם יהיה צריך) מהמחשב הישן. שאני אומר "תכנות" אני מתכוון למספר תוכנות זוללות זכרון במקביל וחיבור ל 2 מסכים... כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב אני רוצה להתייעץ עם הקהילה המעודכנת שפה. הצלחתי לבנות את המפרט הבא ב KSP בקצת יותר מ 3700 שקל. הגבול העליון הוא 4000 אבל אם אין שיפורים רציניים אין סיבה. כונן ה SSD שבחרתי הוא בגדר חובה - למרות שאני ממליץ להסתכל במחירים הצונחים של הSSD בחו"ל - ssdtracker.com. מבחינת לוח אם הייתי מעדיף משהו עם יציאת אודיו טובה, אבל אני לא מבין בזה בכלל. הייתי רוצה לשמור לי את האופציה לשדרג את המחשב עם רמקולים טובים בעתיד ולכן ארצה לשמור את …
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב משחקים הכי כבדים שיש תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF3, Max Payne 3 הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט מחשב לשימוש ביתי/משרדי בתקציב של עד 1900 ש"ח. אשמח לעזרה לחוות דעת על שתי מפרטים שבניתי באתר של RSM 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייבים לחסוך הרבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד ולפרנסה. שימוש אופיס, אינטרט, הורדת סרטים וצפייה בסרטרימינג. ללא משחקים בכלל. יחובר למסך 21.5 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי: 3500, אין אפשרות לחרוג מן התקציב ואף עדיף לא לנצל את כולו. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט; משחקי מחשב שאינם שוטרים (לדוגמא: CIV5, סטארקראפט, דיאבלו 3), תוך הרצת דפדפן, שיחת VOIP בסקייפ, ותוכנות מסרים; תכנות בסיסי לאנדרואיד. המשחקים צריכים לרוץ ברזולוציה טובה, אין צורך ב-HD. הארדיסק: לפחות 750G ציוד היקיפי: אין צורך האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכות הפעלה. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין א…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי. יש לי היום מחשב עם המפרט הבא: CPU: E6750 2GB DDR 2 MB: G41M-ES2L PSU: SEASONIC 500ET GPU: GTX 460 הייתי רוצה לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (BF3, SKYRIM), האם שדרוג של מעבד ל Q8400 והוספת זיכרון יתנו לי שדרוג משמעותי בביצועים או שכדאי כבר להחליף את כל המערכת למבוססת I5 2500 ?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כרגע אני עם: כרטיס מסך GTX260 ספק של PCP&C 500W אני מחפש לוח אם, זכרונות, מעבד וקירור למעבד.. המחשב יעבור OC כמובן כרגע חשבתי על I5 3570K - כי אני לא מוצא בשום חנות את ה2500K .. לוח ציפסט Z77 - לא יודע של איזה חברה (אסוס ?) זכרונות 4X4GB 1600MHZ - לא יודע איזה חברה וקיוותי שתוכלו להמליץ על קירור טוב .. אין לי כרגע כוונה להחליף כרטיס מסך.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שום לכולם, זקוק לעצתכם, מחפש נייד עם הפיצ'רים הבאים: מקלדת מוארת 15 אינץ עדיפות ל רזלוציה fullhd ssd לפחות 8 GB זכרון. מעבד I7 מקלדת מלאה ( כולל numpad) שימושים כלליים הרבה vm ומעבדות הדורשות ram וHD מהיר. מהבדיקות שערכתי הנייד האולטימטיבי הוא ux51vz של אסוס. זמין כיום רק בקנדה ובארה"ב במידה ואני יעשה משלוח לאחר שקלול מע"מ משלוח ועמלת שילוח אני מגיע סביב ה 7 וחצי כשהוא נמכר בקנדה ב5600. השאלה האם אני יכול להשיג נייד עם מפרט דומה בארץ סביב ה 6K ? אשמח מישהו יוכל להציע חלופה הכוללת אפילו נייד אם אופציית החלפת HD ל SSD ,המשקל לא משחק תפקיד. תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי בן פחות משנה, נפל נפילה ושרד ! נפצע פציעה שטיחת (ראו תמונה) בעקרון למחשב יש לי שלוש שנים אחריות - למרות שאני לא מאמין שזה רלוונטי לתקלה הזו. מישהו יודע מה עלות הטיפול בתקלה הזו אם בכלל זה אפשרי ? המחשב סמסונג והאחריות במעבדות IBM. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה/הצעת מחיר למפרט מחשב העונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 ש"ח (אבל גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד מדובר ביחס מחיר:תמורה אופטימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד מדובר על ניצול מקסימלי של יחס:תמורה, אפשר לחרוג עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דרמיויבר, פוטושופ, תוכנות עריכת וידאו, לצורכי פרנסה ושעות פנאי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 4. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ,אינטרנט,פוטושופ 5. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? הכל עם דגש על מסך איכותי ככל האפשר במסגרת התקציב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יתבצע אוברקלוק כלל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 9. האם יש העדפה לר…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את ה"נושא מפרטים לגרפיקה" ולהרכיב מפרט בעצמי לא כזה הולך לי אני אשמח עם תוכלו לעזור לי זה די דחוף לי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב ? גרפיקה, תוכנות ADOBE למינהם, ו3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע באופן תדיר, אבל ככל הנראה גם ללימודים וגם לפרנסה בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד (אבל יכול להיות נחמד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש מערכת שלמה של מחשב לעריכה גראפית. אני עובד עם רוב התוכנות. אני עורך סרטים בHD , תמונות ועושה מודלים ב3D(תוכנות כמו photoshop,3dmax,premier וכדומה) הכרטיס מסך אמרו לי שמומלץ Nvidia 560/80 תבדקו אותי , יכול להיות שהטעו אותי. אני רוצה כונן של 1T בנוסף אני מעוניין ב2 מסכים רצוי 24" כל השאר תלוי בכם תודה רבה מראש! אתם עושים אחלה עבודה!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זה מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪14 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪65 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 - למזמינים מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪974 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪99 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקו…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! אני עובדת על תוכנת קיובייס לעריכת סאונד והקלטות, וזקוקה למפרט מחשב בעל רכיבים שקטים במיוחד!!!! וגם בעל מעבד חזק לא פחות מגירסת I7 2600 המכיל לפחות 8 ליבות, ו12 G זיכרון RAM ושני דיסקים קשיחים בעלי יציבות גבוהה ומהירים ושקטים במיוחד, אין צורך בכרטיס מסך נפרד אם המשולב בלוח האם מאפשר צפייה ב איכות גבוהה וניתן לחבר אליו שני מסכים במידת הצורך, אין צורך בכרטיס קול , מספיק המובנה על הלוח אם הוא באיכות טובה, כיון שאצטרך כרטיס מקצועי חיצוני. תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA,GTA,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD יש לי מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבועות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הציעו לי את המפרט הזה: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 כמות: 1 - מחיר: ₪1169 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪693 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪94 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 כמות: 2 - מחיר: ₪974 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪99 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-